Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden lokakuu on energinen ja tapahtumarikas. Muutoksia ja suunitelmien uudelleen muotoutumisia on kartalla mukana ja voit saada kimmokkeita ryhtyä tekemään jotain uutta ja kokeilevaa. Ensimmäinen viikonloppu on vaativa ja saa sinut mietteliääksi. Joku voi nyt yrittää painostaa sinua johonkin oman mielesi vastaisesti ja joudut pitämään puoliasi. Toisella viikolla ihmissuhteissa voi tapahtua muutoksia ja lopullisia irtautumisia. Joku voi nyt käyttäytyä omaehtoisesti ja kovakorvaisesti. Onneksesi löydät selkiytymistä ja helpotusta tilanteeseen jo kuun puolivälissä ja oma kekseliäisyytesi on nyt apunasi. Palaset alkavat loksahdella kohdilleen suotuisasti ja voit olla tyytyväinen lopputulokseen. Jokin sopimus tai kauppaan liittyvä asia voi jumittua hetkeksi ja joudut tarkentamaan asioita. Kuun viimeiset päivät kuitenkin jo vauhdittavat tilannetta eteenpäin onnistuneesti. Kuukausi tuo olosuhteisiisi muutoksia mutta tavalla, jotka vievät nyt sinua elämässä eteenpäin.

Harka, Lokakuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäiset päivät tuovat härkien eteen jonkin selvitystä vaativan asian hoitamisen. Kannattaa varautua siihen että aikaa kuluu helposti aina seuraavan kuun loppupuolelle ennenkuin tilanne ratkeaa. Liikenneyhteydet voivat tuottaa ongelmia niin paikasta toiseen kulkemisessa fyysisesti kuin mentaalisestikin. Korjausliikkeitä vaaditaan ja tilanteen uudelleen pohtimista järkevällä tavalla. Neuvottelut ja sopimukset vaativat tietoista asennetta, sillä mikään ei edisty nyt helpolla vaan vaivaa ja aikaa tarvitaan. Loppukuu kiihdyttää ihmissuhteitasi ja tilanteisiin tulee herkempiä sävyjä. Joku voi tarvita nyt tukeasi ja apuasi omissa ongelmissaan ja aikasi kuluu yhteisen hyvän eteen puurtamiseen. Onneksesi kuun viimeiset päivät nostavat energiatasoasi ja koet jaksavasi paremmin. Jokin jo alkukuussa jumittunut asia alkaa aueta ja selkityä ja saat hetken aikaa ottaa rennommin tilanteet vastaan.

Kaksoset, Lokakuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla lokakuu on vauhdikas ja elämääsi uusia asioita tuova. Kuun ensimmäinen viikonloppu tuo yllättävältä taholta uutta tekemistä ja ryhtymistä ja kannattaakin olla nyt kuulolla ja vastaanottavainen tilanteille, sillä jotain mielekästä ryhtymistä on nyt luvassa. Toinen viikko suosii ihmissuhteita ja uusiutumista tällä saralla. Soiaalisuutesi kasvaa ja koet viihtyväsi hyvin porukoissa ja seuranpidoissa. Jotain uutta on kuvassa mukana ja kannattaakin olla avoin ja utelias uusille tuttavuuksille. Kolmas viikko kertoo myös onnistuneesta yhteistyöstä ja hyvistä olosuhteista kanssaihmisten parissa. Olet myös erittäin jaksava ja myös itse aktiivinen toimissasi eivätkä velvoitteet raskauta mieltäsi ja jaksamistasi. Kuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin tahtisi hieman rauhoittuu ja voit edetä leppoisammin tilanteissa. Kaiken kaikkiaan huomaat kuun lopulla saavuttaneesi jotain uudenlaista piristystä ja hauskuutta elämäsi kuvioihin mukaan.

