Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Lokakuu muodostuu oinaille merkittäväksi ajanjaksoksi ja isoja päätöksiä ja ratkaisuja on näköpiirissä. Tilanteet voivat nyt liittyä yhteisiin asioihin ja ihmissuhteisiin. Aika korostaa päättymisiä ja uudelleen valintoja, sillä jotain on nyt saatettava päätökseensä, jotta jotain uutta saavutettaisiin myöhemmin tilalle. On hyvä tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja toimia omin päin, sillä yhteistyö voi nyt tuntua erittäin vaativalta ja aika ei nyt suosi uusien asioiden aloittamisia yhteistyö kuvioissa. Kärsivällisyyttä on nyt hyvä harjoittaa ja vastuullinen ote on nyt ainoa tapa edetä tilanteissa. Oma tai toisen kiihkeä asenne voi nostaa esiin valtataisteluita ja sinun on osattava pitää puoliasi. On hyvä nyt olla erittäin rehellinen niin itselle kuin toistakin kohtaan.

Harka, Lokakuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisille lokakuu nostaa ihmissuhteet esiin ja työn alle ja muutoksia muiden ihmisten myötä on näkyvillä koskien niin yhteistyökumppaneita kuin myös henkilökohtaisia tunnesuhteita. Jonkun äkkiväärä mielenmuutos ja ailahteleva käyttäytyminen tuottaa miettimisen paikkoja ja et nyt oikein voi luottaa jatkuvuuteen ja pysyvyyteen. Myös itselläsi voi olla kimmokkeita seikkailuihin ja irtiottoihin mutta olisi syytä miettiä muita tapoja kehittää omaa elämäänsä mielenkiintoisemmaksi kuin vaihtamalla kumppaneita. Kuun toinen ja viimeinen viikko korostavat tämän suuntaisia teemoja. Kolmas ja neljäs viikko sensijaan antavat tilaa enemmän harkinnalle ja normaaliulle.

Kaksoset, Lokakuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Lokakuun ensimmäiset päivät ovat kaksosilla joitain kiirettä tuovia mutta suuremmitta ongelmitta asiat nyt kuitenkin luistavat. Loppukuu on tasaisempaa ja tekemisen tahti soljuvaa. Alkukuu on sosiaalisesti kuitenkin vilkasta ja ihmissuhteesi hyväksyviä. Kuun toinen viikko antaa tilaisuuksia johonkin mukavaan ja itseäsi palkitsevaan tekemiseen. Ole rohkeasti liikkeellä ja ole aktiivinen ja utelias uusia asioita kohden. Loppukuu on hyvin tasaiseen tahtiin etenevää ja voit nauttia elämän sujuvuudesta. Ryhtymykset mihin nyt panostat ovat tulevaisuuteen nähden kantavia ja eteenpäin vieviä. Vaikka suurta avausta ei nyt heti käsillä olisikaan, niin voit luottaa siihen että suuntasi on oikea.

Rapu, Lokakuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Lokakuu alkaa ravuilla ihmissuhteiden kannalta vaativissa olosuhteissa. Joku tilanne voi nyt olla muuttumassa peruuttamattomasti ja tunnelmat ovat raskaan sävyisiä. Kuun toinen viikonloppu tuo kuitenkin jo uusia sävyjä ja pääset irti tummemmista sävyistä. Loppukuu tosin tuo jonkin velvoitteen tai ryhtymyksen ja joudut toimimaan tiettyjen reunaehtojen mukaisesti. On hyvä rauhoittaa elämäntahtia ja hoitaa päiväjärjestyksestä tarkeimmät asiat pois aikatauluista. Paineet ja stressi voivat nyt uuvuttaa ja tarvitset normaalia enemmän aikaa lepoon ja palautumisiin. Nyt ei ole oikea aika aloittaa mitään uutta, vaan ennemminkin saattaa asioita päätöksiinsä.

Leijona, Lokakuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Leijonien lokakuun tilanteisiin liittyy yllättäviäkin tekijöitä ja jokin asia on mietittävä uudella tavalla. Kuun alku tuo sopimusasiat esille ja jokin käänne ja muutos voi nyt muuttaa elämänolosuhteitasi. Kaikki ei välttämättä nyt tunnu menevän oman tahtosi mukaisesti mutta on kuitenkin syytä olla avoin muutokselle, sillä myöhemmin tulet huomaamaan asioiden muutosten myötä vapautumisen ja uusien tuulien puhaltavan elämääsi. Myös jonkun läheisen yllättävä käytös voi hämmentää ja pientä eriytymistä voi olla havaittavissa tunne-elämän käänteissä. Nyt ei ole kuitenkaan syytä tehdä mitään hätiköityä, vaan suurempien ratkaisujen kannalta on hyvä antaa ajan kulua. Vältä siis tilanteissa liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä.

Neitsyt, Lokakuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Lokakuu alkaa neitsyillä vauhdikkaasti ja energisesti ja saat omalla ryhtymisellä nyt paljon aikaiseksi. Loppukuu tasoittaa tekemisen tahtia ja olosuhteet ovat tasaiset ja rauhoittuneet. Kuun toinen viikonvaihde suosii sosiaalisuutta ja ihmissuhteita yleisesti. Jotain yllättävää hauskuutta on tarjolla ja voit jopa tutustua uusiin mielenkiintoisiin persooniin. Rahaan ja talouteen liittyvissä asioissa on tässä kuussa hyvä olla erityisen harkitseva ja maltillinen. Jokin ratkaisu voi olla ajankohtainen ja tilanteet voivat olla väistämättömän tuntuisia. Harkitse ja ota tarkoin selvää asioista ja kanna oma vastuusi huolella.

