Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaille maaliskuun ensimmäinen viikko tarjoaa tilaisuuksia osallistua mukaan erilaisiin ryhmätoimintoihin joissa voi käyttää omia potentiaalisia luovia voimavaroja. Uudet ideat ja virtaukset maailmalla avautuvat nyt sinulle helposti. Kuun toinen ja kolmas viikko ovat hieman sisäänpäin kääntyneempiä ja jokin tilanne, asia tahi ihminen menneisyydestä voi nyt vaatia huomiotasi. Kuun viimeinen viikko aloittaa vuoden omimman jaksososi. Jos olet tähän aikaan syntynyt niin muutospaineet elämäsi suhteen nostavat nyt päätänsä. On aika syventyä pohtimaan mitä olet valmis jättämään taaksesi, tehdäksesi tilaa uusille ajankohtaisimmille asioille. Ole nyt tarkkana mihin olet sitoutumassa - tai keheen - sillä vaikutukset voivat tästä tilanteesta johtaa pitkälle tulevaisuuteesi.

Harka, Maaliskuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkien maaaliskuu alkaa hieman puhdittomissa merkeissä sillä mielesi on herkästi häälyväinen ja outoja maisemia maalaileva. Nyt olisikin syytä olla tarkkana tiedovälityksen, paperiasioden ja liikennevälineiden kanssa sillä hajamielisyys on nyt herkässä. Olisi hyvä saada antaa tilaa uusille ideoille ja antaa käytännön asioiden hoitamisen siirtyä tuonemmaksi. Ideoi, unelmoi ja haaveile, siihen on nyt lupa. Kuun kolmas viikko tuo tullessaan uutta puhtia ja energiatasapainosi on palautumassa. Loppukuun aika on hyvä käytännön asioiden viemiseksi eteenpäin. Pystyt nyt hyvin ideoimaan vanhasta uutta, rakentamaan jo ennen hyväksi koetun päälle uudistuksia jotka helpottavat elämääsi tulevaisuudessa.

Kaksoset, Maaliskuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille maaliskuu tarjoaa ensimmäiset kaksi viikkoa luovuutta ja romantiikkaa. Matkustelu ja uusien ihmisten tapaaminen on nyt inspiroivaa ja sinun on helppo laajentaa reviiriäsi. Kolmannesta viikosta eteenpäin sävy muuttuu ja siitä eteenpäin asioiden eteenpäin saattaminen vaatii ylimäräistä ponnistelua. Asiat eivät ehkä suju suunitelmien mukaan vaan joustovaraa täytyy nyt löytyä asioiden kohdilleen saattamiseksi. Varaa kuun viimeinen viikonloppu kanssaihmisten huolien kuuntelemiseen, sinulla on kaikesta huolimatta tähän pelivaraa.

Rapu, Maaliskuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun toinen viikko tuo ravuille käytännönläheisiä uudistuksia jotka panevat sinut miettimään miten hyödyntää uusia tapoja toteuttaa asioita, vanhoja työskentelytapoja unohtamatta. Kolmas viikko laittaa vauhtia asioihisi ja mielesi on nyt kekseliäs, joskin realistinen. Nyt saat aikaiseksi paljon ja uudet suunitelmat vauhdittuvat. Ihmissuhteissa voit joutua miettimään menneitä tapahtumia ja mielesi voi olla sentimentaalinen ja haikea kun huomaat että jokin aika on auttamatta jäämässä taakse. Mutta ei sovi unohtaa että vanhan tilalle nousee aina uutta, kunhan vanhat kuonat on ensin putsattu nurkista.

