Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alku antaa oinaille vielä viimeisiä hetkiä aikaa rauhoittua ja uinua talvilevossa menneitä asioita sulatellen. Kuun puoliväli herättää auttamatta oinaat horroksesta ja koet herätyksiä ryhtyä toimimaan uudella puhdilla. Loppukuukausi on poikkeuksellisen aloitekyvykäs, tarmokas ja aikaansaapa. Koeta kuitenkin hillitä kilpailuhenkisyyttä ja yritä kaikessa tarmossasi ottaa myös läheisesi huomioon. Kuun kolmas viikko antaa yllättäen tilaa ryhtyä johonkin uuteen, jolla voi hyvinkin olla kauaskantoiset seuraukset. Koet vapautumisen ja innoituksen hetkiä ja voit nähdä maailman avoimena edessäsi. Uudistus tai herätys voi olla vallankumouksellinen ja voit kokea kohtalonomaista johdatusta tapahtumien pyörteissä. Kuun viimeinen viikko korostaa ihmissuhteitasi ja uusiutumista myös tällä saralla. Nyt on hyvä hetki tehdä yhteisiä asioita ja koet nautintoa yhteisyydestä. Olet myös romantiikassa valmis uusiin avauksiin, jos vain elämäntilanteesi on siinä suhteessa kohdillaan.

Harka, Maaliskuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuu alkaa härkäihmisillä tilanteella joka edellyttää vastuullista otetta syntyneeseen olosuhteeseen. Kannattaakin suhtautua asioihin kärsivällisesti ja harkiten syvällisesti. Neuvottelut ja keskustelut auttavat ratkaisun löytämisessä ja kuun ensimmäinen viikko kertookin jo hedelmällisemmästä tilanteesta. Elämässäsi on nyt otettava uusia selviytymiskeinoja käyttöön ja ratkaistava mitkä asiat ovat muutettavissa ja mitkä säilytettävissä. Rakennusvaihe voi toisinaan tuntua tuskastuttavan hitaalta mutta nyt onkin aika pysähtyä ja miettiä uutta pohjaa tulevaisuudelle. Jonkin uuden tilanteen kypsyttely ottaa aikansa mutta vain huolellinen pohjatyö tuottaa parhaan tuloksen. Kiirehtiminen ei ny ole avainasetelma vaan huolellinen pohjatyö ja suunittelu vie oman aikansa. Olet kylläkin nyt hyvin järkevästi asioihin asennoituva ja vältytkin ylilyönneiltä ja turhilta yrityksiltä. Loppukuu onkin jo rauhoittuneempi ja tilanteet tasaisempia.

Kaksoset, Maaliskuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten pohjasävyn maaliskuussa ollen edelleen positiivinen on kuitenkin kuukauden sävynä ylimääräistä työstämistä asioissa ja tilanteissa. Jotkin pienet hiertävät asiat vaativat selkiyttämisiä ja aikaasi. Jos olet ollut liian hyvä uskoinen aiemmin niin tämä kuukausi tuo ylilyönnit esiin. Sopimuksiin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa on hyvä olla nyt normaalia tarkempi ja tarkistaa asioiden juoksevuus huolella. Kuun puoliväli aloittaa energisemmän jakson ja aikaansaamisesi helpottuu. Kuun loppu avaa jo kohdallasi menestystä tekemisistäsi ja onnekkuutta on kuvassa mukana. Voit saada tällöin tilaisuuden ryhtyä johonkin uuteen toimeen ja yllättäviä hyviä käänteitä on jo näköpiirissä. Ihmissuhteissa paras aika osuu kuun viimeisille kahdelletoista päiville ja yhteistyö on helpottumassa. Mutta kuun viimeinen viikko edellyttää vielä tarkkuutta sopimuksissa ja yhteydenpidoissa. Jokin väärinkäsitys on ehkä kyseessä ja vaatii oikaisua ja tarkistuksia.

