Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu alkaa oinailla mieltä piristävissä merkeissä, jonkin uuden idean tiimoilta. Kuun toinen viikonloppu kuitenkin jo testaa uusiutumis halukkuuttasi ja jokin aiheesta käytävä keskustelu ei tunnu puoltavan suunitelmiasi. Jonkun läheisesi kovakorvaisuus tuo ristiriidat nyt herkästi pintaan ja kyseessä voi olla valtataistelu tai manipulointia. Koeta myös itse olla olematta liian ehdoton mutta pidä kuitenkin kiinni oikeuksistasi. Anna ajan kulua ja tarkista myös itse ovatko ideasi toteuttamisen arvoisia. Toisaalta nyt voi olla aika muuttaa asennetta johonkin tilnteeseen tai ihmissuhteeseen, josta on jo kadonnut aito sisältö. Olet kuitenkin energinen ja toimit nopeasti ja tehokkaasti. Kuun kolmas viikko käynnistää asioita vauhdikkaasti ja onnekkuutta on kuvassa mukana. On aika pistää tuulemaan ja oma aktiivisuutesi tuottaa tuloksia. Kuun viimeinen viikko osoittaa että jokin kivi on vielä käännettävä, jotta saisit esteitä purettua tieltäsi.

Harka, Kesäkuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla härkien on hyvä varautua vastuulliseen asenteeseen suhteessa toisiin ihmisiin. Joku voi tarvita apuasi ja hommat tuntuvat jäävän harteillesi. Nyt on aika unohtaa hetkeksi omat tarpeet ja uhrata aika yhteisen hyvän edistämiseksi. Koet kuitenkin saavasi hyvän kiitoksen vaivannäöstäsi, vaikka uhraatkin oman etusi toisten nimiin. Aika korostaa syvällisiä paneutumisia siihen mitkä asiat koet elämässä arvokkaiksi ja mitkä toisarvoisiksi. Luovuutesi tulee nyt hyvään käyttöön ja voit huomata mitkä asiat ovat vaivan arvoisia ja mitkä taas turhuuksia. Kuun kolmas viikko tuo resurssisi neuvokkaasti esiin ja voit edistää talouidellista hyvinvointiasi. Kaupankäyntiin liittyvissä asioissa on nyt onnekkuutta ja pystyt neuvottelemalla saamaan etuisuuksia itsellesi. Kuun loppu kertoo luovien ideoiden käytäntöön panoista mutta kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä vaaditaan, sillä koet ettet saa mitään ilmaiseksi tai helpolla.

Kaksoset, Kesäkuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuu alkaa kaksosilla ihmissuhteiden kannalta hyvissä merkeissä. Kuun ensimmäinen viikonvaihde on onnistunut romanttisesti ja viihdyt hyvin läheistesi seurassa. Kuun ensimmäisellä viikolla sen sijaan on syytä olla tarkkana ryhtymisistään ja sitoutumisistaan, sillä voit nyt herkästi liian heppoisin perustein mennä mukaan johonkin projektiin. Jokin outo sattumus tai väärinkäsitys voi sekoittaa pasmasi ja luotteavuutesi -  tai jonkun toisen, voi olla kyseenalaista. Hengellisyys, toisten auttaminen pyyteettömästi tai jokin luova toiminta voi inspiroida nyt. Koeta kuitenkin huomioida tilanteissa niiden realistiset mahdollisuudet. Kuun kolmas viikko voi avata jonkun uuden mahdollisuuden toteuttaa itseäsi hyvinkin yllättävällä ja uudistavalla tavalla. Ole utelias ja kokeilunhaluinen, sillä kuvassa on mukana suosiollisuutta ja onnekkuutta. Löydät itsestäsi uusia, positiivisia puoliasi ja taitosi tulevat nyt hyvään käyttöön.

Rapu, Kesäkuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Rapumerkkisille kesäkuu voi mullistaa ihmissuhteitasi uudistavalla tavalla. Jokin kohtalonomaiselta tuntuva tilanne voi nyt inspiroida sinua avaamaan sydäntäsi normaalia enemmän. Pystyt tuomaan itsestäsi parhaat puolesi esiin ja näin ollen saat positiivista vastakaikuia muilta. Voit myös löytää elämääsi jotain uutta sisältöä, joka inspiroi ja kiehtoo mieltäsi. Liiku ahkeraan ja luo kontakteja uusiin tahoihin. Kuun ensimmäisellä viikolla käymäsi keskustelut ja ylläpitämäsi yhteydet virkistävät mieltäsi ja voit löytää uuden tavan ilmaista itseäsi luovasti. Tutki ja ole utelias ja tyydytä älyllistä nälkääsi. Voit tässä kuussa saada kimmokkeen ryhtyä ja mennä mukaan johonkin uuteen projektiin, jonka seuraukset ovat kauaskantoisia. Tilanteisiin voi mahtua mukaan myös valtapelejä ja taisteluita, mutta pystyt nyt diplomaattisesti katsomaan asioita kaikkien kannalta tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti. kuun viimeinen viikonloppu aloittaa vuoden kestävän onnekkaan jakson kohdallasi.

