Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Sosiaalinen elämä on vilkasta koko lokakuun ajan oinaiden kohdalla. Uusia suhteita ja kontakteja syntyy samalla kuin jotain vanhaa sisältöä jää elämässäsi taaksesi. Kuun ensimmäinen viikko korostaa asioiden paranteluja ja olosuhteissasi jonkin aiheen viimeistelyä. Tarkkuutta ja huolellisuutta tarvitaan, jotta kaikki yksityiskohdatkin tulisi huomioiduiksi. Kuun toisen viikon sopimukset ja neuvottelut ovat sitovia ja tulevaisuuttasi pitkälle viitoittavia. Olet idearikas ja keskustelut ja neuvonpidot virittävät uusia näkemyksiä ja ideoita. Ota selvää asioista ja tutki uusia alueita. Yhdessä toimiminen ja yhteiset hankkeet ovat tämän kuun vallitseva teema mutta on hyvä olla tietoinen myös pinnan alla olevista virtauksista ja tehdä kaikki rehdisti ja avoimesti ainakin omalta osaltasi. Kuun lopulla jokin yhteinen talouteesi liittyvä hanke on kannaltasi positiivinen.

Harka, Lokakuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Lokakuu alkaa härillä uusilla ryhtymisillä, joilla on hyvinkin kauaskatsoiset vaikutukset tulevaisuuteen. Olet energinen ja valmis sitoutumaan uusiin hankkeisiin. Yhteistyötä on tilanteissa mukana ja sitoumukset ovat painavia. Kuun kolmas viikko aloittaa sosiaalisen jakson ja uusia yhteyksiä on syntymässä. Jokin neuvottelu on suotuisa ja sopimusasiat edukkaitakin. On hyvä keskustella asioista monien tahojen kannssa, niin saat arvokkaita ideoita ja neuvoja. Jokin uutinen tai kuulemasi asia on positiivinen ja avaa uusia uria. Viimeinen viikko tuo tilanteisiin sitoutumisia vakavalla tavalla mutta voit nauttia uusista tilanteista , jotka laajentavat toimialojasi ja tuovat elämääsi uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi.

Kaksoset, Lokakuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Lokakuu vaatii nyt kaksosilta järkevää malttia, suunittelua ryhtymisissä ja kykyä olla realisti toimissaan ja ihmissuhteissaan. Kaiken eteen on jaksettava itse nähdä vaivaa ja vastuu asioiden etenemisistä on itselläsi. Kuun toisen viikon jälkeen tilanteet hieman hellittävät ja kolmas viikonloppu antaa jo jonkin verran tilaa muuhunkin kuin vastoinkäymisten kohtaamisiin. Kolmas viikko tuo jo uusia asioita eteesi mutta innostavalla ja raikkaalla sävyllä varustettuna. Viimeisellä viikolla tekemisen tahti rauhoittuu ja oma energisyytesikin on lisääntymässä. On tärkeää tässä kuussa osata aikatauluttaa tekemisiään niin, ettei stressitekijät ota yliotetta. Lepo ja säännöllinen elämän rytmi auttaa ja se että siirrät syrjään ei niin kiireelliset asiat hetkeksi. Keskity olennaiseen ja ota rauhallisesti.

Rapu, Lokakuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun sävy on rapujen kohdalla energinen ja aikaansaava. Ennen 26. päivää kesäkuisilla ravuilla syntyneillä kuun toinen viikko aloittaa varsin suotuisan jakson, jolloin kannattaa pyrkiä kohti päämääriään. Voit saavuttaa jotain elämänpiiriäsi rikastuttavaa ja laajentaa näin toimialaasi. Tosin kuun ensimmäisiin kymmeneen päivään sisältyy riskejäkin asioiden toimivuuden kannalta. Jokin voi mennä uusiksi ja voit kokea että sinulla ei ole sananvaltaa tilanteissa. Koeta olla itse mahdollisimman avoin ja puhua asioista suoraan mitään salaamatta. Kolmannen ja neljännen viikon suotuisat planeettasijainnit kertovat kuitenkin tasapainon saavuttamisesta ja asioiden etenemisistä.

Leijona, Lokakuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Leijonille lokakuun ensimmäiset 10 päivää ovat tilanteita edistäviä ja saavutksia osoittavia. Tällöin on kuitenkin hyvä ylläpitää kriittistä suhtautumista liittyen talouteen tai rahallisiin hankintoihin. Kuun puoliväli aloittaa sosiaalisemman jakson, jolloin ihmissuhteesi heräävät taas henkiin. Onkin hyvä loppukuun ajan olla paljon tekemisissä muiden kanssa ja nauttia hyvistä virtauksista ihmissuhteissasi. Vältä kuitenkin kuun puolesta välistä eteenpäin liian hövelillä tavalla tehtyjä ratkaisuja. Jokin voi näyttäytyä houkuttelevammalta kuin se loppujen lopuksi onkaan. Loppukuu on muuten vauhdikas ja moninaiset asiat vauhdittavat eloasi.

Neitsyt, Lokakuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Lokakuun ensimmäiset 11 päivää ovat neitsyllä vaateliaita ja ratkaisuja synnyttävä. Kiiren tuntu on päällimmäisenä ja stressitekijät ovat kasvussa. Järkevä ja suunitelmallinen ote on paikallaan ja aikaa lepoon on hyvä varata tarpeeksi. Voit kuitenkin huomata loppukuun aikana saavuttavasi asioita uuteen järjestykseen ja rauhaisampi jakso alkaa. Ihmissuhteet ja yhteistyö vaatii myös kuun ensimmäisellä viikolla ylimääräistä huomiota ja tälläkin saralla on vaativuutta näkyvillä. Kolmas ja neljäs viikko tuovat tilanteisiin onnistumisen kokemuksia pyrkimyksissäsi ja sopimus- ja neuvotteluasiat onnistuvat.