Rapu, Maaliskuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Ravuille maaliskuun alku on kiireinen ja velvoitteinen. Saat kyllä paljon aikaiseksi mutta tilanteet edellyttävät keskittämisiä ja järkeistämisiä. Ihmissuhteissasi on hyvä henki ja yhteistyö on tuottavaa. Alkukuu onkin hyvää aikaa panostaa asioiden etenemiseen sillä kuun puolestavälistä asiat tuntuvat mutkistuvan. Kolmas viikko tuo suunitelmiisi yllättäviä käänteitä ja uudet tapahtumat sotkevat aikataulustasi. Koeta olla joustava mutta ole tarkka siitä ettei ylitsesi kävellä tai mielipiteitäsi sivuuteta. Jokin asianlaita saa uusia sävyjä ja sinulta vaaditaan joustavuutta. Kuun viimeinen viikko on ongelmallinen ihmissuhteissasi ja saatat olla tilanteessa jossa joudut tärkeän päätöksen eteen. Jokin suhteesi voi nyt tulla tiensä päähän ja on aika jatkaa matkaa uudella tyylillä. Kuvassa on herkästi mukana manipulointia ja ylikävelemisiä, katso myös että itse olet oikeudenmukainen kaikkia osapuolia kohtaan ja vältä pelejä ja epärehellisyyttä.

Leijona, Maaliskuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun alku keskittää leijonien energiat talousasioiden säätämiseen. Jokin hanke tai projekti edellyttää vastuullista asennetta ja tarkkuutta omalta osaltasi. Kuvassa voi nyt mukana olla jokin ulkopuolinen taho, joka vaatii lisäselvityksiä ja ylimääräisiä toimenpiteitä. Kärsivällisyydellä ja sitkeydellä saat nyt parhaan lopputuloksen ja jo kuun loppu lertoo edistysaskeleista tällä saralla. Kuun kolmas viikko on hyvin energinen ja saat uutta puhtia tekemisiisi. Jokin yllättävä käänne on kohdallasi positiivinen ja antaa sinulle lisää toimintavapauksia kuun viimeisellä viikolla. Kuun loppu tuo myös sosiaaliseen elämääsi uutta virettä ja positiivista sävyä. Yhteistyö saa uusia, hauskoja sävyjä ja koet tilanteet piristävinä. Saamasi yhteydenotto tai kuulemasi asia on vakavasävyinen ja saa sinut mietteliääksi. Jaa asioitasi läheistesi kanssa niin saat arvokkaita vinkkejä tilanteeseen. Kuun viimeinen viikonloppu lupaa hauskuutta ja yhteistä aikaa läheistesi myötä.

Neitsyt, Maaliskuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuussa ihmissuhteet nousevat merkittäviksi neitsyille, tuoden mukanaa käänteitä ja yllättäviä muutoksia suunitelmiisi. Ensimmäisellä viikolla voit huomata että tilanteet vaativat vakavaa keskustelua ja syvällistä otetta. Haluat saada asiohin selkeyttä mutta vastuu siitä jää omille hatreillesi. Jonkun läheisen omavaltainen käytös voi herkästi nyt hermostuttaa itseäsi mutta puhumalla asioista suoraan voit vaikuttaa tilanteeseen. Loppukuusta jonkin paperiasian venyminen ja sen selkittäminen vie aikaasi. Ole erityisen tarkka ja huolellinen ja tarkista moneen kertaan kaikki yksityiskohdat, jotta välttyisit lisäharmeilta. Kyseessä voi olla epäluotettavuutta jossain sopimusasioissa ja nyt on aika tarkistaa faktat ja taustat huolella ennenkuin saat selkeää kuvaa asemastasi. Kaupankäyntiin liittyvissä asioissa kannattaa nyt myös suhtautua huolellisesti ja koettaa olla olematta liian sinisilmäinen.

