Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lokakuu merkitsee jaksoa jolloin ihmissuhteissa on uusien elementtien sisällyttämisen aika. Kohtaamiset ovat intensiivisiä ja keskustelua käydään monella saralla. Ole valmis jakamaan aikaasi muiden kanssa ja ota toisten näkökannat huomioon. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko voi tuoda ehdottomuutta mukaan tilanteisiin. Koeta välttää valtapelejä ja selän takana toimimista, suoruus ja avoimin kortein pelaaminen tuottaa nyt parhaan tuloksen. Kuun kolmas viikonloppu palauttaa tasapainoa suhdetoimintaan ja tunnelmat kevenevät.

Harka, Lokakuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien lokakuu on ihmissuhdepainoitteinen. Selvitettäviä asioita toisten kanssa nousee pintaan koko lokakuun ajan mutta kuvassa on mukana sekä järkevyyttä että onnistumisia. Kuun ensimmäinen viikonloppu on mukavan seurallinen ja onnistunut. Toinen viikon loppu taas korostaa hyvinkin herkkäsävyisiä vaateita ja tilanteet saattavat tuoda tullessaan yllättäviä teemoja pintaan. Tarkista asioiden taustat ennenkuin menet mukaan täysinrinnoin, kaikki ei ole ehkä sitä miltä ulospäin näyttää. Kuun viimeinen viikko korostaa aktiivisuutta sosiaalisissa ja yhteiskunnallisissa riennoissa. Haluat tällöin tehdä jonkin itsenäisen ratkaisun, joka nyt olisikin suositeltavaa. Kykenet pitämään juurevasti jalat maassa, etkä mene mukaan haihatteluihin.

Kaksoset, Lokakuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksonen on hieman sivussa lokakuun ajan ja merkittäviä vaateita suunnanmuutokseen tai uudistumispaineita ei ilmaannu. Luova mielikuvituksesi on kyllä nyt parhaimmillaan ja uusia ideoita saattaa putkahdella pintaan, mutta käytännön tason vaateet antavat vielä odotuttaa itseään. Jaa ideoita ja ajatuksia muiden kanssa sillä olet nyt herkkä vastaanottamaan muiden ajatuksia ja vuorovaikutus tilanteista muodostuu hedelmällisiä. Loppukuu vilkastuttaa kohtaamisia ja tapaamisia ja jos ihmissuhteissasi on ilmennyt ongelmia niin nyt on aika tarkistaa suuntaa.

Rapu, Lokakuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun toinen ja kolmas viikko suosivat ihmissuhteita ja romantiikkaa, joten ole aktiivinen yhteistyössä ja nauti muiden seurasta. Ensimmäisen viikon väsymyksen jälkeen tunnelmat piristyvät ja koet saavasi velvoitteesi helpostikin tehtyä koko loppukuun ajan. Kuun toinen viikonloppu tuo muassaan mukavia käänteitä seuraelämässä ja tilanteet muodostuvat ilman etukäteis suunitelmia. Toisen viikon alussa on syytä olla antamatta katteettomia lupauksia tahi uskoa asioiden sujuvan mutkitta. Kuun viimeinen viikko voi tuoda tullessaan uusia piristäviä sitomuksia ja mahdollisuuksia yhteiskunnallisissa piireissä, jos vaan itselläsi on vähänkään kiinnostusta asioita kohtaan.

Leijona, Lokakuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien lokakuu on aktiivinen ja yrityshalut saavat uutta puhtia. Et kylläkään viihdy nyt kovin hyvin muiden seurassa, joten olisikin hyvä aika panostaa asioiden hoitoon omiin nimiisi. Voit olla kärsimätön ja itsekäskin ja olisikin hyvä poistaa liikoja höyryjä liikuntaan tai tietoiseen rasitukseen. Kunnianhimosi on nyt korkealla ja haluat nähdä tuloksia panostamisestasi heti. Kuun neljännellä viikolla ihmissuhteisiisi palautuu yhteistyö kyky ja vastakkainasettelut laantuvat.

Neitsyt, Lokakuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyelle lokakuu on tukevoittavan rakentamisen aikaa. Olet hyvinkin realistiseti eteenpäinmenon vaiheessa ja ratkaisusi ovat järkevällä tavalla menestyksekkäitä. Ihmissuhteissa parasta aikaa on kuun toinen ja kolmas viikko ja onnea sisältyy kohtaamisiin ja tapaamisiin. Energisyytesi on kaikista velvoitteista huolimatta kohdallaan ja kykenet toimittamaan vaativiakain tehtäviä. Ole mukana yhteisöllisessä tai yhteiskunnallisessa toiminnassa varsinkin kuun viimeisellä viikolla sillä yllättäviä positiivisia käänteitä on tällöin luvassa.

