Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinassyntyisille maaliskuusta voi muodostua käänteentekevä, varsinkin jos olet ennen 26. päivää syntynyt oinas. Ensimmäinen viikko kuuuu mietteliäissä merkeissä ja pysyttelet tilanteissa hieman taustalla. Kuun toinen viikko on merkittävä ihmissuhteissasi ja olisikin hyvä suhtautua maltillisesti ja järkevästi esiin nouseviin kuvioihin. Ole vastuuntuntoinen ja suunnittele elämääsi pitkällä tähtäimellä sekä vältä äkkivääriä ratkaisuja. Kolmannella viikolla viestintäkatkoja saattaa syntyä, eivätkä käytännön järjestelyt edisty kuin huolellisella etukäteissuunnittelulla. Tilanteet lutviutuvat vasta viimeisellä viikolla ja voit alkaa rauhoittumaan asioiden keskellä. Huhtikuun oinaat päässevät tässä kuussa helpommalla ja voivat edetä rauhallisemmissa vesissä. Varsinkin kuun viimeinen viikko on romanttisen hempeä sävyltään, joten anna aikaasi rakastetullesi ja nauti yhteiselosta.

Harka, Maaliskuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkien maaliskuu starttaa vilkkaasti laajentunein kontaktein. Olet aktiivisesti mukana erilaisissa yhteisissä hankkeissa ja kontaktisi ovat runsaat. Kuun ensimmäinen viikko suosii uusien yhteyksien luomista normaalia elämänpiiriäsi laajemmalle. Koko kuukauden sävy sen sijaan voi olla laadultaan hidasteleva suhteessa asioiden hoitoon ja työkuviot saattavat vaatia edistyäkseen enemmän puurrettavaa kuin alunperin suunnittelit. Kuun toisen viikon positiivinen yhteydenotto piristää mukavasti mieltäsi. Jonkin hankkeen tai suunnitelman edistyminen voi nyt olla mahdollista. Läheisissä ihmissuhteissasi voit kuitenkin nyt kokea vetäytymisen tarvetta, eikä sosiaalisuutesi ole kovin korkealentoista. Käytä kuukauden viimeinen viikko ahkeraan työstämiseen ja keskity olennaiseen. Aika ei kenties tarjoa nyt helpolla mitään, mutta härkämäisellä sitkeydelläsi voit nyt saada tilanteisiin selkeyttä käytännön tasolla.

Kaksoset, Maaliskuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten perusvaade maaliskuulla on saada valmista jälkeä aikaiseksi toimistaan mutta ensimmäisen viikon yllättävät tapahtumat eivät tunnu antavan tarvittavaa keskittymisrauhaa asioiden eteenpäin viemiseksi tehokkaasti. Toinen viikko lupaa jo kykyä yhteistyöhön mutta ainoastaan järkevällä ja maltillisella asenteella edistät asioitasi. Kolmas viikko tuo taas levottomamman sävyn mukanaan ja koet helposti rauhattomuutta ympärillä olevissa olosuhteissa. Varaudu spontaaneihin suunnitelmien muutoksiin ja ole avoin uusille ideoille. Viikonloppu voi kohdallasi olla hyödyllinen, jos vain otat jonkin sinua vaivanneen asian puheeksi. Syvällinen keskustelu voi nyt auttaa sinua ymmärtämään asioista niiden vaikuttimia pohjimmiltaan. Kuun neljäs viikko on tuottava ja maanläheinen, joten tartu keskeneräisiin töihin käsiksi ja saata aloitetut hankkeet loppuun. Viimeinen viikko on leppoisa ja voitkin viettää aikaasi hyvällä omallatunnolla sinua viihdyttävässä seurassa.

Rapu, Maaliskuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille maaliskuu avautuu leppeänä mutta kuitenkin aktiivisena. Kuun ensimmäinen viikko suosii vapaata liikehdintää ja tuttavapiirin kanssa yhteisiä asioita jakaen. Kuun toinen viikko aloittaa jakson, jolloin joudut panostamaan asioissa vain omaan apuusi luottaen. Rajaa aikaasi ja koeta ottaa vastuuta tilanteissa. Varsinkin juhannusravut kokevat kuun toisen viikon käänteentekevänä ihmissuhde tasolla. Lähelläsi saattaa olla tällöin persoona, joka luo painostavaa tunnelmaa ja hankaloittaa yhteistyötä. Jollet se sitten ole sinä itse joka koet tarvetta vetäytyä tilanteesta. Kolmannen viikon yllättävät käänteet ja suunnitelmat saavat sinut mietteliääksi ja vaativat vakavaa harkintaa ja syvälle pureutumista. Jokin työasia voi nyt vaatia ylimääräistä panostusta, joten koeta karsia ympäriltäsi kaikki ylimääräinen, jotta pystyisit keskittymään omiin nimiisi asioihin rauhassa. Kaiken kaikkiaan juhannuslapset voivat joutua miettimään tämän kuukauden tulevia suuntauksia ja ehkä luopumaan jostain jo aikansa eläneestä teemasta elämässäsi.

