Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Koet herkästi maaliskuussa uusiutumisen tarvetta ja edessä voi nyt tarjoutuakin tilaisuus, joka näyttää houkuttelevalta. Tilanteet voivat tuntua kuitenkin ristiriitaisilta koska tarve uusiutumiseen on pakottava mutta tämän maailman realiteetit tuntuvat olevan sinua vastaan. Voit kokea olevasi nurkkaan ahdettu, koska virallisten tahojen odotukset ja vaateet on otettava huomioon. Asiassa on kuitenkin puolensa, sillä ilman realiteettien tajua vaarana on lähteä liiaksi lentoon. Kykenet nyt maltillisesti ja suunnitelmallisesti harkittuihin siirtoihin, sillä aika suojelee sinua liian radikaaleilta muutoksilta. Kuukauden sävy on kuitenkin innostava ja positiivinen.  Ihmissuhteissasi on hyväksyvä ja rakentava sävy ja voitkin luottaa läheistesi tukeen. Ainoana vaarana on olla liian itsekäs ja yrittää yli voimien, joku läheisesi voikin antaa sinulle nyt hyvää tekevää neuvoa ulkopuolisin silmin katsottuna. Kaiken kaikkiaan elämän tilanteessasi on kyse muutoksesta, mutta harkiten ja olla ryntäämättä suin päin mukaan mihinkään uuteen.

Harka, Maaliskuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Saat energisyytesi takaisin tässä kuussa ja koet herääväsi talven horroksesta. Piristyneisyytesi auttaa sinua nyt velvoitteiden hoitamisissa ja tekemisistäsi syntyy jälkeä. Tasainen tahti on makuusi ja arjen rytmitys on nyt helppoa. Ihmissuhteissasi olet sen sijaan hieman vetäytyvä ja sisäänpäin kääntynyt. Kuun loppu varsinkin on riskialtis, jolloin kannattaa valita seuransa. Vaarana on mennä mukaan sotkuisiin kuvioihin ja epämääräisiin suhteisiin. Jos olet rakentanut suhdetta unelmiesi varaan niin nyt on aika avata silmät todellisuuteen. Kuun alku päivät ovat suosiollisimpia suhde toiminnoissasi. Jokin yhteydenotto kuun toisella viikolla on mielenkiintoinen ja uusia uria avaava. Jakso korostaa myös luovan ideoinnin merkitystä, joten tutki, ideoi ja ole kontaktissa muihin vapaassa virrassa. Kuukausi voi merkitä läpimurtoa jos otat huomioon mitä alitajuntasi viestittää nyht tietoisuuteesi. Hiljentyminen ja itse tutkiskelu ovat nyt väyliä uusiutumiseen.

Kaksoset, Maaliskuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kuu alkaa realistisin vaatimuksin, joten pidä jalat maassa ja ota huomioon rajat. Asiasi ovat perustaltaan kyllä hyvin mutta pientä hiertämistä kuukauteen mahtuu. Jonkun omavaltaisuus voi nyt ärsyttää sinua tavallista herkemmin ja ärsyyntymis kynnyksesi on madaltunut. Toisaalta voit itse käyttäytyä tavalla joka hermostuttaa kanssaihmisiäsi. Älä myöskään puske asioita eteenpäin yli voimiesi, vaan säilytä maltillinen ote. Romanttiset tilanteet ovat edistäviä ja sopusointua on ilmassa. Varsinkin toinen viikko on läheisyyttä korostavaa aikaa. Kuun kolmas viikko voi tarjota mahdollisuuden ympäristön vaihtoon. Mene uteliaana mukaan ja huomaat hyvää tekeviä raikkaita tuulahduksia tulevan elämääsi. Kuukausi tarjoaa helposti sinulle uusia ideoita eteenpäin kehitettäväksi, ota niistä kiinni ja luota intuitioosi. Uudistusta elämäänsä kaipaavan tarvitsee vain olla rohkea ja utelias ja avoin sille mitä ympärillä nyt tapahtuu.

Rapu, Maaliskuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravuille riittää uusia käänteitä maaliskuussa. Tilanteet voivat tuntua hankaliltakin ja haastavilta mutta sinusta kaivetaan esiin nyt uusia voimavaroja . Käytä luovuuttasi ja koeta olla utelias ja avoin uusissa haasteissa. Kuviosi ovat kyllä sen tyyppiset että isoissa, elämän perusturvaan liittyvissä asioissa kannattaisi nyt olla maltillinen ja varovainenkin. Ei ole syytä lähteä seikkailemaan vakavampien asioiden kanssa vaan käytännöllisyys ja harkitsevuus ovat suositeltavia. Mutta kokeile rohkeasti kaikkea uutta harrastus mielessä, niin huomaat miten löydät luovuuttasi. Työssäsi voi olla nyt muutoksia ja sinulta edellytetään uusien haasteiden vastaanottamista. Koeta työasioissa olla menemättä mukaan valtapeleihin, se riittää että hoidat oman tonttisi hyvin ja annat muille saman mahdollisuuden. Energiaa sinulla on nyt riittämiin velvoitteitesi hoitoon. Ihmissuhteissa olet hieman sivussa kiireisen kuukauden ajan.

