Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu painottaa oinaille ihmissuhteita ja sopimusasioita sekä niissä tapahtuvia muutoksia. Kuun alku voi tuoda eteesi tilanteen, jolloin et aivan voi luottaa että tulet oikeudenmukaisesti kohdelluksi. On hyvä tiedostaa että asioista selvää ottaminen on tärkeää ennen kuin ryhdyt jakamaan mietteitäsi ja omaa näkökantaa asioihin. Varsinkin kuun kolmas viikko vaatii kykyä kohdata vaativia asetelmia ja olosuhteita. Tällöin voit jo kuitenkin helpommin saavuttaa yhteistä näkökantaa asioihin kysymällä neuvoa ja jakamalla asioitasi luotettavien läheisten kanssa. Jotain voi kuitenkin mennä uusiksi liittyen kaupankäyntiin ja neuvotteluihin. Onneksesi omat energiatasosi ovat kohdillaan tässä kuussa ja koet olevasi toimelias ja ryhtyvä.

Harka, Kesäkuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Aivan kesäkuun alku on positiivinen härille suhteessa yhteistyöhön ja muihin ihmisiin. Yhdessä tekeminen on luonnikasta ja koet yhteisyyden helppona. Kuukausi on kiireinen ja monet tehtävät vievät aikaasi tiukasti. Juhannusviikolla velvoitteet myös kanssaihmisiäsi kohtaan kasvavat ja ristiriitaa voi syntyä herkästi. Jos olet toiminut turhan omaehtoisesti niin kritiikkiä voi tällöin sadella muilta omasta itsekkyydestäsi. Tilanteet edellyttävät asioista suoraa puhumista ja läpinäkyvyyttä. Juhannuksen viettoon mahtuu jo mukavia ja piristäviä olosuhteita ja voitkin saada hetken aikaa tehdä jotain omaa hauskaa ja toteuttaa omiakin ideoitasi. Kuun viimeinen viikko tuo jonkin viivytyksen toimiisi nähden ja joudut miettimään suunitelmiasi uuteen malliin.

Kaksoset, Kesäkuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on hyvä olla kesäkuun alkuna tarkkoina asioiden hoitamisista ja välttää unohduksia. Jokin hanke tai ryhtymys voi olla riskialtis ja väärinymmärrysten mahdollisuus on huomattavaa. On hyvä tarkistaa kaikki huolella ja ottaa asioista tarkoin selvää. Neuvottomuus voi myös olla päällimmäisenä olotilana ja turhautuminen kuluttaa voimavarojasi. Jokin luovuutta korostava tekeminen, hengellisyys tai toisten auttaminen voi olla myös herättävää. Kuun ensimmäisen viikon jälkeen riskitekijät vähenevät ja olet taas tukevammalla pohjalla. Juhannusviikko on sosiaalinen ja yhteinen tekeminen onnistuu. Loppukuu on tasainen ja antaa tilaa suunitelmalliseen etenemiseen.

Rapu, Kesäkuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun vaateet ravuille liittyvät ihmissuhteisiin ja sopimusasioihin. Kuun rauhaisien alkupäivien jälkeen jo ensimmäinen kokonainen viikko tuo vaativan tilanteen jonkun suhteen ja voit tuntea itsesi kädettömäksi ja olevasi puun ja kuoren välissä. Tärkeintä tällöin ovat rehellisyys ja avoimuus. Ei ole hyvä jättää mitään hampaankoloon, vaan ennemminkin pitää huoli siitä, että oikeudenmukaisuus ja rehtiys ovat vallalla. Kuun toisen viikon yllättävät käänteet tuovat jotain muutoksia tilanteeseen mutta miettimistä ja pohdintaa on kuvassa mukana. Liikennöintiin, tiedonsiirtoon ja neuvoitteluihin voi tulla vaativuutta ja oma vastuusi korostuu. Juhannuskin voi kulua painavissa mietteissä ja rentoutumisen mahdollisuudet ovat vähissä helposti.

Leijona, Kesäkuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuu voi leijonille tuoda äkillisiäkin muutoksia olosuhteisiin ja tilanteet muuttuvat suunnittelemattomasti ja yllättäen. On toki itsekin hyvä välttää turhan nopeita ja harkitsemattomia siirtoja ja olisikin hyvä harjoittaa malttia ryhtymisissään ja tekemisissään. Myös jonkun käytös voi ärsyttää itseäsi ja olet itsekin normaalia herkempi kärjistämään asioita. Kuvassa voi olla jonkun toisen tai oma tarve irtautua vanhoista sidonnaisuuksista ja rakennelmista. Kannattaa myös välttää turhaa riskinottoa ja miettiä ainakin yön yli omia yllykkeitään. Jotkut voivat kokea äkkirakastumisen tai tarpeen saada omaan elämään lisää vapautta ilman sitoumuksia. Terveysasioissa on hyvä olla tarkka ja tarkistuttaa asiantuntijalla mahdollisia oireita tai vaivoja.

Neitsyt, Kesäkuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille kesäkuun alku on kriitillinen ja tilanteet voivat aiheuttaa epävarmuutta ja hämmennystä. On hyvä huolehtia itse siitä että kaikki juoksevat asiat tulevat hoidetuksi ja tarkistaa vielä varmuudeksi että olet tullut ymmärretyksi oikein. Myös keskusteluissa ja neuvotteluissa väärinymmärrysten riski on olemassa, joten ole tarkka siitä miten itseäsi ilmaiset ja tarkista oletko ymmärtänyt toisen sanomiset oikein. Nyt ei ole hyvä hetki ryhtyä mihinkään suurisuuntaiseen hankkeeseen, vaan antaa ajan kulua aina toiselle viikolle asti ennen ryhtymisiä. Juhannuksen viettoon voi tulla jotain yllätäviä mutta hauskoja ja piristäviä muutoksia. Ole utelias ja avoin tilanteissa.

