Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Yhteistyöt muiden kanssa ja muutokset ihmissuhteissa ovat kesäkuun teemana oinaille. Jokin tilanne, joka on saanut jo alkunsa viime vuoden lopulla, kärjistyy ja saa uuden suunnan ja muodon. Jokin jumiutuma tai säätövaihe saa uuden ratkaisun ja olet itse aktiivisena ideoimassa uutta. Voit kokea vastustusta ratkaisujesi kanssa ja voit joutua olemaan puolustuskannalla tilanteissa. Nyt on kuitenkin aika riuhtaista itsesi irti vanhoista suunitelmista ja olla valmis uuteen kehityskulkuun. Joku voi yrittää käyttää tilannettasi hyödyksi, joten katso tarkkaan että kaikki sujuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Voit kuitenkin kokea nyt helpotuksen tunnetta ja saavasi vauhditusta tilanteiden selkiytymiseen. Varsinkin kuun puoliväli korostaa edellämainittuja teemoja. Kuun viimeinen viikko kertoo jo uuden suunnan ottamisesta ja tämän jälkeen tilanteesi ovat tasoittumassa ja saat rauhoitettua elämän kulkuasi. Ole rohkea ja avoin, sekä valmis hyppäämään uuteen vaikka et vielä niin tarkasti näkisikään mitä tuleman pitää.

Harka, Kesäkuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuu tuo härkäihmisille ihmissuhteissa ratkaisujen tekoja ja pysähtymistä niiden äärelle. Jokin tilanne edellyttää ratkaisua ja päätöksiä ja voit joutua tilanteeseen jossa sinun täytyy tehdä valintoja. Kuun alku lupaa vielä herkempiä tuntoja ja pehmeitä sävyjä ja romantiikkaa on ilmassa. Mutta onko tilanne selkeä tai suhteet avoimia, voi nyt mietityttää itseäsi. Olet kuitenkin itse lämpimästi tunteva mutta vasta loppu kuu antaa selkeitä viitteitä siitä mihin päätökseen tilanteet vievät. Nyt voi olla aika tehdä järkeviä rajauksia ja uusia suuntaviivoja, jotta suhde-elämäsi selkiytyisi. Kuun kolmas viikko on suhdetoimintojesi kannalta kaikkein edukkainta aikaa ja jos jotain erimielisyyksiä on päässyt kehkeytymään niin tällöin voit saada selvitettyä tilannettasi parempaan suuntaan. Kaiken kaikkiaan voit löytää itsesi tilanteesta, jolloin joku aikansa elänyt suhde saa päätöksensä ja uudet suuntaviivat selkiytyvät.

Kaksoset, Kesäkuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuu tuo kaksosten elämään ryhtymisissä vauhdittumisia ja nopeita käänteitä. Jo kuun ensimmäinen viikko tuo uusia, yllättäviäkin mahdollisuuksia lähteä mukaan johonkin uuteen ja mielenkiintoiseen projektiin. Kannattaakin olla nyt utelias uusille haasteille, sillä tarjolla on nyt mieltäsi piristäviä kehityskulkuja. Varaudu kuitenkin jonkin epäselvän asiaintilan selkiyttämiseen ja odottamiseen aina heinäkuun puolelle asti. Olet koko kuun energinen ja toimelias ja velvoitteet eivät rasita voimavarojasi nyt liikoja. Aivan loppukuussa on riskinä ihmissuhteissasi tapahtuva väärinymmärrys tai sekaannus, joka voi sotkea omia asioitasi. Jonkun luotettavuus voi nyt olla vaakalaudalla, katso että itse toimit rehdisti ja suorasanaisesti. Jos jokin ihmissuhde näyttäytyy nyt kovin ruusuiselta, niin olisi hyväksi tarkistella taustoja ja faktoja, ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta. Riskinä on mennä mukaan kolmiodraamoihin tai epämääräisiin ihmissudekuvioihin.

