Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuussa huhtikuun 16. päivän jälkeen syntyneillä oinailla jokin painava asia vaatii rohkeaa kohtaamista kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin. Jokin vastustus tai este vaatii oman tahtovoiman esiin tuomista ja kykyä puuttua epäoikeudenmukaisuuksiin. Toisaalta jos tilanne on aikojen myötä muotoutunut liian vaativaksi, niin ainut ratkaisu voi olla asian taakse jättäminen ja ko. olosuhteista luopuminen. Olet kyllä energinen ja velvoitteet eivät nyt kuluta liikaa voimiasi. Kuun alku on ihmissuhteissa hieman vetäytyvää aikaa mutta kuun toisella viikolla ja siitä eteenpäin ihmissuhteisiin tulee vilkastumisia.

Harka, Kesäkuu 2023

(20.4. - 20.5.)

Vaikka härillä on kesäkuun alussa ihmissuhteiden myötä varsin vaativa ajankohta niin suuremmilta hämminkeiltä kuitenkin vältyt. Kuun alussa jonkun käyttäytyminen voi olla turhan omavaltaista ja päällekäyvää, joten ota oma tilasi rohkeasti ja puolussta näkemyksiäsi. Kuun sävy on suhteellisen kiireinen ja aikaansaava. Kolmannella viikolla voit kuitenkin huomata, että olet ollut aikaansaava ja valmista jälkeä on syntynyt ryhtymyksistäsi. Kuun viimeinen viikko varoittaa toimimasta hetken mielijohteesta, sillä voit nyt hätäpäissäsi tehdä virhearviointeja. Nuku yön yli ja mieti ryhtymisiäsi tarkemmin.

Kaksoset, Kesäkuu 2023

(21.5. - 20.6.)

Velvoitteinen kesäkuu tuo ylimääräisiä paineita kaksosille ja jokin keskeinen asia pitää hahmottaa ja järkeillä uusiksi. Keskeneräisiä asioita kasautuu ja varsinkin kuun puoliväli edellyttää pysähtymistä miettimään, miten saisit jonkin kuulemasi asian järkeiistettyä. Varaudu siihen, että valmista jälkeä syntyy vasta ensi vuoden puolella. Ole maltillinen ja asennoidu vastuullisesti esiin nouseviin asioihin. Hätäily ei nyt auta, vaan ennemminkin maltti ja aika. Kuun lopulla väärinkäsitysten riski kasvaa, joten erityistä huolellisuutta tarvitaan asioiden hoidoissa. Nyt ei kannata mennä siitä yli missä aita on matalin.

Rapu, Kesäkuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu alkaa ravuilla hyvissä tunnelmissa ja ihmissuhteista on iloa. On hyvä jakaa asioitaan ja aikaansa nyt kanssaihmisten myötä, sillä yhteiset asiat kantavat nyt eteenpäin. Uusia mielenkiintoisia tapahtumia ja keskusteluja syntyy ja saat uusia ideoita kanssakäymisten myötä. Kuun puoliväli on tasapainoinen ja asiat etenevät hallitusti ja suunitellusti. Kuun loppu painottaa käytännönläheisyyttä asioiden hoitamisissa ja jokin uusi velvoite tai sitoumus voi vaatia hetken mietinää ja järkeilyä. Suhtautumalla asioihin käytännönläheisesti huomaat hyvinkin pian asioiden lähtevän suosiolliseen suuntaan. Vastuun otto kantaa nyt kuun lopulla hedelmää.

Leijona, Kesäkuu 2023

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuussa leijonat ovat varsin aloitteikkaita ja toimeliaasti liikkeellä. Et rasitu nyt ryhtymisistäsi ja saat aikaan asioita hyväällä tahdilla. Tilanteet eivät mene stressin puolelle, vaan ennemminkin turhaudut, jollet löydä keinoja purkaa korkeaa energiatasoasi. Tee siis jotain ruumillista ja konkreettista. Kuudes päivä aloittaa myös varsin sosiaalisen jakson ja ihmissuhteiden myötä saat hyvää mieltä. Toinen viikonloppu vroittaa tuhlailusta, sillä voit nyt olla hyvinkin yltiöpäinen hankinnoissasi. Kuun viimeinen viikko on riskialtis, sillä voit nyt toimia turhan äkkiväärästi etukäteen ajattelematta omia ryhtymisiäsi. Koeta hillitä suunnittelemattomia ryhtymisiä ja ole tarkkana toimissasi.

Neitsyt, Kesäkuu 2023

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on neitsyille piristävää aikaa kontaktit muihin ovat varsin yllätyksellisiä mutta viihdyttäviä. Keskustele ja ideoi itsekin uutta. Toinen viikonloppu korostaa omaa luovuuttasi ja onkin hyvä käyttää mielikuvitustaan johonkin konkreettiseen. Neljännen viikon alku voi tuottaa huolimattomuusvirheitä tai unohteluita. Tarkista siis kaikki huolella, äläkä ole turhan luottavainen toisen sanomisiin. Sama teema toistuu neljännellä viikonlopulla. Jotain epäluotettavuutta voi olla ilmoilla. Kuun loppu korostaa käytännön töiden tekemisiä. Ole tunnollinen ja hoida oma vastuualueesi huolella.

