Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden lokakuu on moninainen monine käänteineen ja tilannemuutoksineen. Joku tai jokin taho voi tarjota sinulle näennäisesti jotain edukasta ja hyvää mutta loppujen lopuksi tarkoituksena voi olla hyväksikäyttö ja manipulointi. Ennen 4. huhtikuuta syntyneet ovat selkeimmillä vesillä ja voivat luottaa asioiden järkevään etenemiseen. 4. - 10. päivinä syntyneet ovat muutosten keskiössä ja heidän olisikin hyvä olla nyt tietoisia valinnoistaan ja tilanteiden pinnanalaisista virtauksista. Jotain voi sattua ja keikkauttaa tilanteen päälaelleen niin että vanhat rakennelmat jäävät taakse ja uusi tilanne olisi otettava haltuun. On syytä olla olematta aivan luottavainen siihen, miten asioita sinulle esitetään, sillä taustalla voi herkästi olla mukana vain tarkoitus saada sinusta hyötytarkoituksessa ote. Myöhemmin syntyneet oinaat sensijaan ovat löytämässä elämälleen uutta suuntaa hyvinkin vapauttavalla ja radikaalilla tavalla ja heidän onkin hyvä olla tilanteita kohtaan uteliaita sekä rohkeita.

Harka, Lokakuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Lokakuun alku tuo vakavasävyisiä sitoumuksia ja lopullisia muutoksia ihmissuhteissasi ja yhteistyökuvioissasi. Pidät kyllä tilanteet hallussasi jos vain ymmärrät asioiden ja muutosten välttämättömyyden ja merkityksellisyyden. Ei ole aika lähteä liian kevyesti uusiin yhteistyöhankkeisiin vaan on hyvä tiedostaa tilanteen ja muutoksen vaikuttimet ja seuraukset. Jokin sopimus asia saa myös kuun alussa hyvän lopputuleman viivytyksistä huolimatta. Olet tässä kuussa energinen ja saat jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi hyvinkin itseäsi liikoja rasittamatta. Kuun viimeinen viikko tuo yllättäviä ja ylimääräisiä kiireitä mutta nopeasti reagoimalla hoidat tilanteita eteenpäin vaivatta. Ole utelias ja rohkea toimissasi. Viikko tuo myös runsaasti mukanaan uusia kontaktipintoja ja olet monien tahojen kanssa tekemisissä. Jatkuva liikkeellä olo on hektistä mutta nyt on hyvä olla lähiympäristön myötä yhteistyössä ja jakaa asioita muiden kanssa keskustellen.

Kaksoset, Lokakuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille lokakuu tuo helpottavia tilanteita ja edistystä asioihin. Varsinkin toukokuun kaksoset saavat nyt pitkään jumissa olleita asioita edistettyä ja vaivannäkösi alkaa tuottaa tulosta. Heidän onkin syytä olla nyt itse aktiivisia toimissaan, jotta saisivat tästä kuusta mahdollisimman paljon irti. Varsinkin kuun toisen viikon uutiset ja yhteydenotot suosivat sopimusasioita ja kaupankäyntiin liittyviä hankkeita. Kesäkuun alkupäivinä syntyneet pystyvät omalla vastuunottamisella ja paneutumalla velvoitteisiin tunnollisesti edistämään myös asemiaan ja heillä tulokset näkyvät myös jo myöhemmin tänä syksynä. Kesäkuun puolessavälissä syntyneet ovat hyvin idearikkaita ja kekseliäitä ja pääsevät toteuttamaan omaa luovuutaan. Heidän onkin hyvä olla uteliaita ja rohkeita uusien tuulien myötä ja vastaanottavaisia sponttaaneille yllätyksille. Loppukuu sujuu kaikilla hieman rauhaisammin, lukuun ottamatta ihmissuhteita, joissa riittää miettimisiä ja suunnanmuutoksia.