Rapu, Kesäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuukausi tuo rapujen elämään muutoksia ja yllättäviä käänteitä. Jokin vaikea tai hankala tilanne, joka sai alkunsa jo talvella, saa nyt uusia käänteitä ja suunnanmuutoksia. Samalla asiat muotoutuvat uusiin muotoihin ja tilanteet rauhoittuvat tämän myötä. Ole valmis yllättäviinkin ratkaisuihin ja ennalta suunittelemattomiin muutoksiin. Nyt vaaditaan rohkeutta hypätä uuteen vaikka kaikesta ei etukäteen niin varmuutta olisikaan. Keskustele ja jaa asioitasi läheistesi kanssa, sillä yhteistyö onnistuu ja koet saavasi tukea hankkeisiisi läheisiltäsi. Varsinkin juhannusviikko on ihmissuhteissasi edistävää aikaa ja voit nauttia läheisyyden tunnelmista. Kuun viimeinen viikko on erityisen vauhdikas ja sinulta edellytetään nopeita päätöksi ja ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa. Asiat tapahtuvat vauhdilla ja ennakoimattomasti, joten ole itse joustava ja avoin. Kuun viimeiset päivät kuitenkin jo kertovat että pääset leppeämmille tunnelmille ja saat rauhoitettua tahtiasi.

Leijona, Kesäkuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonien ihmissuhteet ja yhteistyö muiden kanssa ovat pääteemoina kesäkuussa. Jokin velvoite tai tehtävä, joka edellyttää yhteisiä päätökiä voi nyt olla edessäsi. Samalla ihmissuhteesi joutuvat puntariin ja karsiutumisia voi olla kuvassa mukana. Jos olet jo pitkään miettinyt suhteesi mahdollisuuksia, niin tämä kuukausi voi tuoda ratkaisuja tässä suhteessa. Sävynä on kuitenkin tilanteen järkevöittäminen ja tietyn asteinen kriittisyys. Voit herkästi kokea että vastuu tilanteista jää harteillesi ja joudut tekemään yksin päätöksiä ja valintoja. Ole kärsivällinen ja suunnittele tilannettasi pitkäntähtäimen mukaan vastuullisesti. Olet kyllä koko kuun jaksava ja energinen ja olet valmis hyvinkin nopeisiin ryhtymisiin jos tilanteet sitä vaativat. Jotain uutta ja yllättävääkin voi nyt sattua, joka herättää uteliaisuuttasi ja mielenkiintoasi. Juhannusviikolla kuulemasi asiat ja käänteet pistävät sinuun vauhtia ja innostavat ottamaan asioista selvää. Viimeisellä viikolla olet monessa mukana ja yhteistyö kykysi paranee.

Neitsyt, Kesäkuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden elämässä on kesäkuun alku vaihteluita tuova ja tilanteisiin liittyy yllättäviä käänteitä. Vauhtia ja kiirettä on kuvassa mukana ja joudut tekemään nopeita ratkaisuja. Kuukauden sävyyn liittyy myös keskeneräisiä, sotkuisia paperi- tai sopimusasioita jotka vaativat kärsivällisyyttä ja selkiyttämistä. Koeta olla tarkkana ja välttää sekaannuksia ja unohteluita. Kuun toisella viikolla jokin yhteinen asia tai yhteistyö vaatii järkevyyttä ja malttia. Nyt on kuitenkin hyvä aika panostaa järkevästi yhdessä muiden kanssa asioiden hoitamisiin, sillä jo juhannus viikko kertoo, että satsauksesi on ollut kannattavaa. Kaiken kaikkiaan juhannusviikko suosii ihmisuhteita ja romantiikkaa ja yhteiset hetket tuovat iloa elämääsi. Kuun viimeisellä viikonlopulla sensijaan suhdekuvioihin mahtuu riskejä ja virhearvioinnin mahdollisuus kasvaa. Älä tällöin luota ihan kaikkeen ensinäkemältä, vaan selvitä asioiden ja tilanteiden todenperäisyys. Joku voi nyt luvata sinulle liikoja ja vältyt myöhemmiltä pettymyksiltä jos kyseenalaistat nyt tilanteita.

