Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden lähes koko lokakuu kuluu asioiden tarkistamisiin ja selkiyttämisiin ja varsinkin jonkun ihmisen vastahamkaisuus ja omaehtoisuus jumittaa omien asioittesi hoitoa. Tilanne vaatii jämeriä otteita ja tosiasioiden slvittelyä, jotta saisit tilannettasi edistettyä. Joku käyttää valtaa ylitsesi ja koet herkästi olevasi mahdottomassa tilanteessa. Kuun neljäs viikko tuo jonkinasteisen ratkaisun tilanteeseesi ja vapauttaa sinua taas katsomaan elämää eteenpäin. Jos sinulla on ilmennyt työhön tai omaan terveyteen liittyviä ongelmia aiemmin niin tämä kuukausi on hyvää aikaa vauhdittaa ja edistää näitä teemoja. Jokin vaivaava asia saa kuun puolessa välissä positiivisen käänteen ja antaa jatkossa tilaa toimia vapaammin. Jos elämänvaiheessasi on jokin viimeistelyä vaativa prosessi tai hanke niin nyt on hyvä kuukausi saada paljon aikaiseksi tällä saralla olemalla rohkea ja aloitteikas. Mutta muista pitää tarkoin huolta juoksevien asioiden hoitamisista ja katso tarkkaan jos olet tekemässä uusia sopimuksi.

Harka, Lokakuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Härkäihmisten lokakuusta muodostuu olosuhteita helpottava jakso. Jokin harmitus tai ylimääräinen vaiva jää taakse ja voit ainakin jollain tasolla aloittaa puhtaalta pöydältä viemään asioitasi menestyksekkäämmin eteenpäin. Vaikka viimeiset vuodet ovat tuntuneet painavilta ja vastuutasi lisääviltä, niin voit jo pikkuhiljaa alkaa nähdä, että olet saanut paljon aikaiseksi. Jotain olet myös oppinut, vaikkakin kantapään kautta ja nyt voit uusin voimin suunnata energioitasi hankkeisiin uusin voimin. Kannattaa kuitenkin vielä alkukuun antaa pölyn laskeutua ja ottaa rennommin, sillä ansaitset nyt taukoa ja aikaa omille mielenkiinnon kohteillesi. Kuun puoliväli avaa ja vauhdittaa uusia hankkeita ja ryhtymisiä ja olet valmis uusiin koitoksiin virkistyneenä. Myös yhteistyö kuvioihin alkaa parempi ja helpompi jakso tästä eteenpäin ja koet että sinua ymmärretään ja kuullaan. Kuun neljäs viikonloppu on erityisen viihdyttävä seuranpito mielessä ja koet viihtyväsi hyvin läheistesi seurassa.

Kaksoset, Lokakuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kaksososille lokakuu nostaa esiin tekemättömät työt ja rästiin jääneet hommat. Jos olet aiempina vuosina tehnyt joitain virhearviointeja niin tämä syksy on aikaa, jolloin korjauksia ja tarkistuksia on syytä tehdä tehokkaasti. Voit kuitenkin järkeistämällä ja sitkeydellä saada paljon aikaiseksi ja päivitettyä tehokkaasti olosuhteitasi. Kuukausi voi tuntua stressaavalta ja energiatasosi on madaltunutta, joten huomioi levon tarpeesi ja aikatauluta tehtäväsi järkevästi. Voit nyt saada harteiltasi tiputettua jo pitkään vaivanneita asioita mutta itse työhön tarttumalla ja vastuuta ottaen. Tämä koskee varsinkin ennen toukokuun 25. päivää syntyneitä kaksosia. Kaikilla kaksosilla kuukausi on joka tapauksessa työn täyteinen ja kiireinen. Kuun ensimmäisellä ja toisella viikolla olisi hyvä välttää ratkaisuja ja valintoja liian heppoisin perustein, sillä riskinä on mennä mukaan johonkin, joka myöhemmin osoittautuu liian heppoisilla kriteereillä valituksi. Kuun neljäs viikonloppu on piristävä ja antaa tilaa kevyemmille asioille.

Rapu, Lokakuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rapujen lokakuu täyttyy juoksevien asioiden oikaisemisessa, korjaamisessa ja ajankohtaistamisessa. Jokin sopimusasia voi aiheuttaa päänvaivaa ja joudut panostamaan ylimääräistä saadaksesi äänesi kuuluville. Myös liikennöintivälineet sekä tiedonsiirto voi tökkiä ja aikasi kuluu tilanteen selkiyttämisessä. Olisikin hyvä antaa ajan kulua kuun loppuun, ennenkuin teet mitään sitovaa tai hankintoja. Olet kuitenkin energinen ja jaksava ja saat paljon aikaiseksi ja valmista jkälkeä. Varsinkin kuun puoliväli suosii käytännön asioiden ryhtymisiä ja voitkin saada tilaisuuden tehdä jotain elinolosuhteisiin vaikuttavia parannuksia. Ole tällöin aloitteikas ja aktiivinen niin saat mahdollisimman paljon irti tilanteista. Ihmissuhteissa on positiivisuutta ja aktiivisuutta varsinkin kuun neljäntenä viikonloppuna. Yhteistyö on mieltäsi virkistävää ja saat yhdessä enemmän aikaiseksi kuin yksin tehdessä.