Leijona, Maaliskuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuu voi yllättäen tuoda elämääsi jotain uutta sisältöä tai mielenkiinnon kohdetta. Tarve tutkia jotain uutta tai vaihtaa paikkaa kohti uusia maisemia voi nostaa nyt päätään ja jopa mahdollisuuksia tähän suuntaan on nyt tarjolla hyvinkin yllättäviltä tahoilta. Anna lupa itsellesi kokea jotain uutta ja mieltäsi piristävää. Kuun toinen viikonloppu lupaa ihmissuhteissasi lämpöä ja läheisyyttä, mutta kuun loppu tiputtaa sinut äkäisesti maan pinnalle jos olet lähtenyt kurkoittamaan kuuta taivaalta. Aika korostaa hyvien ystävien tukea ja tilaisuuksia jakaa asioita toisten kanssa, mutta intiimeissä suhteissa olet ehkä nyt hieman epärealistisesti liikkeellä. Kaukokaipuu voi nyt nosta päätään ja tarve kokea jotain uutta ihmissuhteissasi voi nyt vallata alaa. Mutta vaarana on mennä mukaan mahdottomiin kuvioihin joilla ei loppupeleissä ole etenemisen mahdollisuuksia.

Neitsyt, Maaliskuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Alkukuusta saamasi yhteydenotto tai viesti voi saada pasmasi sekaisin ja arvioimaan uudelleen tilannettasi. Yllättäviä ja suunittelemattomia käänteitä on näköpiirissäsi ja ne voivat tarkoittaa rahataloudessasi miettimistä ja uudelleen arviointeja. Jonkin rahallisen uudistus mahdollisuuden selviämiseen kannattaa varata aikaa ja kärsivällisyyttä, ennenkuin olet selvillä vesillä ja tiedostat mahdollisuutesi realistisesti. Voit olla tilanteessa että koet omat vaikutus mahdollisuutesi olevan hieman hämärän peitossa, mutta anna ajan hoitaa asioita puolestasi. Koeta säilyttää malttisi kun olet tekemisissä toisten ihmisten kanssa, sillä ärsytys kynnyksesi on nyt erittäin herkkä. Toisaalta ympärilläsi voi olla toimintaa, jolloin koet että sinua ei huomioida tarpeeksi. Työympäristössäsi koet nyt kuitenkin sosiaalisesti helppoutta ja koet että näissä piireissä yhteistyö on leppoisampaa. Koet saavasi apua ja voit myös olla toisille tukipilarina.

Vaaka, Maaliskuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteet nousevat vaaoille keskipisteeseen maaliskuussa ja niissä tapahtuvat muutokset ovat merkittäviä. Syyskuussa syntyneet uudistavat yllättävinkin kääntein suhdekuvioitansa ja uusia raikkaita sävyjä on nyt kuvassa mukana. Onneksesi kykenet ottamaan nyt realiteetit huomioon ja näin ollen et ryntää suin päin tilanteisiin mukaan. Mutta aika korostaa ratkaisujen tarpeellisuutta ja pitkään rakennettujen perusteiden siirtymistä toiseen olomuotoon. Kuvassa on kuitenkin paljon positiivisuutta ja optimistisia näkymiä, jotka innoittavat sinua arvioimaan asemaasi uudelleen. Kolmannen viikon keskustelun sävy on vakava ja asioita käytännön tasolla selvittävä. Käsillä on paljon tarkkuutta ja perusteellisuutta vaativia asioita ja perinpohjaista pohdintaa vaativaa. Koeta kehittää huumorintajuasi ja suhteellisuutta niin ettet liiaksi pidä kiinni omista lähtökohdistasi, mutta älä myöskään suostu kenenkään tai minkään kynnysmatoksi, sillä ilmassa voi olla vallankäyttöä ja oman voiton pyyntiä.

Skorpioni, Maaliskuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat piristäviä ja innostavia suhdetoiminnoissasi. Loppukuukausi korostaa lähinnä velvollisuuksia tällä saralla. Uhraa nyt aikaasi toisen tukemiseen ja kannustamiseen ja pistä hetkeksi omat tarpeesi sivuun. Kuun toinen viikko tarjoaa mahdollisuuden ympäristön vaihtoon. Yhteydet lähiympäristöön ovat vilkkaita ja olet sosiaalisesti virittäytynyt. Koko kuukausi korostaa aikaansaamista rasittamatta itseäsi liiaksi. Nautit erityisesti jälkikasvusi kanssa ajan viettämisestä ja koet että suhteenne ovat mutkattomia ja nautittavia. Kuun loppu tuo ihmissuhteissasi piilevät ongelmat esiin. Voit kokea pettymustä uhrauksistasi tai nähdä tilanteesi uusin silmin. Jos olet lähtenyt kurkoittamaan kuuta taivaalla, saatat nyt huomata illuusionäärisen tilanteesi. Toisaalta voit lipsahtaa itse sivuraiteille suhteessasi, jolloin pakkasi sekoittuu uudella tavalla.