Leijona, Kesäkuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Leijonille kesäkuu tuo vauhdikkuutta ja aktiivisuutta ja oma vireystasosi on hyvä. Velvoitteesi eivät sinua nyt suuremmin rasita, vaan suoriudut tehtävistäsi ripeästi  ja rasittamatta itseäsi liikoja. Ensimmäisen viikonlopun käänteet ovat myönteisiä ja muuttuvat suunitelmat tuovat piristystä. Ensimmäisellä viikolla sinulta edellytetään ripeitä toimia jonkun toisen auttamiseksi. Uhraa aikaasi pyyteettömästi, sillä sinulle jää tilanteista lopulta hyvä mieli. Kuun kolmas viikko avaa mahdollisuuksia tehdä jotain uutta ja kiinostavaa ja uteliaisuutesi herää jonkun uuden käänteen myötä. Kuvassa on mukana hauskuutta ja vauhdikkuutta ja voit löytää uusia tapoja toteuttaa asioita. Olet kuitenkin tilanteissa tiukasti jalat maan pinnalla joten näin ollen riskisi tehdä jotain turhaa on minimissä. Kuun viimeinen viikonloppu palauttaa mielenkiintosi toisia ihmisiä kohtaan ja aika suosii suhdetoimintaa. Romantiikkaa on kuvassa mukana ja nautit toisen läheisyydestä.

Neitsyt, Kesäkuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Neitsyen kuukauteen mahtuu muuttuvia tilanteita, varsinkin kesäkuun alussa. Jokin tilanne voi kuun ensimmäisellä viikolla avautua toisenlaisena kuin alunperin luulit tai suunnittelit. Voit herkästi kokea että panostuksesi ei tunnu tuottavan tulosta ja ajelehdit tilanteesta toiseen voimatta vaikuttaa asioiden kulkuun. Koeta olla erityisen tarkka juoksevien asioiden hoitamisessa, äläkä luota kaikkeen heti miten asioita sinulle esitetään. Siirrä suurempien projektien aloituksia hieman myöhemmäksi kunnes olet selkiyttänyt asioiden taustat ja realiteetit. Kuun toisen viikonlopun keskustelut avaavat jo tilannettasi ja saat uutta näkökantaa asioihin. Toisella viikolla joku luotettava läheinen auttaa sinua myös eteenpäin ja voit luottaa yhteistyöhön. Kuukausi antaa loppujen lopuksi sinulle mahdollisuuden suunitella asioitasi järkevästi ja tehokkaasti eteenpäin, kunhan ensin selkeytät käytännön ongelmat ja mahdollisuudet uudelleen.

 

 

Vaaka, Kesäkuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuun alussa jonkun yllättävä käytös saattaa vaakaihmiset herkästi uuden tilanteen eteen. Tilanteesta seuraa helposti ensin hämmennystä ja sinulta edellytetään nyt tapahtuneesta syvällinen läpikäynti. Ristiriidat nousevat herkästi pintaan ja voit kokea että ylitsesi yritetään kävellä. Kuun toinen viikonvaihde vaatii keskusteluja ja tilanteen läpikäyntiä. Koeta olla suora ja sano rehellisesti mielipiteesi asioista. Aika voi merkitä muutoksia ihmissuhteissasi ja voit kokea että tilanne  muuttuu peruuttamattomasti. Olet kyllä energinen ja jaksat tarttua käsillä oleviin tehtäviin tehokkaasti. Kuun kolmas viikko avaa uusia mahdollisuuksia ja koet edistystä asioissa. Jokin uusi toimintatapa ja ryhtyminen voi olla radikaali mutta helpotusta tuottava. Kuun lopulla jonkin sopimusasian tai paperiasian ratkaisu venyy. Anna ajan kulua, koska et voi halustasi huolimatta nopeuttaa asioita. Kuun viimeisenä viikonlopulla ihmissuhteisiisi palautuu sopusointua ja yhteistyö helpottuu.

Skorpioni, Kesäkuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille kesäkuu lupaa auvoisampaa aikaa kuin edelliskuukausi ja pystyt taas toimimaan tehokkaammin. Kuun ensimmäisellä viikolla jokin yhteydenotto tuo sinua lähemmäs jotakuta, jonka koet tärkeäksi itsellesi. Sävynä on kuitenkin realismi ja vastuunkanto tilanteissta ja voit myös kokea että uhraat omastasi toisten hyvinvoinnin eteen. Keskustelut edellyttävät suoraa puhumista ja avoimuutta, mutta huomaat saavasi asiasi kyllä perille olemalla sitkeä. Tee yhteistyötä ja koeta selkiyttää vaikeitakin asioita. Kuun puoliväli on rauhoittunutta aikaa ja asiat tuntuvat palaavan uomiinsa. Kuun loppu pistää taas vauhtia tekemisiisi ja velvoitteisemmat sävyt vaativat toimia ja aikaasi. Voit kuitenkin kuun lopulla huokaista helpotuksesta, sillä jokin aikaasi vaatinut työ tai rupeama alkaa näyttää valmiilta ja onnistuneelta. Aika aloittaa kaikenkaikkiaan helpomman jakson elämässäsi ja voit huomata edistyväsi ja ajavasi asioita taas helpommin.