Vaaka, Kesäkuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kesäkuun ensimmäinen viikonloppu tuo mielekästä ja mielenkiintoasi herättävää tekemistä. Seuraava viikko painottaa ihmissuhteita ja niissä mahdollisesti ilmitulevia kipupisteitä. Voit kokea jonkun käyttäytymisen omavaltaisena ja hyvä olisikin nyt ottaa asioita suoraan puheeksi ja välttää asioiden painamisia villaisella. Juhannusviikko suosii jo yhteisiä ryhtymyksiä ja tekemisiä ja koet että yhteiset ryhtymykset ovat kantavia. Tosin juhannuksen aikaan jokin viestintään, liikennöintiin tai sopimusasioihin voi nousta pattitilanteita ja joudut puntaroimaan asioita uusiksi. Kuun viimeinen viikko korostaa velvoitteita ja kiireen tuntua. Ota rauhallisesti jotta stressitekijät eivät kasvaisi liian suuriksi.

Skorpioni, Kesäkuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille kesäkuu tuo kiirettä ja velvoitteita ja jonkin asian haltuunotto tei tekeminen vie aikaasi. Kuun ensimmäinen viikonloppu suosii seuranpitoa ja ihmissuhteita. Puolessa kuussa suhdetoimintasi sensijaan saa muuttuvia, yllättäviä käänteitä ja äkkinäiset impulssit tuovat levottomuutta ja epävarmuuttakin olosuhteisiin. Pysyvyys voi olla hakemisen takana ja voit löytää itsesi uudistuvista tilanteista. Puolenkuun yhteydenpidot ja neuvottelut edellyttävä järkeilyä ja vastuuta tilanteissa. Myös juhannusviikossa on vaihtelevuutta ja levottomuutta asioiden järjestymisissä. Kaikkeen mitä tässä kuussa tapahtuu, ei kannata suhtautua vielä lopullisesti, sillä tilanteet elävät ja suunnan muutoksia rittää.

Jousimies, Kesäkuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuun alun tilanteet voivat jousimiehillä olla häämmennystä ja epäselvyyttä tuovia. Luottamusta johonkin tahoon tai ihmiseen voi olla vaikea luoda ja onkin hyvä tarkistaa asioiden tila omaehtoisesti ja jämptisti. Riskinä on liiallinen hyväuskoisuus tai epäluotettavuus. Suurimmat päätökset ja ratkaisut onkin hyvä työntää tuonnemmas kun olet enemmän tietoinen faktoista ja taustalla vaikuttavista asioista. Kuun puoliväli tuo enemmän tukevuutta ja tilanteisiin syntyy enemmän yhteisten asioiden hoitamisia hyvässä hengessä. Juhannus kuluu myös suunitellusti ja sovitusti ja loppukuun sävy on rauhoittava ja tukevuutta elämääsi tuova.

Kauris, Kesäkuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuussa kauriit voivat saada yllykkeitä tehdä ihmissuhteiinsa tai johonkin tahoon nähden uudenlaisia ratkaisuja. Voit tulla pisteeseen, jossa tarve irrottautua jonkin vanhaan sitoumukseen on aika purkaa ja puhdistaa pöytää tyhjäksi. Jokin sopimusasia tai neuvotteluasia venyy juhannusviikolle asti ja onkin hyvä suunitella tarkkaan etukäteen mitä olet haluamassa ja mihin pyrkimässä. Ilmassa on päättymisten merkkejä ja ratkaisut joita nyt teet ovat kauaskantoisia. Vastuu tilanteen hoitamisesta on itselläsi, joten on hyvä ymmärtää että ratkaisut ovat loppupeleissä omissa käsissäsi. Kuun viimeinen viikko kertoo vielä kiireistä ja velvoitteista, joita on hoidettava tiukalla aikataululla.

Vesimies, Kesäkuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuu tuo vesimiehille uusia tuulia ja uusia kiinnostuksen kohteita. Olet innokas myös itse ryhtymään toimeen ja malttamattomuuttakin on ilmassa. Jokin uusi ryhtymys tai tekeminen saa kyllä puhtia alleen mutta jotain muuttuvuutta ja epävarmuuttakin tilanteissa on. Vasta aika näyttää mitkä uudet asiat ovat realistisia toteutettaviksi ja mitkä ohimeneviä innoituksia. Juhannusviikolla on hyvä erityisesti panostaa ihmissuhteisiin ja niiden toimivuuteen. Voit olla aika itsekeskeisesti kiinnittynyt omiin tekemisiin, että kumppanisi voi joutua huomauttamaan kriitillisestikin omasta toiminnastasi. Voit jopa kokea tarvetta irtautumisiin ja saada enemmän omaa tilaa ja aikaa itsellesi.

Kalat, Kesäkuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla kalojen on hyvä ottaa tietoisesti normaalia kriittisempi sekä tarkempi suhtautuminen asioihin. Jokin voi epähuomiossa mennä pieleen tai väärikäsitykset voivat tuoda mutkia matkaan. Ole tarkkana omista sanomisistasi ja tarkista oletko ymmärtänyt toisen sanomiset oikein. Puolessa kuussa voit keksiä oivan tavan ratkoa tilanteita ja oma luovuutesi ja kekseliäisyytesi tulee oikeuksiinsa. Voit saada tilaisuuden tehdä jotain uudella tavalla, joka herättää oman kiinnostuksesi ja uteliaisuutesi. Viimeinen viikko kertoo siitä että olet asioiden kanssa oikealla tolalla ja saat realistista jälkeä aikaiseksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.