Vaaka, Lokakuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen oma kuukausi on vauhdikas ja vireinen. Luovuutesi on herkässä ja varsinkin kuun kolmas viikko luo intuitiivisia välähdyksiä siitä mihin suuntaan elämäsi kulku on menossa. Kuun ensimmäinen viikonloppu on sosiaalisesti vilkas, joten osallistu rientoihin ja nauti vapaa-ajastasi. Tämä kuukausi vauhdittaa taloudellista tilannettasi ja kykenet ottamaan tehokkaasti käyttöön omia resurssejasi. Varo kuitenkin tuhlailua kuun 6. ja 27. päivä, koet tällöin helposti yllykkeitä jotka harmittavat sinua jälkeenpäin. Kuun neljännellä viikolla on syytä putsata pöytää kaikesta sellaisesta joka on aikansa elänyttä eikä palvele enää kehitystäsi. Luopuminen antaa vain tilaa uusille asioille elämässäsi.

Skorpioni, Lokakuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien lokakuu on aktiivinen ja energinen. Nyt kannattaakin pistää toimeksi ja suorittaa kaikkea fyysisyyttä vaativia tehtäviä. Olisi kuitenkin ehkä hyvä suoriutua velvotteista omiin nimiin koska yhteistyökykysi ei nyt ole parhaimmillaan. Saatkin todennäköisesti kannanottoja ja huomautuksia liian itsekeskeisestä toimintatavasta ja omat tarpeesi ovatkin nyt ensimmäisenä tapetilla. Kuun toisen viikon alku suosii kyllä kumppanuutta ja luksusta ja loppuviikko hyvinkin herkkäsävyisiä tunnelmia, joten romantiikkakaan ei ole poispyyhitty kuvioistasi. Kuun viimeisellä viikolla alkaa vuoden omin jaksosi ja tällöin on hyvä olla yhteiskunnallisesti aktiivinen; sosiaaliset tilanteet ovat nyt realiastisesti ja onnekkaasti puolellasi.

Jousimies, Lokakuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Kuukauden ensimmäinen viikko vauhdittaa suunitelmiasi ja jonkin lopullisen asiaintilan hyväksymisen. Toisena ja kolmantena viikkona vetäydyt mieluusti omaan rauhaasi miettimään tapahtunutta, etkä ole helposti toisten tavoitettavissa. Käytä tällöin omaa mielikuvitustasi niin voit luovalla tavalla löytää uuden asenteen tilanteeseen. Kuukauden kaksi viimeistä viikkoa herättelee sinua ulospäin ja koetkin herkästi tarvetta jakaa asiasi muiden kanssa. Uusi romanttinen tilanne voi nyt ilmaantua näköpiiriisi jos vain kuljet itse avoimin sydämin.

Kauris, Lokakuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Lokakuun ensimmäisen viikon jälkeen kauriiden toimintatahti rauhoittuu ja asiat alkavat järjestyä vähemmälläkin vauhdin pitämisellä. Ihmissuhteet nousevat tapetille kuun toisella viikolla ja tilanteet muiden taholta vaativat osallistumistasi mukautuvaisesti. Kommunikoinnissa ja yhteyksien pidossa muihin voi ilmentyä tässä kuussa väärinkäsityksiä, joten ole huolellinen itseilmaisussasi jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin. Kuun viimeinen viikko on työelämässäsi onnekas ja osallistumisesi yhteiskunnallisiin tahoihin tukeva. Jotain merkittävää edistystä voi tällä saralla nyt osua kohdallesi jos vaan itse osoitat mielenkiintoasi.

Vesimies, Lokakuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Alkavan lokakuun ensimmäinen viikko on vesimiehille tukeva ja asioiden päivitys luonnistuu helpostikin. Toimita tällöin vaativiakin teemoja niin saat jälkeä aikaiseksi. Mutta kuun toinen viikko aloittaa jakson jolloin tilanteet tuntuvat vyöryävän ylitsesi ja innostuksesta huolimatta energiatasosi ei tunnu riittävän. Yhteistyö muiden kanssa tuntuu vaativan liikoja ja saatkin käyttää kaiken diplomatiasi välttyäksesi ristiriita tilanteista. Romanttisten odotusten suhteen on syytä pitää jalat maassa kuun toisena viikonloppuna. Nyt olisi hyvä jos voisi luopua omista tarpeista hivenen yhteisen päämäärän eteen. Kuun neljäs viikko palauttaa tasapainoa suhdetoimintaasi nähden. Kuun kolmannella viikolla käytä luovuuttasi niin voit oivaltavasti ratkaista jonkin tilanteen.

Kalat, Lokakuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kaloille lokakuu on tukevoittava ja aikaansaapa. Kuun kolme ensimmäistä viikkoa on suotuisa ihmissuhteissa ja mukavaa vaihtelua ja edistystäkin on tarjolla. Kuun ensimmäisenä viikonloppuna on sopiva aika solmia katkenneita langanpäitä taas yhteen jos erimielisyyksiä on päässyt syntymään. Kuun toinen viikonloppu tarjoaa mukavia uusia yllätyksiä seuraelämässäsi. Kuun loppu voi tuoda eteesi johonkin uuteen sitoutumisia ja toiveikkuutta omaan toimintakenttääsi. Mene rohkeasti mukaan uusiin suunitelmiin koska tarjolla on nyt hyvinkin realistiset suunitelmat ja hankkeet.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.