Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Oinailta vaaditaan lokakuun aikana ylimääräistä panosta ihmissuhteissa vastaantulevien ongelmien purkamiseksi. Vastavoimat ovat nyt herkimmillään joten suhde kuvioiden vuotokohdat nousevat esiin. Jos olet tähän asti ajatellut että riittää kun hoidat oman osuutesi niin nyt saat helposti kritiikkiä ja kehoituksia tarkistaa kantojasi. Jokin selvittämätön, pinnan alla muhinut asetelma saa vauhtia kuun toisella viikolla. Luota tällöin intuitioosi ja anna tilaa uusille asenteille niin tilanne kääntyy puolellesi. Maaliskuussa syntyneet ovat ehkä kovimman paineen alla. Löydä konkreettisia, käytännöllisiä kanavia energiseen purkaukseen, jotteivat tahtolatauksesi joudu jumittuneeseen tilanteeseen aiheuttaen päänsärkyä ja turhautumia.

Harka, Lokakuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härät voivat lokakuun ensimmäisellä viikolla saada jotain lisä velvoitteita elämäänsä. Ota asiat hoitaaksesi sillä nyt sinun käytännöllisyydelläsi ja kärsivällisyydelläsi on käyttöä. Saat sujuvastikin käytännön tasolla asioita vietyä eteenpäin koska nautit itsesi likoon laittamisesta ja kykenet suuriinkin ponnistuksiin. Toisen viikon kuviot rakkauselämän suhteen ovat suosiollisia jos vain olet loppuun asti tositarkoituksella liikenteessä. Kiinnitä huomiosi tänä kuuna kommunikointiisi, tapaan jolla ilmaiset itseäsi, sillä nyt on vaara että sanasi menevät ohi korvien tai itse et kuule tarkasti mitä sinulle sanotaan.

Kaksoset, Lokakuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille lokakuu on elämänmuutoksia tuova. Vaarana on helposti ylilyönnit, väärä luottamus tai omat liioittelevat lupaukset. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa tuovat näitä yllättäviä käänteitä eteesi, joten koeta pitää jalat maassa, äläkä luota liikaa lupauksiin mitä sinulle nyt tarjotaan. Ihmissuhteissa voi tulla vaateita tarkistaa tilannetta kuun toisella viikonlopulla. Nyt olisi hyvä jos asennoituisit järkevästi ja vastuuntuntoisesti ihmissuhdekysymyksiin. Oma olosi voi myös tuntua siltä että valitset mieluummin yksinäisyyden kuin seuranpidon. Raha ja talousasiat ovat myös tapetilla, joten käytä aikaasi tämän tyyppisten asioiden eteenpäin viemiseen.

Rapu, Lokakuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun Ravut saavat osakseen varsinaisen energialatauksen koko lokakuulle. Et epäröi ryhtyä toimeen kun sitä vaaditaan. Ainoa varoituksen paikka voi olla liiallisessa itsekkyydessä, kun haluat ripeästi avittaa pyrkimyksiäsi eteenpäin. Koeta muistaa etteivät muut ole välttämättä samaa mieltä aina kanssasi. Vuorovaikutus suhteet saavat vauhtia kuun toisella viikolla tuoden mukanaan yhteydenottoja ja tapaamisia. Osaat nyt hyvin pitää ihmissuhteissa jalat maassa ja saada konkreettisia parannuksia aikaan kunhan annat tilaa myös toisten ideoille.

Leijona, Lokakuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonat pysyttelevät taivaan kuvioiden kanssa hieman sivussa lokakuun aikana. Ensimmäinen viikko korostaa kyllä syviä tuntemuksia ja jokin käänne parempaan ihmissuhteissasi on nyt mahdollista. Toisella viikolla yllättävä tilanne nostaa positiivisella tavalla mahdollisuuksiasi itsesi toteuttamiseen. Vaikka energialatauksesi on nyt hieman miinuksella niin koeta tarttua tilaisuuteen ja avarra maailmankuvaasi..Raha ja talous asiat ovat nyt työn alla ja vaativat järkevää suhtautumista. Karsi mahdolliset riskitekijät ja pelaa varman päälle

Neitsyt, Lokakuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Lokakuu antaa Neitsyille mahdollisuuden tehokkaaseen työstämiseen käytännön asioiden kohdalla. Nyt on aika karsia kaikki ylimääräinen hörhellys elämästäsi ja keskittyä asioiden konkreettiseen parantamiseen. Asennoitumalla tilanteisiin vastuuntuntoisesti ja itsenäisesti takaat parhaan tuloksen. Pitämällä jalat tiukasti maassa ja rationalisoimalla pääset nyt helpoimmin kohti tavoitteitasi. Pintaliidon aika on takana ja järkevä juurevuus puree parhaiten. Lokakuun toinen viikonloppu voi tuoda ihmissuhteesi kulminaatio pisteeseen, jolloin joudut törmäämään suhteissasi oleviin puutteisiin ja arvioimaan tilannetta uudestaan. Tilanne voi syntyä yllättäenkin vaatien sinulta ylimääräistä solidaarisuutta ja joustamiskykyä. Jonkun toisen liihoittelevat suunitelmat eivät nyt tunnu helposti uppoavan sinuun.

