Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lokakuun ensimmäinen puolikas on vaativa jakso, jolloin asioihin pitää tehdä uudelleenjärjestelyitä, aikataulujen muutoksia ja uudelleenarviointeja. Jokin asia voi joutua törmäyskurssille ja olosuhteet vaativat muutoksia. Tämä ajankohta painottaa ennemminkin asioiden päättymisiä kuin uudelleen aloituksia. Asoita on suuniteltava pitkän kaavan mukaan uusiksi ja valmista jälkeä näkyy vasta vuoden lopulla. Nyt ei ole syytä ryhtyä mihinkään riskialttiiseen ryhtymykseen, vaan pidättäytyminen ja maltillisuus on valttia. Loppukuu on hieman rauhaisampaa ja onkin syytä käyttää aikansa lepoon ja palutumisiin, jotta pääsit stressin oireista helpommalla. 

Harka, Lokakuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Jokin neuvotteluasia tai sopimus asia on härkäihmisille lokakuun vaativana teemana. Jokin taho tai toisen osapuolen mielipiteet eivät nyt osu helpolla yksiin, vaan asioista on otettava lisäselkoa, tehtävä tarkistuksia ja suunitelmien muutoksia. Keskustelut käyvät vilkkaina ja kontaktipintasi saavat uusia tahoja, joten ole utelias uusille ideoille ja kehitä itse niitä myös. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko, sekä kolmas viikko näyttävät onnistumisen paikkoja, jolloin asioita saadaan suitsittua mielestäsi oikeaan suuntaan. Kolmas viikko edellyttää myös asioiden järkeistämisiä ja vastuunottoa tilanteissa. Jaa kuitenkin asioita nyt kanssaihmisten myötä, sillä yhteistyö tuottaa myös tulosta.

Kaksoset, Lokakuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Lokakuussa kaksosten energiataso on hyvä ja pystyt viemään hankkeitasi väsymättä eteenpäin. Tosin kuukauden energiat viittaavat ei materiaalisiin aiheisiin, kuten luovuus, hengellisyys ja ihmissuhteet. Pystyt nyt virittäytymään esteettisiin asioihin  ja aistejasi kutkuttaviin teemoihin. Voit visioida rohkeasti ja innostua toteuttamaan käytännössä näkemääsi luovalla tavalla. Ihmissuhteissa on herkästi tilanteissa mukana jotain outoja piirteitä, kuten epäluotettavuutta tai vääriä huhuja. Toisaalta joku voi tarvita apuasi myös omissa ongelmissaan. Varsinkin kuun loppupuolella ei ole hyvä olla kovin sinisilmäinen siihen, miten asiat sinulle esitetään. Ota selvää tosiasoista tarkemmin, ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta.

Rapu, Lokakuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Lokakuu alkaa ravuilla vaativissa merkeissä ja vastuuta asioiden hoitamisista jää itsellesi. Katso kuitenkin että asiat, joita lähdet hoitamaan ovat myös sen arvoisia, jotta et tulisi hyväksikäytetyksi ja toisen yliajamaksi. Joku voi nyt vaatia kohtuuttomia itseltäsi ja sinun on puolustettava näkökantaasi ja pidettävä puoliasi. Kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla on hyvä jakaa asioitaan jo muiden kanssa, niin saat ymmärrystä ja oivia neuvoja tilanteeseesi. Puolessa välissä kuuta tilanteet helposti taas kärjistyvät mutta kolmas viikko tuo jo jotain helpottavaa ratkaisuakin näköpiiriisi. Jokin yhteistyö voi nyt onnistua ja voit luottaa jonkun tukeen. Kuun loppupäivät ovat myös piristäviä sävyltään.

Leijona, Lokakuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Leijonille lokakuu tuo yllättäviä käänteitä ja suunitelmiin muutosvaateita ja joudut pohtimaan ja ottamaan jostain asiasta selkoa pitkän kaavan mukaan. Jokin tilanne voi kuun toisella viikolla tulla esiin puskista ja suunnittelematta ja joudut äkillisesti uusien asioiden äärelle. Nyt ei ole hyvä tehdä mitään äkkiväärää, vaan on syytä varautua siihen, että asian hahmottuminen uuteen suuntaan vie aikaa aina marraskuun loppupuolelle asti. Levottomuus voi olla päällimmäisenä ja mielipiteesi asioista voi vaihdella päivittäin. Olisi hyvä ottaa asioista selvää laajemmin rohkeasti ja koettaa katsella tilannetta uudesta näkökulmasta käsin.

Neitsyt, Lokakuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Neityiden lokakuu painottaa ihmissuhteita ja niissä esiin tulevia tilanteita. Tällä elämän alueella jokin uusi hanke tai ryhtymys voi alkaa ja voit päästä tekemään yhteistyössä jotain omien ihanteiden mukaista tekemistä. Jokin luovuutta esiinnostava asia voi mahdollistua ja saat esiin omat visionääriset lahjasi. Nyt on kuitenkin syytä ottaa huomioon, että käytännön tasolla mm. rahaan liittyvissä asioissa kannattaa itse olla vastuullinen ja pitää rahat ja ihmissuhteet toisistaan erillään. Älä myöskään tee mitään taloudellisesti riskialtista, sillä joku voi nyt esittää sinulle jotain sellaista, mikä ei loppujen lopuksi aja asiaansa. Tee sen sijaan jotain hengellisyyteen tai luovuuteen painottavia asioita.

