Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alku vaatii oinailta jämäkkää asennettä ja tietoisia valintoja ja siirtoja. Muutosvoimat ovat liikkeellä, työntäen sinua uusiutuvan tilanteen äärelle ja voit saada vision uudesta suunnasta. Kaikki ei kuitenkaan loksahda aivan itsestään kohdilleen, vaan voit huomata jonkun tai jonkin taholta eriävää mielipidettä ja vastustusta. Tilanteet edellyttäväkin nyt rohkeutta puolustaa näkökantojasi vastavoimien äärellä ja oikeutta ei tunnu nyt tarjottimella tarjottavan. Kuun toisen viikon neuvottelut tuottavat tulosta ja päätöksiä. Mutta ole tarkka tilanteissa ja pidä puoliasi. Kuun toisena viikonvaihteena on syytä välttää liioittelua ja ylimitoitettuja hankkeita. Voit tuntea houkutusta mennä siitä yli mistä aita on matalin ja välinpitämättömyys voi vallata mielesi. Kuun kolmantena viikonloppuna vetäydyt miettimään tilanteita mieluimmin omiin oloihisi ja viihdyt yksin. Loppukuu antaa odotuttaa taloudellisten asioiden selkiytymisiä ja voitkin nyt rauhassa tehdä omia suunitelmiasi ja etukäteisjärjestelyitä.

Harka, Lokakuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Härkien on hyvä olla jo lokakuun alussa tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa, sillä jokin unohdus tai väärinkäsitys tuo ikävää jälkipyykkiä myöhemmin. Kuun toisen viikon viestit tsi uutiset pistävät sinuun vauhtia ja asioita on ratkottavana välittömästi. Kanna vastuuta tilanteissa, sillä asian hoitaminen tuntuu jäävän yksin omille harteillesi. Jonkin sopimus tai virallinen asia edellyttää tarkkuutta ja asioihin kunnolla panostamista. Varaudu hoitamaan tehtäviä ylimääräisellä panostuksella, sillä ensimmäinen, josko vielä toinenkaan yritys ei heti tuota tuloksia. Varaa aikaa taukoihin ja lepoon ettet kiireessä polta kynttilääsi molemmista päista loppuun. Kuun viimeiset kaksi viikkoa palauttavat energiatasosi jälleen kohdilleen ja saat helpommin työstettyä tilanteita. Loppukuun yllättävät ja suunnittelemattomat käänteet pistävät sinut tekemään uusia ratkaisuja ja valintoja. On aika karsia jotain ylimitoitettua pois kuvioistasi ja onkin parasta keskittyä olennaiseen järkevästi ja maltillisesti pitkän päälle suunitellen.

Kaksoset, Lokakuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Lokakuu alkaa kaksosille tasaisena ja joitain piristäviä edistysaskeliakin tarjoten. Hoida ja edistä asioitasi ensimmäisen viikon suotuisissa tunnelmissa. Kuun toinen ja kolmas viikko sensijaan ovat ailahtelevampia ja koet herkästi roikkuvasi ratkaisemattomien asioiden välitilassa. Jokin asia ei ole edistynyt haluamallasi tavalla ja kyseessä voikin olla jokin väärinkäsitys tai sekaannus. Tarkista erityisen huolella juoksevat asiasi, äläkä luota mihinkään ennenkuin olet itse tarkistanut tilanteiden taustat ja faktat. Vältä myös aloittamasta mitään riskialtista ja suurisuuntaista hanketta, vaan anna hieman ajan kulua ja ota tarkempaa selkoa asioista. Ihmissuhteissa voi tapahtua myös väärinkäsityksiä ja ilmassa voi olla epäluotettavuutta. Katso että itse toimit sopimusten mukaisesti ja vältä sotkemasta asioita keskenään. Vaativammat ja jaksamista edellyttävät tehtävät kannattaa hoitaa pois alta jo kuun ensimmäisen puoliskon aikana, jolloin koet olevasi energinen ja aikaansaava.

