Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, kesäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun alku vilkastuttaa oinaille ratkaisujen tekemisiä liittyen menneisyyden asioiden selvittelyihin. Saat joitain parannuksia aikaiseksi tekemällä yhteistyötä ja neuvottelemalla muiden asiaan liittyvien henkilöiden myötä. Jaa asioita vastuuntuntoisesti, sillä sinulla on järkevät ja pohditut mielipiteet asiaan, joka voi vaikuttaa hyvinkin sekavalta. Voit olla avuksi olemalla järkevä ja harkitseva. Kuun toinen viikonloppu ilahduttaa mukavilla tapaamisilla ja yllättävillä kohtaamisilla. Ole tällöin liikkeellä sponttaanisti ja rohkeasti. Kuun puolessa välissä oma kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön ja voit saada inspiraatioita tehdä asioita uudella ja kokeilevalla tavalla. Luota omaan intuitioosi ja voit ideoimalla uutta saada uutta sisältöä elämääsi. Neljäs viikko alkaa vaatimuksilla selkiyttää ja hoitaa juoksevia asioitasi. Jokin sekasotku voi tuntua mahdottomalta ratkaista mutta kärsivällisesti asioista selvää ottamisella saat tolkkua tilanteeseesi. Varsinkin kuun viimeisellä viikolla oma luova ajattelukykysi tuo tilanteeseen hyvän ratkaisun.

Harka, kesäkuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisille kesäkuu tuo kiireitä ja toimitettavia asioita lähinnä ihmissuhteissa ja toisten kanssa yhteistyötä vaativien tehtävien myötä. Jokin viivytys voi rasittaa suhdettasi ja joudut kärsivällisesti suhtautumaan odotuksiin. Anna aikaa tilanteen selkiytymisiin, sillä jo kuun viimeiset päivät antavat vinkkejä onnistumisiin ja asioiden vauhdittumisiin. Joku voi mielestäsi käyttäytyä turhan itsekeskeisesti ja sinulta vaaditaan sietokykyä ja omasta itsekkyydestäsi luopumista. Sopusointu on kuitenkin palautumassa kuun lopusta eteenpäin ja kärsivällisyytesi palkitaan. Kuun ensimmäiset päivät tuovat helpotuksen jonkin juoksevan asian hoitamisen kannalta ja parannusta olosuhteisiisi on odotettavissa. Neuvottelut ja sopimusasiat, kuin myös kaupankäyntiin liittyvät asiat onnistuvat ja voit olla tyytyväinen lopputulokseen. Kuun neljäs viikko sensijaan vaatii tarkuutta ja malttia talouteen liittyvissä asioissa ja on hyvä olla tietoinen siitä mihin omat resurssisi riittävät. Älä tee tällöin ylilyöntejä, vaan ole realistinen ja pidä jalat maan pinnalla.

Kaksoset, kesäkuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun alku tuo elämääsi paljon kaivattua sosiaalisuutta ja ihmissuhteiden kautta hereistymistä. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonloppu on monimuotoinen ja monensuuntaiset virtaukset vaikuttavat sosiaalisessa piirissäsi. Ole kuitenkin realisti suhteessa siihen mihin menet mukaan. Joku voi tarvita apuasi ja joudut ehkä uhraamaan omasta normaalia enemmän. Katso että et tule vedetuksi mihinkään hömppään, vaan pidä pää kylmänä ja jalat tiukasti maan kamaralla kiinni. Ole tarkkana myös ryhtymisistäsi ja varsinkin hankintojen suhteen. Joku asia voidaan esittää sinulle paremmassa valossa kuin se todellisuudessa onkaan. Toinen viikonloppu on sosiaalisesti hauska ja piristävä ja kuvassa on enemmän luotettavutta mukana. Juhannuksen jälkeinen viikko kehoittaa huolehtimaan juoksevista asioista ja olemaan tarkka sopimuksiin liittyvissdä asioissa. Nyt ei ole hyvä ottaa riskiä minkään suhteen, vaan ennemminkin on syytä harkita ja antaa ajan kulua. Viimeisen viikon uudet ideat ja ryhtymiset ovat jo kevyemmin otettavia.