Vaaka, Maaliskuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen maaliskuun alku tuottaa herkästi uusia järjestelyjä ja parannuksia työkuvioissa. Kuun ensimmäinen viikko nostaa pintaan henkilöstöpolitiikan ja muutoksia niissä ja voitkin omalta osaltasi toimia diplomaattina muuttuvissa tilanteissa. Kykenet sovittelutaidollasi olemaan sillanrakentajana erimielisyyksissä ja näin siloitella tunnelmaa. Kuun toinen viikko tuo omat ihmissuhteesi esiin ja tilanteet edellyttävät tietoista asennetta ja valmiutta muuttuviin käänteisiin. Joku voi käyttäytyä mielestäsi omavaltaisesti ja koet herkästi että ylitsesi kävellään. Koeta itse olla mahdollisimman suora ja rehellinen, äläkä mene mukaan valtapeleihin. Loppukuu tuo elämääsi vauhdikkuutta ja uusiutuvia tilanteita ja on syytä olla avoin ja utelias ennemminkin kuin pitää kiinni vanhoista kuvioista. Jo aikansa eläneet asiat ja ihmissuhteet on hyvä jättää suosiolla taakse ja antaa tilaa uudistuksille ja muuttuville olosuhteille. Koeta kuitenkin kaikessa kiireessä olla tietoinen ratkaisuistasi, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi.

Skorpioni, Maaliskuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille maaliskuun alku edellyttää tehokasta asennetta käytännön asioiden järjestelyissä. Saat kuun alkupäivinä paljon aikaiseksi jos vain otat vastuuntuntoisen asenteen asioihin. Mutta jonkin paperiasian selkiytyminen tai sopimusasioiden  järjestely voi viedä aina kuun loppuun asti ennenkuin voit huokaista helpottuineena. Kuun alku onkin energisyyttä korostavaa ja voit tehokkaasti ajaa asioitasi. Yhteistyö myös onnistuu ja voitkin nyt luottaa siihen että saat apua tilanteissasi läheisiltäsi. Kuun viimeinen viikko on kiireinen ja monet asiat vaativat nyt parantelua ja korjauksia. Omaan hyvinvointiin liittyvät teemat ovat tapetilla ja nyt on aika tehokkaasti hoitaa roikkuneet asiat pois päiväjärjestyksestä. Jokin omaan terveyteesi liittyvä asia hoituu kun vain otat kärsivällisen asenteen ja hoidat järkevästi yhden asian kerrallaan. Käytännöllinen ote ja maalaisjärki riittävät nyt tilanteiden päivittämiseen ja asioittesi edistämiseen.

Jousimies, Maaliskuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuun alkupuoli on jousimiehille kiireistä aikaa ja muuttuvia tilanteita arjen tapahtumissa on riittämiin. Varsinkin sovitut asiat läheistesi kanssa muuttavat helposti muotoaan ja edellyttävät uudelleen arviointeja. Koeta pitää faktat faktoina, äläkä anna utopistisille odotuksille valtaa. Ole kuun ensimmäisellä viikolla tarkka hankinnoissasi ja vältä tuhlailua. Joku tarjous voi nyt osoittautua ylimitoitetuksi ja liian herkkäuskoisena hukkaat varaintojasi turhuuteen. Kuun puoliväli palauttaa energiasi ja pystyt taas realistisempaan toimintaan. Kuun loppu tarjoaa myös inspiroivia projekteja ja innostuneisuutesi herää. Jokin suunittelematon uusi mahdollisuus voi avautua ja pistää sinuun vauhtia. Koko kuun on kuitenkin syytä olla huolellinen paperiasioiden hoidossa sekä sopimuksellisissa asioissa tarkkana jotta välttyisit harmeilta ja ylimääräiseltä työltä. Tarkista kaikki faktat ja ole realistinen. Kuun viimeinen viikko tarjoaa hauskuutta ihmissuhteissasi ja uusia tapahtumia positiiviseen sävyyn on tarjolla.

