Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lokakuun ensimmäiset 10 päivää merkitsevät työteliästä jaksoa, jolloin pitää keskittyä elämän perusasioihin ja jättää sivuun kaikki ylimääräinen.  Hoida tehokkaasti velvoitteitasi ja keskity järkevästi työstämään elämäntilannettasi. Nyt mitään ei heru ilmaiseksi, vaan työstämällä ja tekemällä pääset eteenpäin. Ihmissuhteet ovat testauksessa ja voit löytää itsesi tilanteesta jolloin on tehtävä valintoja ja ratkaisuja. Kuun ensimmäinen viikko voi tuntua hiljaiselta ja koet että nyt on aika miettiä ja keskustella asioista vakavaan sävyyn.  Kuun kolmas viikko antaa tilaa hengähtää ja ottaa leppoisammin. Luovat toiminnot ja uudet ideat ovat nyt herkässä. Ihmissuhteissasi on myös sovinnollisuutta ja kykyä ymmärtää toisen näkökannalta tilannetta. Viimeinen viikko vaatii aikaasi asioiden viimeistelyyn ja mahdollisten korjausten tekemiseen. Tarkkuutta vaaditaan ja kriittistä silmää. Viimeisenä viikonloppuna olet valmis liikahtamaan ja vaihtamaan maisemaa, retki tai matka on nyt onnistunut.

Harka, Lokakuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härät ovat lokakuun puuhakkaita, joskin kärsimättömään sävyyn. Normaali rauhallisuutesi joutuu nyt koetukselle ehkä jonkun toisen itseppäisyyden myötä. Saatat myös itse olla painostava ja vaativa koska haluat nähdä saavutukset heti ja välittömästi. Kunnianhimosi on nyt korkealla ja pistää sinut painamaan päälle. Toisaalta paineen sietokykysi on alentunut ja saatat purskahdella tuntemuksiasi ulospäin räväkästikin. Ihmissuhteet ovat nyt polttopisteessä ja tapaamisia ja kontakteja on runsaasti. Koeta säilyttää malttisi jos ja kun kaikki ei nyt solju oman tahtosi mukaisesti. Kuun neljäs viikonloppu on hektinen ja suunitelmiisi mahtuu tllättäviä muutoksia. Viimeinen viikko vaatii vakava sävyisen keskustelutuokion, johon kannattaa varautua huolella.

Kaksoset, Lokakuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu tuo nopeita käänteitä ja suunitelmien muutoksia. Varo liioittelemasta, äläkä lupaile asioita joita et pysty pitämään. Uusia lennokkaita ideoita on nyt liikkeellä, myöhempi aika näyttää niiden käyttökelvollisuuden. Kuun ensimmäinen viikko palauttaa jalkasi takaisin maanpinnalle, joten edistä asioitasi huolella niin saat jotain näkyvää aikaiseksi. Vastuuntuntosi on nyt kohdillaan ja ymmärrät sitoutumisen merkittävyyden. Kolmannella viikolla pystyt ottamaan rennommin ja antamaan tilaa herkemmille sävyille elämässä. Jokin retki tai matka tai paikan vaihto yleensä olisi nyt kohdillaan ja piristäisi mieltäsi. Olet avoin ja vastaanottavainen uusille näkemyksille, joten ole kuulolla mitä maailmassa liikkuu. Kuun lopulla terveydelliset asiat vaativat huomiosi, joten älä puske yli voimiesi.

Rapu, Lokakuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille lokakuun alkupäivät ovat vaativia. Kiirettä ja asioiden työstämisiä on riittämiin ja tilanne vaatiikin nyt kaiken ylimääräisen karsintaa ja aikaa keskittyä olennaiseen. Ota vastuullinen asenne ja selvitä mitä päivitettävää ja järkeistämistä tilanteesi nyt vaatii. Ihmissuhteissasi on tässä kuussa kuitenkin tukevuutta ja koet että sinua ymmärretään ja tuetaan. Romantiikka kolkuttelee ovellasi, joten älä kaiken kiireen keskellä kuitenkaan hautaudu liiaksi velvoitteiden keskelle.  Ensimmäisenä viikonloppuna pääset kuitenkin hengähtämään ja kykenet ideoimaan tilannetta uusiksi.  Myös kuun neljäs viikonloppu on vikistystä tarjoava ja uusia aktiviteettejä tarjoava. Kykenet luovasti asennoitumaan asioihin ja olet valmis kokeilemaan jotain uutta. Alkukuun paineiden jälkeen elämäsi on tasaantumassa ja uudet velvoitteet otettu käyttöön.