Rapu, Lokakuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Rapujen lokakuu tuo herkästi muutoksia työelämään liittyvissä asioissa. Myös jokin ihmissuhde voi tulla pisteeseen, jossa koet että sinun on otettava ehdottomia keinoja käyttöösi. Jokin asetelma tai tilanne voi tuntua puun ja kuoren välissä olemiselta ja joudut kehittämään uutta tapaa kohdata tilannetta. Tilanne voikin muodostua sen kaltaiseksi että koet että ainut keino päästä eteenpäin on omavaltaiset ratkaisut ja tilanteesta pois juokseminen. Jokin tai joku voi kävellä ylitsesi ja omaa tahtoasi ei kuunnella. On aika muovata lähtökohtia uudestaan ja jätettävä ehkä jotain kokonaan taakse. Ole itse mahdollisimman suora ja rehellinen ja pidä puhtaat jauhot pussissasi. Älä mene mukaan valtapeleihin vaan turvaa selustasi ja pidä pää kylmänä. On myös hyvä välttää tietoisesti tekemästä mitään uusia sopimuksia, sillä jotain epäoikeudenmukaisuutta voi olla kuvassa mukana. Loppukuukin on ylläättäviä käänteitä lupaava mutta sävytettynä jo pehmeämmin ja joustavammin.

Leijona, Lokakuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Leijonille lokakuussa suotuisammat mahdollisuudet syntyvät vuorovaikustus tilanteissa kuten keskusteluissa ja lähipiirissäsi liikkumisissa. Varsinkin kuun toisen viikon kontaktit ovat mielenkiintoasi ja tyytyväisyyttäsi kisääviä, joten on hyvä jakaa asioita muiden kanssa. Myös neuvottelut ja kaupankäyntiin liittyvät asiat ovat onnekkaita. Jos olet aloittamassa jotain uuden oppimista niin voit huomata mielenkiintosi lisääntyvän uusia asioita kohtaan. Työhösi kiinnittyvät asiat voivat tuottaa paineita ja ylimääräistä tekemistä. Jokin uusi asia vaatii paljoan paneutumista ja jotain täytyy hioa ja kehittää ennenkuin olet sisäistänyt asian kohdallasi. Muutokset ja organisaatiotason vaateet ovat peruuttamattomia, joten sopeutumiskykyäsi tarvitaan uuden tilanteen edessä. Romantiikalle  ei tunnu riittävän suuremmin aikaa tai suhteet painottuvat ennemminkin velvoitteiden puolelle.

Neitsyt, Lokakuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Lokakuu alkaa neitsyillä ahkerasti asioista selvää ottamalla keskustellen ja liikkuen vilkkaasti. Aika suosii myös neuvotteluja ja kaupankäyntiin liittyviä asioita. Voit rauhassa panostaa asioden etenemisiin ja luottaa kanssaihmisiin. Olet energinen koko kuun ja saat aikaiseksi valmista jälkeä ryhtymisistäsi. Poikkeuksena ovat syyskuun alkupäivinä syntyneet neitsyet, joille monet velvoitteet ja vastuualueet tuottavat ylimääräistä työtä. Ennen seitsemättä päivää syntyneet kuitenkin saavat kuun loppuun mennessä aika tavalla asioita suoritettua käytännön tasolla ja voivatkin kuun lopulla huomata asioiden asettumisia uusiin lähtökohtiin. Heille ihmissuhteissa on puolestakuusta eteenpäin myös paineita ja tarvetta pysätyä tosiasioiden eteen ja tehdä tarvittavat ja konkreettiset ratkaisut. Jotain voi tulla ilmi, joka horjuttaa uskoasi ja luottamustasi. On hyvä pitää pää kylmänä ja realiteetit hanskassa, jotta selviäisit mahdollisimman vähillä kolhuilla.