Leijona, Lokakuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Lokakuun teemana leijonille on raha-asioihin liittyvät järjestelyt ja uusien mahdollisuuksien avautuminen taloudellisesti. Voit saada tilaisuuden hankkia jotain edukkaasti ja täten lisätä hyvinvointiasi. Resusurssisi tulevat hyvään käyttöön ja voit huomata saavasi enemmän toiminta aluetta itsellesi. Sopimusasioissa esiintyy jotain pientä viivästystä ja kannattaakin ottaa tarkkaa selkoa asioiden taustoista ennen lopullisia päätöksiä. Olet kuitenkin kekseliäs ja neuvottelut onnistuvat. Oma idearikkautesi vie nyt asioitasi eteenpäin ja voitkin löytää uuden tavan ajatella asioista. Ihmissuhteissa ja yhteistyössä parasta aikaa on kuun ensimmäiset seitsemän päivää. Osaat tällöin ilmaista itseäsi viehättävällä tavalla ja näin ollen saat hyvää palautetta kanssaihmisiltäsi. Kuun viimeiset päivät rauhoittavat tahtiasi hieman ja koet tarvetta vetäytyä johonkin omaan rauhaasi sulatellen alkukuun tapahtumia.

Neitsyt, Lokakuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä on lokakuussa hyvä vauhti ja tempo mukana kaikissa toimissa ja ryhtymisissä. Jotain uutta voi auteta eteesi ja voit alkaa laajentamaan elinpiiriäsi. Jokin uusi mahdollisuus lähteä toteuttamaan jotain jo kauan suunittelemaasi voi osua kohdallesi. Ennen lopullisia ratkaisuja minkään asian suhteen, on hyvä odottaa aina puolen kuun yli, sillä riskinä on ylimitoitetut hankkeet ja yltiöpositiivinen asenne. Ota selvää asioista ja tarkista taustat ja faktat, jotta välttyisit myöhemmiltä korjausliikkeiltä. Jos jokin näyttää liian hyvältä ollakseen totta, niin se myös sitä juuri on. Voit kyllä ottaa menttaalisella tasolla vastaan tulevia tilanteita mutta kannattaa välttä vielä ratkaisuja, jotka vaikuttavat tulevaisuuden linjauksiin.  Puolenkuun jälkeen riskit ovat pienemmät ja voit luottaa omiin havantoihisi kussakin tilanteessa. Tästä eteenpäin voit myös luottaa toisten sanomisiin paremmin ja yhteistyö sujuu edistävästi.

Vaaka, Lokakuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Jokin keskeneräinen hanke tai ryhtymys vaatii vaakojen aikaa lokakuussa ja onkin hyvä ottaa tehokas ja peräänantamaton asenne. Kuun ensimmäisen viikon tilanteet seisauttavat edistyksesi ja jotain täytyy vielä järkeistää saadaksesi järkeä asioihin. Asia voi tuntua uhkaavalta ja koet että asiaasi ei oteta todesta. Nyt ei kannata suostua ylikäveltäväksi vaan puhua ja sopia asioista mahdollisimman suoraan ja rehellisesti. Kyseessä voi olla pinnanalaisia motiiveja ja kaikki faktat eivät ole suoraan näkyvillä. Jonkun mustavalkoinen näkemys asiasta voi vaatia perinpohjaista selkiyttämistä ja syitä syvältä penkoen. Jos olet rehellinen itse ja edellytät rehellisyyttä myös toiselta osapuolelta, niin jo kuun loppu avaa tietäsi eteenpäin. Toisaalta jotain peruuttamatonta voi myös tapahtua ja käsityksesi asiasta/ihmisestä voi muuttua ja luottamuksesi olla mennyttä tämän prosessin myötä.

Skorpioni, Lokakuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille lokakuu esittäytyy mutkattomana ja helpottavana kuukautena. Voit huomata piristyväsi ja saavasi monella tasolla helpottavia ja selkeyttäviä asioita kohdallesi. Oma yritteliäisyytesi ja ryhtymisesi palkitaan ja saat asioitasi edistettyä. Myös ihmisuhteissasi ja sosiaalisissa tilanteissa huomaat asteittaista helpottumista ja pystyt parempaan yhteistyöhön kuin aikoihin. Kuun puoliväli on erittäin onnistunut ja voit päästä toteuttamaan itseäsi ja saada paljon aikaiseksi rasittamatta itseäsi liikoja. Tällöin myös romantiikassa on herkkyyttä ja empatiaa tarjolla. Myös kuun neljäs viikonvaihde suosii yhdessä tekemistä ja sosiaalisuutta. Kuun viimeisellä viikolla pääset tekemään jotain luovaa ja hienovaraisesti viritettyä. Toteuta tällöin haaveitasi ja tee se yhdessä tuumin jonkun sinulle tärkeän ihmisen kanssa.

