Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden suhdetoiminta edellyttää paneutumista ja tietoista asennetta maaliskuun alkupäivinä. Jokin erimielisyys tai ristiriita nostattaa helposti tunteita pintaan ja tilanteet edellyttävät paneutumista. Kuudennesta päivästä eteenpäin tilanteet helpottuvat ja pääset sopusointuisempiin tunnelmiin tunne-elämäsi kannalta. Kuun toinen viikko on vilkas ja olet yhteyksissä moneen suuntaan ahkerasti. Verkostointi ja yleensä vuorovaikutustilanteet onnistuvat ja saat uusia ajatuksia toteuttaa asioita käytännössä. Kiireinen tahti on päällimmäisenä ja vaihdat maisemaa ahkerasti. Loppukuun päivät nostavat esiin tärkeitä asioita, joilla on merkitystä tulevaisuudellesi.  Voit olla tilanteessa, joka muuttaa elinolosuhteitasi peruuttamattomasti ja päätökset joita nyt teet, vaikuttavat tulevaisuuteesi ratkaisevasti. Uudistushalusi on kohonnutta ja olet valmis rohkeisiinkin siirtoihin. Nyt voi olla aika kokeilla jotain aivan uutta ja yllätyksellistäkin. Ole utelias tilanteissa ja käännä katse kohti tulevaisuutta.

Harka, Maaliskuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuun ensimmäinen viikonvaihde lupaa edistystä toimissa härkä ihmisille. Jokin asia asettuu toivomallasi tavalla kohdilleen hieman yllätyksellisellä tavalla. Kuun toisen viikon sävy onkin maltillisempi ja vaatii harkintaa ja kärsivällisyyttä. Ole tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa ja tee yksi asia kerrallaan valmiiksi. On hyvä olla vastuullinen ja tehdä huolella kaikki laskelmat ja suunitelmat. Voit löytää itsesi tilanteesta jossa jokin luulemasi asia ei olekaan hoitunut vaan joudut tekemään korjausliikkeitä ja parannuksia jo aiemmin tehtyhin asioihin. Neljäs viikonloppu on erittäin suosiollinen luoville persoonille, sillä alitajuntasi on nyt erittäin tuottelias. Anna itsellesi aikaa hengähtää ja kuulla sisäistä herkkää ääntäsi. Kuun viimeisellä viikolla koet helpotusta jonkin hyvään malliin asettautuneen asian myötä. Keskustelut ja vuorovaikutus tilanteet rikastuttavat elämääsi ja saat uusia ideoita jakaessasi asioitasi muiden kanssa. Kuun viimeinen viikonvaihde vaatii pysähtymistä ihmissuhteissasi ilmenneiden ongelmien myötä. Tässäkin tilanteessa kärsivällisyys palkitaan.

Kaksoset, Maaliskuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten maaliskuu alkaa tasaisesti ja rauhaisasti ja saat edetä asioissa ja tilanteissa suunitellusti. Kuun puoliväli, kolmas viikonloppu, herättelee sinua jo kevääseen ja piristävät tapahtumat ja keskustelut ovat mieltäsi virkistäviä. Jos olet tekemässä hankintoja tai suurisuuntaisia siirtoja niin ne kannattaa sijoittaa kuun puoliväliin. Ihmissuhteissasi on tapahtumassa uudistuksia ja vilkastumista. Tutustut nyt uusiin ihmisiin helposti ja nautit sosiaalisuudesta. Myös henkilökohtaisemmat ihmissuhteesi ovat hereisiä ja voit nauttia läheisyydestä. Jos olet sitoutunut kumppanuuteen niin nyt on hyvä aika esittää toiselle jotain virkistävää ja hauskaa. Sinkut voivat kohdata uuden merkittävän ihmisen yllättävältä taholta käsin. Kuun neljäs viikonvaihde on riskialtis ja voit unohtaa hoitaa jonkin tärkeän asian. Panosta juoksevien asioiden hoitoon ja koetä välttää liian riskialttiita siirtoja. Kuun viimeiset päivät ovat ihmissuhteissasi edistyksellisiä, joskin ilmassa on myös sitoutumisen sävyjä.