Vaaka, Lokakuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Lokakuu vaatii vaaoilta sitkeyttä ja yritteliäisyyttä. Olet kyllä toimelias ja aloitteikas mutta jotain voi sattua joka pistää sinua miettimään hankkeitasi ja velvoitteitasi uusiksi. Kuun loppu varsinkin voi saattaa sinut tilanteeseen, jolloin joudut pysähtymään asioiden myötä ja miettimään tilannettasi uusiksi. Nyt on hyvä olla vastuuntuntoinen ja sitkeä asioiden kanssa, sillä maltilla ja huolella tehdyt asiat tuottavat kyllä jo seuraavassa kuussa onnistumisen merkkejä. Vältä kaikkea pelaamista asioilla ja ihmisillä ja ole itse mahdollisimman rehellinen ja suora. Kuukausi on stressaava, joten pidä huoli terveydestäsi ja jaksamisestasi. Ja kaikkeen ei nyt ole syytä suostua heti ensi istumalta, mitä sinulta edellytetään.

Skorpioni, Lokakuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien lokakuuhun mahtuu käänteitä ja uusien suuntien ottoja. Voit kokea levottomuutta niin sisälläsi kuin myös ulkoisissa olosuhteissa. On hyvä välttää ainakin itse ryhtymästä mihinkään kovin äkkiväärään hankkeeseen, vaan enemminkin harkintaa ja malttia tulisi nyt suoda tilanteiden myötä. Toisaalta muut ympärilläsi voivat olla nyt myös muutospaineiden kourissa ja toisten vaikuttimet voivat nyt sotkea omiasikin suunitelmia. Varsinkin kuun toinen viikko ja viimeiset päivät painottavat näitä teemoja. Puolenkuun aika on harkitsevuutta ja normaaliutta tarjoava ajankohta, jolloin ryhtymiset ja tilanteet ovat järkevästi hallittavissa. 

Jousimies, Lokakuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Lokakuu on jousimiehille rauhaisampaa aikaa kuin mitä alkusyksy oli. Tekemisen tahti on tasaisempaa ja suurimmat kiireet helpottuvat. Kuun toisella viikolla on hyvä kuitenkin olla aktiivinen ja yritteliäs moneen suuntaan, sillä saat helpostikkin nyt onnistumisen kokemuksia ryhtymisestäsi. Myös jokin asia tai tehtävä voi selkiytyä ja valmistua ja saat kiitosta vaivannäöstäsi. Kovin seurahakuinen et tunnu olevan kuun toisesta viikosta eteenpäin ja teet asioita mieluimmin omaan tahtiisi omissa aatoksissasi viihtyen. Kaiken kaikkiaan hyvä kuukausi ladata akkuja ja varsinkin joulukuun kymmenennen päivän jälkeen syntyneet ovat erityisen onnekkaita tässä kuussa.

Kauris, Lokakuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Lokakuu on kauriille työntäyteinen ja vaatii hyvää suunnittelutaitoa sovittaa tehtävänsä ajan tasalle. Koeta keskittyä olennaiseen ja karsi kaikki turha nyt pois päiväjärjestyksestäsi. Varsinkin kuun loppu on stressitekijöäitä nostattava ja aikaa lepoon on hyvä varata nyt normaalia enemmän. Kuun toinen viikko kuitenkin suosii uusien ihmisten tapaamisia ja uusien kontaktien syntyjä. Jotain uutta voi nyt tällä saralla astua elämänpiiriisi aivan yllättäen ja tilanteet ovat hauskoja ja mielenkiintoasi herättäviä. Ole siis utelia uusille tuttavuuksille ja anna aikaasi myös hauskanpitoon. Kuun viimeiset päivät korostavat myös hyviä kontakteja ja vuorovaikutus tilanteita.

Vesimies, Lokakuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Lokakuu tuo uutta energisyyttä ja puhtia vesimiesten toimiin ja selviydyt tilanteissa ja tehtävissä luonnikkaasti. Olet jaksava ja liialliset velvoitteet eivät nyt paina. Muuttuvia tekijöitä on kuitenkin liikkeellä lähinnä ihmissuhteiden ja kommunikointiin liittyvissä asioissa. Jonkun sanomiset ja läsnäolo voi tuntua viileähköltä ja välinpitämättömältä. Ihmissuhteissa on riskinä äkkinäiset suunnan muutokset ja epävarrmuutta on ilmassa. Nyt on hyvä olla joustava ja diplomaattinen, vaikka kaikki ei aivan omien suunitelmin mukaan menisikään. Ole tarkka siitä miten ilmaiset itseäsi ja tarkista kuulemasi asiat.

Kalat, Lokakuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Lokakuun ensimmäisen viikon jälkeen kalojen tehtävätaakka helpottuu ja suurimmat kiireet jäävät taakse. Kuun toinen viikko on suosiollinen uusien kontaktien luomisessa ja uusien verkostojen löytymisissä. On hyvä olla utelias ja tutustua uusiin ihmisiin. Luvassa on hauskuutta ja mielenkiintoisia ajatusten vaihtoja. Loppukuu on kaikkinensa positiivinen suhdetoimissa, joskin jotain pientä velvoittavaa on kuvassa mukana kuun kolmannella viikonlopulla. Kolmas viikko tuo myös jotain pientä pohdittavaa asioiden hoitamisissa mutta tarttumalla toimeen ja toimimalla järkevästi saat kyllä tilanteen tasapainoon hetimiten. Kuun loppu tuo taas mielenkiintoasi herättävää seuranpitoa ja iloittelua.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.