Leijona, Lokakuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonien lokakuu alkaa työpainotteisesti ja kaikki käytännön suorituksia vaativat asiat ovat tapetilla. Olet nyt realistinen ja pystyt työstämään maltillisesti ja järkevästi tilanteita eteenpäin. Varo ihmissuhteissasi astumasta kenenkään varpaille, sillä olet nyt hyvinkin kunnianhimoisesti ajamassa omia etujasi. Kuukausi ei kaiken kaikkiaan nostata pintaan yhteistyökykyäsi, joten koeta olla tietoinen siitä mitä ratkaisusi merkitsevät toiselle osapuolelle. Romantiikka voi nyt näyttäytyä vaikeasti tavoitettavana ja energiasi ovatkin suuntautuneina muuanne. Kuun kolmas viikko korostaa luovuuttasi, henkisiä asioita ja vapaa-aikaa, joten ota löysin rantein ja anna itsellesi lupa ajelehtia outoihin satamiin. Uudenkokemisen nälkä vaatii nyt ravintoa.  Jokin suunitelma voi muuttua kuun neljäntenä viikonloppuna, joten varaudu vapaaseen aikataulutukseen.

Neitsyt, Lokakuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu on seurallinen ja uusia tuttavuuksia on syntymässä. Olet ahkerasti liikkeellä ja vuorovaikutussuhteesi ovat rikkaita ja moninaisia. Kykenet nyt ilmaisemaan itseäsi luovasti ja avoimesti, joten käytä tilaisuus hyväksesi. Tee yhteistyötä ja tukeudu kanssaihmisten apuun tässä kuussa, koska täten saat nyt helpoimmin asioitasi edistymään. Romanttiset suhteet ovat tukevia ja koet saavasi hyväksyntää ja huomiota osaksesi. Taloudelliset asiat vaativat huomiota kuun toisella viikolla. Paneudu ja selvitä vaihtoehdot, ratkaisu on käsillä. Kuun neljäs viikonloppu lupaa hauskuutta ja olet energisesti liikekannalla. Mikään ei nyt tunnu rasittavan sinua, joten käytä aikaasi aktiivisuuteen. Parannusehdotuksesi ja ideasi ovat nyt käyttökelpoisia jaettavaksi, joten älä tuhlaa aikaasi yksin tekemiseen.

Vaaka, Lokakuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaakaihmiset saavat toimia omassa elementissään lokakuun, joskin ilmassa on muutoksen tuulia  varsinkin syys-lokakuun vaihteessa syntyneillä. Heille jokin uusi vastuualue on ajankohtainen ja tilanteet vaativat paneutumista ja harkintaa. Syksy on heille kaiken kaikkiaan merkinnyt jonkin elämänjakson taakse jäämistä ja siirtymistä uuteen. Lokakuussa syntyneet haistavat vielä näitä tulevia suunnan muutoksia ja ajanlaatu voi heillä olla nyt hyvinkin pysähtyneisyyttä korostava ja malttia kasvattava. Taloudellisissa asioissa vaaoilla voi nyt olla menestystä, koska kykenet nyt hyvinkin luovasti järjestämään resurssisi uuteen uskoon. Kuun ensimmäinen viikko on hyvä käyttää syvälliseen suunnitteluun ja asiaintilan pohdintaan ennen ratkaisujen tekoa. Loppukuu antaa enemmän vapauksia toimia ja tapahtumat soljuvat leppoisammin.

Skorpioni, Lokakuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Lokakuussa skorpionien velvoitteet ja työasiat väistyvät taka-alalle ja painotus on ihmissuhteissa. Ole rohkeasti tekemisissä kanssaihmisten kanssa sillä vaikka pystyt tekemään nyt oman halusi mukaan asioita niin kykenet silti olemaan diplomaatti ja tuomaan parhaat puolesi esiin. Romantiikkaa on nyt ilmassa, kaikki on vain itsestäsi kiinni ja havaintokyvystäsi. Kuun ensimmäinen viikonloppu suosii uusia aloituksia tällä saralla, joten uusi romanssi voi nyt päästä vauhtiin. Kuun neljäs viikko kehoittaa maltillisuuteen ja tilanteet lähtevät herkästi lentoon. Jos olet luova ihminen niin voit ideoida jotain uutta, mutta ylilyöntien vaaraa on myös olemassa. Vietä aika lomaillen tai muuta mukavaa tehden, sillä tehokkuudesta ei nyt ole kysymys.  Kuun viimeinen viikko saa sinut taas liikkeelle ja ympäristöstäsi löydät uusia mielenkiinnon kohteita.

