Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinaille kesäkuun ensimmäisestä viikonlopusta seuraavaan viikonloppuun mahtuu äkkinäisiä suunitelmien muutoksia ja avartuvia näkymiä. Voit saada tilaisuuden lähteä tekemään jotain uutta ja mieltäsi kiinostavaa. Tilanteet muuttuvat etukäteen suunittelematta mutta nyt on hyvä aika olla utelias ja rohkea ja lähteä kokeilemaan jotain uutta ja hauskaa. Etenet kuitenkin onnekkaasti vaikka suunittelemattomia asioita tupsahteleekin eteesi. Retket ja matkat avartavat mieltäsi ja laajennat kontaktipintaasi. Harmit ja elämää suuremmat muutospaineet väistyvät taka-alalle tässä kuussa ja voit irroittautua kevyempiin tunnelmiin. Juhannuksen aika kuluu jo rauhaisammin ja suunitelmallisemmin. Olet aktiivinen ja energinen ja ihmissuhteissasi on tasapainoa. Juhannuksen jälkeen velvoitteisia asioita alkaa nousta enemmän esiin ja on aika keskittyä pikkuhiljaa työtäyteisempään ajanjaksoon. Kuun viimeiset päivät korostavat hyvää yhteistyö henkeä ja miellyttävyyttä suhdetoimissa.

Harka, Kesäkuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Härkien kesäkuun alku vaatii keskittymistä taloudellisten asioiden hoitamisiin ja jokin epäselvyys tai sotku on selvitettävänäsi. Ole tarkka, maltillinen ja vastuuntuntoinen rahaan liittyvissä asioissa ja pidä kaikki juoksevat asiat ajan tasalla normaalia huolellisemmin. Voit olla tilanteessa, jossa aiemmat valintasi vaativat nyt oikaisua ja järkeistämistä ja aikasi kuluu sotkujen selvittelyihin aina juhannuksen yli. Tosin on hyvä olla kohtuullinen myös kuun viimeisinä päivinä hankintojen suhteen, sillä nytkin on riskinä ylimitoitetut hankkeet, joita joudut myöhemmin korjailemaan.  Kuun loppu voi myös tuoda eteesi jonkin velvoitteen joka on jäänyt aiemmin roikkumaan ratkaisemattomana. Varaudu siihen, että tilanteen korjaantuminen vie aikaa aina syksyyn asti. Nyt onkin aika keskittyä tässä kuussa menneisyyden asioiden tasapainottamisiin, joten uusien asioiden aloituksille ei näytä vielä syntyvän tilaa. Puhdista pöytääsi ja ole realistinen niin voit myöhemmin aloittaa puhtaalta pöydältä.

Kaksoset, Kesäkuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Toukokuulle siirtyminen helpottaa kaksosten elämäntilannetta ja asiat edistyvät paljon jouhevammin kuin edelliskuussa. Jo kuun ensimmäinen viikko tuo tekemisiesi kautta onnistumisia ja voit alkaa toteuttaa asioita. Olet erittäin energinen ja oma aloitteikkuutesi tuottaa tuloksia. Toisella viikolla olet vauhdikkaasti monessa mukana ja voit laajentaa toimialuettasi onnekkaasti. Jotain uutta ja uusiutuvaa on kuvassa mukana, vaikka kaikki ei olekkaan nyt aivan etukäteen suuniteltua. Myös jokin sopimusasia saa taas jumituksen jälkeen edistystä ja näin ollen helpottaa elämääsi. Vältä kuitenkin harhalyöntejä ja epärealistisuutta kuun viimeisellä kokonaisella viikolla. Tällöin jokin väärinkäsitys on mahdollinen ja riskinä on liiallinen hyväuskoisuus tai luottavaisuus. Toisaalta jokin aiemmin ilmennyt sotku voi myös selkiytyä ja päästä päivänvaloon. Kuun viimeiset päivät ovat yhteistyön kannalta suotuisia, joskin yllättäviä. Mene kuitenkin rohkeasti mukaan yhteisiin hankkeisiin, sillä onnea on kuvassa mukana.

