Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinaille, varsinkin huhtikuun puolenvälin jälkeen syntyneille, lokakuun ensimmäinen viikko edellyttää asioissa tarkkuutta ja tämän maailman rajojen huomioon ottamista. Kommunikointi ja viestintä, sekä liikennevälineet ja kaupankäynti voivat tuottaa tällöin harmin aiheita. Koeta olla tietoinen vastuustasi ja hoida velvoitteet pilkuntarkasti. Jo kuun ensimmäinen viikonloppu merkannee kaikille oinasmerkkisille helpotuksen aihetta ja painolastien siirtymistä pois harteiltasi. Koet energisyytesi tästä eteenpäin kasvavan ja asiasi alkavat lutviutua helpommalla. Kuun kolmas viikko innoittaa sinua kokeilemaan herkästi jotain uutta ja inspiroivaa. Luota intuitioosi ja avaudu uusille asioille uteliaana ja avoimena. Kuun viimeinen viikonloppu on menestyksekäs ja koet tekemisissäsi onnistumisen kokemuksia. Energisyytesi ansiosta voitkin saada jotain uutta aikaiseksi ja koet vapautuneisuutta ja innokkuutta elämässäsi.

Harka, Lokakuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Lokakuun alku edellyttää häriltä vastuuntuntoista asennetta yhteistyössä muiden kanssa ja yleensä ihmissuhteissa. Ole kärsivällinen ja pitkämielinen. Joku voi nyt tarvita apuasi ja olkapäätäsi mihin nojata. Huhtikuun 20. päivän tienoilla syntyneet härät löytävät kuun ensimmäisellä viikonlopulla itsensä tilanteesta joka edellyttää sitoutumista johonkin uuteen projektiin tai tehtävään. Tilanne voi myös karsia turhia, aikansa eläneitä asioita elämästäsi ja lopettaa jonkun aikakauden. Kannattaa ottaa rauhallisesti ja hoitaa asia kerrallaan. Toinen viikko on vauhdikas ja olet monessa mukana. Tällöin kannattaakin jo tukeutua kanssaihmisten apuun, sillä voit luottaa yhteistyöhön. Kuun kolmas viikko kiihdyttää yhteydenpitoasi muihin ihmisiin ja keskustelut ja neuvottelut tuottavat tulosta pienellä vaivannäöllä. Kuun viimeienen kokonainen viikko tuottaa eteesi taas rutkasti päivitettäviä asioita. Hoida yksi asia kerrallaan ja muista levon tärkeys.

Kaksoset, Lokakuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla pääsääntöisesti lokakuu sujuu suuremmitta mutkitta ja kuukauden perusvire on sopusointunen. Kuun ensimmäinen viikko tuo ihmissuhteesi esiin ja tilanne edellyttää sinulta nyt jonkin verran kärsivällisyyttä ja kykyä tukea toista hänen ongelmissaan. Varo kuitenkin ylilyötejä ja väärinkäsityksiä joita tuntuu esiintyvän riittämiin. Tarkista faktat ja taustat ennenkuin ryhdyt mihinkään uuteen. Toisen viikon maanantain vetämättömyyden jälkeen pääset jälleen vauhtiin mukaan ja loppuviikko lupaa onnistumisen kokemuksia sinulle tärkeissä asioissa. Yllättäviä käänteitä osuu kohdallesi pikin kuukautta mutta selviät niistä loistavasti, kunhan vaan muistat huomioida läheistesi tarpeet omien kiireittesi keskellä. Voit kuulla nyt herkästi  kommenntteja muilta siitä että toimit liian itsenäisesti ja omiin nimiisi. Aivan kuun lopulla voi esiin nousta jokin kömmähdys tai sekaannus joka edellyttää sinulta toimia ja asian tilan selvittämistä. Ota huomioon kaikki pikkuseikatkin jotta epävarmuus hälvenisi.

Rapu, Lokakuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alku on ravuille vaativahko ja edellyttää vastuunkantoa ja asioiden järkeistämistä. Mutta jo ensimmäisenä viikonloppuna voit hengähtää ja jättää hyvästit jo pitkään kestäneelle vaativalle ajanjaksolle. Tästä eteenpäin vastuu ei tunnu lepäävän harteillasi niin raskaana kuin tähän asti ja voit alkaa ottaa rauhallisemmin. Kuun toisessa ja kolmannessa viikossa on vilkkautta ja yhteydenpitoja moniin suuntiin ja yhteistyö on palkitsevaa. Terveyteen liittyvät asiat voivat olla esillä ja edellyttävät toimenpiteitä. Asioita loksahtaa kuitenkin vauhdikkaastikin eteenpäin ja jälkeä syntyy nopeassa tahdissa. Kuun viimeinen viikko on leppoisa, joskin hauskuutta korostava, joten ota rennosti ja nauti tilanteista. Viimeisellä viikolla sävy muuttuukin velvoitepainotteiseksi, varsinkin ihmissuhteissasi riittää työtä ja olosuhteet ovat ennemminkin työpainotteisia kuin ajanvietteellisiä.

