Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lokakuu tuo työntäyteisen jakson, joka vaatii jalkojen maassa pitämistä ja asioiden työstämisiä, ennenkuin toivottavaa jälkeä on odotettavissa. Jos olet huhtikuun ensimmäisen viikon aikana syntynyt niin kuukaudesta muodostunee tasaisempi ja onnekkaampikin puolesta kuusta eteenpäin. Ed. mainituilla myös kuun viimeinen viikko korostaa lupaavasti romantiikkaa ja tukea kanssaihmisiltä. Energiatasossasi tapahtuu myös kohoamista ja asioiden hoitaminen vauhdittunee. Sen sijaan maaliskuun 21. tai 22. päivinä syntyneet oinaat joutunevat loppukuussa tarkistamaan elämänsä peruslähtökohtia uudelleen. Tilanteet voivat muodostua pakottaviksi ja vallitsevat vaihtoehdot pysähdyttäviltä. Elämän mielekkyys voi nyt kyseenalaistua jonkin keikauksen myötä ja uudet keinot päästä eteenpäin olisi otettava haltuun. Aggressiivista tunnelmaa voi olla ilmassa tai saatat joutua jonkun toisen yliajamaksi. Nyt onkin syytä pysähtyä rohkeasti harkitsemaan mitkä elementit elämässäsi ovat sinulle vain enää taakkana ja mistä olisi jo aika luopua. Olemalla itse joustava ja muutoshaluinen edistät parhaiten tilanteen selkiintymistä.

Harka, Lokakuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkien syksy alkaa varsin aikaansaavissa merkeissä. Olet hyvin energinen ja vireystasosi tuntuu sietävän kovaakin työskentelyä. Velvollisuudet ja siteet jälkeläisiisi ovat nyt tapetilla, vaatien panostusta tai huomiota. Jos elämässäsi on menoillaan jokin luova prosessi, niin viimeistely saa nyt vahditusta tilanteeseen. Jokin tärkeä taitekohta elämässäsi on nyt käsillä, merkiten tukevuutta ja varmistuksia tulevaisuuttasi kohden. Voit nyt luottaa ratkaisuihisi, sillä järkevyys ja käytännöllisyys ovat nyt hyveinäsi. Puolenkuun jälkeen teemat muuttuvat hieman ärsyyntymisherkiksi, etkä siedä paineita kovin hyvin. Ehkä on aika hieman hellittää pyrkimystesi kanssa, sillä liika rehkiminen ei ehkä ole nyt parhain tapa edistää hankkeitasi. Pidä huolta hyvinvoinnistasi lenkkeilemällä ja pura tarmosi asioihin joita voit tehdä itseksesi.

Kaksoset, Lokakuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten lokakuu on monisävytteinen. Kuun puoleenväliin asti asiat tuntuvat töksähteleviltä. Uusia käänteitä ja tiettyä levottomuutta on ilmassa, mutta kuvaan astuu mukaan heti rajoituksia ja esteitä. Vauhtiin pääseminen viivästyy ja mielialasi vaihtelee innostuksesta depressioon. Talousasiasi vaativat säätöä ja tarkkaavaisuutta, etkä koe itseäsi vapaaksi toteuttamaan mielihalujasi. Nyt onkin aika suhtautua asioihin maltillisesti ja vastuuntuntoisesti. Kuun puolesta välistä tunnelmat kevenevät ja tilanteisiin tulee lisää vauhdittumisia ja helpottavia käänteitä. Olet vilkkaasti liikkeellä ja ihmissuhteissa yhteistyö toimii hedelmällisesti ja vaivattomasti. Luota loppukuusta intuitioosi ja luovuuteesi, sillä uudet ideat pulpahtelevat nyt pintaan vaivattomasti. Romanttiset sävyt eivät myöskään ole poissuljettuja näistä kuvioista ja erimielisyyksien sopiminen on nyt mahdollista.