Rapu, Lokakuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Rapujen lokakuun alku tuo tullessaan herkästi esiin jonkin tärkeän ratkaisun tai päätöksen. Tilanne voi tuntua pakottavalta ja ehdottomalta ja päällimmäinen tunne on herkästi senlaatuinen että sinulta ei nyt kysellä. koeta olla menemättä mukaan valtapeleihin tai kovin epämääräisiin kuvioihin mukaan ja pidä puoliasi. Taustallasi ovat kuitenkin suojelusenkelit paikoillaan, joten luota omaan intuitioosi. Kuun toisen viikon yhteydenotto tai keskustelut ovat yllätyksellisiä ja ennalta -arvaamattomia mutta näet heti käytännön ratkaisut ja mahdollisuudet edessäsi. Kuun kolmas viikonvaihe kertoo mahdollisuudesta ottaa rennosti. Voit saada tilaisuuden käyttää luovuuttasi tai viettää aikaasi jossain rentouttavassa ympäristössä. Nyt on aika hereistyä johonkin ei niin tuottavaan ta järkevään toimintaan.  Kuun viimeisinä päivinä toimit ripeästi ja tarmokkaasti viedäksesi läpi tavoittelemasi asian. Oma aktiivisuutesi tuottaa tulosta ja pidät jalat tukevasti maan pinnassa kiinni.

Leijona, Lokakuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Leijonien lokakuun alku kehoittaa keskittymään viestintään, sopimusasioihin ja liikkumiseen eri välineillä ja tekniikoilla. Jokin asia saattaa nyt ensin herkästi mennä toisella tavalla kuin suunittelit ja kuun toinen viikko palauttaa sinut peruslähtökohtien äärelle. Jokin asia vaatii selkiyttämistä, parantelua ja suunnittelua. Varaudu odotukseen aina seuraavan kuun puolelle ennen tilanteen tasoittumista. Ole tarkka ja kanna vastuuta asioista, sillä ainoastaan oma panostuksesi tuottaa nyt jälkeä. kuun puoliväliin asti olet kyllä energinen ja pistät asioihin tomerasti vauhtia. Kolmantena viikonloppuna on hyvä ottaa hieman taukoa velvoitteista ja tehdä jotain sielukkaampaa kuin alkukuun vaativat velvoitteet. Ihmissuhteissasi on tällöin tukevuutta ja toisten auttaminen ja yhteistyö onnistuu nyt helpommin kuin kuun alkupuolella. Kuun loppu edellyttääkin sitten taas käytännöllisyyttä ja kykyä pitää tilanteissa jalat maassa ja hoitaa asioita tarkasti ja pitkäjänteisesti.

Neitsyt, Lokakuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeiden ihmissuhteet vaativat lokakuussa tietoista asennetta ja työstämistä. Toisen viikon epäselvyys tai väärinkäsitys tuottaa helposti sotkuja ja hämmennystä. Ota selville tosiasiat ja faktat, äläkä luota kaikkeen ensikuulemalta. Epärehellisyys tai epäluotettavuus voi olla kyseesä mutta älä nojaudu nyt olettamusten varaan. Keskustelu, tiedon hankinta ja uteliaisuus totuuden perään tuottaa tulosta ja sitkeytesi palkitaan. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa energisemmän jakson kohdallasi ja vireytesi on palaamassa. Aika korostaa enemminkin taiteellisia, luovuutta vaativia tai hengellisiä tekoja kuin suoraa raakaa toimintaa. Katso tarkoin mihin ryhdyt sillä kovin mittaviin tai ratkaiseviin siirtoihin sinulla nyt ei ole varaa, sillä riskinä on lähteä mukaan liian sinisilmäisesti tai hyväuskoisesti. Pidä huoli käytännön asioiden juoksevuudesta, vaikka ne eivät nyt tuntuisi kiinnostavan tippaakaan. Kuun viimeinen viikonloppu on hyvä ottaa levon kannalta ja tehdä omia asioita itsekseen.