Leijona, Maaliskuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille maaliskuun ensimmäinen viikko merkitsee tilanteiden ennallaan pysymisen aikaa, mutta toisesta viikosta eteenpäin asiasi saavat vauhditusta. Jokin talven alusta alkanut pysähtyneisyyden tila tullee tässä kuussa ratkaistavaksi, vaatien kuitenkin malttia ja käytännön tason siirtoja. Energisyytesi ja tahdonvoimasi nyt kasvaessa kykenet viemään keskeneräisiä kuvioitasi eteenpäin. Toisella viikolla ihmissuhteesi ovat tapetilla. Vältä liiallista omanvoiton pyyntiä ja ota huomioon kärsivällisesti toisen tilanne. Kuun kolmas viikko voi tuoda mukanaan uutisen, joka panee sinut harkitsemaan asioita vakavasti. Neljäs viikko pistää sinuun toiminnan tarvetta, mutta järkevällä ja vastuuntuntoisella tavalla. Voitkin nyt innostuksellasi kuitenkin löytää uusia ratkaisuja asetelmiin. Kuun loppu kertookin jo asioiden tilain rauhoittumisesta ja voit ottaa rennommin.

Neitsyt, Maaliskuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille maaliskuun alku tarjoaa vilkastumisia ihmissuhde kontakteissa. Olet yhteydessä moneen suuntaan ja kuvaan mahtuu mukaan niin yllättäviä yhteydenottoja kuin sinua piristäviä tapaamisiakin. Jokin viesti tai uutinen saa sinut mietteliääksi ja olisikin hyväksi jos perehtyisit taustalla vaikuttaviin tosiasioihin pintaa syvemmältä. Työasiat eivät liennee tämän kuukauden pääteemoja, vaan enemminkin aika antaa nyt myöten tutustua elämän ei niin materiaaliseen puoleen. Kuun kolmas viikko muodostuu yllätykselliseksi suhteessa kohtaamisiin ja tapaamisiin. Ympärilläsi liikehtii ehkä erilaisen kulttuuritaustan omaavia ja kaukaisempia tuttavuuksia arjen ulkopuolelta. Tilanteet ovat kuitenkin mieltäsi piristäviä jos vain olet itse avoin ja suvaitsevainen. Kuukauden sävyyn saattaa kuulua myös oppia ymmärtämään kanssaihmisiä heidän omissa ongelmissaan, mutta sinulla on nyt kykyä ja näkemystä olla ymmärtävänä osapuolena ja auttaa ihmisiä näkemään elämässään uusiutuvia kehityskulkuja.

Vaaka, Maaliskuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuu vaatinee vaakamerkkisiltä järeää asennetta. Suhdetoimintasi joutuu koetukselle ja joutunetkin käyttämään kaiken omaavasi sovittelu taitosi vaativissa tilanteissa. Varsinkin syyskuussa syntyneet ovat polttopisteessä ja valinnanvapautesi tuntuu toisinaan olemattomalta. Nyt olisikin aika tarkastella aikaisempia valintojasi ja miettiä kärsivällisesti tarvittavia korjauksia. Kenties ajankohta vaatii luopumisia vallinneista olosuhteista ja tilaa olisi raivattava muutoksille. Vastuu asioista on painava ja sinulta voidaan vaatia ylivoimaiselta tuntuvia ponnistuksia. Ole armollinen itseäsi kohtaan ja ilmaise suoraan ja rehellisesti kantasi ja suuttumuksesi, sillä asioiden hautominen sisälläsi vain pahentaa tilanteita. Luontainen sosiaalisuutesi voi nyt joutua koetukselle mutta harkintakykysi ja järkevyytesi ovat nyt apunasi. Kuun viimeinen viikko antaa mahdollisuuden tasaisemmalle etenemiselle ja rauhoittumiselle.

Skorpioni, Maaliskuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien maaliskuun alku lupaa miellyttäviä käänteitä ja sujuvuutta asioiden hoidossa. Sosiaaliset tilanteet ovat vapauttavia ja ilman rutiinien paineita. Yhteistuntosi antaa nyt uutta mielekkyyttä elämääsi. Kuun toisen viikon sävytys suhdetoiminnoissasi muuttuu lyhytjänteisemmäksi ja itsekkäät tarpeet nostavat herkästi tuntojasi. Maltilla ja herkällä tilannetajullasi voit nyt kuitenkin diplomaattisesti solmia yhteen katkenneita langanpäitä. Kolmas viikko herättää sinussa uteliaisuutta ympärilläsi pyöriviin asioita kohtaan ja voitkin nyt luovuuttasi hyväksi käyttäen luoda uusia kontakteja ja tarttumapintoja. Kuun loppu vaatinee ottamaan huomioon rajallisuutesi suhteessa elinvoimiisi. Tilanteet vaativat tarkistuksia ja maltillisuus ja järkevyys asioiden hoidossa on valttia. Ota huomioon epäkohdat ja tee kaikki tarvittavat suunnan muutokset huolella.

