Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu tuo oinaiden eteen velvoitteet ja keskeneräiset hankkeet. Jotain on saatava aikaiseksi kiireisellä aikataululla ja stressi tekijät nostavat päätään. Nyt on hyvä toimia harkiten ja niin, että tekemisesi kantavat itseäsi kohti tulevaisuutta. Rajoja ei ole syytä ylittää vaan ennemminkin itsehillintä, kuri ja järjestys ovat vaateina. Jos olet omalla ryhtymiselläsi ylittänyt rajoja, niin kuun puoliväli tuo stopin jonkin suhteen. On hyvä pitää tämän maailman säännöt ja rajat mielessä ja olla maltillinen. Varovaisuus kaikessa ryhtymisessä on syytä ottaa huomioon ja on hyvä varata aikaa tarpeeksi lepoon ja palautumisiin. Kuun neljännellä viikonlopulla koet jo helpotusta ja olet valmis jo seuranpitoonkin.

Harka, Kesäkuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on härille suotuisaa aikaa niin rakkausasioissa kuin muissakin sosiaalisissa suhteissa. Ole koko kuukauden suhteellisen aikaansaava ja energinen. Kuun kolmas viikonloppu on kuitenkin suhteellisen vaativa ja velvoitteinen mutta nyt on mahdollisuus saada jälkeä aikaiseksi tekemisistään, kunhan vain kannat oman kortesi tunnollisesti kekoon. Voit päästä toteuttamaan käytännössä jotain jo pitkään unelmoimaasi ja uutta hanketta. Ottamalla asioista tarkkaan selvää ja tarttumalla toimeen voit nyt tukevoittaa oloasi ja saada maata jalkojesi alle. Loppukuussa on hyvä paneutua huolella juoksevien asioiden hoitamisiin ja olla tarkkana aikataulutusten kanssa, jotta säästyisit myöhemmiltä korjausliikkeiltä.

Kaksoset, Kesäkuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun alkupuolella kaksosille voi avautua uudenlaisia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan elämässään jotain uutta ja sielullisesti kohottavaa. Kysymys ei nyt niinkään ole kovin konkreettisista tai käytännönläheisistä uudistuksista, vaan ennemminkin jotain henkeäsi ja sielua kohottavaa. Jokin luova toiminta voi saada uutta puhtia ja visioit nyt laaja-alaisesti. Toisaalta jokin muu - ei niin materiaalinen ryhtyminen voi innostaa. Ihmissuhteiden kannalta on syytä olla realistinen ja välttää yleensäkin liiallista hyväuskoisuutta. Riskinä on mennä mukaan kovin sotkuisiin ihmissuhde kuvioihin. Myös kuun neljäs viikko varoittaa ed. mainutusta tilanteesta.

Rapu, Kesäkuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla rapujen on syytä olla uteliaalla ja tutkivalla mielellä liikenteessä, sillä olet nyt normaalia kekseliäämpi ja idearikkaampi. Keskustelut ja yhteydenpidot tuovat uusia näkökantoja eläämäsi ja voit ideoida jotain uutta. Toisen viikon tapahtumat ja olosuhteet voivat olla pysäyttäviä ja jokin haluamasi asia kokee kolauksen tai vastustusta muiden taholta. Vältä valtapelejä ja ota aikuismainen ote tilanteisiin. Olet koko kuukauden kyllä yritteliäs ja ryhtyvä mutta aina tuntuu olevan jokin taho, joka nostaa seinää vastaan pyrkimyksillesi. Ole sitkeä, äläkä suostu kaikkeen mitä sinulta vaaditaan. Juhannusviikon tilanteet kärjistyvät herkästi ilmiriidoiksi, joten katso tarkkaan mihin menet mukaan. Juhannuksena  ja siitä eteenpäin tilanteet tasoittuvat ja rauhoittuvat.

Leijona, Kesäkuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat kokea kesäkuussa herkästi sivullisuutta tilanteissa ja ajatuksesi ja energiasi ovat ennemminkin sisäänpäin kääntyneinä. Onkin hyvä jättää suurimmat ryhtykset tuonnemmaksi kun saat taas uutta intoa tarttua toimeen. Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee vilkastumista ja vaativimmat tilanteet jäävät taakse alkukuun mentyä ohi. Varsinkin kuun neljäs viikonvaihde suosii soiaalisuutta ja seuranpitoa ja itsellesi jää tapaamisista virkistynyt mieli. Kuun loppu virkistyttää mielenlaatuasi ja uudet ideat alkavat kohota pintaan. On taas aika suuntautua ulospäin ja jakaa ajatuksiaan muiden kanssa.

Neitsyt, Kesäkuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat varsin aikaansaavia kesäkuussa ja vaikka kuun puolenvälin aikaiset velvoitteet ovat painavia, niin selviät niistä ottamalla vastuuta ja ryhtymällä töihin. Voit myös tähän aikaan tehdä järkeviä sopimuksia ja näet tilanteissa niiden olennaiset riskit ja mahdollisuudet. Sen sijaan kuun toinen ja neljäs viikonvaihde varoittavat liian hövelistä asenteesta ja mahdollisuus tehdä hankinnoissa virhearviointeja on kohonnutta. Muutenkin näihin aikoihin on syytä välttää suuria päätöksiä tai ratkaisujen tekemisiä, koska et nyt välttämättä havaitse kaikkia olennaisia ja vaikuttavia tekijöitä. Sotkut ihmissuhteissa ovat myös mahdollisia ja kaikkea mitä kuulet, ei tällöin kannata ottaa aivan tosissaan.