Leijona, Lokakuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Lokakuun alkupäivät ovat leijonille kiireellisiä ja nyt onkin mahdollista saada paljon aikaiseksi, mutta vain itseäsi säästämättä ja kovalla työllä. Satsaa asioihin vastuuntuntoisesti niin huomaat jo heti ensimmäisen viikonlopun jälkeen paineiden hellittävän. Varsinkin heinäkuun 23.-24. päivä heinäkuuta syntyneet voivat kuulla pysäyttäviä uutisia ja yhteydenottoja. Ole myös taloudellisesti tarkka sillä riskinä on nyt liioitellut hankinnat, jotka voivat myöhemmin osoittautua turhakkeikisi. Kuun toinen viikko on yllätyksellinen ja suunitelmat voivat vaihtua moneen otteeseen. Joustavuus ja avoimuus uusille asioille ja tilanteille onkin tällöin suotavaa. Olet energinen ja jaksat helposti työstää asioita joten ole uteliaana mukana monessa. Kuun viimeisellä kokonaisella viikolla voi sattua jokin kömmähdys tai unohdus, joka edellyttää sinulta järkeistämistä ja järjestelyjä. Aktiivisuutesi ja toimeliaisuutesi ansiosta tartut kuitenkin heti toimeen ja laitat asiasi kohdilleen.

 

Neitsyt, Lokakuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Lokakuun alku painottaa neitsyille ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia käännöksiä. Jokin epämääräinen tilanne vaatii selkiyttämistä ja faktojen ja taustojen selvittämisiä. Kaikki ei nyt ehkä ole suoraan juuri sitä miltä se ensinäkemältä vaikuttaa ja sekaantumiset ja sotkut ovat mahdollisia. Koeta olla realisti ja pitää tilanteissa jalat maassa.  Toisella viikolla voit kokea olevasi hieman vetämätön ja energiatasosi madaltunutta. Keskustele ja jaa asioitasi rohkeasti muiden kanssa, sillä toisen näkemys tilanteesta auttaa sinua nyt. Kolmas viikko selkeyttää jo tilannettasi ja koet miellyttäviä hetkiä toisten seurassa. Kuun neljäs viikko tuo tehtävissäsi onnistumisia ja saat velvoitteesi hoidettua. Seuraava viikonloppu varoittaa ylilyönnin mahdollisuuksista, joten älä ylimitoita jaksamistasi ja ole tarkka siitä mihin ryhdyt. Aivan kuun loppupäivät voivat olla viestinnässä ja vuorovaikutustilanteissa hämäävä, joten tarkista sopimukselliset asiat hyvin tarkkaan ja varmista että ymmärrät asioissa niiden oikean laidan.

Vaaka, Lokakuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaakamerkkiset saavat lokakuun ensimmäisen viikon jälkeen luvan hellittää otetta kaksi vuotta kestäneen vaativan ajanjakson jälkeen. Runsaimmat velvoitteet ja tilanteiden päivitykset jäävät taakse ja voit nyt kokea pääseväsi taas vauhtiin elämässäsi. Alussa tilanteen muuttumisen voi huomata yksinkertaisesti energiatason nousuna. Kuun ensimmäinen viikko vaatii vielä tärkeitä ratkaisuja ja käytännön päätöksiä. Seuraava viikko tuokin jo tullessaan onnistumisia ja asioiden vauhdittumisia. Kolmannella viikolla jokin yllättävä toimintasuunitelman muutos tuo piristystä ja uutta innoitusta elämääsi. Ryhdy rohkeasti toimeen ja ole avoin uusille tilanteille ja tapahtumille. Kuun viimeinen viikonloppu korostaa hauskuutta ja voitkin nyt nauttia asioiden helposta etenemisestä. Loppu kuu aloittaa ihmissuhteissasi myös positiivisen jakson ja jotain uutta voi nyt alkaa ilmentymään myös romanttisella saralla. Ole rohkea ja uudista ihmissuhteitasi uusilla tuttavuuksilla.

Skorpioni, Lokakuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Lokakuu alkaa skorpioneilla toimeliaasti ja voitkin vielä kuun ensimmäisen viikon aikana startata uusia hankkeita käyntiin. Myös saamasi viesti tai käymäsi keskustelu tuottaa käytännön ratkaisuja ja päätöksiä. Ensimmäisestä viikonlopusta alkava pitkähkö uusi jakso aloittaa kohdallasi uuden tyyppisen kauden, jolloin velvoitteet ja käytännön vastuualueet vaativat uudenlaista huomiota. Kenties jo pitkään keskeneräisenä roikkuneet asiat edellyttävät ajankohtaistamisia ja uudelleen päivityksiä. Olosuhteet voivat aluksi tuntua vaativilta mutta loppupeleissä edellyttävät vain tarttumista toimeen maalaisjärkeä käyttäen. Kuun toinen viikko tuo taloudelliset asiat esiin jonkin kömmähdyksen tai väärinkäsityksen myötä. Koeta olla tarkka ja vältä unohteluita. Kolmannen viikon neuvottelut edistävät asioitasi ja nyt onkin hyvä hetki kysyä neuvoa ja jakaa asioita toisten kanssa. Neljäs viikko edellyttää omaa panostasi ja tilanteen ottamista vastuullisesti haltuun.