Jousimies, Maaliskuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten olisi hyvä asennoitua maaliskuun alussa tulevien tilanteiden kohdalla maltillisesti. Vaarana voi nyt olla omien resurssien ylimitoittaminen ja ehkä liiallinen lupailu kanssaihmisille. Kuun toinen viikko palauttanee sinut viimeistään arkitasolle suhteessa lähimmäisiisi. Ole järkevä ja suhtaudu vakavasti yhteistyöhön, koska juhlinnasta ja yhteisistä riennoista ei nyt liene kysymys. Maltillisuus ja toimintojen etukäteen suunittelu on nyt valttia. Kuun kolmas viikko vaatinee myös malttia yllättävien suunnan muutosten ilmaantuessa kuin salaman kirkkaalta taivaalta. Kuun neljäs viikko avittanee jo asioiden hoitamisia, mutta sävy on edelleen kärsivällisyyttä ja vastuullisuutta korostava. Kuun viimeinen viikko antaa luvan jo hengähtämiseen ja tilaisuuden nauttia elämästä kevyemmin kenties rakkaasi läheisyydessä. Varaa aikaa yhteiseloon niin pystyt nyt helposti rentoutumaan ja ilmentämään elämän herkempiä sävyjä.

Kauris, Maaliskuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden maaliskuun eteneminen on pitkälle kiinni siitä, oletko joulun ajan kauris tahi myöhemmin syntynyt. Kuukauden ensimmäinen viikko on kaikille leppoisammin eteenpäin vievä, korostaen hyviä yhteyksiä kanssaihmisiin sekä helppoutta vuorovaikutus tilanteissa. Kuun toinen viikko aloittaa varsinkin joulun aikaan syntyneille mutkia matkaan tuovan jakson ja tilanteet kärjistyvät lähinnä ensin ihmissuhteiden kautta. Voit kokea että joku tai jokin jyrää ylitsesi, kuulematta tai ottamatta omaa tilannettasi huomioon. Nyt olisi syytä olla lähes kuun loppuun asti hyvin tietoisena siitä, että kuka käyttää valtaa ja miten. Varo itse olematta kovakorvainen tilanteissa, mutta älä myöskään hyväksy itse kynnysmattona olemista. Ongelmat olisikin hyvä nostaa pintaan suoraan ja rehellisesti, sillä asioita siirtämällä tulevaisuuteen ei nyt tilanteita edistetä.

Vesimies, Maaliskuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille tarjoutuu maaliskuussa tilaisuuksia ottaa haltuun omia resursseja niin taloudellisesti kuin myös aineettomimmilla tasoilla. Fyysinen elämäntunteesi voi nyt kohentua siinä missä koet voivasi hankkia jotain konkreettista itsellesi. Kontaktit ympäristöösi ovat lisääntymässä, vaikkakin kuun toisesta viikosta eteenpäin velvollisuuksien saattelemana. Voit kokea toisinaan olevasi muiden ihmissuhdeongelmien ympäröimänä, mutta voitkin nyt olla apuna selvitystä vaativissa tilanteissa neuvonantajana ja sovittelijana. Kuun kolmas viikonloppu merkannee asioiden konkreettista hoitoa ja huomioimista ja tässä kohdin joustava mielenlaatusi on nyt paikoillaan. Toimi ja ole mukana sosiaalisesti sekä jaa mielipiteitäsi suoraan ja syitä penkoen muiden näkökannat huomioon ottaen.

Kalat, Maaliskuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kalat jatkanevat menestyksekkäästi maaliskuussa jo aiemmin aloittamiaan hankkeita ja tässä kuussa ensimmäisellä viikolla syntyneille tarjoutuu elämässä uusia ovia avattavaksi. Nyt olisi hyväksi suhtautua asioihin positiivisesti ja uskallettava tarttua uusiin tarjottaviin mahdollisuuksiin rohkeasti kiinni. Ensimmäinen viikko korostaa uusiutuvia, ehkä yllättävälläkin tavalla eteen tulevia kohtaamisia kanssaihmisten parissa. Toinen viikko saattaa antaa merkkejä taloudellisen tilasi tarkistus vaateista. Kärsivällisyys yhdistettynä hyvään onneesi palauttanee tilanteen kuitenkin piakkoin takaisin raiteilleen. Kolmas viikko voi vaatia äkkinäisiä suunnitelmien muutoksia, mutta luovuutesi on nyt parhaimmillaan, joten onnistut muuttamaan suuntaa hyvinkin helposti. Raha/työasiasi ovat loppukuun tapetilla ja aikasi tuntuu kuluvan näiden asioiden selvittelyssä ja työstämisessä. Parasta aikaa irrotteluun ja lomailuun kohdistuu kuukauden ensimmäiselle puoliskolle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.