Rapu, kesäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Rapujen kesäkuuhun mahtuu niin sisäisyyteen päin kääntymisen tarvetta, kuin myös aktiivisuutta ja tekemisen meininkiä. Ensimmäinen viikko kesäkuussa vetää mielesi ja tunnelmat menneisiin tapahtumiin ja voit kokea tarvetta saada miettiä rauhassa tapahtuneita. Haikea olotila vie parhaimman terän toimistasi, joten keskity ennemminkin johonkin luovaan ja itseäsi inspiroivaan tekemiseen. Jälkikasvu on työn alla normaalia enemmän koko kesäkuun ajan, vaatien omaa ryhtymistäsi ja käytännön tekoja. Pystyt nyt luovalla tavalla ratkomaan asioita ja ryhtmällä toimeen saat paljon aikaiseksi. Tosin vaateet ovat myös eneneviä mutta olet onneksi energinen ja aikaansaava. Juhannus sujuu suunitelmien mukaan ja luvassa on hyviä hetkiä läheisten ihmisten parissa. Muutoinkin kuun kolmas viikonloppu herättää sinua sosiaalisuuteen ja voit nauttia ja olla luottavaisin mielin muiden kanssa tekemisissä. Suhde toimintasi tuntuu vain paranevan loppukuuta kohden ja jotain merkittävää kehitystä on ilmassa.

Leijona, kesäkuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on leijonilla vauhdikas ja monet tahot vaativat osallistumistasi erilaisiin tapahtumiin. Talous- ja raha-asiat ovat esillä mutta olet näissä asioissa maltillinen ja järkevä. Jotain ylimääräistä menoa voi tulla toisten taholta mutta realistinen auttaminen ei syö kukkaroasi liioin. Kuun toinen viikonloppu piristää elämääsi jonkun läheisen taholta ja yllättävä käänne on mielekkyyttä lisäävä. Samoin kolmannen viikon sävy on spontaani ja hauskaa ryhtymistä ja tekemistä on tarjolla. Juhannusviikolla jokin sopimusasia loksahtaa kohdilleen ja voit olla tyytyväinen käytännölliseen lopputulokseen. Viimeisen viikon teemat suosivat matkantekoa ja retkiä ja inspiroidut uusista asioista. Mielesi on utelias ja ja voit keksiä uusia ratkaisuja vanhojen toimintamallien sijaan. Koko kuukauden savy on kiireinen ja uutta tehtävää tuntuu löytyvän aina entisten jälkeen. Voit saada paljon aikaiseksi omalla ryhtymiselläsi.

Neitsyt, kesäkuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuun alku voi neitsyille tuoda eteen tilanteen, jossa näet asian tai henkilön eri valossa kuin aiemmin. Jotain voi paljastua toisenlaiseksi kuin alunperin olet luullut. Ennen juhannusta olisikin hyvä välttää menemästä mukaan uusiin hankkeisiin, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuteesi. Voit olla liian hyväuskoinen ja mennä sinisilmäisesti mukaan johonkin, joka myöhemmin paljastuu erheeksi. Ole siisi tarkka hankinnoissa, ihmissuhteissa, sekä ryhtymisissäsi. Tarkista faktat ja taustat ennenkuin luot lopullista kuvaa todellisuudesta. Kuun puoliväli tuo yllätyksiä mukanaan ja muutavat tilanteet vaativat sopeutumista ja joustavuutta. Neljännellä viikolla liikennevälineet ja viestimet voivat tuottaa ylimääräistä päänvaivaa ja vaativat päivittämistä ja tarkistuksia. Kuun lopulla olet päässyt pahimpien karikoiden yli ja voit alkaa taas luottaa asioiden hoitumisiin normaalimmalla tavalla. Onneksesi olet koko kuun energinen ja jaksava ja saat omalla panostuksellasi paljon aikaiseksi.

