Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alku on oinaille, aina 13. päivään asti tiukkaa perus asioiden piirissä pysyttelemisen aikaa. Päivität keskeneräisiä asioita, teet kenties joitain uudenlaisia sopimuksellisia asioita jalat maassa tiukasti pitäen. Saattaa helposti tuntua siltä että aina on jokin säännös tai rajat huomioitava ja työstettävää ja selvitettävää riittää moneen kertaan ennen kuin tilanne on pois päiväjärjestyksestä. Ota vastuullinen asenne ja ole realisti ja saat siten pitkäjänteisyydellä kyllä paljon aikaiseksi. Kuun ensimmäisellä viikolla saamasi viesti tai uutinen voi olla sysäys järjestää asioita uudelleen. Kuun neljännellä viikolla saat luvan vetää henkeä ja siirtyä kevyempien tilanteiden piiriin. Paikan vaihto voi nyt olla suosiollinen lomailun merkeissä. Onneksesi koet olevasi fyysisesti kunnossa ja pirteä, joten energiaa asioiden hoitoon sinulla kyllä riittää koko kuukaudeksi. Yhteiset raha-asiat jonkin tahon kanssa ovat myös fokusessa ja näiden suhteen olet luova ja uusista asioista innostuva.

Harka, Lokakuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Härille kuukausi osoittautuu hyvinkin työteliääksi ja energioita kuluttavaksi. Et ole ehkä vireimmilläsi tai muuten vaan tahtisi tuntuu rauhoittuvan. Pohjavireesi on kuitenkin nyt positiivinen ja yritteliäs, mutta on ehkä aika pysähtyä miettimään mitkä asiat ovat eteenpäin viemisen arvoisia ja mitkä eivät. Tahtovoimat voivat kolahdella vastakkain suhteessa omien ja olosuhteiden realiteettien sovittamisissa. Voit kokea että aina joku on eri mieltä asioista ja saat herkästi kuulla läheisiltäsi mielipiteitä tekemisistäsi tai tekemättä jättämisistäsi. Ensimmäisellä viikolla vältä polttamasta kynttilääsi molemmista päistä tai vältä muuten liioiteltuja hankkeita. Kuun kolmas viikonloppu voi näyttää ongelmat jos olet luottanut yhteistyöhön muiden kanssa yli odotusten. Kuun viimeinen viikko vaatii ratkaisuja ja vastuullista asennetta. Varo ylioptimismia ja suureellisia hankkeita. Ota tämän maailman rajat huomioon, niin vältyt myöhemmiltä kömmähdyksiltä.

Kaksoset, Lokakuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten syksy on energinen ja vailla suurempia mullistuksia tai vaativia muutospaineita. Ensimmäisen viikon vakava sävyinen keskustelu tai viesti on asioitasi edistävä ja käytännönläheinen. Viikonloppu muodostuu kuitenkin rentouttavaksi ja seuralliseksi, jopa romanttiseksi.  Älä vietä vapaapäiviäsi yksin, vaan hakeudu muiden seuraan. Jos toisella viikolla oletkin ensin hieman hajamielinen ja unohduksille altis, niin loppu viikko palauttaa sinut pian takaisin maan pinnalle ja kykenet korjaamaan virheesi saman tien. Varo viikonlopulla kuitenkin tuhlailua ja turhia riskejä peleissä. Neljäs viikonvaihde antaa hyvin tilaa luoville ideoille ja paineettomaan ajan viettoon. Nyt on hyvä aika vaihtaa maisemaa tai muulla tavoin ruokkia esteettistä nälkääsi. Kuun viimeisellä viikolla saat tehokkaasti velvoitteesi hoidettua. Ota kuitenkin vastuullinen asenne ja tartu työhön kaikella sillä energialla mitä jakso sinulle nyt tarjoaa.

Rapu, Lokakuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun ensimmäisen viikon alku auttaa sinua ottamaan tehokkaasti resurssisi käyttöön ja voit näin kohentaa taloudellista tilaasi. Saamasi yhteydenotto lisää omaa vastuutasi asioista ja tilanne saa sinut mietteliääksi. Koeta miettiä mihin sitoudut ja mihin aikasi riittää. Toinen viikonloppu suosii yhteishyvällisyyttä ja toisten auttamista. Ole mukana jossain, missä voit osaltasi edistää yhteisösi hyvinvointia ja kehittää luovalla tavalla kauneuden ja totuuden etsintää. Toisesta viikosta eteen päin ihmissuhteissasi alkaa helpompi jakso ja koet että sinua ymmärretään ja saat huomiota osaksesi varsinkin kuun kolmannella viikonlopulla. Viikko kuitenki vaatii kärsivällisyyttä ja malttia velvoitteiden hoidossa. Kolmannen viikon yhteydenotto pistää sinut mietteliääksi mutta on luonteeltaan positiivinen. Kuun viimeinen viikko on moninainen varsinkin läheisten ihmisten kautta mutta pystyt olemaan diplomaattina ristiävissä virtauksissa ihmisten välillä.