Vaaka, Kesäkuu 2023

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuussa 21.10. jälkeen syntyneet vaa´at joutuvat kohtaamaan vielä vativia tilanteita, joita viimevuodet ovat tuoneet eteesi. Joku tai jokin voi vielä yrittää kävellä ylitsesi ja joudut puolustamaan asemiasi. Ole rohkea ja edellytä oikeudenmukaisuutta itsellesi. Sitä ennen syntyneillä vaaoilla on varsin jouheva kuukausi ja asiat etenevät hyvinkin tasaiseen tahtiin. Kuun kolmas viikonvaihe tarjoaa mukavia hetkiä seuranpidoissa ja tunne-elämä tarjoaa tasaista ja hyväksyvää aikaa. Olet varsin energinen ja käsillä olevat tehtävät ja asiat eivät nyt rasita mieltäsi tai kuntoasi  liiaksi. Kuun loppu lupaa hyvää yhteishenkeä muiden ihmisten myötä.

Skorpioni, Kesäkuu 2023

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuu tuo skorpioneille vaativia tilanteita ihmissuhteiden myötä kuin myös yllättäviä, ennakoimattomia käänteitä. Ensimmäisen viikonlopun viestit, sopimusasiat ja neuvotteluasiat tulevat puskista ja vaativat nopeasti suunitelmiin muutoksia. Toisaalta pystyt nyt myös laajentamaan verkostoasi ja jonkun taholta tulevat ideat ovat kuuntelemisen arvoisia. Ensimmäisen kokonaisen viikon ihmissuhteet sisältävät herkästi valtapelejä ja epäoikeudenmukaista asennetta jonkun taholta. Ole luja ja pidä kiinni itse ainakin rehellisyydestä ja suoruudesta. Vaikka kuun loppu edellyttääkin vastuullista ja käytännöllistä asennetta, voit siirtyä seuraavaan kuukauteen helpottunein mielin.

Jousimies, Kesäkuu 2023

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuussa jousimiehille varsinkin puolesta kuusta eteenpäin juoksevien asioiden hoitaminen vaatii ylenmääräistä keskittymistä ja asioiden selkiyttämisiä. Puolessa kuussa saamasi viestit tai yhteydenotot saattavt sinut helposti tilanteeseen, jossa joudut selvittämään ja selkiyttämään jotain asiaa uusiksi. Seuraava viikko vaatii huolellisuutta ja asioden tarkistamisia ja nyt ei ole syytä olla turhan luottavainen toisten tai jonkun tahon samisiin tai päätöksiin. Tarkista itse kaikki huolella ja älä ole turhan sinisilmäinen. Tämä ei ole myöskään hyvää aikaa tehdä mitään suurempia ratkaisja tai valintoja. Aika suosii sensijaan luovuutta tai visionäärisiä kokemuksia, sekä mielikuvituksen esiin nostamista.

Kauris, Kesäkuu 2023

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuun alku on kauriilla varsin sosiaalinen ja ihmissuhteiden myötä on mukaviakin yllätyksiä tiedossa. Jokin uusi hanke tai idea voi nyt ilmaantua ennalta arvaamatta ja päiviisi tulee uutta mielekästä pohdittavaa. Mene mukaan äkkinäisiinkin käänteisiin ja ole utelias. Sosiaalinen seurapiirisi voi nyt myös laajentua mielekkäällä tavalla. Loppukuun sävy on hieman velvoitteisempi ja yhteiset hankkeet edellyttävät omaa panostusta ja vastuunottoa. Paljon on nyt mahdollista kuitenkin saada aikaiseksi ja yhdessä muiden kanssa toimit nyt parhaiten. Kuun vaihtuessa huomaat piankin, että valmista jälkeä syntyy tekemisistäsi.

Vesimies, Kesäkuu 2023

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuu alkaa vesimiehillä hyvinkin odottamattomalla tavalla ja ripeää toimintaa tarvitaan muuttuvissa olosuhteissa. Koeta kuitenkin välttää ryhtymisstä kovin suuriin hankkeisiin ja varsinkaan kaupankäyntiin liittyvissä asioissa on syytä harjoittaa malttia. Liikennöintivälineet ja tiedonsiirto voivat aiheuttaa nyt myös päänvaivaa. Viidennestä päivästä eteenpäin ihmissuhteisiin on hyvä kiinnittää erityishuomiota ja varsinkin kuun alkupuolella on hyvä välttää kovin riitaisia tilanteita. Kuun viimeinen viikko on myös hektinen ja jonkun toisen toimesta omiinkin tekemisiin ja suunitelmiin tulee herkästi muutoksia. Koeta kuitenkin hieman harjoittaa malttia, ennenkuin reagoit muuttuneeseen tilanteeseen.  Älä tee mitään hetken mielijohteesta, vaan nuku yön yli ennenkuin reagoit asioihin.

Kalat, Kesäkuu 2023

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuun alku on kaloilla parasta aikaa niin ihmissuhteiden myötä, kuin myös uusien ideoiden noustessa ilmaan. On hyvä olla utelias asioiden suhteen, sillä jotain uutta ja virkistävää on nousemassa esiin. Kuun kaksi viimeistä viikkoa sensijaan ovat riskialttiimpaa aikaa uusille ryhtymisille. Jokin sekaannus tai unohdus voi nyt sotkea asioitasi ja korjausliikkeitä tarvitaan. Tarkista itse huolella kaikki sopimusasiat ja koeta välttää sinisilmäisyyttä. Joku voi tällöin myös tarvita apujasi omissa ongelmissaan ja aikasi kuluu herkästi muiden asioita hoitaessa. Älä kuitenkaan uhraa itsestäsi liikaa toissijaisten asioiden tekemisiin. 

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.