Rapu, Lokakuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alkupäivät aina 13. päivään asti korostavat ravuille luovuutta ja omien resurssien käyttöönottoa. On aika saattaa uusia hyviä ideoita käytäntöön. Olet energinen, joskin voimavarasi kohdistuvat nyt omien etujesi turvaamiseen. Kuun toisena viikonloppuna olisi hyväksi hieman hellittää työrupeamista, sillä muiden kanssa vietetty aika tuo uusia virikkeitä nyt elämääsi. Kontaktit ja sosiaaliset kuviot ovat piristäviä ja rentouttavia. Jos olet juhannuksen ajan rapu niin kuun puoliväli on merkittävä ihmissuhteissasi. Jokin tilanne vaatii suoraa selvittelyä ehdottomaan tyyliin ja kipeidenkin asioiden esille ottoa itsesi likoon pannen. On ehkä aika jättää suhdetasolla aikansa eläneet kuviot ja antaa tilaa uudistumisille. Kuun viimeiset kaksi viikkoa merkinneevät taloudellisten asioittesi selvittelyä. Nyt on hyvä aika alottaa uusia rupeamia sillä omien resurssien tehokkaampi käyttöön otto onnistunee nyt helposti

Leijona, Lokakuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Lokakuun alkuviikot vetävät aktiivisuutesi taka-alalle ja saattavat tuoda tunteen epäsosiaalisuudesta ihmissuhteissasi. Voi olla aika palauttaa mieleen menneitä tilanteita jotka ovat kenties seurausta omasta itsekkyydestäsi. Nyt olisi hyvä aika suunnata voimavarat käytännöllisesti muiden auttamiseen ja läheistesi tukemiseen, yrittäen samalla selättää omat persoonalliset tarpeesi. Talousasioissa kannattaa ponnistella kärsivällisesti ja pitkäntähtäimen suunitelmilla niin saat hyvää tulosta panostuksestasi aikaan. Puolenkuun jälkeen ponkaiset taas vauhtiin mukaan ja energiamäärälläsi ei näytä löytyvän rajoja. Luovuutta vaativat tilanteet ovat nyt positiivisessa nosteessa, joten ota rohkeasti uusia ideoita työstettäväksi. Ihmissuhteissa on luvassa vilkkautta ja tapahtumia kuun kahdella viimeisellä viikolla. Kommunikoi ahkerasti ympäristösi kanssa niin saat paljon uusia hyviä virikkeitä. Kuun viimeisinä päivinä on vaarana että toimit liian itsekkäästi vain omista lähtökohdistasi käsin, josta seuraa helposti epämiellyttävää palautetta. Ärsyyntymiskynnyksesi on nyt herkillä ja hyväksi olisikin purkaa energioita nyt liikuntaan tai omiin nimiin asioita edistäen.

Neitsyt, Lokakuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille on lokakuussa tilaisuuksia tehdä jämeriä päätöksiä tilanteittesi edistämiseksi. Alkukuukausi lienee asioita yllättävällä tavalla muuttava ja asiat vaativat spontaanisuutta ja avarakatseisuutta. Muutokset vaativat sinua nyt myös käytännön tason ratkaisuihin, ehkä jonkin pitkään rakentamasi rakennelman on aika uudistua ja tilanteet vaativat nyt ahkeraa päivittämistä. On ehkä aika tehdä uusia sopimuksellisia asioita jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi. Loppukuu korostaa positiivisella tavalla resurssiesi - joko taloudellisia tai henkisiä - käyttöönottoa. Voit nyt pistää taitosi likoon ja uudet tekniikat tai tavat ansaita elantoa voi piristää mieltäsi. Loppukuu päättääkin monien neitsyeiden kohdalla jo vuosia kestäneen junnaavan ajanjakson. Tarvittavat mietinnät on nyt mietitty ja on aika siirtyä ajatuksista tekoihin uudistunein voimavaroin.