Vaaka, Kesäkuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuusta muodostuu vaakaihmisille erityisen merkittävä monine käänteineen ja tilanteiden vauhdittumisineen. Jokin jo pidemmän aikaa valmistelemasi asia tai projekti saa nyt uutta vauhditusta alleen mutta uudelleen muotoutuneena. Jo kuun ensimmäinen viikko antaa merkkejä siitä mihin suuntaan olet muuntautumassa. Toisen viikon päätökset ja valinnat ovat peruuttamattomia ja joitain elementtejä jää kuvasta pois. Juhannusviikolla käymäsi keskustelut ja neuvottelut ovat kannaltasi hyödyllisiä. Kuun viimeinen viikko on erittäin kiireinen ja säätämisiä riittää yllinkyllin. Ole joustava ja valmistaudu äkkinäisiin lähtöihin ja siirtoihin. Voit kokea lopulta vapautumisen tunteita ja helpottumisia, vaikkakin suurten muutosten kautta. Jotain hyvin kohtalonomaista on ilmassa ja valinnat joita nyt teet ovat hyvin merkityksellisiä pitkälle tulevaisuuteen. Rohkeutta nyt vaaditaan ja kykyä heittäytyä uuteen, joten ole avoin ja utelias kokemaan uutta.

Skorpioni, Kesäkuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien kesäkuun alku on rauhaisa ja tasainen. Koko kuukauden pääteemat liittyvät nyt ihmissuhteisiisi ja lisävastuuseen tällä saralla. Kuun puolivälin tilanteet vaativat pysähtymistä ja asioiden tärkeysjärjestystä miettien. Joku läheisesi voi olla tilanteessa että sinulta vaaditaan järkevää asennoitumista ja vastuun ottamista. Oma mukavuusalueesi kapenee mutta nyt kannattaakin miettiä pidemmälle tulevaisuuteen ja panostaa rakentavuuteen kärsivällisesti ja maltilla. Voit kokea ensin olevasi tilanteessa jossa sinulta vaaditaan valintaa ja ratkaisua. Mutta jos pelaat nyt korttisi järkevästi oikein niin jo juhannusviikko antaa kiitosta tekemistäsi valinnoista. Juhannuksestasi muodostuukin seurallinen ja viihtyisä ja voit nauttia hauskuudesta muiden seurassa. Kuun lopun henki on myös rauhoittava sävyltään ja aikaa riittä jo leppoisteluun ja oleiluun.

Jousimies, Kesäkuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuu osoittautuu jousimiesten kohdalla vauhdikkaaksi ja tapahtumarikkaaksi. Kuun alun tapahtumat nousevat eteesi yllättävinä ja tuovat kiirettä ja suunitelmien ja aikataulutusten muutoksia. Koeta olla joustava muuttuvissa olosuhteissa, jotka loppujen lopuksi ovat positiivisia luonteeltaan. Kuun puoliväli tuo herkästi jonkun hankalan tilanteen eteesi, joka edellyttää toimia ja reagointia. Kyseessä voi olla talouteesi liittyvä asia. Käytä luovuuttasi niin keksit kyllä ratkaisun ennen kuun vaihdetta. Sen sijaan juhannusviikolla käymäsi neuvottelut ja keskustelut ovat vaativia ja edellyttävät hyvää etukäteisvalmistelua. Ole tarkkana ja vaadi tilanteeseen lisäselvityksiä ja selkiyttämistä. Kuun viimeisellä viikolla ihmissuhteissasi on herkästi väärinymmärryksiä ja jopa suoranaista epäluotettavuutta. Riskinä on nyt olla liian sinisilmäinen jotakuta kohtaan, joten älä niele heti kaikkea mitä sinulle esitetään. Tarkistele taustoja ja ota selkoa tilanteesta.