Vaaka, Lokakuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakaihmiset kohtaavat jo lokakuun alussa muutostekijöitä olosuhteisiinsa. Yllättävät käänteet ja suunnittelemattomat tapahtumat voivat olla käänteentekeviä ja pysäyttäviä. Voit huomata olevasi tilanteessa joka edellyttää uskallusta ja rohkeutta ja vastavoimat panevat kapuloita rattaisiisi. Koeata pitäytyä valtapeleistä ja ole mahdollisimman suora ja rehellinen. Joku tai jokin voi nyt yrittää käyttää valtaa omiin nimiinsä ja sinun on pidettävä puoliasi. Katso että oikeudenmukaisuus toteutuu, äläkä suostu kaikkeen mitä sinulta vaaditaan, vaan raamita omat lähtökohtasi itse. Kuun toisella viikolla raha- ja talousasiat vaativat maltillisuutta ja pitkäjänteistä otetta. Älä hätiköi, vaan anna aikaa itsellesi suunnitteluun ja asioiden tarkistuksiin. Kuun toisesta viikosta eteenpäin sosiaalisuutesi kasvaa ja koet ihmissuhteet tasapainoisina ja helpompina. Kysy neuvoja ja jaa asioitasi muiden kanssa, sillä koet yhteistyön helppona kun kysymyksessä ovat lähipiirisi ja ystäväsi.

Skorpioni, Lokakuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit ottavat uutta vastuuta ja tehtäviä hoitaakseen jo lokakuun alusta. Jokin sitoumus uuteen projekttiin voi nyt alkaa ja tuoda uudentyyppistä velvoitetta jokapäiväisiin tehtäviisi. Ota jämäkkä ja käytännönläheinen ote asioihin ja ajattele asioita pidemmän päälle tulevaisuuteen. Nyt on aika oppia jotain uutta ja käytännöllistä, joka loppupeleissä helpottaa toimiasi tulevaisuudessa. Kuun ensimmäinen viikko on ihmissuhteissasi parasta aikaa tähän syksyyn, joten käytä aika hyödyksesti tapaamalla ihmisiä tai tekemällä yhteistyötä. Kuun puoliväli tuo toimiisi helpompia sävyjä ja koet enemmän vapautta tehtävissäsi. Käytä lyhyt tauko hyväksesi ja kerää voimia, sillä kuun loppu tuo jälleen uusia suunitelmia ja käytännön ratkaisuja ja velvotteita. Jotain suurisuuntsista voi olla näköpiirissä, joka tuo uuden tyyppistä sisältöä elämääsi. Käytä maalaisjärkeä ja hoida asiasi tunnollisesti. Aikuismainen ote ja maltillinen mieli riittää.

Jousimies, Lokakuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten lokakuu alkaa suhteellisen tasaisesti. Selkiytät ja ideoit uusiksi hyvinkin nopeasti esiin nousevat kömmähdykset tai unohdukset. Energisyytesi ja toimeliaisuutesi ansiosta saat tehokkaasti jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi aina puoleen kuuhun asti. Kannattaakin toimittaa tähdelliset tehtävät tätä ennen, sillä kuun loppupuolisko tuottaa herkästi epätasaista jälkeä ja riskit ryhtymisissäja tekemisissä kasvavat. Varsinkin kuun kolmas viikonvaihde ja tästä eteenpäin ovat riskialtttiita ja vaarana ovat epärealistiset tavoitteet ja virhearvioinnit. Jokin asia saattaa myös aueta sinulle uudella tavalla ja havaitset tilanteen mahdottomuuden ja näinollen joudut arvioimaan asemaasi uusiksi. Ihmissuhteissa on syytä pitää yllä realismia, sillä joku  - jollet sinä itse - saattaa nyt laskea luikuria tärkeistä asioista. Jos joku lupaa nyt sinulle sata kaunista ja kymmenen hyvää niin tarkista asioiden taustat ja faktat ennenkuin lähdet mihinkään mukaan sinisilmäisesti. Aika suosii kylläkin auttamista ja avunantoa sitä tarvitseville.

