Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden kannattaa maaliskuun alussa ottaa vastuullinen asenne ihmissuhteissa. Kuvassa on mukana velvoitteita mutta vaivannäön myötä saat tilanteen vakiinnutettua. Olet erittäin idearikas ja luova mutta kannattaa antaa ajan kulua jotta huomaat mitkä uudistukset ovat käyttöön otettavissa ja mitkä liian lennokkaita. Liikennevälineet ja viestintä voi nyt tuottaa yllätyksiä ja ylimääräistä selkeyttämistä. Käyt hieman ylikierroksilla ja keskittymiskykysi voi tästä kärsiä ja näin ollen kommelluksia on riittämiin.  Loppukuusta olet innokas lähtemään mukaan uusiin hankkeisiin ja joudutkin ehkä tilanteeseen, johon liittyvät ratkaisut vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Koeta tiedostaa asioiden syvälliset merkitykset elämääsi ja ratkaisujen peruuttamattomuudet. Kyseessä voi nyt olla käänteen tekevät muutokset elinolosuhteissasi ja elämäsi suunta on muuttumassa. Kunnianhimosi on nyt nousussa ja olet valmis uudistuksiin.

Harka, Maaliskuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Härkä merkkisten ei kannata viettää aikaa omissa oloissaan maaliskuussa. Kuudentena päivänä alkava jakso on mitä suosiollisin romantiikan nälkäisille. Nyt on syytä olla kaikki aistit avoinna vastaanottamaan romanttista värähtelyä jota jakso tarjoaa. Ilmassa on jotain kohtalonomaista ja uuden kumppanuuden löytyminen on mahdollista. Toisaalta myös ristiriitoja on hyvä aika sopia jos erimielisyyksiä on aiemmin päässyt syntymään, sillä osaat nyt tuoda parhaat puolesi esiin ja kykenet olemaan sovitteleva. Ilmassa on muutenkin onnekkaita sävyjä, liityvät asiat sitten uusiin hankkeisiin tai ryhtymisiin. Energisyytesi ja positiivisuutesi ansiosta koet velvoitteet helppoina ja aikaansaannoksesi huomataan. Jokin onnekas tapahtuma voi tuoda mukanaan muutoksia elämääsi, mutta nyt on syytä olla avoin ja vastaanottavainen.

Kaksoset, Maaliskuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuun alku tuo kaksosille hermoja kiristäviä tunnelmia. Tarmoa kyllä riittää mutta tarvitset ylimääräistä kärsivällisyyttä jotta saisit energiasi kohdennettua tuottavasti. Yhteistyö vaatii epäitsekkyyttä ja voit herkästi käyttäytyä normaalia itsekeskeisemmin. Vältä herättämästä turhaa vastustusta lähipiirissäsi ja koeta ylläpitää diplomatiaa. Alkukuun viesti tai yhteydenotto saa sinut piristymään. Kommunikointi onkin kannaltasi nyt asioitasi edistävää ja keskustelulla pääset eteenpäin. Toisen viikon muutokset ympärilläsi ovat peruuttamattomia, vaikkakaan eivät kohdistu suoraan omaan henkilököhtaiseen elämääsi. Ole apuna toisille ja tue heitä heidän ongelmissaan, näin saat purettua energioitasi parhaiten. Kuun viimeinen viikko tuo mukanaan yllättäviä, mutta hauskoja käänteitä. Mene rohkeasti mukaan tilanteisiin ja ole utelias.

Rapu, Maaliskuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Ravuille alkaa ihmissuhteissa hyvä jakso aina viidennestä päivästä eteenpäin. Varsinkin kuun puoliväli korostaa positiivisia käänteitä ja tapahtumia joissa koet viihtvyytesi lisääntyvän ihmisten parissa. Tästä eteenpäin aina kuun loppuun asti voit luottaa toisten tukeen ja hyväksyntään. Kuvaan mahtuu mukaan myös romanttisia sävyjä, joten on hyvä olla avoin ja kiinnostunut toisten seurasta.Kuun ensimmäinen viikonloppu korostaakin vastuullista asennetta ja kykyäsi yhteistyöhön mitataan. Jonkun käyttäytyminen voi tuntua tällöin välinpitämättömältä tai itsekkäältä ja koet herkästi saavasi tilanteesta tarpeeksesi. Ensimmäisen viikon yllättävät käänteet viestimiin tai kulkuneuvoihin liittyen saa hermosi kiristymään herkästi. Jotain voi aina sattua joka sekoittaa aikataulusi ja suunnitelmasi.  Neljäs viikonvaihde pitää sinua taas kiireisenä ja olet moneen suuntaan liikenteessä. Onneksesi energisyytesi pitää sinut vauhdissa mukana ja voit nauttia vaihtelusta ja yllätyksellisyydestä.