Vaaka, Lokakuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille vuoden omin kuukausi tuottaa hieman pään vaivaa aiheuttaen herkästi tilanteiden ylikuumenemisia. Oma kärsimättömyytesi on nyt esteenä halujesi toteutumiselle. Olisikin hyväksi tietoisesti purkaa helposti patoutuvaa energiaa kuntoiluun tai ylimääräiseen paikkojen putsaamiseen, niin voisit välttyä pahemmilta paineen purkauksilta lähimmillesi. 8.päivän tienoilla syntyneet vaa�at saanevat kuitenkin helpostikin positiivista palautetta kuun toisella viikolla. Tällöin on syytä olla aktiivinen joka suuntaan, koska uusia hyviä suuntauksia olisi nyt tarjolla.

Skorpioni, Lokakuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien lokakuu näyttäytyy eteenpäin vievältä ja energiseltä. Älyllistä kapasiteettia vaativat asiat sujuvat ja nyt voitkin helposti ideoida elämää helpottavia ratkaisuja. Uusia päämääriä ilmaantuu näköpiiriisi ja voitkin siirtyä mukaan uusiin projekteihin jos ne voivat vakuuttaa sinua käytännön tasolla. Elin voimasi ovat nyt kohdallaan eivätkä suuretkaan ponnistukset näytä nyt rasittavan sinua. Nyt on hyvä aika saavuttaa jotain konkreettista edistystä valitsemissasi asioissa. Ihmissuhteissasi alkaa positiivinen jakso kuun viimeisellä viikolla, olet valmis rientoihin ja saat yllättäviltäkin tahoilta tukea taaksesi.

Jousimies, Lokakuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäiset 9 päivää ovat suosiollisia jousimiehille ja onkin hyvä jos pistät tänä aikana toimeksi niin saat helposti asioitasi eteenpäin. Kuun toinen viikonloppu tuo marraskuun jousimiehille ihmissuhteet tapetille. Nyt on järkevän ja vastuunalaisen miettimisen aika: mitä haluat rakastetultasi pidemmän päälle, onko nykyinen suhde sinua tyydyttävä, mitä itse voit uhrata omasta mukavuudestasi yhteisen hyvän eteen. Kuun viimeinen viikonloppu taas tuo esiin herkempiä sävyjä suhdekuvioihisi. Tee tällöin jotain lähentymisliikkeitä vastakkaista sukupuolta kohtaan, niin lopputulos on sinua tyydyttävä.

Kauris, Lokakuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden olisi hyvä panostaa diplomatiaan lokakuun aikana. Tänä aikana voitkin joutua kuulemaan kritiikkiä tekemisistäsi, aiheesta tai jopa aiheettomasti. Jos jollakulla on aikaisemmista tilanteista jäänyt hampaan koloon jotain, niin tänä kuuna se varmaankin asetetaan Kauriiden eteen. Kuun toisella viikolla alkaa olla mahdollisuuksia selvittää ihmissuhde kiemuroita kuitenkin diplomaattisemmin. Uudistavia tilanteita on tällöin näköpiirissä, kunhan annat toiselle tilaa vaan esittää niitä omalta näkökannaltaan. Omin päin toimiminen ei ole nyt suotavaa.

Vesimies, Lokakuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet ovat rauhoittumassa lokakuun kuvioissa aktiivisen syyskuun jälkeen. Jos olet syntynyt helmikuun alkupuolella niin positiivista kehitystä on havaittavissa lokakuun toisella viikolla. Tällöin on tarjolla positiivista kehitystä ja nyt onkin aika ottaa tilaisuudesta vaarin. Onnenpotku voi sattua eteesi suunittelematta ja yllättäen. Helmikuun puolivälissä syntyneet voivat odottaa käännettä elämässä kuun kolmannella viikonlopulla, kyse saattaa olla aimo harppauksesta eteenpäin tarkoittaen samalla jonkin asian taakse jättämisestä. Helmikuun 9. päivän aikoihin syntyneet saattavat kokea hyvin henkistynyttä heräämistä lokakuun lopulla. Tällöin voit saada vihiä henkisestä elämäntehtävästäsi.

Kalat, Lokakuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kalat joutuvat olemaan ulkoplaneettojen pommituksen alla lokakuussa. Ympärilläsi voi olla levottomuutta ja yllättäviäkin käänteitä, joten nyt vaaditaan hyviä hermoja ja keskittymiskykyä. Puolellasi on kuitenkin positiivista energiaa käytettävissä ja vaativammatkin rupeamat eivät tunnu vievän voimiasi. Kaloilla löytyykin nyt kykyä itsenäiseen toimintaan taloudellisissa ja kaupallisessa puolessa. Rakentavalla kritiikillä voit osoittaa puutteita ja asioiden toimimattomuuksia ja kehittää parannus ehdotuksia. Jos elämässäsi on ongelmallisia ihmissuhteita niin ne kulminoituvat kuun toiseen viikonloppuun. Ota tilanteista vastuuta äläkä odota apua sellaiselta taholta josta sitä ei todennäköisesti tule. Toimiminen yksin tuottaa tällöin parhaat tulokset.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.