Rapu, Kesäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun energiat ovat ravuilla hieman madaltuneita aina kuun viimeiselle viikolle asti ja mietit ennemminkin menneitä tapahtumia kuin ryhdyt mihinkään uuteen. On aika pohtia miten asiat ovat kehkeytyneet tähän pisteeseen ja käydä läpi kaikkea koettua. Jokin outo jo aiemmin tapahtunut tilanne tai asia vaatii uudelleen miettimistä ja järkeistämistä. Ole armollinen itsellesi, äläkä vaadi liikaa käytännön tekoja ja ratkaisuja. Jokin sopimuksiin ja rahaan liityvä asia saa vauhdittumista ja loppukuussa huomaat olevasi taloudellisesti vahvoilla. Jokin hanke on tällöin kannattava ja voit saada tilaisuuden tehdä kohennuksia olosuhteisiisi. Kuun viimeinen viikko herättele mukaan toimintaan ja energiatasosi lisääntyy. Jokin uusi ryhtyminen voi olla ajankohtaista ja oma aloitteellisuus tuottaa toivottuja tuloksia. Ryhdyt tarmokkaasti myös saattamaan loppuun jonkin aiemmin aloitetun hankkeen, mutta varaudu siihen että kaikki ei ratkea aivan kädenkäänteessä.

Leijona, Kesäkuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Kuun ensimmäinen viikko vauhdittaa pyrkimyksiäsi ja saat asioitasi edistettyä hyvään malliin. Olet erittäin energinen ja oma aloitteikkuutesi tuottaa tulosta. Voit saada mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja laajentaa toimialaasi riskittä. Toisella viikolla vauhtisi vain kiihtyy, sillä yllättävät käänteet ja toimintatapojen uudelleen suuntautumiset pitävät sinut liikkeellä. Ole kuitenkin rohkea ja utelias uudistuksille, sillä riskitekijöitä ei nyt ole kuvassa mukana. Kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteisiisi nousee hyväksyvyyttä ja onnekkuuttakin. Osaat nyt esittää asiasi ymmärrettävästi ja saat muut puolellesi helpostikin. Varsinkin kuun viimeiset päivät ovat suhdekeskeisiä ja jotain uutta voi nyt tulla elämänpiiriisi mukaan. Kuun puolessa välissä jokin jo kauan ratkaisemattomassa tilassa oleva asia nousee esiin ja vaatii ajankohtaistamista ja uudelleen pohdintaa. Varaudu siihen että vasta loppukesä tuottaa oikeanlaisen lopputuleman asialle.

Neitsyt, Kesäkuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuussa neitsyet saavat vihdoin asioihin vauhdittumisia ja edistystä. Jokin velvoite tai tehtävä vaatii kuitenkin vielä uudelleen miettimistä ja ajankohtaistamista. Kuun neljäs viikko tuo vielä jonkin muutoksen kuvaan mukaan mutta selkiyttää ratkaisujasi. Oletkin erittäin kiireinen siihen asti ja taukopaikan saaminen aikatauluihisi onnistuukin vasta kuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin. Tärkeää onkin aikatauluttaa nyt ehtäviä niin että saat tarpeeksi aikaa palautumiseen, jotta et polttaisi itseäsi piippuun. Joka tapuksessa voit huomata kuun lopulla että paljon olet saanut aikaiseksi ja korjausliikkeitä tehdyksi. Valmistaudu kuitenkin siihen että asioiden lopullinen osuminen kohdilleen tapahtuu vasta syksyllä ja voit tällöin aloittaa puhtaalta pöydältä. Alkukesän työstettävät velvoitteet tuottavat kuitenkin tulosta jos vain malttia ja kärsivällisyyttä riittää. Nyt on aika karsia elämästä turhia elementtejä pois ja arvottaa asioita uudelleen.