Vaaka, Lokakuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Lokakuu osoittautunee vaa'oille pimenevistä illoistaan huolimatta varsin valoisaksi ajanjaksoksi. Mitä pidemmälle kuukausi etenee sitä enemmän suuntaudut toimissasi kohti ulkomaailmaa. Puolesta kuusta eteenpäin alkaa merkittävä jakso ihmissuhteissasi. Jotain uutta on ehkä tulossa elämääsi ja kaiken kaikkiaan sosiaaliset suhteesi kukoistavat. Kommunikointi ja vuorovaikutussuhteet ovat moninaisia ja tunnelmaa piristävästi nostattaen. Kuun viimeinen viikko varsinkin luvannee romantiikkaa ja läheisyyden tunnetta rakkaimpiesi kanssa. Toisaalta jos olet syntynyt syyskuun 23. - 24. päivä lokakuu voi tuoda elämääsi nyt suuriakin käänteitä. Tilanteet ja tapahtumat voivat olla hyvinkin pakottavia ja uutta suuntaa näyttäviä. Nyt onkin aika rohkeasti tarttua asioihin ja kohdata elämää silmästä silmään, jotta tarvittavat muutokset hoitusivat luonnikkaammin. Syyskuun vaa'at joutunevat näihin tilanteisiin kuun toisella ja viimeisellä viikolla.

Skorpioni, Lokakuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit ovat lokakuun puoleenväliin asti energisesti ja tuotteliaasti kuvioissa mukana. Velvoittavat asiat ottavat tuulta alleen, ja nyt saat helposti jälkeä aikaiseksi. Ihmissuhteissasi on myös mukavia yllätyksiä tarjolla varsinkin kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla. Kuun toisella ja kolmannella viikolla tunnet tarvetta vetäytyä taka-alalle ja vaadit itsellesi sivustakatsojan osaa tilanteissa. Kuun viimeisellä viikolla sinua tullaan kuitenkin herättelemään pois omista ajatuksistasi ja ulkomaailma vaatii sinua mukaan toimintaan. Ihmissuhteissasi voi nyt tapahtua jotain pysäyttävää ja joudut ehkä työstämään asennettasi vaativan tilanteen pyörteissä. Suoruus ja avoimuus edesauttaa nyt sinua vaikkakin voit huomata ympärilläsi pelejä ja juonittelijoita. Tarkka psykologinen silmäsi voi nyt pelastaa sinut pahimmilta kömmähdyksiltä.

Jousimies, Lokakuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille - varsinkin joulukuun 18. päivän jälkeen syntyneille - lokakuun alku puoli tuntuu takkuilevalta ja jarrutusta tuntuu riittävän asioiden edistämisissä. Kyseessä on vaativa aika jolloin malttia vaaditaan ja voitkin varautua toistamaan ja varmistamaan tilanteita loputtomiin. Hoida asia kerrallaan ja karsi kaikki ylimääräiset menosi niin pystyt paremmin keskittymään olennaiseen. Kuun toisella kokonaisella viikolla voisi olla hyväksi toimia omin päin, sillä muiden ihmisten tuki tuntuu olevan kiven takana. Kaikille jousimiehille puolenkuun ylittyminen tuntuu helpotukselta. Energiatasosi on kasvussa ja kommunikointiin ja yhteistyöhön saat vauhditusta. Luovat voimavarasi alkavat tuottaa tulosta ja nyt voit odottaa onnistumisia hankkeissasi. Kuun kolmas viikko suosii yhteydenottoja ja hyviä uutisia. Viimeisellä viikolla ei kannata jäädä omaan sohvannurkkaan itsekseen sillä romantiikka ja positiiviset ihmissuhteet saavat nyt olosi valoisammaksi. Osaat nyt suloistuttaa viehkeydelläsi tilanteita ja näin ollen palaute on sen mukaista.