Vaaka, kesäkuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuun alku vilkastuttaa sosiaalista elämääsi ja tuo käänteitä kuvioihisi. Jonkun avuntarpeeseen sinä voit juuri olla apuna ja saada toiselle parempaa mieltä omissa murheissaan. Pystyt järkevästi mutta empaattisesti asettumaan toisen tilanteeseen, joten ojenna auttava kätesi. Toinen viikonloppu sensijaan tuo yllättävän kohtaamisen kautta iloa elämääsi. Nyt on syytä olla ennakkoluutoton ja mennä rohkeasti mukaan sponttaanisti ja avoimesti. Kolmannella viikolla kuulemasi asia tai saamasi yhteyden otto edellyttää järkevyyttä ja harkintaa. Osaat kuitenkin suhtautua maltilla tilanteeseen ja saada tilanteeseen lisää käytännöllisyyttä ja toimivuutta. Jokin parannus tai kohennus voi onnistua tai muutoin hankkeesi saavat käytännön tasolla toimivuutta enemmän. Viimeisen viikon yhteydenpidot ovat yllätyksellisiä. Olet idearikas ja keksit myös uusia tapoja ratkoa ongelmia. Ole kuitenkin tarkka siitä kenen kanssa olet tekemisissä ja millä perustein.

Skorpioni, kesäkuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit palanneevat kesäkuussa takaisin teemoihin, jotka alkoivat jo lopputalven aikana. Jokin jo silloin aloittamasi ryhtymys, joka ei ehkä silloin ottanut tuulta alleen, nousee uudelleen esiin ja vaatii huomiotasi. Uudelleen aloitus saattaa vielä kesäkuussakin venyä ja vaatii vaivannäköäsi ja lisäselvityksiä. Kuukaudesta muodostuukin hyvin aktiivinen ja asiat pitävät sinua jatkuvassa liikkeessä. Kuun toisen viikon keskustelut ja viestinnät ovat herättäviä ja aktivoivat sinua edellä mainittuihin teemoihin. Voit joutua keskusteluun, jossa sävynä on herkästi syyttelyä itseäsi kohtaan. Voit saada kritiikkiä ja hoputtelua osaksesi. On hyvä valmistautua tehokkaisiin otteisiin ja jättää taaksesi menneisyyden taakkoja ja siirtyä pikkuhiljaa uusien asioiden ja olosuhteiden piiriin. Loppukuu tuon hyvinkin tukevalla tavalla ihmissuhteesi pintaan ja sopusointua ja ymmärrystä puolin ja toisin on syntymässä. Kuun viimeisestä päivästä alkaa vauhdittuneempi jakso, jolloin alat saamaan valmista jälkeä aikaiseksi ripeämpään tahtiin.

Jousimies, kesäkuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuun alku on hektinen jousimiehille ja on hyvä olla tietoinen varsinkin ihmissuhteissaan ja niissä tapahtuviin sekaannuksiin tai väärinkäsityksiin. Jotain voi tulla ilmi ja saa sinut miettimään missä ovat tämän maailman realiteetit jonkun suhteen. Joku voi liioitella jotain asiaa ja yrittää asettaa sinut vastuunalaiseksi tilanteelle. Nyt ei ole syytä olla sinisilmäinen ja uhrautua liikaa toisten eteen. Pohdi tarkoin tilanteita ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta ja ota faktoista selvää pitkän kaavan mukaan. Voit kokea tarvetta vetäytyä omiin oloihisi mutta tervettä olisi kuitenkin kohdata asioita suoraan kasvotusten. Juhannusviikon viestinnät ja sopimusasiat vaativat erityistä tarkkuutta ja vastuunottoa. Jokin sekaannus tai huolimattomuus voi tulla esiin ja sinun tehtäväksesi jää asian selkiyttäminen. Vältä tekemästä mitään sopimuksia tai suurisuuntaisia ratkaisuja, jotta välttyisit myöhemmiltä harmeilta. Parhaat ajankohdat osuvat tässä kuussa toiselle viikonlopulle, sekä kuun viimeiselle viikolle, luvaten hauskuutta ja piristystä muutoin niin harmaansävyisessä ajankohdassa.

