Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Aivan lokakuun alku tuo oinaille vaativan puoleisen tilanteen, jolloin on hyvä ottaa jonkun sanomiset vakavalla korvalla. Varaudu keskusteluihin ja neuvotteluihin niiden vaatimalla vakavuudella. Joku voi nyt myös yrittää päättää asioista omasta puolestasi ja joudut puolustamaan näkökantaasi. Myös toisen viikon teemat ovat vaativia sävyltään ja on hyvä olla ainakin itse mahdollisimman suora ja rehellinen tilanteissa. Ole rohkea jos huomaat että ylitsesi yritetään kävellä ja koet epäoikeudenmukaisuutta. Älä suostu kaikkeen ensi istumalta vaan ota asioista selvää ja pidä puoliasi. Olet kuitenkin energisempi ja aloitteekkaampi kuin aikoihin ja loppukuu sujuukin jo rauhaisammissa tunnelmissa ja suunitellusti.

Harka, Lokakuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Vauhtia ja kiirettä härille tuovat lokakuussa muuttuvat tilanteet lähinnä muiden ihmisten valintojen ja toimintojen vuoksi. Jonkun käytös voi olla nyt varsin ailahtelevaa ja äkkivääriä käännöksiä täynnänsä ja omatkin suunitelmasi tahtovat sotkeutua. Katso että itse ainakin pidät kiinni sovituista asioista ja vältä liian nopeita ratkaisuja ja toimintamalleja. Tässä kuussa voi jokin ihmissuhde tai yhteistyötaho tulla tiensä päähän ja voit jopa kokea tilanteessa vapautuksen tunteita ja helpotusta. On kuitenkin syytä tarkoin välttää hetken mielijohteesta kumpuavia yllykkeitä, sillä myös oma vapauden tarpeesi on normaalia kohonneempi. Varsinkin kuun toisesta viikosta eteenpäin riskinä ovat vääränlaiset motiivit ja innoitukset.

Kaksoset, Lokakuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille loka kuu on suotuisaa aikaa tehdä asioita suunitellusti ja aikaansaavasti. Olet energinen ja ryhtyvä eivätkä velvoitteet vie liikaa aikaasi tai energioitasi. Saat toimesi hyvään vauhtiin ja valmista jälkeä syntyy. Kuukausi antaa hyvin tilaa omille intresseillesi ja jokin luovuutta tai henkisyyttä korostava aihe tai asia nostattaa mielenkiintoasi. Varsinkin kesäkuun alkupäivinä syntyneet kaksoset voivat aloittaa jonkin uuden hankkeen liittyen estetiikkaan, luovuuteen tai hengellisyyteen. Heidän on hyvä jollain tasolla avautua maailman näkymättömään puoleen tai tutkailla asioita ei-materiaaliselta kannalta. Toteuta jokin haaveesi tai unelmasi.

Rapu, Lokakuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Lokakuussa juhannuksen tienoilla syntyneet ravut ovat velvoitteiden keskellä ja asioiden eteneminen on hidasta. Jotain taytyy varmistaa ja ottaa asioista selvää ennenkuin mitään tapahtuu. Ota vastuuta asioista ja tee harkittuja ja järkeviä ratkaisuja. Heinäkuun toisella viikolla syntyneet ravut ovat vaikeampien asioiden äärellä. Jotain voi nyt tässä kuussa muuttua elämässäsi peruuttamattomasti ja paluuta entisiin kuvioihin ei enää ole. Voit kohdata myös painostusta tai epäoikeudenmukaisuutta ja joudut puolustamaan näkökantojasi. Kuun viimeisten päivien uutiset tai kuulemasi asiat ovat kuitenkin jo kohdallasi onnekkaita ja loppukuu on kaikilla ravuilla jo rauhoittuneempaa aikaa.

Leijona, Lokakuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla ihmissuhteet ovat jossain määrin vaativia lokakuussa ja hieman ylimääräistä vaivaa ja vastuuta on hyvä ottaa. Voit ärsyyntyä jonkun käytöksestä normaalia herkemmin ja maltissasi on pitelemistä. Vältä tässä kuussa itse turhan nopeita johtopäätöksiä suhteissasi ja koeta olla avoin ja jousrtava. Varsinkin loppukuu voi tuoda muuttuvia tekijöitä suhdetilanteeseesi ja voit yllättyä jonkun käytöksestä. Voit myös itse kokea tarvetta kokeilla jotain uutta ja radikaalia mutta itsehillintä on nyt kuitenkin paikallaan. Vältä hetken impulsseja ja koeta pitää tämän maailman rajoituksista kiinni, sillä vapauden tarpeesi, tehdä mitä huvittaa, on nyt kohonnutta.

Neitsyt, Lokakuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille lokakuu on tasainen ja hyvinvointiasi edistävä. Voit tässä kuussa päästä eteenpäin toteuttaen jotain uutta hanketta tai suunitelmaa. Jokin uusi idea voi syntyä kuun toisella viikolla ja oma kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön. Luota intuitioosi ja pistä uudet ideasi käytäntöön. Olet samalla kuitenkin käytännönläheinen ja pystyt konkreettisiin siirtoihin ja ryhtymisiin. Neljännen viikon keskustelut ja neuvottelut ovat sitovia ja pystyt hahmottamaan asioita syvällisesti. Neljäs viikko tuo puhtia ja nopeita ryhtymisiä mutta oma kiinnostuksesi asioihin on nyt kannustimena. Viimeisten päivien teemat vauhdittavat asioitasi ja onnistut neuvotteluissa ja vuorovaikutussuhteissa. On hyvä jakaa asioita muiden kanssa, niin huomaat saavasi kullanarvoisia vinkkejä ja ideoita.

