Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun teemat ovat oinaille pitkälle vaativia ja omaa taistelutahtoasi tarvitaan, jotta saisit järjestystä olosuhteisiin. Kuun alku varoittaa toimimasta tilanteissa turhan uhkarohkeasti. Jokin ylitsepääsemättömältä vaikuttava este voi estää nyt toimimasta omien halujen ja tarpeiden mukaisesti ja voit kokea olevasi puun ja kuoren välissä. Voit myös juotua puolustamaan itseäsi toisen tahon omavaltaisuutta ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Ole itse ainakin suora ja rehellinen kaikessa ja vältä valtapelejä. Kuun lopulla myös ihmissuhteissasi on kyseessä herkästi saman tyyppisiä teemoja ja vastuu asioiden menemisestä oikein jää itsellesi. Kuun loppu merkannee jo asioiden kehittymisistä järkevämmin mutta omaa vastuutasi korostaen. 

Harka, Kesäkuu 2021

(20.4. - 20.5.)

Härät pystyvät vaativissakin tilanteissa kesäkuussa saamaan aikaan edistystä varsinkin yhteistyötä korostaen. Kuun ensimmäinen viikko kertoo tuen saamisesta joltain taholta. Juhannusviikko taas myös onnistumisista ja edistyksestä hankkeiden suhteen. Toki kuun sävy kaikkiaan on muuttuvainen ja omaa järkevää asioiden suunnittelua vaativaa. Ole kaikessa vastuullinen ja ota huomioon että tänä vuonna saat balanssia kehitykseen vasta aivan vuoden loppupuolella. Kuun loppupäivät tuovat stressitekijöitä muassaan ja lisätehtäviä kasautuu eteesi. Koeta välttää nyt kovin hätiköityjä ratkaisuja, vaan ota ennemminkin rauhallisesti ja ota aikaa tarpeeksi lepoon. On tärkeää pitää nyt huolta omasta jaksamisestaan ja välttää liikaa rasitusta.

Kaksoset, Kesäkuu 2021

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuussa kaksosten on hyvä olla erityisen tarkkana sopimuksiin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Voit nyt olla turhan sinisilmäinen toisten sanomisille ja unohtaa tärkeitä yksityiskohtia. Myös jonkun toisen huolimattomuus voi tuottaa asioiden hoitamisten viivytyksiä ja joudut itse selkiyttämään ja korjaamaan asioita. Varaudu siihen että jokin asia järjestyy vasta seuraavan kuun puolella. Kuukausi voi tuottaa ongelmia myös liikennevälineiden kanssa sekä tiedonsiirtoon liittyvissä asioissa. Kuun puoliväli tuo enemmän puhtia toimiisi ja saat loppukuussa aikaiseksi tärkeitä käytännön asioita ja hankkeita. 

Rapu, Kesäkuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku voi merkata jotain suurempaa siirtymäkohtaa rapujen elämässä ja jokin aikakausi voi nyt elämässäsi jäädä menneisyyteen. Itseäsi testataan ja raskaat toimet vaativat veronsa. On hyvä koettaa säilyttää diplomatiankyvyt toisen ihmisten kanssa, sillä tilantteet voivat äityä aggressiivisiksi. Vältä ryhtymästä mihinkään uhkarohkeaan ja älä mene mukaan valtapeleihin. Juhannusviikon tunnelmat ovat vielä vaateliaita ja voit kokea haluttomuutta seuranpitoon . On hyvä kuitenkin nyt ylläpitää kontakteja yllä ja koettaa sovitella asioita. Itse juhannus on jo rauhoittuneempaa aikaa

Leijona, Kesäkuu 2021

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun alku puolella leijonat voivat tuntea olevansa hieman puhdittomuutta ja toimitkin parhaiten omaan tahtiisi. Keskityt mieluummin omiin ajatuksiisi ja tunnelmiisi ja käytännön toimet eivät ota tuulta alleen. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin aktiivisuutesi kasvaa ja pystyt taas paremmin tarttumaan toimeen. Kuun loppu tosin tuo jonkin velvoitteen tai hoitamattoman asian eteesi. Koeta tällöin olla erityisen harkitseva ryhtymyksissäsi, äläkä tee mitään hetken mielijohteesta tai turhan harkitsematonta. Sen sijaan suunnittele pitkällä tähtäyksellä, sillä asiat jotka nyt ovat käsilläsi, vaativat aikaa ratketakseen loppuvuoden ajan. Tärkeää on nyt olla puskematta omien voimiensa yli.

Neitsyt, Kesäkuu 2021

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuun alku suosii ihmissuhteita neitsyille ja kannattaakin tällöin panostaa yhteisten asioiden eteenpäin viemiseen. Neuvottele ja jaa asioitasi nyt muiden kera. Voit saada myös jonkin tärkeän tekemisen valmiiksi ja oloosi tulee enemmän vapautuneisuutta ja helpottuneisuutta. Kuun toisesta viikosta eteenpäin puhdittomuus tekemisten suhteen valtaa enemmän alaa ja koet olevasi hieman aikaansaamaton. Onkin hyvä sensijaan antaa aikaansa ihmissuhteisiin, sillä tällä alueella koet loppukuun ajan saavasi taaksesi tukea ja hyväksyntää.  Juhannuksen aika on leppoisa ja voit nauttia keskikesän loistosta hyvin mielin. Tässä kuussa jokin keskeneräinen asian hoitaminen aikatauluineen venyy, joten ole kärsivällinen aina heinäkuun puolelle asti.