Rapu, Lokakuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elämään lokakuu tuo muuttuvia tilanteita ja uusia asioita. Muutokset ovat painavia ja sitovia ja pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia. Kannattaakin olla tarkkana mihin menee mukaan ja kenen kanssa, sillä varsinkin heinäkuun alkupäivinä syntyneet ravut ovat riskialttiita ratkaisuissaan. Tarkista huolella asioiden taustat ja ole selvillä velvoitteistasi ja oikeuksistasi. Älä hätiköi valinnoissasi vaan käytä harkintaa ja ole tarkka. Jokin luonteva taloudellinen ratkaisu syntyy kuun loppuun mennessä. Myös kuun puoliväli kertoo jostain rahallisesta etenemisestä, joka antaa lisätilaa toimillesi. Vältä tilanteissa valtapelejä ja koeta olla mahdollisimman suora ja avoin, niin selviät myöhemmiltä jälkipyykeiltä parhaiten. Kuun neljäs viikko on vielä hektinen ja olet monessa mukana. Viimeinen viikko rauhoittaa tahtiasi ja pääset elämän lepoisuuteen taas mukaan. Rauhaisampi tahti onkin tervetullut tapahtumarikkaiden viikkojen jälkeen.

Leijona, Lokakuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla on pääsääntöisesti asioita edistävä jakso lokakuussa, riippuen siitä minä päivänä on syntynyt. 7. - 13. päivinä elokuussa syntyneet saavat uusia mahdollisuuksia elämäänsä hyvinkin positiivisessa hengessä. Jokin suunitelma toteutuu ja lähtee käyntiin tai saat kiitosta hyvin tehdyistä asioista. 14. - 22. päivä syntyneet ovat vielä tilanteessa, jossa työstämistä ja maltillisuutta vielä tarvitaan. Paineita ja kiireitä on kuvassa mukana ja tilanteet vaativat vielä odottelua ennen aukeamista. Kaikilla kuukausi on kuitenkin aikaansaava ja energinenkin ja ihmissuhteissa on hyvää henkeä. Toinen viikko on vauhdikas ja ryhtymiset ovat onnekkaita. Kuun toinen ja kolmas viikko ovat suhdetoiminnan kannalta parasta aikaa ja yhteistyö on pääasiassa hedelmällistä. Jotain uutta voi tulla elämän kuvioihin mukaan piristäen ja rikastuttaen elämääsi. Ole utelias ja mene mukaan tarjottuihin tilaisuuksiin. Neljännellä viikolla olosuhteissa on leppoisuutta ja asiat luistavat suunitellusti.

Neitsyt, Lokakuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille lokakuu tuo kiireitä ja lisääntyviä tehtäviä. Olet toimelias ja tarmokas ja energiaa saattaa olla liikaakin purkautuen jopa riitelynhaluna. Voit olla tavallista itsekeskeisempi ja näin ollen törmäyskurssit ovat mahdollisia. Vältä herättämästä vastustusta muissa ihmisissä ja tiedosta sen seuraukset. Varsinkin kahdenkymmenennen päivän tienoilla olet normaalia ärsytysherkempi. Raha- ja talousasiat voivat vaatia toimia ja selkiyttämistä. Jokin asia tai hanke mihin olet mennyt mukaan jo syyskuussa saattaa venyä ja vaatia lisäselvityksiä ennen asettautumista kohdilleen. Kuun viimeinen viikko lupaa jo edistystä tilanteeseen mutta tilanne vaatii kannaltasi toimia ja aktiivisuutta. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa jo leppoisammille sävyille ja kiireen tuntu helpottaa. Voit tällöin saada tilaisuuden tehdä jotain luovaa ja henkisesti kohottavaa. Koeta keksiä jotain aistejasi avaavaa ja eksotiikannälkääsi ruokkivaa, sillä tehokkuudesta ei ole kuun viimeisinä päivinä kysymys enää.