Jousimies, Kesäkuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu on jousimiehillä vauhdikas ja uudistat tuttavapiiriäsi eloisasti. Yllättäviä ja mielenkiintosi herättäviä tilanteita syntyyy ja koet piristyväsi ihmisten seurassa. Kuun toisella viikonlopulla sen sijaan on hyvä olla tarkempi ryhtymisissään ja tekemisissään sillä joku tilanne tuntuu herkästi karkaavan käsistäsi. Kyseessä voi olla epäluottamusta jonkun toisen toimia kohtaan ja nyt on syytä välttää liiallista hyväuskoisuutta ja sinisilmäisyyttä. Koeta olla myös menemättä mukaan kovin riskipitoisiin hankkeisiin, jotta säästyisit virhearvioinneilta ja jälkipyykiltä. Kuun kolmas viikko alkaa yllättävillä suunitelmien muutoksilla ja kannattaakin sopeutua uteliaana muuttuviin olosuhteisiin. Koeta kuitenkin tässäkin tilanteessa pitää realistinen ote itselläsi, sillä joku voi nyt luvata sinulle hieman liikoja. Tarkista asioiden taustoja ja faktoja ja hoida juoksevat asiasi järkevästi ja tehokkaasti sekä vältä liiallista hyväuskoisuutta.

Kauris, Kesäkuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Kauris merkkisille kesäkuu nostaa ihmissuhteet keskiöön. Kuun ensimmäisellä viikolla tietoosi tuleva uutinen voi saada sinut mietteliääksi ja tilanne edellyttää toimia ja keskustelua. Jos jokin asia kuulostaa liioitetulta niin tartu tilanteeseen ja edellytä syvälle luotaavaa läpikäyntiä ja tosiasioiden peräänkuulutusta. Joku voi tuntua manipuloivan sinua ja sinun on kaivettava tilanteeseen liittyvät faktat esiin. Ole myös sopimusasioissa ja kaupankäyntiin liittyvissä asoissa erittäin huolellinen, äläkä luota esitettyihin näkemyksiin ennenkuin olet tarkistanut kaikki huolella. Kuun toisen viikon tapahtumat voivat olla peruuttamattoman tuntuisia ja ihmissuhteissasi jyvät karsiutuvat nyt akanoista. Älä menen mukaan valtataisteluihin vaan esitä asiat suoraan ja syitä penkovalla asenteella. Kuun lopulla jokin asia edellyttää jatkotoimia, liittyen alkukuun tapahtumiin. Varaudu pitkityksiin, ennenkuin tilanne selkiytyy.

Vesimies, Kesäkuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuu alkaa vesimiehille tapahtumarikkaasti ja mieltäsi piristävästi. Voit saada mahdollisuuden tehdä ja kokeilla jotain mieltäsi virkistävää ja hauskaa. Olet saamassa energisyyttäsi takaisin aikaansaamisesi helpottuu koko kuukaudeksi. Oma innostuneisuutesi piristää myös läheisiäsi ja yhdessä tekeminen sujuu. Kuun toisena viikonvaihteena vastuu jostain läheisestä voi tuntua painavalta. Pidä vuorostasi huolta jostain apua tarvitsevasta. Kuun kolmas viikko tarjoaa yllättäen vaihtelua ja mahdollisuuksia toteuttaa jotain suunitelmia tai ryhtyä tekemään jotain uutta. Kuvassa on onnekkuutta joten ole rohkea ja avoin. Laajennushankkeet tuottavat nyt edistystä elämääsi ja uusia näkymiä on viriämässä. Juhannussuunitelmiisi voi tulla muutoksia mutta sinua miellyttävällä tavalla. Ole aktiivinen moneen suuntaan koko kevään vallanneen hiljaiselon jälkeen.

 

Kalat, Kesäkuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuun alun muuttuvat tilanteet pistävät herkästi kalojen pasmat sekaisin ja voit kokea että yrittämisesi ja tekemisesi eivät tuota nyt haluttua tulosta. Nyt kannattaa lykätä suurempia ryhtymisiä ja käytännön toimia tuonnemmaksi, kunnes näet asiat selkeämmin. Jokin hanke tai ryhtymys ei ehkä ollutkaan sellainen kuin alunperin luulit ja suunnittelit. Keskustele avoimesti tilanteesta ja tukeudu lähimmäistesi apuun. Huomaat että toisen näkökulma avittaa nyt katsomaan tilannetta eteenpäin. Voit kokea samaan aikaan haluttomuutta ja jaksamattomuutta sekä turhautumista ja olisikin hyvä jos saisit mahdollisuuden tehdä jotain rutiineistasi poikkeavaa, vaihtaa maisemaa tai harjoittaa muuten luovuuttasi. Koeta kuitenkin pitää huolta tarkoin juoksevista asioistasi, vaikka ne eivät tuntuisi pätkääkään kiinostavan sinua. Kuun viimeisen viikon ratkaisut vievät tilannettasi taas eteenpäin ja näet mahdollisuutesi uudella, positiivisella tavalla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.