Rapu, Maaliskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Rapujen maaliskuu on työ- ja velvoitepainotteinen ja joudut helposti tilanteeseen jossa joudut taistelemaan asioittesi puolesta. Jokin ei mene ihan suunitelmiesi mukaisesti ja onkin hyvä varautua ponnisteluun ja peräänantamattomuuteen tilanteissa. Nyt ei kannata antaa tilaa luovutus asenteelle, sillä oikeudenmukaisuus kyllä toteutuu ajan myötä uhkakuvista huolimatta. Kuun ensimmäinen viikonloppu voi tuoda herkästi pintaan myös henkilökohtaisissa ihmissuhteissasi ongelmat pintaan.  Kuun toinen viikko on kiireinen ja järjestelet asioitasi tehokkaasti myös tulosta tuottaen. Vasta kuun neljäs viikonvaihde antaa tilaa myös lepoon ja rauhoittumiseen - hetkeksi. Kuun viimeisten päivien tapahtumat ovat yllättäviä ja suunitelmissasi tapahtuu herkästi muutoksia. On ehkä aika miettiä jokin elämäsi keskeinen asiua uusiksi ja vetää uudenlaisia suuntaviivoja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi. Jotain kohtalonomaista voi sattua ja voit hetken koea olevasi tuuliajolla. Tilanteessa voi kuitenkin piillä onni onnettomuudessa.

Leijona, Maaliskuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuussa ihmissuhteet ja niissä piilevät ongelmat ja erimielisyydet pitävät sinua varpaillaan koko kuukauden. Kaikki ei suju aivan luonnikkaasti vaan voit kokea yksinäisyyden tarvetta vastuun jakamisten keskellä. Sinulta voidaan edellyttää kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä yhteisten asioiden hoidossa ja vastuu tuntuu jäävän tilanteissa itsellesi. Varsinkin kuun toinen ja viimeinen viikko korostavat ed. mainittuja teemoja.  Kuun kolmas viikonloppu tuo kuitenkin vaihtelua ja virkistystä asioihisi. Olet vilkkaasti liikkeellä ja keskusteluja käydään myös itsellesi tärkeistä asioista. Jokin yllättävä yhteydenotto piristää mieltäsi ja elävöittää suhdetoimintaasi.  Kuun loppu on vaiherikas moninaine käänteineen. Ihmissuhteet vievät aikaasi ja tilanteet vaativat selkiyttämistä. Ota tällöinkin kärsivällinen ote ja järkeistä vastuuntuntoisesti tilanteita eteenpäin. Ilman omaa panostasi asiat eivät tunnu kehittyvän haluaamaasi suuntaan.

Neitsyt, Maaliskuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet kokevat maaliskuussa mielihyvää ja saaden hyvää palautetta auttaessaan vähempiosaisempiaan ja apua tarvitsevia. Ota huomioon nyt läheistesi tarpeet ja ojenna auttava kätesi sitä tarvitseville. Varsinkin kuun ensimmäiset päivät suosivat tämän suuntaista toimintaa. Katso kuitenkin tarkkaan ketä ansaitsee apusi, jottet uhraa itseäsi väärien asioiden eteen. Varsinkin kuun neljännellä viikolla on riskinä olla turhan hyväuskoinen ja luottavainen toisen sanaan. Tarkista sopimuksissa faktat tarkkaan ennenkuin luot lopullista mielikuvaa todellisuudesta. Ota selvää ja kysele asioista ammatti-ihmisiltä, jotta välttyisit ylimääräiseltä jälkipyykiltä. Edessäsi voikin olla jämeriä ratkaisuja ja lopullisia päätöksiä jonkin asian suhteen, jos olet aiemmin ollut liian sinisilmäinen ja hyväuskoinen. Jokin asia voi nyt paljastua toisenlaiseksi kuin alunperin luulit. Tausta-apuja on nyt kuitenkin tarjolla ja voit selvitä tilanteesta hilkulla.