Vaaka, Kesäkuu 2021

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on vaaoilla vaativa ja jokin ryhtymys voi kohdata esteitä ja vastustusta. Jokin asia elämässäsi voi saada myös lopullisen käänteen ja tilanteet ovat ehdottomia ja pakottavia. Tärkeää on nyt että hoidat tilanteet rehdisti ja suoraan mutta diplomaattisesti ja valtapelejä kaihtaen. Pidä kuitenkin kiinni oikeuksistasi ja sano ääneen oma kantasi rohkeasti. Loppukuun ryhtymiset sujuvat jo helpommin. Juhannusviikko voi tuoda ihmissuhteisiisi ristiriitaisia sävyjä. Tutkaile tilanteita pintaa syvemmältä psykologista  silmääsi käyttäen, niin voit ymmärtää ihmisten välisiä pinnanalaisia virtauksia.

Skorpioni, Kesäkuu 2021

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alkupuoli on skorpioneille aikaa ottaa hieman rennommin ja asiat soljuvat ristipaineista huolimatta sujuvammin. Saat helpommin jälkeä aikaan tekemisistäsi ja ihmissuhteissasi on piirun verran enemmän tukevuutta. Kuun puolenvälin jälkeen aikataulut kiristyvät ja tekemisen vaateet kasvavat. Jokin velvoite tai hanke vaatii ylimääräistä jaksamista ja stressipaineet vievät herkästi voimavarojasi. On syytä toimia harkiten ja karsia loppukuuksi kaikki ylimääräinen ja turha, jotta pystyisit keskittymään olennaiseen. On tärkeää myös pitää huolta omasta jaksamisestaan, jotta et polttaisi kynttilää molemmista päistä loppuun. Tukeudu lähimmäisiisi, sillä koet nyt kuitenkin saavasi joltain tukea ja ymmärrystä tilanteeseesi.

Jousimies, Kesäkuu 2021

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille jokin ihmissuhteiden kautta tuleva tilanne aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa ja voit kokea asioiden keskeneräisyyttä ja selvittämättömyyttä tilanteissa. Koeta itse olla tarkka vuorovaikutustilanteissa siitä, että tulet oikein ymmärretyksi ja tarkista asioita kysymällä se, että ymmärrät itse mitä toinen on tarkoittanut. Riskinä on väärinkäsitykset ja ymmärrykset. On hyvä myös välttää kovin riskialttiita hankintoja taloudellisesti, koska et voi nyt aivan luottaa toisen sanomisiin. Kuun loppuun mennessä saat jonkin asian järjestymään käytännön tasolla niin että voit alkaa huokaista ja olla tyytyväinen vaivannäköösi. Toki omaa vastuuta asioissa korostaen.

Kauris, Kesäkuu 2021

(22.12. - 19.1.)

Kauriille kuun alku edellyttää rehtiyttä ja oikeudenmukaisuuden tajua toisten kanssa asioinneissa. Tilanteet äityvät herkästi käsistä ja ristiriidat ja näkemyserot asioista ovat pinnassa. Koeta itse olla mahdollisimman suora, avoin ja rehellinen kaiken suhteen, niin viet asiaa helpoimmalla tavalla eteenpäin. Juhannusviikko voi tuoda esiin myäs eturistiriitoja toisten kanssa ja joudut puolustamaan näkökantojasi. Kuukausi voi myös tarkoittaa jonkun ihmissuhteisiin liittyvän tilanteen päättymistä elämässäsi ja jyvät karsiutuvat akanoista. Tunnepitoinen kuukausi veroittaa jaksamistasi, joten koeta keskittyä olennaiseen ja karsi kuvioista kaikki ylimääräinen pois. 

Vesimies, Kesäkuu 2021

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuu tuo vesimiesten elämään herkästi ristipaineita ja voitkin kokea että omaa vapauttasi rajoitetaan. Voit väsyä eri tahoilta tulevia vaateita kohtaan ja joustavuutta tarvitaan tilanteista eteenpäin pääsemiseksi. Vastuuta kasautuu harteillesi ja asioiden hoitaminen jää kontollesi. Koeta ottaa aikaa tarpeeksi lepoon, jotta et väsyisi stressipaineiden alle. On tärkeää olla nyt myös armollinen itseään kohtaan. Älä tee nyt mitään pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia siirtoja, sillä tilanteet elävät ja muuttuvat vuoden mittaan niin, että nyt tehdyt päätökset osoittautuvat herkästi väliaikaisratkaisuiksi. Kuun loppu tuo esiin vielä jonkin uuden ryhtymyksen tai velvoitteen.

Kalat, Kesäkuu 2021

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kesäkuussa tuottaa päänvaivaa keskeneräiset juoksevien asioiden hoitamiset. Kyseessä voi olla jokin sopimusasia tai kommunikointiin liittyvät ongelmat. Myös liikennöintiin, kaupankäyntiin tai viestintävälineisiin liittyvät aiheet voivat takkuilla. Nyt ei kannata tehdä mitään suurisuuntaista ratkaisua, joka vaikuttaisi omaan tulevaisuuteen pitkällä tähtäimellä. Huhupuheisiin on myös syytä suhtautua varauksella. Ihmissuhteissasi on kuitenkin positiivisuutta, joten käänny auttavien tahojen puoleen ja pyydä apuja lähimmäisiltäsi, niin tulet kuulluksi. Kuitenkin ennen helmikuun 22. päivää syntyneiden kohdalla ed. mainitut teemat eivät kohdistu, vaan heillä on alkanut erittäin positiivinen ja uusia väyliä elämään avaava hyvä jakso.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.