Kauris, Kesäkuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla koko alku vuoden kestäneet muutospaineet saavat vielä kesäkuussa viimeisen silauksen ennen olosuhteiden asettumista paikoilleen. Joitain uudelleen järjestelyjä on vielä luvassa ja yllättävät käänteet pitävät sinua jatkuvassa liikkeessä. Saatat kokea vastarintaa ja ristiriidat ovat herkässä mutta oma näkemys asioiden oikeudenmukaisuudesta on hyvä pitää pinnalla kaikesta huolimatta. Varsinkin kuun toinen viikko nostaa painostavia asioita esille ja hermopaine käy kuumana. Neuvottele ja kysy apuja, sillä jollakulla on nyt tarjota viisasta näkökantaa. Kuun kolmas viikko suosii myös ihmissuhteita ja yhteistyö helpottuu. Kuun viimeiselle viikolle riittää vielä äkkivääriä tilanteita ja uudistuksia ja vauhtisi on kiihkeä. Ota asioita esille ja ole rohkea kannanotoissasi, niin huomaat että sinua kuunnellaan. Älä suostu mihinkään valtapeleihin, vaan tuo ilmi epäilyksesi ja ole rohkea tilanteissa. Kuun lopulla voitkin jo rauhoittua asioiden äärelle ja luottaa siihen että jatkossa asiasi luistavat paremmin.

Vesimies, Kesäkuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä ihmissuhteet tuottavat päänvaivaa ja selkiyttämisiä vastuullisesti tarvitaan. Jokin ongelma, joka on muhinut jo jonkin aikaa vaatii aikaasi ja vaivannäköäsi jotta voisit pistää pisteen pitkään jatkuneelle tilanteelle. Voitkin nyt kärsivällisesti ja järkevästi suhtautuen saada asioitasi päivitettyä, mutta ilman omaa vaivannäköäsi mikään ei nyt edisty. Kuun ensimmäisellä viikolla keksit jo jonkin luovan tavan suhtautua asioihin ja saat langan päästä hyvin kiinni. Kuun toinen viikko on vaativin ja kärsivällisyyttäsi koetellaan jonkun toisen toimien taholta. Juhannusviikon neuvottelut ja ideat ajavat asiaasi eteenpäin, joten ota selvää ja jaa asioitasi toisten kanssa. Viimeinen viikko vapauttaa sinut jo tekemään muita asioita ja voit saada kimmokkeen tehdä jotain aivan uutta ja ennenkokematonta. Ole utelias ja rohkea tarjoutuvien mahdollisuuksien edessä, sillä luvassa on hauskuutta ja lennokasta menoa.

Kalat, Kesäkuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on syytä olla tarkkana raha-asioiden myötä kesäkuussa, sillä yllättäviä menoeriä tuntuu ropsahtelevan niskaasi hyvinkin yllättäviltä tahoilta. Jokin jo viime kuulla alkanut säätäminen tuntuu jatkuvan ja vaatii vielä tämän kuun hermojasi ennen selkiytymistä. Juhannusviikon tiukkasävyiset keskustelut ja neuvottelut vievät aikaasi ja sinusta voi tuntua että näkökantaasi ei kuulla. Tässä kuussa, varsinkin ennen viimeistä viikkoa, läheisesti ovat kuitenkin tukenasi ja voit saada tilanteisiin arvokasta apua joltakulta. Älä siis jää yksin pohtimaan asioita vaan jaa ne läheistesi kanssa. Juhannuksestasi muotoutuu nautittava ja rauhanomainen. Viimeisellä viikonlopulla ihmissuhteissasi on riskinä sattua jokin kömmähdys tai erehdys. Joku voi nyt esittää sinulle liian ruusunpunaista kuvaa, joten ole ainakin jossain määrin epäileväinen. Katso että myös itse pidät sovituista asioista kiinni ja säilytä oma luotettavuutesi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.