Jousimies, Lokakuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille lokakuu tuo uusia haasteita ja tilanteet edellyttävät harkintaa ja vastuullisuutta. Jokin jo aiemmin sopimasi asia voi nyt tuoda enemmän velvoitteita ja hankaluuksia kuin osasit odottaakkaan. On hyvä aika katsoa huolella mitkä asiat ovat vaivannäkösi arvoisia ja mitä on syytä tarkastella kriittisemmin. Sinut voi vallata tunne että kaikki maailman velvoitteet kasautuvat harteillesi ja joudut uhraamaan ylenmääräisesti aikaasi, jotta asiat pysyisivät järkevinä. On tärkeää olla realisti ja mitoittaa tehtäväsi niin, jotta stressitasosi ei kipuaisi liian ylös. Kuun puolessa välissä jokin ihmissuhteisiisi vaikuttava tilanne on ristiriitainen ja joudut arvioimaan tilannetta myös tältä kantilta uudestaan. Joku voi nyt yrittää vaatia sinulta liikoja ja on aika laittaa rajoja tilanteelle. Jos olet aiemmin ollut turhan sinisilmäinen, niin ongelmat ja ristiriidat suhdetoimissasi nousevat ärhäkkäänä pintaan. Joudut valintojen ja ratkaisujen eteen ja vastuu tilanteesta on tässäkin suhteessa itselläsi.

Kauris, Lokakuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden elämässä juoksevien asioiden hoitaminen vaatii lokakuussa ylimääräistä pohdintaa, selvittelyä ja vaivannäköä. Jokin neuvottelu- tai sopimusasia ei tunnu asettuvan oikeille raiteilleen ja joudut tekemään tarkistuksia ja selvittelyjä. Ennen 25. päivää on myös syytä olla tekemättä suuria, koko elämääsi ja tulevaisuuteen vaikuttavia päätöksiä ja ratkaisuja. Myös liikennöintiin ja viestintään liittyvät ongelmat ovat tyypillisiä. Joku ihminen tai taho voi olla kovakorvainen asioillesi ja riskinä on tulla ylikävellyksi viestinnässä tai neuvotteluissa. Kuun puoleenväliin asti suhdetoiminnat liittyvät lähinnä vastuunottoon ja toisten auttamisiin. Tämän jälkeen suhteissasi on helppoutta ja harmoonisuutta ja virkistyt yhteisistä ajanvietteistä. Olet kuitenkin koko kuun toimelias ja aikaansaava ja kykenet suorittamaan velvoitteesi ja saamaan valmista jälkeä aikaiseksi ryhtymisissäsi.

Vesimies, Lokakuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäiset päivät pitävät sinua kiinni velvoitteissa läheisen ihmisen kautta. Hoida homma hommana niin selviätte tilanteessa yhdessä eteenpäin. Kuun alku tuo mukanaan myös jonkin päätöksen tai ratkaisun, jota olet jo pitkään harkinnut. Luota vaistoosi ja intuitioosi, sillä pystyt nyt omilla valinnoillasi vakauttamaan asemiasi paremmalle tolalle. Kuun puoliväli antaa jo tilaa vapaammalle olotilalle ja voit toteuttaa omia mielenkiinnonkohteitasi omaan tahtiisi. Ympäristössäsi läheisille sattuu ja tapahtuu mutta oma asemasi ja tilanteesi on nyt tukevammalla pohjalla. Voitkin olla toisille apuna heidan ongelmissaan ja keksit hyviä ratkaisuja läheisten tilanteiden selkiyttämiseksi. Kuun neljäs viikonloppu piristää maisemien vaihtumisilla ja uusien kontaktien luomisilla. Ole utelias ja pidä ahkeraan yhteyksiä yllä sinua kiinnostaviin tahoihin. Viimeinen viikonloppu soljuukin sitten rauhaisissa merkeissä ja hieman sivummassa pysytellessä.

Kalat, Lokakuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kaloille lokakuu tuo monien asioiden suhteen tarkistamisen paikkoja ja pysähtymisen hetkiä. Jos olet loppukesästä aloittanut jotain uutta tai ryhtynyt johonkin uuteen hankkeeseen, niin tämä on kuukausi, jolloin punnitaan valintojasi tarkemmin. Liian heppoisin perustein aloitetut asiat tuodaan nyt esiin ja joudut tekemään mahdollisia korjausliikkeitä. Tämä kuukausi kuitenkin myös vielä varoittaa lähtemästä mukaan kovin suuriin elämän muutoksiin mukaan, sillä riskitekijöitä on vielä olemassa. Toisaalta nyt myös punnitaan ovatko unelmasi ja haaveesi vaivan arvoisia, vai oletko rakentanut jotain jo aiemmin illuusioiden varaan. Varsinkin ihmissuhteissa ja yhteistyökuvioissa voi ilmetä vuotokohtia ja silmäsi avautuvat huomaamaan asioiden ja olosuhteiden todellisen laidan. Koeta siis pitää pää kylmänä ja realiteetit hallinnassa, jotta välttyisit tuonnemmilta korjausliikkeiltä. Nyt myös punnitaan ketä on luottamuksesi arvoinen ihminen ja jyvät karsiutuvat akanoista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.