Kauris, kesäkuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriille kesäkuun alkupäivinä jokin tärkeä sopimus tai neuvottelu tuottaa kannaltasi suotuisan lopputuloksen. Vararaudu neuvotteluihin kuitenkin vakavuudella ja mieti tilannetta pintaa syvemmältä. Jokin kauppaan liittyvä ratkaisu voi myös osua tähä ajankohtaan ja muuttaa elämäntilannettasi parempaan suuntaan. Toisella viikolla liikut ahkeraan lähiympäristössäsi ja keskustelet vilkkaasti ympärillä olevien ihmisten kanssa. Juhannuksen aika sujuu suunitellusti ja miellyttävästi. Viimeinen viikko nostaa ihmissuhteissasi olevat ongelmat esiin ja joku läheisesi voi käyttäytyä omavaltaisesti. Nyt on hyvä olla empaattinen ennemminkin kuin kovin jyrkkä ja vaativa. Jonkun kyvyttömyys hoitaa omia asioitaan voi tulla ilmi ja vaikka tunnelma voi tuntua hankalalta niin älä ole liian ehdoton ja jyrkkä. Puhu asioista suoraan mutta vältä liiallista joustamattomuutta ja kovuutta.

Vesimies, kesäkuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Kesän saatto tuo vesimiehille hieman ylimääräistä vaivannäköä ja kiireen tuntua tilanteisiin. Jokin jo talvella alkanut vaiva tai keskeneräinen homma ilmoittaa olemassaolostaan ja vaatii toimenpiteitä. Kannattaakin tarttua tkäsillä oleviin asioihin ripeästi, jotta saisit asioitasi pois päiväjärjestyksestä. Kiirettä riittää koko kuukaudeksi mutta hoida asia kerrallaan ja pidä malttia yllä. Kesäkuun alku tuo myös ihmissuhteisiisi tietynlaista uutta järjestystä ja vastuunottoa. Ole järkevä ja ota toisen tarpeet huomioon. Voit saada helposti syytöksiä itsekeskeisyydestä, jos paneudut liiaksi omien asioiden hoitamisiin. Juhannus viikko vaatii raha-asioihin paneutumista ja tässä on riskinä olla turhan höveliäs tai hyväuskoinen. Vältä tuhlailua ja pitäydy olennaisessa. Viimeisellä viikolla jokin  yllättävä yhteydenotto on piristävä ja tuo tarvittavaa vaihtelua eloosi. Olet idearikas ja oma kekseliäisyytesi tuottaa hyviä tuloksia. Myös keskustelut ja pohdinnat muiden kanssa ovat mieltäsi kohottavia.

Kalat, kesäkuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kalojen kesäkuun tulo tietää keskittymisen vaateita olennaiseen ja kykyä karsia elämästä turhuuksia sivummalle. Jokin tilanne voi muodostua sen laatuiseksi että tehokkaita korjausliikkeitä tarvitaan tasapainon palauttamiseksi. Ole järjestelmällinen ja jämäkkä, äläkä ryhdy mihinkään suurisuuntaiseen, joka vaikuttaa pidemmälle tulevaisuuteen. Jätä suuret ratkaisut ja siirrot tuonnemmaksi. Jotain voi myös tulla ilmi menneisyyteen liittyen ja silmäsi voivat avautua näkemään asioiden todellisen laidan. Pidä huoli omasta hyvinvoinnistasi ja varaa aikaa lepoon ja palautumiseen. Jos jotain fyysistä vaivaa ilmenee, niin hoida asiaa eteenpäin. Parasta olisi jos voisit vetäytyä luonnon rauhaan ja antaa aisteillesi tilaa rauhoittua. Juhannuksen tullessa voit jo luottaa siihen että asioitasi hoituu selkeämmin ja edistävämmin. Myös yhteistoiminta ja yhteiset hetket alkavat olla lempeämpiä sävyltään. Viimeiset päivät pitävät sinua liikkeelä lähiympäristössäsi ja uteliaisuutesi virittyy keskusteluihin ja yhteydenpitoihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.