Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun alku tuo oinaille innoitusta lähteä liikkeelle, vaihtaa maisemaa ja lähteä kokemaan uutta. Mutta jokin voi nyt ilmaantua eteesi niin etteivät suunitelmat ja ideat toteudukkaan aivan hetkessä. Varaudu siis suunitelmien hiomiseen ja uudelleen miettimiseen. Ole myös tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa ja kommunikaatiossasi, että tulet oikein ymmärretyksi. Voit myös kokea tässä kuussa viihtyväsi enemmän oman pääsi sisällä kuin ulkoisten ryhtymysten parissa. Vasta kuun viimeiset päivät pistävät vauhtia asioihin ja pääset jähmettyneestä olotilastasi vauhdilla eteenpäin. Jokin ratkaisu syntyy ja olemukseesi tulee uutta virtaa.

Harka, Kesäkuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Härät ovat kesäkuun alussa varsin idearikkaita ja oma kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön. Voit löytää asioihin ja olosuhteisiin uutta näkökantaa ja ongelmiin ratkaisuja. Varaudu kuitenkin siihen että uudet ideat vaativat hiomista ja miettimistä. Vastuu asioiden etenemisistä jää tässä kuussa itsellesi, joten anna itsellesi harkinta aikaa ja miettiä ja suunitella uusia ideoita rauhassa. Vasta seuraavan kuun puolella voit huomata edistystä ja onnekkuuttakin suunitelmissasi. Tässä kuussa ei ole hyvä tehdä mitään suuria taloudellisia ratkaisuja tai siirtoja, sillä voit nyt olla turhan huolimaton rahaan liittyvissä asioissa.

Kaksoset, Kesäkuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuu tuo herkästi kaksosille jotain uutta velvoitetta ja ryhtymistä. Kuun ensimmäinen viikko jo pistää sinuun ryhtymisiä ja uuden tekemisen meininkiä. Tilanne voi kuitenkin muotoutua sen suuntaiseksi että joudut uhrautumaan jonkun toisen eteen omalla panoksellasi. Katso että toimit oikeista lähtökohdista nähden ja vältä tekemästä turhaa työtä. Jonkun avuntarve voi nyt veroittaa omia voimavarojasi ja voit kokea että et saa takaisin sitä mikä sinulle korvauksena kuuluisi. Älä siis ole liian sinisilmäinen ja vältä ryhtymästä mihinkään kovin suurisuuntaiseen tai epärealistiseen hankkeeseen. Aivan kuun loppu mahdollistaa jonkin järkevämmän toimintatavan tai ratkaisun.

Rapu, Kesäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Rapujen kesäkuu on varsin toiminnallista aikaa ja pystyt suunitelmallisiin ryhtymyksiin. Energiatasosi on melko hyvä ja voit viedä asioita energisesti eteenpäin. Kuun puoliväli korostaa luovuuttasi ja voit tehdä jotain inspiroivaa kuunnellen sisäistä ääntäsi herkällä korvalla. Juhannusviikko tuo jotain paineikkuutta mutta jo juhlapyhien aikaan voit nauttia yhteisestä tekemisestä läheistesi myötä tyytyväisin ja kepein mielin. Kuun ensimmäisen viikon ideat ovat kumouksellisia mutta vaativat vielä lisätarkistuksia ja hiomisia. Kuun lopun yllättävät käänteet tuovat loppukesääsi lisää kiireen tuntua ja vastuualueesi vaatii lisäpanostusta.

Leijona, Kesäkuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Leijonien elämässä uudet tuulet vievät kesääkuussa uusia tuulia kohti mutta aivan ketterästi asiat eivät vielä etene. Jotain on hiottava ja mietittävä ja aika korostaakin suunitelmien kehkeytymisiä ja asioiden muhittamisia. Aika voi tuntua jumittavalta ja pysähtyneeltä mutta on hyvä muistaa että uuden suunnan ottaminen vaatii kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja malttia. Selkiytä asioita yksi kerrallaan järkevästi ja asioista selvää ottaen, jotta saat rakennettua itsellesi uuden tukevan pohjan kohti tulevaisuutta. Paras aika yhteisten asioiden ajamisiin ja työstämisiin on kuun ensimmäinen viikko, jolloin pystyt parhaiten ottamaan toistenkin näkökannat huomioon. Kuun viimeiset päivät voivat olla velvoittavia ja konkreettisia toimia vaativia.

Neitsyt, Kesäkuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiltä kesäkuu vaatii ylimääräistä huomiota asioihin jotka liittyvät yhteistyöhön ja ihmissuhteisiin. Jonkun läheisen tilanne voi nyt vaatia omaa ryhtymistäsi ja päällimmäisenä voi olla epätietoisuus ja odottava tunnelma. On hyvä olla realistinen ihmissuhteissaan ja katsoa että tilanteet mihin sinua edellytetään menemään mukaan ovat realistiset ja selkeät. Vältä tässä kuussa ainakin kuun puoliväliin asti ryhtymästä kovin riskialttiisiin hankkeisiin ja pidättäydy suurien ratkaisujen tekemisistä. Jo kuun kolmas viikko antaa enemmän selkeyttä ja hyviä näkymiä mahdollisuuksistasi. Juhannuksen aika muodostuukin seuralliseski ja viihdyttäväksi. 