Vaaka, Kesäkuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla jokin onnistuminen edistää tilannettasi kuun alkupuolella ja voit saada tilaisuuden ryhtyä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoista. Oma innostuneisuutesi ja rohkea kokeilumieli tuottaa elämääsi jotain uutta sisältöä ja tilaisuuksia näyttää tarjoutuvan myös olosuhteiden kannalta. Ole siis valmis uusiin ryhtymyksiin ja käytä omaa luovuuttasi rohkeasti. Juhannuksen aika on rattoisa ja voitkin löytää itsesi jostain uudesta ympäristöstä. Kuun viimeisellä viikolla jokin pitkään epäselvässä tilanteessa ollut asia selkiytyy ja saat uutta näkökantaa tilanteeseen. Epätietoisuuteen tulee uusia visioita ja voit alkaa suunitella tilannettasi eteenpäin. Varaudu kuitenkin siihen että sinun on taisteltava vielä saadaksesi oman näkökantasi esille. Ihmissuhteissasi on loppukuussa positiivisia tilanteita ja jokin yhteinen hanke voi alkaa hyvässä hengessä. Myös jokin uusi kumppanuus on mahdollinen ja  tuottaa piristystä ja iloa elämääsi.

Skorpioni, Kesäkuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alku sujunee skorpionien kohdalla suunitellusti ja vaivattomastikin. Muutoksia on näkyvillä lähinnä yhteisten talous- ja raha-asioiden hoidoissa. Jotain jo kauan ilmassa roikkunut korjausvaatimus tilanteeseen voi nyt tulla pisteeseen, jossa ratkaisuja syntyy. Ennen kuun puoltaväliä syntyneet ratkaisut saattavat sinut uusien järjestelyiden eteen, jossa uusia käytäntöjä on otettava haltuun. Loppukuu edellyttääkin asioissa malttia ja tarvetta suunitella asioita järkevästi. Vastuu asioista kasvaa ja jokin uusi velvoite vaatii miettimistä ja uudelleen järjestelyitä. Varaudu siihen, että tilanteen saattaminen aloilleen ottaa aikaa aina kesän yli syksyyn. Maltillinen ja kärsivällinen asenne auttaa ja kannattaakin, sillä uudet suunnan muutokset vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Pidä jalat maassa ja hoida asioitasi tunnollisesti. Varsinkin loppukuun viimeisinä päivinä jokin houkutus on riskialtis ja halu mennä siitä yli, missä aita on matalin, ottaa sinut helposti valtaansa. Koeta hillitä itsesi ja pidä realistinen ote asioihin.

Jousimies, Kesäkuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuun ensimmäinen viikovaihde tuo jousimiehille sekä avautuvia mahdollisuuksia sekä velvoitteita samanaikaisesti. Jokin uusi projekti voi nyt saada alkunsa, joka sitoo sinua henkilökohtaisesti. Kuun toisella viikolla jokin pysähtyneessä tilassa ollut asian hoito saa vauhdittumista ja saat tilanteeseen edistystä. Jokin viesti voi nyt olla positiivinen mutta on hyvä odottaa vielä kuun viimeiselle viikolle, ennenkuin asian lopullinen tila selkiytyy. Vältä siis ylioptimistisuutta vielä tässä vaiheessa. Viikko on kaikkinensa tapahtumarikas ja yllättäviä käänteitä ja uusia mahdollisuuksia mukanaan tuova. Joku läheinen tai yhteistyö taho vaatii aikaasi ja oma aikasi kuluu toisten tahdissa pysymiseen. Toinen viikonvaihde korostaa myöskin yhteisiä hankkeita ja yhteistyökuvioita. Kiireinen tahti pitää sinua liikkeellä ja olet monessa mukana. Neljännen viikon yhteydenotto tai viesti voi saattaa sinut tilanteeseen, jossa joudut pysähtymään ja miettimään jonkin asianlaidan kokonaan uusiksi. Kuun viimeiset päivät tuovat positiivista mieltä ja huomaat että saat tukea ja apuja yllättävältä taholta.