Jousimies, Lokakuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille lokakuun alku tuo asioiden viimeistelyä ja käytännön asioiden hoitoa. Voit saada aikaan paljon jos vaan hoidat velvoitteesi tärkeysjärjestyksessä. Ensimmäisellä viikolla ihmissuhteissa herkästi tapahtuva väärinkäsitys vaatii selvittelyä ja järkeistystä. Ole tarkka siitä kenen kanssa sovit asioita ja tarkista faktat ja taustat kömmähdysten välttämiseksi. Joku voi nyt käsittää tarkoitusperäsi väärin tai itse voit luvata jotain jota et pysty pitämään. Kuukausi on varsin aloitteikas toisesta viikosta eteenpäin ja voit saada kimmokkeita ryhtyä johonkin uuteen. Käytä luovuuttasi ja kokeile jotain uutta. Kuun viimeinen viikonvaihde avaa väyliä toteuttaa jotain kiinnostustasi herättävää ja voit saada mahdollisuuden johonkin uuteen hankkeeseen. Kuun viimeisinä päivinä voit hajamielisyyksissäsi möhlätä jotain käytännön tasolla. Kaupankäynnissä kannattaa olla erityisen tarkka, sekä myös sopimuksiin liittyvissä asioissa.

Kauris, Lokakuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kaurismerkkisille lokakuun alku tuo vielä tullessaan tärkeitä päätöksiä ja ratkaisuja, jotka ovat jo pitkäänkin vaatineet selvittelyä ja pohtimista. Kuun toinen viikko merkannee asiaintilan helpottumista ja pitkään jatkuneen paineen alla elämisen loppumista varsinkinkin tammikuun loppupuolella syntyneillä. Jo kuun ensimmäinen viikonvaihde antaa tilaa löysemmälle tahdille ja voitkin kokea helpotuksen tunnetta ja ottaa rennosti. Nyt alkaa olla aika jakaa asioitasi muiden kanssa ja yhteistyö helpottuu kaikin tavoin. Saatat myös kokea energiatasosi nousevan ja jaksavasi velvoitteiden kanssa helpommin ja vaivattomammin. Kuun toisen viikon syvällinen keskustelu avaa tietäsi eteenpäin. Kolmas viikko on vilkas vuorovaikutussuhteissasi ja olet vilkkaasti moneen suuntaan menossa. Viimeisellä viikonlopulla joku tarvitsee neuvojasi ja apuasi. Ole käytettävissä vuorostasi ja ojenna auttavaa kättäsi toisen hyväksi.

Vesimies, Lokakuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten lokakuun alku edellyttää ronskeja otteita ja ryhtymisiä edistääksesi asioitasi. Jos ihmissuhteissasi on ollut kitkaa niin tilanteet voivat nyt kärjistyä herkästi varsinkin helmikuun puolenvälin jälkeen syntyneillä vesimiehillä. Koeta selvittää asioita ja ottaa myös toisen näkökanta huomioon. Ensimmäisen viikonvaihteen vakava keskustelu voi olla ajankohtainen ja voitkin kokea herkästi rajojen tulevan nyt vastaan. Ota vastuuta tilanteesta ja ole kärsivällinen. Varsinkin jos olet tammikuun aikana syntynyt niin kuukausi tuo elämääsi uuden tyyppisiä vastuualueita. Toisen viikon yllättävät käänteet voivat muuttaa suunitelmiasi. Ole valmis aikataulujen muutoksiin. Kolmannella viikolla voit saada idean toteuttaa jotain uudella tavalla ja innostuksesi kasvaa. Luota intuitioosi ja käytä luovuuttasi. Kuun neljäs viikko edellyttää käytännön toimia ja paneutumistasi asioihin. Ilman omaa panostasi asiat eivät nyt etene.

Kalat, Lokakuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille lokakuun ensimmäinen viikko voi merkitä hieman poissaolevaa aikaa, jolloin ennemminkin altajunta ja mielikuvitus puhuttelevat. Ei ehkä ole syytäkään edellyttää nyt itseltään kovin suurta tehokkuutta vaan antaa aikaa itselleen lähinnä asioiden ihmettelyn muodossa. Tee jotain joka irroittaa sinua arjesta, harrasta tai tee retkiä luontoon, sillä aistisi tarvitsevat nyt uusia virikkeitä. Käytännön asioiden hoidossa voi herkästi sattua unohduksia tai lipsahduksia, joten koeta pitää juoksevat asiasi kuitenkin ajan tasalla. Ihmissuhteissa voi tapahtua väärinkäsityksiä, joita joudut selkiyttämään. Tänä kuukautena ei kannata tehdä mitään suurempia siirtoja tai ratkaisuja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Kuun viimeinen viikonloppu voi innoittaa sinua johonkin ylimitoitettuun hankkeeseen. Ota selville faktat ennenkuin ryhdyt mihinkään. Myös sopimusasioissa kannattaa olla erityisen tarkka, sillä huolimattomuus nyt voi aiheuttaa hankaluuksia myöhemmin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.