Leijona, Maaliskuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Leijonille kuun ensimmäinen viikonloppu tuo tilaisuuden olla hyödyksi ja avuksi jollekin läheiselle ihmiselle. Vastuullinen asenne tuottaa käytännöllisyyden kautta tukevuutta ja iloa suhdetoimintoihisi. Seuraavan viikon alku onkin sitten hurvittelua ja reipasta vauhdikkuutta yhteydenpidoissa ympäristöösi. Luovuutesi ja uteliaisuutesi on nyt apuna vastaanottaessasi uutta informaatiota. Kuun toinen viikko varoittaa ylimitoituksista taloudellisesti. Tuhlailun vaaraa on ilmassa ja onkin syytä olla tarkkana mihin varantojasi sijoitat. Ihmissuhteissasi voi myös sattua jotain yliammuntaa ja onkin syytä olla luottamatta liiaksi hyvään onneen suhteissasi. Joku voi nyt kämmäköidä tilanteita ja turhauttaa muita omalla käyttäytymisellään. Neljännellä viikonlopulla voit saada mahdollisuuden tai kimmokkeita tehdä ja kokeilla jotain uutta. Anna tilaa hulluttelulle ja uusille ideoille, sillä piristyt jos teet nyt jotain rutiineistasi poikkeavaa.

Neitsyt, Maaliskuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun alku alkaa neitsyillä ärhäkkäästi ja koet jonkin tilanteen ratkaisemattomuuden turhauttavana. Pienet asiat koettelevat hermojasi ja ärsyynnyt normaalia herkemmin. Lähelläsi voi olla henkilö jonka valinnat ja ratkaisut koet omien intressiesi vastaisiksi. Koeta olla olematta liian vaatelias jotta tilanteet eivät karkaisi käsistäsi. Ensimmäisen viikonlopun jälkeen koet yhteistyn ja ihmissuhteesi helpompina ja pystyt yhdessä toimimiseen paremmin. Varsinkin kuun toinen viikko suosii seuraelämää ja romantiikkaa. Käsillä voi nyt olla ratkaisevia käänteitä mutta positiivisessa mielessä. Jokin sopimuksellinen asia voi myös loppukuusta saada viivästyksiä ja uudelleen miettimistä. Anna ajan kulua ja tarkista tällä välin yksityiskohtia ja tarkenna taustoja. Kuun viimeinen viikonvaihde osoittautuu viihdyttäväksi ja nyt onkin hyvä olla ihmisten parissa ja antaa tilaa virkistäytymiselle.

Vaaka, Maaliskuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuun alku alkaa neitsyillä ärhäkkäästi ja koet jonkin tilanteen ratkaisemattomuuden turhauttavana. Pienet asiat koettelevat hermojasi ja ärsyynnyt normaalia herkemmin. Lähelläsi voi olla henkilö jonka valinnat ja ratkaisut koet omien intressiesi vastaisiksi. Koeta olla olematta liian vaatelias jotta tilanteet eivät karkaisi käsistäsi. Ensimmäisen viikonlopun jälkeen koet yhteistyn ja ihmissuhteesi helpompina ja pystyt yhdessä toimimiseen paremmin. Varsinkin kuun toinen viikko suosii seuraelämää ja romantiikkaa. Käsillä voi nyt olla ratkaisevia käänteitä mutta positiivisessa mielessä. Jokin sopimuksellinen asia voi myös loppukuusta saada viivästyksiä ja uudelleen miettimistä. Anna ajan kulua ja tarkista tällä välin yksityiskohtia ja tarkenna taustoja. Kuun viimeinen viikonvaihde osoittautuu viihdyttäväksi ja nyt onkin hyvä olla ihmisten parissa ja antaa tilaa virkistäytymiselle.

Skorpioni, Maaliskuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuu tuo vilkkautta ja enenevää yhteydenpitoa kanssaihmisiisi. Suotuisaa olisi nyt tehdä yhteistyötä ja olla eri tahojen kanssa yhteyksissä asioidesi ajamiseksi. Kykenet näin lisäämään hyvinvointiasi ja tukevoittamaan elinolosuhteitasi, mutta nimenomaan tiedostaen yhteistyön merkityksellisyyden. Ole siis yhteydessä asiantuntijoihin ja muihin tahoihin jotka voivat vaikuttaa olosuhteisiisi. Varsinkin kuun puoliväli korostaa näitä teemoja ja jokin merkittävä ratkaisu tai käänne voi olla ajankohtainen. Kaiken kaikkiaan voit kokea että saat enemmän maata jalkojesi alle ja selkeyttä asioihisi, joka merkitsee suunnitelmallisuuden lisääntymistä ja kykyä toteuttaa niitä käytännössä. Elinvoimasi ja energisyytesi ovat kohonneita, joten asioiden ja velvoitteiden hoitaminen ei tunnu rasittavalta. Kuun toisella ja viimeisellä viikolla työolosuhteissasi voi olla yllättäviä käänteita, jotka edellyttävät sinulta joustavuutta ja avoimuutta.