Vaaka, Kesäkuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla on varsin vaativa kuukausi velvoitteiden ja muuttuvien olosuhteiden melskeessä. Jos stressitekijät alkavat käydä ylimitoitetuiksi, niin on syytä miettiä sitä, miksi jatkaa enää tilannetta vanhaan malliin. Myös olosuhteissasi voivat nyt muutokset tuoda eteesi vaativan tilanteen, jossa huomaat että ainoa ratkaisu on pistää peli poikki lopullisesti. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko tuovat ed. mainittuja teemoja esiin. Juhannuksen aika tuo kuitenkin virkistävää sosiaalisuutta jo kuvaan mukaan ja seuranpito tuo hyvää mieltä. On syytä ottaa aikaa itselle tässä kuussa tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumisiin ja koettaa karsia kaikki ylimääräinen ja turha aikatauluistasi pois.

Skorpioni, Kesäkuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Aivan kuun alku tuo skorpioneille paineita ihmissuhteiden myötä ja voitkin joutua miettimään ja järjestämään tilannettasi uusiksi. Kuun toisen viikonlopun keskustelut ovat eteenpäin vieviä, joskin yllättäviä ratkaisuja mukanaan tuovia. Kuun puolessa välissä jokin velvoite sävyinen asia jää hoidettavaksesi ja vastuuta on hyvä tilanteessa ottaa harteilleen jos haluat asioihin muutosta ja edistystä. Juhannus sujuu suunitelmallisesti ja rauhaisastikin. Kuun viimeinen viikko tuo hieman levottomuutta ja muuttuvia suunitelmia kuvioihisi mutta olemalla joustava ja utelias voit jopa nauttia vaihtelusta ja uusista tuulista.

Jousimies, Kesäkuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten kesäkuu osoittautuu hyvinkin ihmissuhdekeskeiseksi mutta aivan riskeittä tilanteet eivät solju. Jotain epäluotettavuutta voi nyt ilmetä ja olisikin syytä olla olematta suhdekuvioissa turhan sinisilmäinen. Suuria ratkaisuja on tässä kuussa hyvä välttää, niin sitoutumismielessä kuin suhteen päättämistenkin suhteen. Et välttämättä nyt havaitse kaikkia tosiasioita ja riskinä on tulla hyväksikäytetyksi. Jonkun avuntarve voi viedä omaa aikaasi ja voitkin hyvää hyvyyttäsi tehdä toiselle nyt karhunpalveluksen. Riskinä on myös sotkeutua kovin mutkallisiin suhteisiin, joita joudut myöhemmin korjailemaan ja katumaan. Myös hankintojen, sopimusasioiden ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa on hyvä olla todella tarkkana.Kuun viimeiset päivät ovat jo tukevammalla pohjalla.

Kauris, Kesäkuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuu tuo kauriille vaateita lähinnä toisten ihmisten kautta ja voit kokea vastustusta suhteessa omiin päämääriisi. Nyt on syytä olla tarkkana siitä, ettei mene mukaan valtapeleihin ja voimain mittelöihin. Eturistiriidat voivat äityä rumiksi, joten joustavuutta ja kykyä diplomatiaan tarvitaan nyt roppakaupalla. Katso että oikeudenmukaisuus toteutuu ja vältä kaikkea pakottamista niin omalta kuin toisenkin puolelta. Kuun toinen ja kolmas viikko ovat kriisialtteinta aikaa ja tällöin onkin syytä pitää huolta omista toimistaan ja siitä kenen seurassa liikut. Juhannusta pystyt kuitenkin jo viettämää rauhoittuneemmissa tunnelmissa ja tilanteet tasaantuvat.

Vesimies, Kesäkuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku vaatinee ylimääräistä huomiota vesimiehiltä ihmissuhteissa ja kykyä sopeutua vaateisiin ja toisen kautta muuttuviin olosuhteisiin. On hyvä koettaa olla diplomaattinen ja avarakatseinen ja antaa tilaa toisenkin tarpeille. Kuun toinen viikko helpottaa jo tilanteita ja tasaisempi eteneminen on mahdollista. Juhannuksen aika lupaa jo iloista mieltä ja seuranpito on virkistävää. Tämä onkin hyvä hetki lujittaa suhteen yhteisiä päämääriä ja koettaa saada rauhaisaa tunnelmaa ympärille. Kuun loppu virittää jo uusia tunnelmia ja onkin hyvä varautua äkkinäisesti muuttuviin olosuhteisiin. Ole joustava ja valmis muuttamaan suunitelmiasi, niin pääset itsekin helpommalla.

Kalat, Kesäkuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuukausi alkaa kaloilla vaateilla ja kyvyllä puhaltaa järkevästi yhteiseen hiileen jonkun kanssa. Panosta vastuuseen niin saat nyt yhdessä paljon aikaiseksi konkreettisia asioita. Kuun ensimmäisen viikon kuulemiset ja keskustelut nostattavat idearikkauttasi ja voit verkostoitua laajemmalle ja uusin yhteyksin. Kuun toisella viikonlopulla on syytä ottaa rennosti ja tehdä jotain aistejasi herättävää tai luovuuttasi nostattavaa, sillä käytännöllisyys on tällöin tausta-alalla. Toinen viikko on kiireinen ja vaatii velvoitteisiin paneutumista aina viikonloppua myöten. Juhannuksena jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia voi aiheuttaa tilanteen uudelleen arvioimista, sillä jonkun luotettavuus voi olla kyseenalaista. Varo ihmissuhdesotkuja ja sinislmäisyyttä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.