Kauris, Kesäkuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on kauriilla ihmissuhde painoitteinen ja läheisten ihmisten asiat ovat vaativasti esillä. Pääsääntöisesti kuukausi on kuitenkin työkeskeinen ja kiirettä riittää tällä rintamalla. Varsinkin kuun ensimmäiset kaksi viikkoa tuovat pintaan yllättäviä käänteitä ja sinulta edellytetään nopeita toimia jotta asiat pysyisivät aikataulussa. Yhteiset resurssit on tehokkaasti otettava käyttöön, koska et voi nyt toimia aivan omiin nimiisi. Kuun viimeiset päivät lupaavat näihin asioihin edistystä ja voit helpottuneena jättää asian taaksesi. Jotain paranneltavaa ja viimeisteltävää tuntuu olevan riittämiin ja tahtisi on kiireinen. Myös terveyteen ja jaksamiseen on hyvä kiinnittää huomiota ja jotain voi nyt nousta esiin, joka vaatii lisäselvitystä ja aikaasi. Ilmaantuvat vaivat kannattaakin nyt selvittää samantien, jotta saat tasapainoa aikaiseksi. Kuun loppu nostaa toiset ihmiset ja yhteiset asiat esiin ja yhteistyö ja yhteiset hankkeet vaativat aikaasi.

Vesimies, Kesäkuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Keskuun saapuminen vesimiesten kohdalla vilkastuttaa elämän tahtia ja sävynä on helpottavat olosuhteet ja tilanteiden vauhdittumiset. Kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin myös ihmissuhteisiisi tulee positiivinen henki ja hyvää tekevää yhteisyyttä. Tosin viikonloppuun liittyy jokin maltillinen ja vastuullinen sävytys. Saat järkeistettyä jotain suhde tilannetta ja ratkaisut antavat tulevaisuuteen nähden enemmän vapauden tuntua ja samalla realismia. Toisen viikon tilanteet syntyvät hyvinkin etukäteen suunittelematta ja elämän rytmiisi tulee avautuvia mahdollisuuksia. Voit alkaa toteuttamaan jotain uutta ja mieltäsi piristävää. Ole rohkea uusille ideoille ja asioille. Olet energinen lähes loppukuuhun asti ja velvoitteet eivät paina mieltäsi. Tosin loppukuu tuo eteen tilanteen, joka on roikkunut ratkaisemattomana jo viime vuodelta asti ja vaatii nyt päätöksiä, valintoja ja uudelleen harkintaa. Varaudu kuitenkin asioiden venymiseen aina syksyyn astri, ennenkuin ne selkiytyvät.

Kalat, Kesäkuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kaloille riittää kesäkuussa vielä keskeneräisten tehtävien loppuun saattamisia ja velvoitteita on riittämiin. Kiireen tuntua on kuvassa mukana ja käsillä olevat tehtävät vetävät aikataulusi tiukkaan. Juuri kun olet saamassa jonkin tehtävän pois käsistäsi, niin seuraava tupsahtaa jo eteesi. Varsinkin jokin sopimus- tai paperiasian hoitaminen venyy ja lisäselvityksiä vaaditaan toinen toisensa perään. Jokin menneisyyden tapahtuma, väärinkäsitys tai virhearviointi vaatii järkeistämistä ja ajankohtaistamista. On hyvä olla itse vastuullinen ja tehdä tarkistuksen tarkistuksia ja varmistuksia, että kaikki menee oikein. Et voi nyt luottaa toisten tekemisiin vaan kaikki on käytävä itse henkilökohtaisesti läpi. Ole maltillinen ja raakkaa nyt elämästäsi ylimääräiset asiat sivuun ja keskity olennaiseen. Kuun viimeisellä viikonlopulla havaitset että saat taukoa ja aikaa hengähtää. Jonkin asian lopullinen selvitys siirtynee syksyn aikoihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.