Vaaka, Lokakuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Lokakuussa vaaoille vaativinta aikaa kestää kuun alusta aina kuun 19. päivään asti ja muutoksia olosuhteissa tapahtuu herkästi. Jokin asia ei etene omien suunitelmien mukaisesti ja jotain pitää miettiä kokonaan uusiksi. Varsinkin työ ja velvoitteet voivat aiheuttaa stressiä ja oma jaksamisesi joutuu koetukselle. Onkin nyt tärkeää pitää huolta itsestään ja luopua suosiolla liian vaativista urakoista. Vastuu asioiden ratkaisuista on itselläsi ja on aika miettiä tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä. Ole rehellinen niin itsellesi kuin toisillekin ja ota asioita suoraan puheeksi. Jos huomaat tilanteissa epäoikeudenmukaisuutta, niin nyt on aika puhua asiat halki.

Skorpioni, Lokakuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Lokakuun alussa skorpioneille jokin saamasi yhteydenotto ja sitä myötä uudet viriävät ideat muuttavat osin suunitelmiasi, mutta antavat uutta mielenkiintoista pohdittavaa. On hyvä kuitenkin varautua siihen, että asiat muuttavat vielä herkästi muotoaan ja uusien ajatusten ja ideoiden kehittyminen vie vielä aikaa aina marraskuun puolelle asti. Ole kuitenkin utelias uusille ideoille, sillä ne tuovat uudenlaista piristystä elämääsi. Voit tässä kuussa laajentaa myös verkostoasi ja luoda uusia suhteita moniinkin tahoihin. Yleensäkin ihmissuhteissa on hyvä henki ja varsinkin kuun ensimmäinen ja kolmas viikko tuovat hauskuutta ja iloa yhteisistä asioista.

Jousimies, Lokakuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille lokakuussa ihmissuhteet, niin tunne-elämän kannalta kuin myös yhteistyö tilanteet, voivat aiheuttaa uudelleen miettimisiä ja lisää vastuunkantoa. Varsinkin puolenkuun jälkeen jokin asia tai tilanne ei mene aivan suunitellusti ja jotain epäluotettavuutta voi nyt toisten taholta ilmentyä. Joku voi käyttäytyä epäluotettavasti ja sinulta edellytetään uhrautumista toisten eteen. Katso tarkkaan kenen kanssa olet tekemisissä ja tarkista taustat ja tosiasiat huolella. Jokin asia saatetaan esittää sinulle toisenlaisena kuin se loppujen lopuksi onkaan. Myös väärinymmärrykset ovat mahdollisia ja huhupuheet voivat sekoittaa omiakin suunitelmiasi. Vältä myös tällöin rahallisten riskien ottamisia.

Kauris, Lokakuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden lokakuu on velvoitesävyinen ja kiireet eivät vielä ole selätetty. Jotain pitää suunitella uusiksi ja uusia toimintatapoja on opittava. Jonkin hankkeen tai velvoitteen aikataulut venyvät ja kärsivällisyyttä tarvitaan. On syytä ottaa rauhallisesti ja hoitaa yksi asia pois päiväjärjestyksestä kerrallaan. Vuoden loppu vasta tuo lopulliset uudet ratkaisut ja tilanne on silloin kääntymässä eduksesi. Ihmissuhteissasi on nyt kuitenkin tukevuutta ja yhteiset asiat hoituvat onnekkaastikin eteenpäin. Kuun alku suosii uusien yhteyksien ja kontaktipintojen luomisia ja tuovat mukanaan piristäviä ja hyviä uutisia ja uusia ideoita.

Vesimies, Lokakuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä jokin sopimuksiin, neuvotteluihin ja ehdä kaupankäyntiin liittyvät asiat vievät lokakuussa huomiotasi. Jonkun mielipide voi erota omista näkemyksistäsi ja sinun onkin nyt hyvä tutkia asioita tarkemmin ja ottaa tilanteesta enemmän selkoa. Ole siis tämän kuun utelias katsomaan tilannettasi aivan uudelta näkökannalta, niin voit löytää uuden ja yllättävänkin ratkaisun tilanteeseesi. Nyt ei ole kuitenkaan hyvä aika lyödä lukkoon mitää kovin ratkaisevaa ja lopullista, sillä omakin mielipiteesi asioista vaihtelee suuntaan jos toiseenkin. Aivan loppukuu tuo vielä muutoksia herkästi suunitelmiisi. Olet koko kuun energinen ja jaksava ja asiat eivät stressaannuta nyt kuitenkaan itseäsi liiemmin.

Kalat, Lokakuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kaloille lokakuun ensimmäinen kokonainen viikko suo uusiutuvia ihmissuhteita ja laajenevaa verkostoa. Olet moneen tahoon kontakteissa ja tilanteet syntyvät hyvinkin yllättävissä olosuhteissa. Viikko onkin elämääsi piristystä tuova ja kuvassa on mukana mielenkiintoasi herättäviä keskusteluja ja mielenkiintoisia ihmisiä. Kuun puolessa välissä vaaditaankin jo enemmän malttia ja järkevyyttä yhteisissä hankkeissa, sillä jonkun käytös voi nyt aiheuttaa hämmennystä ja sekasotkuja. Älä ole tällöin liian sinisilmäinen ja luottavainen. Kolmas viikko vaatiikin jo ihmissuhteisiin malttia ja järkeistämistä, mutta olemalla realisti saat asioihin nopeastikin uutta järjestystä.

Uusimmat artikkelit

Rakkauden enkelit
01.03.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.