Vaaka, Lokakuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmiset vievät erityisen tarmokkaasti asioitaan eteenpäin lokakuussa mutta aivan ilman ristiitoja tilanteet eivät etene. Ensimmäisellä viikolla on hyvä katsoa ettei ylitä toimivaltuuksiaan, vaan ennemminkin on hyvä pysytellä kohtuudessa. Tosin jotain uutta voi nyt tulla elämänpiiriisi mukaan ja oma innostuneisuus saa sinuun vauhtia. Kuun toisen viikon hyvät uutiset ilahduttavat mieltäsi. Myös kaupantekoon, sopimusasioihin ja matkailuun liittyvät teemat ovat edistäviä. Jokin uusi asia voi alkaa kiinostaa mutta on hyvä tiedostaa että se myös tarkoittaa jostain asiasta luopumista. Varsinkin kuun kolmas viikko voi tuoda lopullisa ratkaisuja johonkin ristiriitatilanteeseen ja jotain voi nyt elämästäsi jäädä menneisyyteen. Vältä kuun viimeisellä viikonlopulla tekemästä liian radikaaleja valintoja hetken mielijohteesta. Tosin olosuhteet voivat myös tuoda suunitelmiisi äkkikäänteitä ja yllättäviä asioita voi nousta esiin.

Skorpioni, Lokakuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Tasaisesti etenevä lokakuu säästää voimiasi ja saat hyvään malliin asioitasi tehdyksi. Alkukuu tuo skorpionien elämään sosiaalisuutta ja yhteisten asioiden hoitamisia. Olet valmis itse panostamaan yhteisiin hankkeisiin ja koet että tulet hyvin kuulluksi. Koet että saat yhdessä tehden asioita edistetyksi paremmin kuin yksin puurtaessa. Voit jopa kokea että saat toteutettua myös jotain unelmaasi ja tilaisuuksia tähän tuntuu olevan tarjolla. Kolmannella viikolla jokin ratkaisu on sitova ja on hyvä tiedostaa ryhtymiseen liittyvät pinnanalaiset virtaukset. Rohkeus on tällöin hyveenäsi. Loppukuu tuo rahaan liittyviä teemoja esiin ja jotain järkeistämistä ja käytännöllistä tilanne vaatii. Olet kuitenkin kekseliäs uusia ratkaisuja tehdessäsi ja pystyt esittämään asiasi toisille tehokkaasti. Tällöin onkin hyvä keskustella ja jakaa ajatuksiaan toisten kanssa niin löydät nopeimmin tilanteeseen hyvät ratkaisumallit.

Jousimies, Lokakuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille varsin luonnikas lokakuu tuo edistystä ja kiitostakin kesän yli panostamiisi hankkeisiin. Loppukuu tuo eritoten marras-joulukuun vaihteessa syntyneille helpotusta ja tunteen että vaivannäkösi palkitaan. 3. - 6. joulukuuta syntyneet ovat vielä paineen alaisia ja kurinalaisuutta ja täsmällisyyttä on hyvä käyttää tärkeissä asioissa. Tämän jälkeen marrraskuussa syntyneet muhittavat vielä muutoksiaan tovin ja heidän on vielä hyvä pidättäytyä liian uhkarohkeista hankkeista. On aika suunitella ja ottaa asioista lisäselkoa ennen lopullisia ratkaisuja. Talous- ja raha-asiat ovat myös keskiössä ja jokin sitova ja tulevaisuuteen vaikuttava päätös tai ratkaisu voi olla ajankohtainen kuun puolenvälin jälkeen. Voit joutua luopumaan jostain, jotta saavuttaisit tilalle jotain muuta. Hyviä uutisia ja neuvottelutilanteita kuitenkin löytyy,  joten puhu asioistasi ja kysy neuvoa eri tahoilta. Ihmissuhteesi nousseevat työn alle loppukuusta ja tälläkin saralla jotain ratkaisuja ja päätöksiä on herkästi tehtävä.