Vaaka, Kesäkuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuun ensimmäisen viikon velvoittavat juoksevien asioiden hoitamiset edellyttävät vaaoilta paneutumista ja pitkän päälle asioista selvää ottamista. Vastuu tilanteen selkiytymisestä jää kontollesi ja on hyvä tiedostaa että aikaa kuluu ennenkuin saat uutta tietoa tilanteesta. On kuitenkin hyvä nyt jakaa tilanne jonkun ymmärtävän läheisen kanssa, niin saat apuja ja neuvoja. Kovin kiireinen kuukausi ei ole ja pystyt toimimaan omaan tahtiisi. Vasta kuun loppu tuo vauhtia ja ryhtymisiä kuvaan mukaan ja vastuuta kasautuu harteillesi uusien toimien suhteen. Jokin uusi ryhtymys voi alkaa ja kiireen tuntu lisääntyy aina loppuvuotta myöten.

Skorpioni, Kesäkuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Vaikka skorpionien kesäkuukaudessa on joitain vaateita ja uuden suunnan hakemisia niin kuvaan mahtuu myös keventyneitä tilanteita ja tunnelmia. Kuun ensimmäisen viikon uutiset ja yhteydenotot ovat piristäviä ja uusia ideoita synnyttäviä. Jokin neuvonpito tai keskustelu voi avata nyt uusia visioita ja olet myös itse idearikas ja kekseliäs. Laajenna verkostoasi ja luo uusia yhteyksiä rohkeasti. Kuun toinen viikko antaa tilaa vapaammalle itseilmaisulle ja voit päästä tekemään jotain aistejasi herättävää ja luovuuttasi korostavaa. Juhannuksen aika on myös mielenkiintoista tekemistä tarjoavaa ja pääset toteuttamaan omia ideoitasi. Kaiken kaikkiaan olet tässä kuussa energinen, ryhtyvä ja toimelias.

Jousimies, Kesäkuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuu on jousimiehille kiireitä tuova ja jotkin velvoitteet vaativat tarkempia suunitelmia ja ryhtymisiä. Kyseessä voi olla jonkin virheen tai väärinkäsityksen korjaamista ja voit joutua selvittämään jonkun toisen aiheuttamia sotkuja. Koeta olla realisti siihen nähden mihin ryhdyt ja tarkista kaikki tosiasiat ja taustat huolella, ennenkuin teet mitään suurempia siirtoja tai ratkaisuja. Riskinä on epärealistisuus tai virhearvioinnit. Varsinkin kuun toinen viikko tuo mahdolliset ongelmakohdat esiin. Voit kokea olevasi myös tehoton ja käytännön asiat eivät tunnu nyt kiinnostavilta. Kuun viimeiset päivät tuovat jo enemmän puhtia toimiisi ja pystyt taas suunitelmallisempaan toimintaan.

Kauris, Kesäkuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuu on kauriiden kohdalla energinen ja aikaansaava. Jokin suunittelemasi asia voi nyt toteutua ja voit laajentaa toimikenttääsi. Kuun toisen viikon tekemiset korostavat luovuutta ja voitkin innostua jostain itsesi näköisestä tekemisestä. Juhannusviikolla jokin jumissa ollut asian hoitaminen edistyy ja saat vauhditettua asioitasi hyvään malliin. Juhannuksen aika on onnekasta ja viihdyttävää. Kuun viimeisinä päivinä jokin esille tuleva asia vaatii omaa ryhtymystäsi ja velvoitteet lisääntyvät tästä eteenpäin. Kesäkuu onkin kauriiden kohdalla paras jakso viettää lomaa ja rentoutua tämän kesän aikana.

Vesimies, Kesäkuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuu on vesimiehille tärkeiden muutosten pohtimisen aikaa. Onkin hyvä antaa vielä kuun loppuun itselleen aikaa asioiden hahmottumisiin, sillä risteilevät impulssit tuntuvat vetävän nyt eri suuntiin. Toisaalta olet valmis tekemään jonkin uudistuksen ja muutoksen elämässäsi mutta käytännön keinot ja ratkaisut eivät ole välttämättä vielä hahmottuneet. On aika suunitella elämää pitkälle tulevaisuuteen ja ensin karsia jotain jo aikansa elänyttä ja itseäsi palvellutta pois elämän piiristäsi. Muutospaineet siirtyä kohti uutta ovat kuitenkin päällimmäisinä ja olosuhteet tuntuvat työtävän sinua kohti uutta ja tuntematonta. Talouteen liittyvissä asioissa on syytä olla pidättyväinen aina juhannukseen asti. Kuun loppu tuo jonkin konkreettisen päätöksen ja ryhtymisen mutta omaa panostasi ja vastuuta korostaen.

Kalat, Kesäkuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuu alkaa kaloilla hektisesti ja olet aloitteikas ja moniin suuntiin ryhtymässä. Kuun puoleen väliin asti on kuitenkin hyvä toimia mahdollisimman realistisesti ja jättää suuremmat ratkaisut ja tulevaisuuteen vaikuttavat valinnat kuun loppuun. Olet kylläkin inspiroitunut ja luovuutesi voi nyt päästä esiin hyvällä tavalla. Kannattaakin keskittyä nyt ei-materiaalisiin ryhtymisiin, kuten taiteen tekemiseen tai hengellisyyteen. Juhannusviikko tuo jonkin ratkaisun, joka vaatii syvempää analyysiä. Juhannuksen aika on kuitenkin hyvin onnekas ja voit nyt nauttia elämän sadonkorjuusta. Voit laajentaa jollain tavoin elinpiiriäsi, joten ole nyt rohkea kokeilemaan jotain uutta ja itseäsi kiinostavaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.