Kauris, Maaliskuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Kauriille maaliskuun alku on tuotteliasta aikaa ja saat velvoitteita tehdyksi hyvinkin tehokkaasti ja rasittumatta liikoja. Olet energinen ja aikaansaava ja nautit tuotoksistasi. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja yhteistoiminta helppoa. Kuun ensimmäisellä viikolla jokin yhteistoiminta on vastuullista ja haastavaa mutta kuitenkin tuloksia tuottavaa. Kuun kolmannen viikon toiminta suunitelmat saavat herkästi muutoksia ja tilanteet edellyttävät tietoista ja uutta asennoitumista. Koeta olla itse olematta liian ehdoton ja vaativa mutta älä myöskään alistu täysin toisten vaatimusten alle. Uusiutuva tilanne edellyttää joustavuutta ja avoimuutta ja kykyä olla utelias muuttuneelle tilanteelle. Kuun viimeinen viikko on vaativa ihmissuhteiden kannalta ja ristiriidat nousevat herkästi pintaan. Vältä salailua ja ihmissuhde pelejä ja koeta itse olla mahdollisimman suora ja rehellinen. Katso että kaikki osapuolet saavat osakseen oikeudenmukaista kohtelua, sillä vastuu asioiden selkiyttämisestä voi nyt jäädä kontollesi.

Vesimies, Maaliskuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Talous ja raha-asioissa voi maaliskuussa olla asioita viivyttävä aika. Jos olet menneisyydessä tehnyt jonkin asteisia virhearviointeja näissä asioissa, niin tämä kuukausi tuo asiat pintaan selvitettäväksi. Koeta olla mahdollisimman tarkka ja pidä huolta juoksevista asioista päivittäin, vaikka se puulta tuntuukin maistuvan. Voit kokea herkästi alkukuusta myös erityneisyyden tunnetta ihmissuhteissasi ja onkin syytä nyt pysähtyä miettimään parannus aikeita ja käytännön ratkaisuja tilanteen edistämiseksi. Vastuu asioista on nyt itselläsi, joten älä jää odottamaan että toinen tekisi asian hyväksi jotain. Kuun viimeinen viikko antaa jo merkkejä edistymisestä jos vain olet kärsivällisesti hoitanut itse tilannetta eteenpäin. Kuun puoliväli aloittaa vilkkaamman jakson kohdallasi ja energisyytesi taso nousee ja olet ryhtyvämpi ja aloitteekkaampi. Kolmannella viikolla keksit jotain uutta tekemistä ja loppukuu antaa tilaa jo realistiselle ja eteenpäin vievälle toiminnalle.

Kalat, Maaliskuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Kalat ovat maaliskuun alun energisiä ja ryhtyviä. Innostut helposti tekemään jotain uutta ja inspiroivaa ja aikaansaamisesi on näkyvää. Kuukaudessa on kuitenkin liiallisen riskin oton mahdollisuus tai väärinkäsityksen uhka. Jos olet tehnyt virhearvioiteja niin tämä kuukausi vie aikaasi tilanteen selkiyttämiselle. Ole siis tarkka siitä mitä sovit ja pidä huolta tarkoin realiteeteista. Nyt ei ole syytä antaa mielikuvituksen edustaa todellisuutta, vaan ennemminkin on syytä tarkistaa asioissa kaikki yksityiskohdat tarkkaan. Ihmissuhteissasi on hyvä jakso ja pystytkin omalla viehätysvoimallasi tekemään vaikutuksen muihin. Tee siis yhteistyötä ja ole sosiaalinen. Romantiikassa on myös kuvassa mukana onnekkuutta. Loppukuu tuo tullessaan taloudellisen tilanteen ratkaisuja ja mahdollisia muutoksia niissä. Älä ole tässäkään suhteessa liian luottavainen, vaan pidä huoli oikeuksistasi ja paneudu asioihin huolella, jotta saat parhaan lopputuloksen kannaltasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.