Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Jos olet syntynyt maaliskuun 21.-22. päivinä oinaana niin edessäsi saattaa olla pattitilanne kuun ensimmäisellä viikolla. Pidä huoli oikeuksistasi, sillä joku tai jokin voi nyt yrittää kävellä ylitsesi. Vältä myös riskinottoa ja ole tietoinen että päätökset mitkä nyt syntyvät seuraavat sinua kauas tulevaisuuteen. Kaiken kaikkiaan tässä kuussa olisi hyvä toimittaa asioita itsekseen sillä oman vision omaavana et koe tärkeäksi neuvotella muiden kanssa ja ristiriidat ovat herkässä. Ihmissuhteissasi leppoisinta aikaa voit viettää kuun ensimmäiselä viikolla ja yhteiselo on tällöin hedelmällisintä.

Harka, Maaliskuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkämerkkisille maaliskuun alku on merkittävä jonkin hämärissä piilotelleen asian selkiytymisen tiimoilta. Uutiset kanssaihmisiltä saattavat olla aluksi hämmentäviä, mutta asiain tilan oikean laidan selkiytyminen helpottaa loppupeleissä oman asenteen realistiseksi luomisen. Kuun kolmannella viikolla sinulle muodostuu jonkin tilanteen ratkaiseminen käytännöllisellä tasolla ja asioihin olisi hyvä paneutua kaikella järkevyydellä. Loppukuu keventää tunelmiasi ja nyt on hyvä aika ihmissuhteille ja heittäytyä vapaammalle. Anna itsellesi lupa hullutteluun, tähdet ovat puolellasi!

Kaksoset, Maaliskuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille maaliskuun alun ensimmäiset 12 päivää ovat suosiollisia ihmissuhteissa. Yhteistyö on tällöin hedelmällistä romantiikkaa unohtamatta varsinkin kuun toisena viikonloppuna. Ole tällöin tavoitettavissa ja tukena lähimmäisillesi. Kuukauden kolmas viikko tuo eteesi tilanteen joka vaatii kärsivällisyyttä ja vastuunkantoa. Keskity tällöin tärkeisiin asioihin ja karsi elämästäsi hörhellykset pois hetkeksi. Järkevyydellä ja jalkojen maassa pitämisellä on nyt painoarvoa. Jos olet sivuuttanut jonkin velvoitteen aiemmin saattaa nyt olla edessäsi tilanne jota et voi enää lykätä tuonnemmaksi. Viimeinen viikko saattaa saada sinut hieman villille tuulelle ja irtiotto joistain rutiineista on mahdollinen.

Rapu, Maaliskuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Ravuille maaliskuu tuo tullessaan piristysruiskeen ja näyttää siltä kuin heräisit talviunesta. Energiaa uusiin aloituksiin on riittämiin ja kurotat innokkaasti kohti uusia alueita. Kuukausi saattaa nostaa myös pintaan oman adrenaliinisi joka olisi hyvä purkaa tietoiseen rasitukseen jottei energiasi ryöpsähtelisi itsekkäästi ja riidanhaluisena kanssaihmistesi kontolle. Kuukausi tuo tullessaan ratkaisunteon paikkoja ja nämä olisi syytä tehdä tietoisena siitä että nyt tekemäsi päätökset seuraavat sinua pitkälle tulevaisuuteen. Joten harkinta ja maltti on nyt hyvästä ja turhien riskien otto epäsuositeltavaa. Kaiken lisäksi elämääsi mahtuu vielä mukaan jokin mieluisa yllätys kuun viimeisellä viikolla, ole tällöin rohkea ja avoin uusille virtauksille.

Leijona, Maaliskuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuussa leijonien energiat ovat kääntymässä sisäänpäin ja ulkoinen aktiviteetti väistyy hieman taka-alalle. Nyt on hyvä aika miettiä mitä voisi vielä viimeistellä ja parantaa asioiden hoidossa. Kuun toisena viikonloppuna ihmissuhteissa voi tapahtua muutoksia joka avaa silmäsi todellisuuteen. Asiainlaidan todenperäisyyttä kannattaa nyt peräänkuuluttaa, jokin kuulemasi asia valaisee tilannetta eritavoin kuin olet aiemmin ymmärtänyt, mutta tiedon saaminen päivänvaloon helpottaa omaa asennettasi tilanteeseen. Muuten leijonat voivat pysytellä tämän kuun sivussa, irti ympärillä myllertävistä tapahtumista.

Neitsyt, Maaliskuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden maaliskuu on varsin energinen ja aikaanssapa, joskin realismia unohtamatta. Kuun toisena viikonloppuna tapahtumat voivat saada yllättäviä käänteitä, mutta jos pidät mielesi avoimena etkä sulkeudu liiaksi omien periaatteittesi ympärille, lopputulos voi olla hyvinkin suotuisa. Kuun puoliväli nostaa ihmissuhteesi tapetille jolloin sinun on syytä ottaa vastuuntuntoinen asenne tilanteeseen. Kärsivällisyydellä ja pitkäjänteisyydellä voit nyt rakentaa kohti tulevaisuutta. Kuun viimeinen viikko on jo menestyksekkäämpi ja kärjistykset kanssaihmisten kesken laantumassa ja voit alkaa katsoa tulevaisuuteen positiivisesti.