Jousimies, Maaliskuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Kuukausi saattaa tuntua käytännön asioiden hoitamisessa takkuavalta ja koet herkästi ettet saavuta päämääriäsi niin nopeasti kuin haluaisit. Toisen viikon viestinnät ja yhteyden pidot tuovat mukanaan yllättäviä uutisia. Ihmissuhteissasi on nyt kuitenkin positiivinen jakso, joten ole sosiaalinen ja pyydä apua. Taustalla on nyt kuitenkin paljon positiivisuutta ja uusiutuvia tilanteita, jotka vievät sinua eteenpäin jos vaan olet avoin ja rohkea. Voit löytää leikkimielisestä luovuudesta nyt suurta ilon lähdettä ja saatat kokea omaavasi sellaisia lahjoja, jotka ovat uinuneet taustalla. Kuun toinen viikko on romanttinen ja tapaamiset läheisyyttä korostavia, samoin kuun neljäs viikko. Kolmas viikko voi tarjota tilaisuuden vaihtaa maisemaa tai olet muutoin lähiympäristösi kanssa tiiviissä vuorovaikutuksessa. Keskustelut ovat mieltäsi avartavia ja piristäviä.

Kauris, Maaliskuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Aivan helpoimmasta päästä kauriiden maaliskuun sisältö ei muodostune; varsinkin toisesta viikonlopusta eteen päin saat kokea että ilman takomista tilanteet eivät etene. Ympärilläsi voi olla nyt valtataisteluita, pelaamisia ja kovakorvaisuutta. Joku voi käyttäytyä omavaltaisesti ja koet helposti tulleesi ylikävellyksi. On aika oppia sinun itse pistämään rajoja ja oppia sanomaan "ei", jos tilanteet kääntyvät mahdottomiksi. Kolmas viikko lienee hankala vuorovaikutus tilanteissa, jolloin vain vakava asioiden selvittely auttaa. Älä lähde nyt riskillä mukaan mihinkään, vaan koeta olla tietoinen tekemisistäsi ja valinnoistasi. Mihin nyt sitoudut voi merkitä pitkälle tulevaisuuteen uuden tyyppistä vastuun ottamista. Ole myös tarkkana taloudellisissa asioissa, voit nähdä tilanteesi herkästi nyt liian ruusuisena. Onneksesi sinulla on energiaa riittämiin ja et koe väsymystä, vaikka kuukausi ylityötä teettääkin.

Vesimies, Maaliskuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuu on vesimiehille aktiivista aikaa. Koet että jaksat tehdä asioita ja uusia kiinnostuksen kohteita on näkyvillä. Asiat joihin nyt menet mukaan, tuottavat jo kevään kuluessa tulosta. Otat nyt resurssisi hyvään käyttöön ja koet olevasi tukevalla maaperällä. Kuun toinen viikko suosii menestystä parisuhteessa. Jos olet sinkku niin voit kokea uudelleen herätyksen. Joka tapauksessa pystyt nyt näyttämään parhaat puolesi joten älä jätä tämän kuukauden tarjoamaa hyvää mahdollisuutta käyttämättä. Puolenkuun aikoihin jokin yhteyden otto tai uutinen on kannaltasi positiivinen. Yhteytesi ulkomaalmaan ovat hyvät ja koet tulleesi kuulluksi. Kuun neljäs viikko paljastaa eteesi uusia näkymiä suhteissasi. Jos olet ollut epärealistinen odotuksissasi, niin ajankohta pudottaa sinut nyt takaisin maanpinnalle. Koeta esittää itse ainakin rehellisesti kantasi ja näkemyksesi asioihin niin, että myös toinen ymmärtää missä mennään.

Kalat, Maaliskuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuu merkinnee uusia aloituksia  ja vauhtiin pääsyä kaloille. Oma aktiivisuutesi tuottaa suotuisia tuloksia ja nyt olisikin syytä rohkeasti käyttää aikaa asioiden vauhdittamiseksi. Toisaalta saatat olla omien asioidesi parissa niin tiiviisti, ettet huomioi kanssaihmisiäsi. Joku jopa saattaa asettua vasteteloin kokien sinun tapasi hoitaa asioita liian itsekkäästi. Toimitkin parhaiten nyt yksin ja luottaen omiin voimavaroihisi. Sosiaaliset suhteet jäävät nyt taustalle ja vapaa-aijankin olet mieluummin omissa oloissasi.Kuun toinen viikko saa sinut levottomaksi ja olisikin hyvä jos voisit vaihtaa maisemaa muutamaksi päiväksi. Raha- ja talousasiasi ovat nyt saamassa uusia mahdollisuuksia ja voitkin olla näissä asioissa luottavaisin mielin, vaikka tilanteesi näyttävätkin aluksi epävarmoilta. Jokin yllättävä käänne parantaa kuitenkin asemiasi. Kuun viimeisinä päivinä sopusointu ja harmonia on palautumassa läheisesi kanssa, jos jotain erimielisyyksiä on päässyt kehkeytymään.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.