Leijona, Maaliskuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko voi saada leijonat hämmennyksiin kuulemiesi huhujen tai uutisten kautta. Nyt on syytä olla tarkkana mitkä asiat edustavat mielikuvitusta ja mitkä todellisuutta. Asiat voivat paljastua toisen tyyppiseksi mitä ensin kuvittelit. Älä myöskään allekirjoita asiapapereita ilman asiantuntian apua, ja siltikin tarkista vielä itse pilkkujen paikat, sillä väärinkäsitysten vaara on nyt suuri. Rakkausasioissasi on nyt kuitenkin tukevuutta ja asioiden jakaminen läheistesi kanssa auttaa selvittämään tilanteita. Tee yhteistyötä ja ole diplomaattinen niin selvität tilanteet yhdessä muiden kanssa helpommin kuin omiin nimiisi toimiessasi. Loppukuu rauhoittaa tilanteet ja joudut korkeintaan olemaan tukena toiselle/toisille heidät selvittelyissään.

Neitsyt, Maaliskuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet joutunevat hieman puurtamaan maaliskuussa varsinkin ihmissuhteittensa eteen. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko asettaa herkästi vastakkain kannanotot läheisten parissa. Tilanteet vaativat nyt kärsivällisyyttä ja vastuunkantoa vaikka yllättävät käänteet tuntuvat toisinaan vievän maton jalkojesi alta. Nyt pätee sääntö; hiljaa hyvää tulee ja maltti on valttia. Päivitä asioitasi kärsivällisesti vaikka sinusta saattaa tuntua että joudut yksin pitämään jalat maassa vaikka toiset käyttäytyvät vastuuttomasit. Kuun kolmannen viikon uutiset mitä kuulet, pistävät vauhtia tapahtumiin ja nostaa vastakkainasettelut pintaan. Pura nyt energioitasi tehokkaasti niin vältyt suuremmilta päänsäryiltä. Joku tuntuu käyttäytyvän itsekkäästi - vai huomaatko itse tekeväsi niin?

Vaaka, Maaliskuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille on maaliskuussa lupa käytää mielikuvitustaan ja luovia kykyjään hyvinkin menestyksekkäästi. Ensimmäinen viikko varsinkin tuntuu tarjoavan tilaisuuksia itsensä toteuttamiseen. Ihmissuhteissa voit joutua palaamaan ajassa hieman taaksepäin ja tarkistuksia tehtyihin ratkaisuihin voi olla edessä. Saatat tuntea tarvetta vetäytyä omiin oloihisi sillä koet helposti jonkun vaatimukset liian hankalina. Kuun toinen ja kolmas viikko ovat käytännöllistä aikaa ja työtehtävät vaativat nyt osansa. Kuun viimeiset päivät ovat sosiaalisesti vilkkaita ja uutiset mitä kuulet voivat saada sinut mietteliääksi. Puhu itse suoraan ja peittelemättä niin vältyt tilanteen mahdolliselta tuomalta jälkipyykiltä. Älä suostu pelinappulaksi mutta vältä myös itse manipuloimasta toisia.

Skorpioni, Maaliskuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille maaliskuun ensimmäinen viikko saattaa tuoda tullessaan outoja käänteitä ja kuulumisia kanssaihmisiltä. Itse voit nyt myös kokea olevasi epäkäytännöllinen ja mielesi pohdiskelee outoja sfäärejä. Et ole ehkä tehokkaimmillasi käytännöllisten asioiden suhteen ja nyt olisikin helpotus pitää taukoa velvoitteista ja antautua vaikkapa matkailun, viihteen tahi vaikka taiteen maailmaan. Ole tarkka paperiasioiden kanssa, näissä asioissa ei nyt kannata luottaa onneen. Kuun toisella viikolla saat kuitenkin selkeää maata jo jalkojesi alle ja voitkin pistää vauhtia asioiden toimittamiseen. Kuun toinen ja kolmas viikko tarjoavat myös virkistäviä yllätyksiä, käytännön tasoa kuitenkaan unohtamatta. Viimeiset viikot pitävät energiatasosi korkealla ja asiat eivät tunnu rasittavan sinua.