Kauris, Lokakuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriit alkavat lokakuussa voimakkaasti ajamaan jotain hanketta tai ryhtymystä eteenpäin. Aivan ongelmitta tilanteet eivät soljune, vaan tarvetta puolustaa paikkaasi ja asemaasi on ilmassa ja kärjistyneitaä tilanteita voi olla vastassa. Joku tai jokin voi tuntua ylitsepääsemättömältä asialta ja rohkeutta vaaditaan omien asioiden eteenpäin viemiseksi. Kuun ensimmäisellä viikolla on hyvä välttää ylilyöntejä ja yritystä mennä yli siitä missä aita on matalin. Koeta olla mahdollisimman oikeudenmukainen ja välttää pelejä ja salailua. Kuun kolmas viikko on ratkaisevaa aikaa ja tämän jälkeen asiat alkavat asettua uusiin uomiinsa. Kuun toisella viikolla keskustelut ja neuvottelut vaativat hyvää etukäteisvalmistelua, joten älä lähde aivan heppoisin keinoin liikkeelle. Pystyt nyt viemään tärkeitä asioita omalla tahdonvoimallasi eteenpäin mutta on syytä muistaa ettet astu liian omavaltaisesti toisen varpaille. Kuun loppu antaa jo tilaa hassutteluille ja yllättäville irtiotoille tavallisuudesta.

Vesimies, Lokakuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille syksy avautuu positiivisella sävytyksellä ja uusien ryhtymysten mahdollisuuksilla. Ainoastaan ihmissuhteissa on tässä kuussa hieman velvoitteisempi sävytys ja toisten tekemiset ja valinnat vaikuttavat myös omiin asioihisi ja rajoittavat jossain määrin aikataulutustasi. Ota läheisiin ja heidä asioiden hoitamisiin kärsivällinen ote ja koeta tunnollisesti viedä myös muiden niinkuin omienkin asioita eteenpäin. Kuun kolmas viikonloppu lupaa yllättävältä taholta hauskuutta ja piristystä. Ole utelias uusille kujeille. Neljännen viikon neuvonpidot ovat idearikkaita ja mielenkiintoasi herättäviä. Keskustele, ole utelias ja jaa asioitasi muiden kanssa niin uudet näkökulmat avartavat mieltäsi virkistävästi. Myös jokin maisemanvaihdos tai retki voi osoittautua riemukkaaksi. Vaikka olosi voi tässä kuussa olla kesän jälkeen hieman väsähtänyt niin voit vain tarvita aikaa sopeutuaksesi uuteen ja läpikäydä mennyttä sisäisesti itsesi kanssa.

Kalat, Lokakuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kalojen lokakuu näytäytyy energisempänä ja toimeliaampana kuin aiemmin tänä vuonna ja voit jo alkaa luottaa siihen että ryhtymisestäsi syntyy jälkeä ja tulosta. Oma energisyytesi on hyvällä mallilla ja näinollen velvoittet eivät enää vie kaikkea aikaasi niin kun aiemmin. Jotain keskeneräistä on vielä käsillä mutta alat saada visioita jo lopputuloksistakin. Kuun alku on hyvää aikaa yhteiselle ajanvietteelle ja sopusointu on mahdollista.  Toki kuun ensimmäisellä viikolla on hyvä olla tietoinen alitajuisista ja pinnanalaisista virtauksista tunne-elämässäsi. Kuun viimeiset päivät ovat vaativimpia ihmissuhteissasi ja jotain rajanvetoa sinulta nyt vaaditaan. Jokin suhde voi tulla suurennuslasin alle ja voit kokea että olet uhrannut aiemmin jo liikaa itsestäsi turhan takia. Jotain voi tulla tiensä päähän ja vastuu ratkaisujen tekemisestä jää itsellesi. Ole realistinen ja punnitse asioita ja suhdettasi tulevaisesi kannalta, jotta saisit järkitulosta aikaiseksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.