Vaaka, Maaliskuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen maaliskuun ensimmäinen viikko tarjoaa helposti elämyksiä rakkauden, viihteen ja luovuuden saralla. Ole tällöin sosiaalisesti liikkeellä ja nauti liikkeellä olosta joko sisäisesti tai yhteistyössä muiden kanssa. Loppukuu tuo herkästi eteesi ristiriitaisia tilanteita ja asioita ja ihmissuhteissasi saat käyttää kaiken diplomatian taitosi etteivät tilanteet kärjistyisi yli äyräiden. Tee asioita mahdollisimman paljon omaan tahtiisi niin saat parhaan lopputuloksen aikaiseksi. Kuun viimeinen viikonloppu tuo ihmissuhteissasi jonkin kipupisteen pintaan; joko kumppanisi näyttäytyy itsekkäänä ja riidanhaluisena tai itse olet herkästi vastahankaan muiden suunitelmia ja tekemisiä kohtaan. Ota rauhallisesti ja laske kymmeneen, tilanne rauhoittuu parissa päivässä.

Skorpioni, Maaliskuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille maaliskuu tarjoaa enimmäkseen leppoista eloa ja jokin suotuisa yllätyskin voi olla tarjolla. Kuun ensimmäinen viikko voi vielä olla takkuileva niin kommunikoinnin ja viestinnän kuin ihmissuhteidenkin kannalta. Vältä toiveajattelua käytännöllisyyden kustannuksella. Asiat vaativat omaa aktiviteettiäsi ennenkuin selkenevät. Energiatasosi on paikallaan kertoen asioiden vauhdittumisesta ja siitä että rasitusta et tunne vaikka tekeisitkin pitkää päivää. Kuun viimeinen viikko kannattaa olla liikkeessä avoimin mielin sillä jokin suunittelematon positiivinen käänne elämässäsi odottaa nurkan takana vaatien sinulta vaan rohkeutta mennä mukaan uusiin tuuliin.

Jousimies, Maaliskuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä on edessä ristivetoinen maaliskuu; jokin puoli sinusta vetää kohti uusia tuulia ja seikkailuja kun samaan aikaan velvoitteet ja järkevyys vaativat osansa. Kuun ensimmäisellä viikolla ihmissuhteet ovat myötätuulessa ja kommunikointisi on parhaimmillaan. Saat paljon yhteydenottoja ja ilmassa leijuu tarve vapauteen ja oman tilan ottoon. Kuun kolmas viikko tipauttaa sinut herkästi takaisin maan pinnalle jos oletkin päästänyt itseäsi lentoon. Asiat ja tilanteet vaativat käytännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä ja tekemättömien töiden esiinmarssi on mahdollinen. Nyt ei ole aikaa haihattelulle vaan asiat on asetettava tärkeysjärjestykseen. Kuun viimeinen viikko taasen korostaa oman tilan haltuunottoa ja uusien tuulien haistelua. Tilanteilla on taipumusta heilahdella äärilaidasta toiseen ja levottomuus valtaa alaa.

Kauris, Maaliskuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriit kokevat helposti maaliskuun alun vastavoimien mittelönä. Varsinkin joulukuun kauriit kohtaavat kanssaihmisten taholta ristiriitaisuuksia ja oma näkökantasi ei tunnu heti saavan kannatusta. Sitkeys kuitenkin palkitaan ja tukevuutta on luvassa puolesta kuusta eteenpäin. Taloudellisissa asioissa on syytä olla erityisen tarkkana varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin on myös mahdollista poistaa epäselvyyksiä raha-asioiden suhteen ja saada lisää vauhtia ja selkeyttä toimiisi.Tammikuun toisella viikolla syntyneille kauriille on luvassa mieluinen yllätys kuun kolmannella viikolla. Nyt on hyvä mennä positiivisella mielellä mukaan uusiin virtauksiin, sillä onni on kolkuttelemassa ovellasi.

Vesimies, Maaliskuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten maaliskuu on vaiherikas aina puoleenväliin asti. Kuun ensimmäinen viikko tuo esiin asioita ja tilanteita jotka ovat pitkäänkin muhineet piilossa ja tilanteen selkiytyminen on nyt mahdollista. Voit saada yhteydenottoja jotka aluksi hämmentävät mutta loppujen lopuksi antavat simulle uutta tietoa ja pohjaa rakentaa tosiasioiden perusteella näkemyksiäsi. Kuun alku lupaa myös romantiikkaa ja jos uusi suhde saa alkunsa tänä aikana, se siivittää sinut helposti korkeuksiin. Ole kuitenkin realisti sillä asiat ja ihmiset näyttäytyvät nyt silmissäsi helposti vaaleanpunaisten silmälasien läpi ja todellisuus voi olla jotain muuta. Kuun lopulla olisi hyvä paneutua tarkistamaan taloudellisia resursseja, jokin yllättävä käänne tällä saralla voi olla vastassasi.

 

 

Kalat, Maaliskuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kaloille maaliskuu merkitsee sekä tiukan asia linjan huomioonottamista sekä positiivisia uudistuksia. Jos olet syntynyt helmikuun kolmannella viikolla edessäsi on tarkistuksia ja leikkauksia jotka vaativat järkevää otetta ja kurinalaisuutta. Tilanteet vaativat tehokasta suunittelua kuun kolmanella viikonlopulla. Sen sijaan maaliskuun puolella syntyneet kalat voivat nyt siivittäytyä positiivisin etumerkein tapahtumiin. Uusia aloituksia on syntymässä ja riittää kun vain olet avoin tapahtumille ja menet rohkeasti mukaan tarjottaviin kuvioihin. Yllätyksiä ei nyt kannata kaihtaa ja varsinkin kuun viimeinen viikko korostaa romantiikkaa elämässäsi. Kaiken kaikkiaan kaloilla riittää virtaa ja aikaansaavuutesi tuottaa tulosta. Tapahtumarikas kuukausi kaikenkaikkiaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.