Kauris, Lokakuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat lokakuun puoleenväliin asti aktiivisia toimissaan ja valmiina uusiin aloituksiin ja lähtöihin. Kunnianhimoa kyllä on riittämiin mutta kärsimättömyys ja päällepainava asenne ei ehkä edistä asioitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Saatat liian karkealla toiminnallasi nostaa ristiriita tilanteita kanssaihmistesi parissa. Kielteiset varaukset voivat saattaa sinut nyt herkästi törmäyskurssille niin tekniikan kuin läheistesikin myötä. Jos olet tammikuun puolenvälin jälkeen syntynyt kauris, niin jokin merkittävä projekti tai työrupeama on ajankohtainen ennen puoltakuuta. Kärsivällisyydellä ja pitkäjänteisyydellä saat paljon aikaiseksi. Sen sijaan jos olet joulukuun 22. - 23. päivä syntynyt kauris niin kuukaudesta muodostunee elämääsi suuriakin muutoksia aiheuttava. Näille kuun toinen viikko viitoittaa tietä uuteen suuntaan, jotka sitten kuun viimeisinä päivinä näyttäytyvät täydellä voimalla. On ehkä aika miettiä mitkä elementit elämässäsi ovat aikansa eläneitä ja vaatinevat uudenlaista suunnan hakua. "Kun tulet umpikujaan, muutu - muuttuneena pääset läpi", I Ching.

Vesimies, Lokakuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille lokakuun alku tarkoittanee keskittymistä asioiden varmistamiseen niin työkuvioissa kuin henkilökohtaisessa hyvinvoinnissakin. On aika tarkastella asioiden toimivuutta käytännönläheisessä ilmapiirissä. Jos olet helmikuun 6.- 7. päivänä syntynyt niin kuukausi tarjoaa huimasti uusia näköaloja. Voit nyt helposti avata uusia väyliä itsetoteutukseesi ja positiivisia eteenpäinmenon mahdollisuuksia on tarjolla. Positiivinen asenteesi saa aikaan itsetuntoasi nostattavaa palautetta ja luovuutesi saa tunnustusta. Kuun puolesta välistä eteenpäin ihmissuhteisiisi tullee vauhditusta. Lisäät kontaktipintoja ulkomaailmaan ja vuorovaikutussuhteesi vilkastuvat. Kuun loppupäivät ovat kriittisiä, varsinkin tammikuun vesimiehillä. Suulliset ristiriidat ja kytevät kaunat voivat nyt nostaa tunnelmia. Vältä liian äkkiväärää ilmaisua tilanteissa ja käytä diplomatian taitojasi hyväksesi. Kaiken kaikkiaan vesimiesten elämässä on tarjolla energisyyttä ja uskoa tulevaisuuteen. Vaarana lienee taloudellinen tuhlaavaisuus tahi liian suureelliset yritelmät ja uhkarohkeus.

Kalat, Lokakuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalojen lokakuun alku tuonee elämään monia yllättäviäkin käänteitä. Varsinkin suhdetoimintasi joutunee tapetille kun vanhat rakenteet vaativat uudistuksia. Varsinkin jos olet maaliskuun puolenvälin jälkeen syntynyt niin yllättävät käänteet voivat nyt vapauttaa sinua kauan kestäneestä pakkopullasta. Tilanne tuntunee aluksi rajoittuneelta ja pakottavalta ja päälimmäisenä voi olla tunne, että jokin ulkopuolinen auktoriteetti määrittelee tilannettasi. Mutta ajan kuluessa huomaat miten oma luovuutesi ja vapautesi lisääkin toiminta aluettasi. Olet pikkuhiljaa siirtymässä elämässäsi aivan uusiin sfääreihin, mutta vanhan täytyy ensin väistyä pois tieltä. Ole nyt kärsivällinen ja asennoidu tilanteeseesi malliin: aikansa kutakin. Loppukuun viimeiset päivät ovat jo selkeästi kevyempiä sävyltään ja mielesi tasapainoisempi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.