Vaaka, Lokakuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Muutokset ovat vaakojen elämässä moninaisia lokakuussa mutta nyt taustalla on edistymisen ja positiivisuuden henki. Jo kuun ensimmäisellä viikonlopulla voit saada kimmokkeen tehdä joitain ratkaisua ja ryhtyä tekemään jotain uutta. Toinen viikko vielä lisää vauhdikkuuttasi ja yllättävissä käänteissä pystyt toimimaan nopeasti. Mennyt aikakausi jää taakse ja olet valmis uusiin koitoksiin. Asiat jotka nyt voivat tuntua pakkosaumoilta ja pakotetuilta muutoksilta, paljastuvat myöhemmin edistysaskeleiksi elämässäsi. Koeta olla rohkea ja utelias uusille tilanteille. Kolmas viikko on suosiollinen yhteistoiminnalle ja ihmissuhteille yleensäkin. Sosiaaliset kuviosi ovat laajenemassa ja uusia yhteistyö hankkeita voi nyt viritä. Neljännen viikon teemat ovat pääosin samoja kuin edellisenkin viikon mutta lisäsävytyksenä on suunitelmallisuus ja pysyvämmät olosuhteet. Kuun viimeisen viikon uutiset ja yhteydenpidot ovat suosiollisia ja edistyksellisiä.

Skorpioni, Lokakuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla jokin hanke lokakuun alkupäivinä, liittyen sopimusasioihin ja juoksevien asioiden hoitamiseen, viivästyy ja siirtynee aivan kuun loppuun tai jopa marraskuun puolelle ennen selkiytymistä. Kannattaakin olla erityisen tarkka ja huolellinen, jotta välttyisit turhilta odotusajoilta. Tiedonsiirtoon tai liikennöintiin liittyvät asiat saattavat myös vaatia nyt päivityksiä  ja korjauksia. Vastuu asioiden edistymisistä jää itsellesi, joten hoida asiasi huolella. Voit kokea tarvetta yksinoloon ja vetäytymiseen sosiaalisista kuvioista.  Rauhoittuminen ja asioiden pohtiminen onnistuu parhaiten yksin asioita tehden ja tulevaisuutta suunitellen. Kuun viimeinen viikonloppu herätteleekin sitten jo henkiin sosiaalisuutesi ja innokkuutesi tehdä yhteistyötä. Loppukuusta voit saada tilaisuuden tehdä jotain henkeäsi ja sieluasi kohottavaa. Jokin luova prosessi voi nyt onnistua ja saada uusia virityksiä lisää. Kuuntele sisäistä ääntäsi ja  anna tilaa uusille inspiraatioille.

Jousimies, Lokakuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet ovat lokakuussa erittäin aloitteellisia ja ryhtyviä. Koet myös saavasi hyviä tilaisuuksia lähteä tekemään vauhdikkaasti jotain uutta.  Kuun toinen viikko varsinkin avaa uusia ja yllättäviä mahdollisuuksia, joista kannattaa nyt ottaa kiinni. Ole rohkea vaikka kaikki ei olisikaan niin tarkkaan etukäteen suuniteltua. Sosiaalisissa ympyröissa ja yleensä ihmissuhteissasi on eloisuutta ja runsautta. Voit luottaa yhteistyöhön uusienkin ihmisten parissa ja virkistyt uusista yhteyksistä ja tuttavuuksista. Varsinkin kuun puoliväli keroo hyvistä edistysaskeleista suhderintamallasi. Voit toisinaan olla turhan itsekeskeinen ja omahyväinen, joten vältä ristiriitojen esiin nostamisia, sillä voit turhan ärhäkkäästi ilmaista nyt halusi ja mielipiteesi. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikonloppu varoittavat ylilyönneistä tällä saralla. Kuun viimeinen viikonvaihde rauhoittaa olosuhteitasi ja voitkin alkaa ottamaan tilanteet vastaan rauhallisempaan tahtiin.