Jousimies, Maaliskuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku maaliskuussa nostattaa ärsyyntymistäsi lähinnä jonkun toisen ihmisen tekemisten tai tekemättä jättämisten myötä. Tilanne vaatii itsehillintää jotta et menettäisi hermojasi, etkä nostattaisi myrskyisiä tuntemuksiasi kuuluville liiaksi.  Ensimmäinen viikonloppu antaa kuitenkin mahdollisuuden järkevään yhteistyöhön, joskin tilanteessa vaaditaan omaa vastuullisuuttasi ja käytännöllisyyttäsi. Seuraavan viikon alussa kuulemasi yhteyden otto piristää ja vapauttaa sinua kevyempiin tunnelmiin. Kuun toinen viikko voi merkitä käännettä johonkin tilanteeseen ja ratkaisu alkaa olla käsillä, joskin vielä viimeisiä viilaamisia vailla. Koeta satsata elämässäsi nyt aikaasi tilanteiden paranteluun, virheiden korjailuun ja koeta keksiä uusia tapoja ja metodeita hoitaa tehtäviäsi. Tärkeää on myös ettet puske itseäsi väkisin eteenpäin liiallisella höyryllä, vaan varaa aikaa palautumisiin, jotta et polttaisi kynttilääsi loppuun molemmista päistä yhtä aikaa.

 

Kauris, Maaliskuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku on kauris merkkisille kriittinen ihmissuhteiden kannalta. Yhteistyö jonkun kanssa tuottaa pään vaivaa ja koet että sinulta vaaditaan liikaa vastuuta asioista. Romantiikka ei nyt välltämättä kukoista, vaan vallalla on kriittinen tunnelma ja kipupisteet ovat herkästi pinnassa. Koeta ottaa kärsivällinen asenne ja venyttää pinnaa, sillä jo toinen viikko luo mahdollisuuksia tilanteen parantamiseksi. Kuukausi tuo elämääsi muutenkin tärkeitä asioita päätettäväksi, lähinnä työelämääsi liittyen. Kuun alussa kuulemasi asia tipahtaa kuin salama kirkkaalta taivaalta ja joudut asennoitumaan tilanteeseesi uudestaan. Myös tekniikka, liikennevälineet ja viestintä voivat olla ongelmien keskiössä. Kuun puoliväli palauttaa uskosi ihmissuhteisiin ja nyt onkin hyvä alkaa tekemään taas asioita yhdessä muiden kanssa. Neljäs viikonloppu tuo aikataulutuksiisi muutoksia ja sinulta vaaditaan joustavuutta. Viimeinen viikko voi tuoda mukanaan muutoksia, joilla on elämääsi pitkäkantoisia seurauksia.

Vesimies, Maaliskuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten rauhoittunutta elämää tuskin häiritsevät mitkään suurta suunnan muutosta vaativat tilanteet maaliskuussakaan. Olet realistinen ja havaitset asioista niiden olennaisimmat puolet. Kuun ensimmäinen viikonloppu suosii vastuulista yhteistyötä läheistesi kanssa. Kuun ensimmäisellä viikolla jokin uusi asia inspiroi sinua ja uusia mielenkiinnon kohteita on ilmassa. Anna tilaa luovuudellesi ja uteliaisuudelle. Kuun puolivälissä on sen sijaan hyvä olla tarkkana talous asioissa, sillä riskinä on liian optimistinen asenne. Voit herkästi hankkia nyt itsellesi jotain joka myöhemmin osoittautuu turhakkeeksi. Älä myöskään luota liiaksi muiden neuvoihin, vaan ole itse vastuullinen ja tee päätöksiä yksin. Koet muutenkin saavasi enemmän aikaiseksi asioita tässä kuussa toimiessasi itseksesi helpommin kuin muiden kanssa yhdessä.

Kalat, Maaliskuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuu alkaa kaloilla energisenä ja kiireisenäkin. Varo rehkimästä yli voimiesi ja koeta muistaa pitää tarvittavia taukoja ettet polttaisi itseäsi loppuun. Ensimmäisellä kokonaisella viikolla joku tarvitsee apujasi ja voitkin nyt alkaa tehdä paremmin yhteistyötä muiden kanssa. Kuun puoliväli on hyvää aikaa palauttaa sopusoitua ihmissuhteisiisi, sillä kipupisteitä talvi on suhdeasioissasi tuonut pintaan. Jonkun paperiasian tai muun vastaavan selkiytyminen antaa vielä odotuttaa tämän kuun yli, joten koeta olla kärsivällinen. Se voi liittyä talous ja raha-asioihisi, mutta nyt on hyvä ottaa kaikki taustat ja tahot selville mikä tianteeseesi vaikuttaakaan, niin säästyt yllätyksiltä. Uudistuksia on tulossa mutta hätiköinti tuottaa vain virheitä ja jälkipyykkiä. Varaudu vielä näissä asioissa tilanteiden muutoksiin ja käänteisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.