Leijona, Lokakuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonien lokakuu on varsin toimelias ja energinen, joskin törmäyksistä ei vältyttäne tahtovoimien taistoissa. Ensimmäisellä viikolla vältä riskin ottoa ja liioiteltuja hankkeita. Innokkuutesi voi olla jonkin asian suhteen liioiteltua. Järkeistät kylläkin loppu viikolla jonkin asian eduksesi. Tilanne vaatii tarkkaa pohdintaa mutta sinua kannattavasti, liittyen viestintään, liikkumiseen tai paperiasioihin.  Kolmas viikonloppu varoittaa taas liioittelun vaaroista joko löpsähtäen aistillisiin iloihin tai turhuuksien hankintaan. Neljäs viikonvaihde suosii luovaa toimintaa ja totuuden ja kauneuden havaitsemista maailmassa. Anna tilaa alitajuntasi puhutella ja kuuntele herkkää ääntä sisälläsi. Kuun viimeisellä viikolla joku läheisesi voi tuottaa pettymyksen ja kaikki ei välttämättä suju yhteistyön kannalta parhain päin. KOeta ottaa huomioon toisen näkökanta jottei sinua syytettäisi liiallisesta itsekkyydestä. Maltillinen ja vastuuntuntoinen asenne vie nyt eteenpäin.

Neitsyt, Lokakuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Talousasiat ovat alkukuun esillä ja kykenetkin järkeistämään tilannetta eteenpäin vastuullisin siirroin. Jo toinen viikonvaihde antaa tilaa itsesi hemmotteluun ja helpottuneeseen olotilaan. Realistinen ote on nyt kuitenkin paikallaan raha-asioissa. Kolmantena viikonloppuna seuraelämässä tapahtuu vilkastumista ja olisikin syytä rohkeasti lähteä tapaamisiin ja olla mukana sosiaalisissa kuvioissa. Koet rentoutavasi ja uudet tuttavuudet piristävät mieltäsi. Ole avoin ja utelias uusille kohtaamisille. Neljännen viikon yhteydenotot pistävät sinut toimeliaaksi ja olet monessa mukana. Sinulle voi tulla tilaisuus vaihtaa maisemaa tai lähteä johonkin uuteen mukaan. Positiivinen asenteesi huomataan ja koet edistäväsi monia asioita elämässäsi ja olosuhteissasi. Onnekkuutta on nyt kuvassa mukana ja riskitekijät vähissä. avoimuus ja uteliaisuus ovat asenteita jotka tuottavat nyt parhaan lopputuloksen.

Vaaka, Lokakuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Lokakuun ensimmäinen viikko tuottaa vaaoille jonkin ratkaisun tai päätöksen hyvin käytännöllisellä mutta sitovalla tavalla. Olet erittäin realistinen ja havaitset herkästi rajat ja realiteetit. Toinen viikonvaihde lupaa ihmissuhteissasi herkkyyttä ja kykyä kuunnella toista ja antaa myös tukea ja apua sitä tarvitsevalle. Osaat olla nyt myös viehättävimmilläsi joten älä tuhlaa aikaasi yksin olemiseen, vaan kulje silmät ja korvat avoinna uusille tuttavuuksille. Kuun toinen viikko antaa lupaa luoville ideoille ja saatakin löytää itsesi paikasta josta olet jo pitkään haaveillut. Toteuta unelmiasi ja nauti ajan suomasta hengähdystauosta. Viimeinen viikko palauttaa sinua takaisin maan pinnalle ja talous asiasi vaativat huomiotasi. Keksit kyllä nopeasti keinoja ja väyliä viedä tilannettasi eteenpäin. Jos olet tehnyt aikaisemmin jonkin virhearvion tilanteestasi niin kuun viimeinen päivä paljastaa vuotokohdat.

Skorpioni, Lokakuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Lokakuu alkaa skorpioneille hieman varoittavissa merkeissä. Menet ehkä liiallisuuksiin mahdollisuuksiesi arvioimisessa ja vaarana on mennä mukaan kuvioihin joiden seuraukset eivät ole kannattavia. Koeta säilyttää realistisuutesi, äläkä mene siitä yli missä aita on matalin. Kuun toinen viikko aloittaa helpomman jakson, jolloin suhdetoimiisi on tulossa positiivista kehitystä. Jos olet saanut aiemmin suksesi ristiin jonkun läheisesi kanssa niin nyt alkaa olla aika luoda siteitä ja yhteyksiä uudelleen kasaan. Pystyt omalla miellyttävyydelläsi ja sosiaalisuudellasi voittamaan toiset puolellesi ja yhteistyö kykysi palautuu. Kuun puoliväli korostaa hyviä yhteydenottoja ja merkittäviä keskusteluja. Kuun viimeinen viikko kehoittaa suhtautumaan kanssaihmisiin vastuuntuntoisesti ja asiallisesti ja on ehkä syytä luopua itsekkäistä motiiveista. Varsinkin kuun lopulla on vaarana liiallinen holtittomuus joko junkun muun taholta tai sitten itse voit käyttäytyä epäluotettavasti.