Kauris, Lokakuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Lokakuun alkupuoli tuo kauriiden tietoisuuteen ongelmakohtia, jotka vaativat syvällistä tiedostamista. Tilanteisiin liittyvät ihmissuhteesi ja pinnanalla kyteneet jo aiemmin selvittämättä jääneet tilanteet ja ristiriidat. Jotain voi nyt pulpahdella pintaan ja tilanteet kärjistyvät herkästi. Katso että olet oikeudenmukainen ja vältä pelejä ja salaamisia. Joku läheinen ihminen voi kapinoida sinun ajatuksiasi ja tekemisiäsi vastaan ja tilanteita olisi hyvä puida läpi perinpohjaisesti ja rehellisesti syntyjä syviä kaivellen. Älä jätä mitään hampaankoloon ja anna toiselle tilaa myös purkaa tunteitaan. Kuun viimeinen viikonloppu muuttaa tilannettasi jo parempaan suuntaan ja tilanteisiin mahtuu helpommin herkkyyttä ja yhteisymmärrystä. Vaikka olosi voi tuntua siltä että uhraat omastasi yhteisen hyvä eteen, niin nyt jos koskaan tällaiselle asenteelle on oiva tilaisuus ja huomaat  sen kannattavan. Loppukuu palauttaa myös energiatasosi kohdilleen ja koet jaksavasi työstää asioita ja velvoitteita helpommin.

Vesimies, Lokakuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Lokakuu alkaa vesimiehillä aktiivisesti ja toimeliaasti. Kuun ensimmäinen viikonloppu vauhdittaa tekemisiäsi ja voit löytää itsesi ryhtymästä johonkin uuteen. Käytä kekseliäisyyttäsi ja ja ole rohkea menemään mukaan johonkin uuteen ja mielenkiintoasi herättävään. Kuun toinen viikko on sosiaalisesti vilkas ja mielenkiintoinen. Jotain uutta voi nyt tulla mukaan elämänpiiriisi ihmissuhteiden uusiutumisen kautta. Tapaa ihmisiä ja verkostoidu ahkeraan. Kuun kolmas viikko edellyttää omaa aktiivisuuttasi ja vastuuta tilanteissa. Sitoudu asioihin järkevästi ja pitkäjänteisesti. Ongelmatilanteissa huomaat kyllä saavasi tukea ja apuja lähimmäisiltäsi. Neljännellä viikolla olet vielä aktiivisesti mukana moneen suuntaan ja yhteistyö on nautittavaa ja elämääsi rikastuttavaa. Viimeisellä viikolla tahtisi on rauhoittumaan päin ja koet tarvetta vetäytymiseen liiallisen kiireisestä elämäntahdista.

Kalat, Lokakuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Lokakuu tuo velvoitteita ja kiireitä kaloille ja tahtisi on hektinen. Asiat ja työtehtävät edellyttävät paranteluja ja erityistä tarkkuutta. Aina tuntuu ilmenevän jotain, joka vaatii viimeistelyä ja erityishuomiota. Jo kuun ensimmäinen viikonvaihde tuo ylimääräistä tekemistä vapaahetkien joukkoon ja joudut miettimään asioitasi uusiksi. Myös yhteistyö työpaikalla voi nyt vaatia sinulta erityistä paneutumista tilanteisiin missä pitäisi kaikkien puhaltaa yhteiseen hiileen. Jokin ei toimi aivan odotetusti ja omaa aktiivisuuttasi tilanteissa vaaditaan. Koeta kuitenkin huomioida oma jaksamisesi ja rytmitä tehtävät järkevästi, jotta et polttaisi voimiasi loppuun. Olet myös normaalia ärsyyntymisherkempi ja voit kokea ristiriitaiset tilanteet rasittavina. Koeta välttää  asioiden liikaa kärjistämistä ja laske kymmeneen, ennenkuin puutut asioihin. Onneksesi kuun viimeinen viikonloppu muuttaa tilanteet rauhoittavampaan suuntaan ja voit edetä suunitelmallisemmin ja tasaisempaan tahtiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.