Jousimies, Maaliskuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten maaliskuusta muodostuu varsin vaihteleva erilaisten ristiriitaisten sävyjen risteilyssä. Kuun ensimmäinen viikko pitää sinua vilkkaasti liikenteessä ja vuorovaikutussuhteet ovat rikastuttavia. Uusia inspiroivia ideoita pulpahtelee pintaan ja olet herkästi mukana ajan hengessä. Kuun toinen ja kolmas viikko saattaa sinut ristiriitaisiin tunnelmiin, toisaalta olet kiinni vanhoissa sidoksissasi mutta ne eivät tunnu enää mielekkäiltä ja uutta inspiraatiota olisi kehitettävä. Kanssaihmisillä on nyt positiivinen vaikutus ja olisikin syytä jakaa asioita toisten kanssa niin saat uusia näkökulmia tilanteeseesi.

Kauris, Maaliskuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden maaliskuu on ihmissuhde rintamalla viipyilevä. Jokin selvittämätön tilanne kanssaihmisen myötä antaa odotuttaa selkiytymistään. Vanhoja kaunoja voi nousta pintaan ja hampaankoloon jääneet takaiskut muistuttavat olemassa olostaan. Suoruus ja avoimuus ovat nyt keinoja mennä eteenpäin, pelailu ja tunteilla manipulointi vaikeuttavat vain tilannetta. Muutoin olet aikaansaapa ja toimelias ja kuun kolmas viikko on hyvää aikaa saada tulosta tekemisillesi. Olet tällöin vilkkaasti liikenteessä joka suuntaan ja yhteyden pito läheisiisi on hedelmällistä. Kuun viimeinen viikko tuo esiin asioita jotka vaativat tehokasta hoitoa ja päivitystä. Pidättäydy olemasta itse kovakorvainen muiden esittämille asioille, mutta älä myöskään anna toisten jyrätä asioillaan sinua alleen. Sanomiset voivat muodostua hyvinkin kärkeviksi, mutta rehellisyys tasapainottaa aina tilannetta.

Vesimies, Maaliskuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille maaliskuu jatkuu voitokkaana ja uusien voimavarojen käyttöönotto sujuu helposti. Kuun ensimmäinen viikko saattaa avata silmäsi huomaamaan asioiden todellisen laidan ja tilanteet herkistävätkin nyt huomaamaan uusia tasoja todellisuudessa. Ole joustava ja luova ja anna tilaa itsellesi ja muille löytää uusi asenne tapahtuneeseen. Seuraelämä on vilkasta ja yhteistyön uudet muodot ovat tuottavia. Anna nyt aikaasi kanssaihmisille niin huomaat miten positiivinen mielesi peilautuu takaisin. Toisen viikon alkupäivät voivat tuntua työteliäiltä mutta jo loppuviikko saa sinut innostumaan jostain uudesta hankkeesta. Nyt vaaditaan ehkä uudelleen suuntautumista omien resurssien haltuunotossa. Kuun viimeinen viikonloppu on rikastuttava lukuisten yhteydenottojen ja tapaamisten myötä.

Kalat, Maaliskuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kaloille maaliskuu on merkittävä ja mielenkiintoinen kuukausi. Taustavoimana on voimakas uudistumisen tarve ja mielesi onkin nyt utelias uusien virtauksien suhteen. Mutta kaikella on aikansa ja tiliä on vielä tehtävä menneisyyden kanssa, asioita pohdittava ja järkeistettävä. Kuun toinen viikko varsinkin pistää sinut miettimään miten sovittaa yhteen aikaisemmin opittu ja koettu uudistustarpeiden suhteen. Kolmas viikko pistää vauhtia asioihin ja energiatasosi on nyt huipussaan loppukuun. Hoida asioitasi tehokkaasti ja sävy on nyt sen tyyppinen että ominpäin on ehkä helpompi toimia kuin yhteistyössä muiden kanssa. Kuun kolmas viikko sattaa viedä sinut mukanaan yllättäviin tilanteisiin mutta pidä mielesi uteliaana ja avoimena niin löydät helposti uusia virikkeitä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.