Vaaka, Lokakuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Lokakuun alku on vaaoille vaativaa neuvottelujen ja sopimusasioiden suhteen. Koeta olla vuorovaikutustilanteissa joustava ja anna niin toisen näkökannoille tilaa mutta ilmaise myös omasi suoraan ja rehellisesti. Ota selvää asioista pintaa syvemmältä ja ajattele kauaskantoisesti. Vältä myös valtataisteluita ja älä mene mukaan peleihin. Kuun alku puoli ei ole suosiollinen sopimusten tai liiketoimien kannalta, vaan on hyvä antaa ajan kulua kuun loppupuolelle asti. Myös matkat ja liikennevälineet voivat olla riesanasi. Kuun puolesta välistä eteenpäin tilanteet tasaantuvat ja oma energisyytesi ja ryhtymisesi tuottavat helpommin tulosta.

Skorpioni, Lokakuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Kiireen tuntua on  skorpioneilla lokakuussa mutta selviät kyllä pienellä vaivannäöllä velvotteista. Kuun alku korostaa hyviä ihmissuhteita ja yhteistyötä vaativat asiat onkin hyvä ajoittaa kuun ensimmäisiin viiteen päivään. Toisen viikon ideat syntyvät etukäteen suunnittelematta ja olet ahkeraan liikkeellä. Uusia kontakteja ja ihmissuhteita voi muodostua ja koet tilanteet mielenkiintoisina ja uteliaisuuttasi herättävinä. Loppukuu tuo hyviä uutisia tullessaan ja voit myös tehdä joitain edukkaita hankintoja tai sopimuksia. On hyvä olla utelias ja ulospäin suuntautunut tässä kuussa niin saat parhaiten irti uusista ja avautuvista mahdollisuuksista. Ota oma kekseliäisyytesi käyttöön.

Jousimies, Lokakuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet ovat lokakuussa energisiä ja aikaansaavia. Mitään kovin uutta tai muutoksia tuovaa ei tässä kuussa ilmene, joten pystyt nyt omaan tahtiisi tekemään asioita omassa rauhassasi. Kovin seurallinen et ole vaan hoidat asioitasi mieluimmin yksin ja oman aikataulusi mukaisesti. Viihdyt hyvin omiasi miettinen ja luovuutta tämä kuu nostaa kyllä esiin varsinkin kuun puolessa välissä. Jokin idea tai hanke voi tuntua utopistiseslta mutta kuuntele omaa sisäistä ääntäsi herkällä korvalla, niin jotai uutta voi syntyä sisimmästäsi kumpuen. Kaikenkaikkiaan rauhoittava sävy antaa tilaa itsellesi ja omien visioiden esiin tuloon.

Kauris, Lokakuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Lokakuun alun vaateet ovat vaakaihmisille muutoksia herkästi tuovia. Jokin uutinen tai saamasi viesti aivan kuun alussa tuottaa päänvaivaa ja joudut pohtimaan jotain tilannetta uusiksi. Neuvottelut tai keskustelut ovat vaateliaita ja kaikki ei mene nyt aivan oman maukusi mukaisesti. Tarkista kaikki faktat huolella ole tarkka siitä että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. On hyvä ainakin itse puhua suoraan suunsa puhtaaksi tilanteissa. Toisen viikon jälkeen loppukuu on rauhoittuneempaa ja saat helpommin tilanteita edistettyä. Oma jaksamisesi on nyt kohdillaan ja pystyt omin voiminesi edistämään asioitasi eteenpäin.

Vesimies, Lokakuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteet ovat vesimiehille lokakuussa piirun verran vaateliaita mutta olemalla diplomaattinen saat tilanteet pysyteltyä hallinnassa. Voit saada kritiikkia ja arvostelua osaksesi jos toimit nyt liian itsekeskeisesti tai omaa haluasi liiaksi korostaen. Kuun toisella viikolla jokin neuvotteluasia voi tuoda yllätyksiä eteesi. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä mitään hetken mielijohteesta ja on hyvä miettia tilanteita rauhassa yön yli. Myös neljäs viikko voi muuttaa suunitelmiasi ja joudut uuden tilanteen eteen aivan yllättäen. Olet tässä kuussa erityisen energinen ja voit aloittaa jotain uutta käytännön tason ryhtymystä. Onkin hyvä purkaa energioitaan suoraan tekemiseen ja käytännön töihin niin voit saada paljon aikaiseksi.

Kalat, Lokakuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kalat voivat kokea olevansa hieman puhdittomia lokakuussa ja energiasi ovat hieman  sisäänpäinkääntyneinä. Toisen viikon keskustelut ja vuorovaikutus tilanteet tuovat kyllä uusia tuulia tullessaan ja oma uteliaisuutesi ja kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön. Jokin uusi viritys voi lähteä käyntiin mutta vasta ideatasolla. Loppukuun neuvottelut ja kuulemasi asiat ovat positiivisia kannaltasi ja voit olla tyytyväinen saamaasi viestiin tai yhteydenottoon. Jokin velvoite voi alkaa mutta hyvässä hengessä. Ihmissuhteissasi on tässä kuussa hyväksyvyyttä ja voit luottaa siihen että yhteiset asiat edistyvät suunitellusti.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.