Jousimies, Lokakuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet saavat rauhoittua syksyn tulon myötä suhteellisen leppoisaan jaksoon, jolloin suuremmilta muutospaineita vältyttäneen. Olet erittäin energinen ja aikaansaava ja koet jaksavasi velvoitteiden hoitamisen kevyesti. Ensimmäisen viikon viesti tai yhteyden otto tai viesti saa sinut sitoutumaan johonkin uuteen projektiin. Oma asenteesi on kuitenkin realistinen ja järkevä ja pidät tiukasti faktat hallussa. Toinen viikonvaihde antaa tilaa huvituksille ja seuranpidolle. Jos kuun kolmannella viikolla sinusta tuntuu että jokin suhde ei toimi tasa-arvoisesti, niin nyt on aika ottaa möröt kaapeista ulos ja puhua avoimesti tilanteestasi, jotta mikään ei jäisi mielikuvien tai luulottelujen varaan. Neljäs viikonvaihde suosii paikan vaihtoa tai jotain muuta tekemistä mikä ruokkii aistejasi ja mielikuvitustasi. Viimeinen viikko on aktiivinen seuraelämän kannalta ja moninaiset kuviot vievät aikasi. Kykenet nyt antamaan järkeviä neuvoja niitä tarvitseville läheisillesi.

Kauris, Lokakuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Lokakuun alku kuun puoleen väliin asti on kauriille velvoite painotteista ja jotkut asiat vaativat hiomista ja panostusta. Aikasi voi olla kortilla ja aina tuntuu listasta löytyvän tekemättömiä töitä. Hoida asia kerrallaan ja koeta varata aikaa lepoon että saat työsi hoidettua. Kuun kolmas viikonvaihde on sosiaalinen ja koet läheistesi kanssa vietetyn yhdessäolo ajan piristävänä. Jos rakkauselämässäsi on ollut ristiriitoja, niin tästä eteenpäin aika suosii läheisyyden ja sopusoinnun säveliä romantiikassa. Kolmannella viikolla kuulemasi uutinen tai saamasi viesti on kannaltasi asioitasi edistävä ja kohentaa näin mielialaasi. Kuun viimeinen viikko on kiireinen ja yhteistyö vaatii panostustasi ja vastuunottoa tilanteissa. Koet kuitenkin että yhdessä tekeminen on mielekästä ja kannattavaa. Kuun viimeinen viikonvaihde lupaa hauskuutta ja kykenet nauttimaan olotilastasi. Jokin hanke tai projekti saa onnellisen käänteen ja saat hengähtää paineisen jakson jälkeen.

Vesimies, Lokakuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Lokakuun alkupäivät ovat vesimiehille riskialttiita siinä mielessä että saatat yliarvioida tilanteen tai hankkeen edukkuuden turhan heppoisin perustein. Kuun ensimmäinen viikko antaa kuitenkin jo mahdollisuuden korjata tilanne järkevästi takaisin raiteilleen. Et ole tässä kuussa energisimmilläsi vaan saatat huomata ettei tehokkuus ole nyt vahvimpia puoliasi. Joku lähimmäisesi ilmaisee kyllä herkästi mielipiteitänsä ja saatat kokea saavasi kritiikkiä tekemisistäsi tai tekemättä jättämisistä. Ota huomioon kumppanisi tarpeet ja koeta olla diplomaattinen. Luovuutta ja itseilmaisua edellyttävät projektit sen sijaan ovat myötätuulessa ja saatat kokea inspiraatioita tehdä jotain pehmeitä arvoja edustavaa. Aivan kuun loppu voi avata silmäsi uuteen näkemykseen ja asenteeseen suhteessa kumppaniisi. Jos olet antanut ideaalien edustaa näkemystäsi kumppanuudesta realismin sijaan, niin silmien aukeaminen tosiasioiden edessä voi tuntua hämmentävältä mutta myös vapauttavalta.

Kalat, Lokakuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Kaloille lokakuu tuo tasapainoa ja harmoniaa varsinkin ihmissuhteissa. Kuun toinen viikko aloittaa kohdallasi hyvää yhteistyötä korostavan jakson, jolloin koet että yhdessä toimiminen on mukavampaa ja asioitasi eteenpäin vievää. Varsinkin kuun kolmas viikonvaihde suosii romantiikkaa ja sinkkujen olisikin nyt hyvä olla liikenteessä avoimin mielin. Jotain kohtalonomaista voi nyt tapahtua ja voit päästää toisen tutkimaan sydäntäsi harvinaisen läheltä. Talous ja raha-asioissa  voit saada päätökseen jonkin pitkään roikkuneen tilanteen. Ensimmäisellä viikolla saamasi yhteydenotto panee vauhtia näihin asioihin ja loppukuu onkin tehokasta aikaa päivittää tiliäsi. Kuukausi päättyy kohdallasi jonkin ajamasi asian onnistumiseen, joka avaa uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.