Vaaka, Lokakuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Lokakuussa onnekkaimpia vaakoja ovat 21. päivän jälkeen lokakuussa syntyneet. He voivat nyt hyvinkin yllättävällä saavuttaa jotain edistystä tilanteisiin kuun ensimmäisten kymmenen päivän aikana. Kuun toisen viikon ryhtymiset neuvotteluineen ovat sitten vaativampia sävyltään ja edellyttävät kykyä puolustaa omaa näkökantaa. Jokin vastahakoisuus vaatii sitkeyttä jolloin on hyvä peräänkuuluttaa oikeudenmukaisuutta ja rehtiyttä. Kuun kaksi viimeistä viikkoa ovat enemmän ihmissuhdekeskeisiä ja kuun loppu tuo ratkaisun paikkoja ja vaativia tilanteita näihin asetelmiin. Loppukuun aika on kyllä energisoivaa ja koet jaksavasi hoitaa asioitasi ryhtyvämmin.

Skorpioni, Lokakuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille alkaa lokakuussa uusi jakso, joka siivittää elämääsi eteenpäin aina vuoden verran hyvinkin edistävästi. Kuun toisesta viikosta eteenpäin voit huomata energiatasosi nousevan ja asenteeseesi tulee enemmän yritteliäisyyttä ja puhtia. Skorpionien onkin hyvä olla tästä eteenpäin tietoisia ssitä, mitä haluat elämältäsi saavuttaa, sillä tuleva aika voi hyvinkin tarjota etenemisväyliä itsellesi ja olosuhteisiisi. Oma yritteliäisyys tuottaa helpommin tulosta, kaikki on kuitenkin loppupeleissä kiinni omasta halustasi ja asenteestasi. Kolmannen ja neljännen viikon asetelmat ovat aloitteikkaita ja onnistumisia tarjoavia, jos vain osaat olla kuulolla uusien aloitusten suhteen.

Jousimies, Lokakuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille lokakuun alku tuo tekemättömien töiden esiinmarssin ja kärsivällisyyttä ja malttia on hyvä harjoittaa jotta saisit ajankohtaistettua paremmin käsillä olevat tehtävät ja velvoitteet. Tarkistuta kaikki huolella, varsinkin omaan jaksamiseesi merkittävät tekijät ja vaivat. Ennen joulukuun viidettätoista päivää syntynyneet voivat kuitenkin kuun lopussa huokaista helpotuksesta, sillä pitkään jo kestänyt raskassoutuinen jakso päättyy heidä kohdalla. Kuun alkupuolella tapahtuvat myös suurimmat suunnanmuutokset ihmissuhteissasi jos jotain merkkejä on jo aiemmin ollut ilmoilla. Onnekkaimpia ovat tässä kuussa joulukuun 19. päivän jälkeen syntyneet, joille varsinkin alkukuu on hieman edistystä tuova.

Kauris, Lokakuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kauriille lokakuun alku tuo energisesti vauhdittumisia ja yhteistyö onnistuu vaikeissakin tilanteissa. Kuun toinen viikko tuo neuvotteluihin ja juoksevien asioiden hoitoon mutkia matkaan ja ja vaativat tilanteet vievät helposti pääsi pyörälle. Älä ole liian ehdoton omissa kannanotoissasi vaan anna tilaa ja aikaa toisen osapuolen kuulemiselle. Vältä etenkin valtapelejä ja asioita selän takana tekemisiä. Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat tällöin hyveinäsi. Kuun puolenvälin jälkeen mahtuu vielä yllättäviäkin käänteitä suunitelmissasi mutta jo kuun viimeinen viikko tuo tiettyä mielen rauhaa tilanteisiin.

Vesimies, Lokakuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille uudet ryhtymiset ja uudet ideat siivittävät lokakuuta ja kiinnostuksesi jotain uutta asia kohtaan viriää. Omalla realistisella otteella ryhdyt toimeen käytännössä ja voitkin saada jotain valmista jälkeä jo aikaiseksi puolen kuuhun mennessä hyvinkin ripeään tahtiin. Kolmas viikko varoittaa liiallisesta hyväuskoisuudesta kaupankäyntiin ja sopimuksiin liittyvissä asioissa. Oman sinisilmäisyytesi ansiosta menet helposti mukaan johonkin, jolla ei ole kantavuutta tulevaisuuteen. Kuukausi loppuu erittäin vauhdikkaasti ja olet toimintavalmiina monessa asiassa mukana.

Kalat, Lokakuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Realismia, kiireettä ja kykyä sietää stressiä on kalohen kohdalla teemoina lokakuussa. Varsinkin kuun ensimmäinen kolmannes on vaativaa ja ongelmat yhteistyökuvioissakin vaativat selvennyksiä ja tarkennuksia. Käytä loppuviimein eloonjäämishuumoriasi hyväksesi kun välillä koet että muukaan ei auta. Kuun puolestavälistä eteenpäin asiat alkaavat rullaamaan rauhaisammin ja koet että oma jaksamisesi lisääntyy. Voit tämän kuun aikana saada jotain niin valmiiksi että loppukuu tarjoaa jo hengähdystauon paikkoja ja jopa kiitosta näkemästäsi vaivannäöstä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.