 

Jousimies, Lokakuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet pysyttelevät tapahtumista mieluummin hieman taustalla lokakuussa. Ulkomaailma ei tunnu nyt kiinnostavalta ja koet hieman väkinäisyyttä olemisessasi jos joudut aktiivisesti toimimaan ihmisten parissa. Menneet selvittämättömät asiat nostavat nyt päätään ja vaativat selontekoa. Jos olet jättänyt taaksesi jotain törttöilyjä, niin ne voivat nyt ikävällä tavalla muistuttaa olemassaolostaan. Kuun alku päivät suosivat käytännön asioiden hoitoa. Jokin virallinen asia tulee nyt tehokkaasti hoidettua, sillä olet vastuuntuntoinen ja etkä unohda velvoitteitasi. Jokin yllättävä viesti tai yhteydenotto saa sinut nyt liikkeelle, vaikka mieluummin tekisit asiat omassa rytmissäsi. Kuun kolmas viikko antaa lepotauon, käytä se hyväksesi, sillä tarvitset nyt mielen piristystä. Jokin uusi idea tuntuu houkuttelevalta, joten salli itsellesi lupa seurata intuitiotasi. Kuun viimeinen viikonloppu lisää energisyyttäsi ja koet mielekkäänä aloittaa jotain uutta.

Kauris, Lokakuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Vuodenvaihteen tienoilla syntyneet kauriit tarttuvat nyt lokakuussa töihin kaksin käsin. Saatat kokea olevasi ylityöllistetty tai stressaantunut, toisaalta tilanne voi vaatia perinpohjaista uudelleen arviointia ja ehkä suunnan muutostakin. Ennen joulua syntyneet kauriit ovat saamassa tilannetta jo paremmin haltuunsa ja tarvittavat miettimiset on jo mietitty.  Kuun ensimmäinen viikonloppu korostaa kuitenkin vielä vastuullisuutta ja velvoitteita.  Kaikille kauriille kuukausi merkitsee panostamista elämän peruasioiden eteen ja tunne siitä että velvoitteet ovat nyt etusijalla on vallitseva. Kuitenkin kaikille tämän merkkisille ihmissuhteissa on nyt edistyksen paikka, joten koeta jaksaa jakaa aikaasi muiden seurassa. Joku voi nyt olla tukenasi ja avunsaanti on helppoa. Kuun neljäs viikonloppu tarjoaa vaihtelua ja mielen piristystä, älä jätä tilaisuutta käyttämättä, sillä luvassa on iloa ja hauskanpitoa.

Vesimies, Lokakuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten alkukuu painottuu järkevyyteen ja velvoitteiden hoitoon. Pystyt nyt ottamaan asiat tarvittavalla asenteella ja hoidat asiasi kuntoon tunnollisesti, silti kuitenkaan rasittamatta itseäsi liikaa. Ihmissuhteissasi olet hieman vetäytyvä ja koet seurallisuutesi olevan kortilla. Hoidatkin asiasi nyt parhaiten tukeutumalla omiin ratkaisuihin. Joku voi mielestäsi käyttäytyä itsekkäästi ja ristiriitoja voi pulpahdella pintaan. Pidä kuitenkin huoli siitä että itse osaat katsoa tilannetta toisen kannalta. On ehkä aika hioa suurimpia särmiä pois yhteiselon tieltä. Kuun neljännellä viikolla lähdet tarmokkaasti peräänkuuluttamaan kaukokaipuutasi, paikan vaihto tai muu irtiotto houkuttaa, mutta kaikki ei ehkä suju kommelluksitta. Jokin yllättävä takapakki voi nyt saada sinut ymmälle tilanteen edessä. Kuun viimeiset päivät palauttavat energiatasosi ja koet voivasi hengittää vapaammin.

Kalat, Lokakuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on nyt hyvä panostaa elämäänsä uudistuvin voimavaroin, sillä sitä on nyt tarjolla yllinkyllin.  Uusia mahdollisuuksia on nyt tarjolla elämässä jopa yllättäviltä tahoilta, joten ole kuulolla ja ota uudet tilaisuudet vastaan rohkeasti. Energisyytesi ja valovoimaisuutesi huomataan ja itsetuntosi on kohdillaan.  Saatat kokea että nyt on aika alkaa käyttämään luovuuttasi ja lahjojasi tilaisuuden tullen. Ensimmäinen viikonloppu tuo ehkä yllättävänkin yhteyden oton. Ole valmis muuttamaan suunitelmiasi avoimin mielin. Olet romanttisesti avoin ja voitkin nyt luottaa ihmiseen joka on lähelläsi. Kaiken kaikkiaan kuukausi on onnekas niin intiimeissä suhteissa kuin sosiaalisestikin. Kuun kolmas viikko tuo mahdollisuuden toteuttaa jokin suunnitelma käytännössä. Panosta itsesi peliin. Kuukaudesta muodostuu kaiken kaikkiaan asioitasi eteenpäin vievä ja positiivis henkinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.