Kauris, Lokakuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Lokakuun alussa kauriilta edellytetään sopeutumiskykyä muuttuvissa olosuhteissa. Jotain voi sattua joka pistää sinut miettimään asioitasi ja suunitelmiasi uusiksi. Ole avoi uusille ajatuksille ja ideoille, maailma voi toisinaan tietää parhaiten mikä on loppujen lopuksi itsellesi hyväksi. Toisen viikon keskustelut ja sopimukset ovat hyviä aihioita tulevaisuuden suunitelmille, mutta varaudu ottamaan asioista lisää selkoa ennen lopullisia päätöksiä ja ratkaisuja. Tilanteet voivat venyä seuraavalle kuulle asti ennenkuin pääset toimimaan tehokkaasti. Kuun toisena viikonloppuna on syytä olla tarkka hankinnoissa, sillä jokin voi näyttää paremmalta kuin loppujenlopuksi onkaan. Kolmas ja neljäs viikonvaihde olisi hyvä varata johonkin rauhallisempaan tekemiseen. Jokin luovuuteen tai auttamiseen liittyvät asiat voivat tulla kohdallesi tai sitten viihdyt uusissa maisemissa nauttien uusista näkymistä. Kuukauden loppu on tehokas ja saat tehtyä jotain tärkeää, mutta uudella ennenkokemattomalla tyylillä ja tavalla.

Vesimies, Lokakuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Lokakuun alku tuo uusia järjestelyitä ja suunitelmia vesimiesten elämään. Jokin sopimuksellinen tai kaupankäyntiin liittyvä asia edellyttää selkiytymistä ja joudut hoitamaan ja päivittämään asioita tehokkaasti. Jos joku keskeneräinen projekti on jäänyt roikkumaan, niin nyt on aika alkaa tehokkaasti hoitamaan asiaa eteenpäin. Toisen viikon aikana on syytä otta vastuuta asioista omille harteilleen ja vältellä syyllistämästä muita tapahtuneesta. Keskustelut ja tilanteen perusteellinen läpikäynti auttaa nyt parhaiten. Läheisissä ihmissuhteissa on alkamassa vilkkaampi ja parempi jakso ja kykenet taas jakamaan ja nauttimaan yhteisestä ajasta muiden kanssa. Kolmas viikko tuo piristystä jonkun toisen myötä ja voit saada tilaisuuden tehdä jotain uutta ja hauskaa. Kuun viimeinen viikonvaihde vetää sinut herkästi omiin oloihinsa ja viihdyt omien ajatusten kanssa parhaiten. Tee jotain mieltäsi rauhoittavaa, jotta ajatuksesi eivät pyörisi liikaa velvoitteissa ja käsillä olevissä tehtävissä.

Kalat, Lokakuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Lokakuu edellyttää tarkkuutta ja jämäkkyyttä kaloille niin ihmissuhteiden kannalta kuin käsillä olevien tehtävienkin.  Kuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa tehdä yhteistyötä vaativat asiat, sillä toisesta viikosta eteenpäin väärinkäsitykset ja sotkut tuvat ihmissuhteisiisi herkästi epäselvyyksiä. Katso että itse hoidat asiasi sovitulla tavalla, äläkä ole myöskään liian sinisilmäinen toisen sinulle antamista lupauksista. Kuun kolmas viikonloppu tuo tehtävissäsi kuvaan mukaan tehottomuutta ja koet että arkiset asiat eivät tunnu kiinnostavan pätkääkään. Nyt ei kannata ryhtyä mihinkään suurisuuntaiseen projektiin vaan anna ajan kulua. Tästä eteenpäin olisikin hyväksi jos voisit höllentää tahtia ja sijoittaa aikaasi elämän pehmeimpien arvojen pariin. Jokin luova prosessi voi nyt innostaa ja mielikuvituksesi on tuottavaa. Kuun viimeiset päivät tuovat kiirettä ja toimeliaisuutta ja äkkikäänteet edellyttävät nopeaa reagointia tapahtumiin. Tehokkuutesi palautuu ja huomaat löytäväsi järkeviä keinoja asioiden edistämiseksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.