Vaaka, Maaliskuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmisten kiireet ja oma-aloitteisuus nostavat herkästi kuun ensimmäisinä päivinä jonkun taholta vastarintaa ja niskoittelua pintaan. Jos olet viime aikoina keskittynyt liiaksi omien asioiden edistämiseen, niin kumppanillasi voi nyt olla oma sanansa sanottavana. Koeta olla diplomaattinen ja kuunnella toisen näkökantaa tilanteisiin. Vältä liian äkkipikaisia päätelmiä ja ratkaisuja ja anna pölyn laskeutua ennenkuin luot tilanteesta johtopäätelmiä. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin suhdetoimintasi saa lempeämpiä sävyjä. Kolmannella viikolla seuranpito jo on piristävää ja hauskaakin. Jokin aiemmin aloittamasi ryhtymys vaatii lisäselvityksiä ja uudelleen miettimistä kuun alusta alkaen. Varaudu siihen että toimintasi vaatii uudedelleen järjestelyjä ja aikataulujen venymisiä pidemmälle kuin alunperin ajattelit. Vältä kuun viimeisinä päivinä liian nopeita ratkaisuja ja valintoja. Riskinä on kuvitella menevänsä siitä yli mistä aita on matalin tai liiotellut hankkeet.

Skorpioni, Maaliskuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Vaikkakin maaliskuu on skorpioneille kiireinen ja velvoitepitoinen, niin kuukauden ensimmäinen viikonloppu suosii hankkeiden kohdalla edistysaskeleita. Jollain tasolla voit saada asioihin helpotusta ja lisää pelivaraa yllättävältäkin taholta. Pääsääntöisesti aikataulut ovat kuitenkin tiukkoja ja sinulla riittää asioissa suunittelua ja harkitsemista ainakin kuun puoleenväliin asti. Ole kärsivällinen ja vastuullinen kuun toisella viikolla, jolloin joku tilanne muodostuu akuutiksi ja vaatii järkeistämistä. Jokin sopimusasia tai keskustelu voi nyt pistää sinut mietteliääksi ja vaatia puoleltasi järkeistämistä ja pitkän päälle suunittelua. Puolesta kuusta eteen päin ihmissuhteissasi olevat ongelmat nousevat herkästi esille. Jonkun yllättävä käytös voi tuntua hämmentävältä ja jättää sinut olosuhteissa yksin miettimään ratkaisuja. Läheisesi voi nyt näyttää itsestään heikoimpia puoliaan ja vastuu asioista jää sinulle. Yhteistyö hankkeissa voi muodostua tilanteita joissa sinulle jää asioiden hoitamiset ja voit kokea liian suurta taakankantamista. Kärsivällisyys ja maltti ovat tässäkin tilanteessa  keinoja rakentaa asioita eteenpäin.

Jousimies, Maaliskuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuu alkaa jousimiehillä etukäteen suunittelemattomien tehtävien lisääntymisellä. Koeta olla joustava, vaikka sinulta edellytetäänkin joitain uhrautumisia omasta puolestasi. Kuun toinen viikko muodostuu kiireiseksi ja käsillä on monia asioita hoidettavana. Jokin keskustelu tai asian esille otto, mitä olet vältellyt tai venyttänyt, voi nyt olla paikallaan ja puhdistaa ilmapiiriä. Asioista suoraan puhuminen ja kipukohtien esille nosto loppujen lopuksi edistää tilannettasi eteenpäin. Kuun neljännellä viikolla silmäsi voivat avautua näkemään jonkin asian oikean laidan ja tilanne voi hämmentävällä tavalla muuttaa olosuhteitasi. Jonkin juoksevan asian hoitaminen järkevällä tavalla voi juontaa juurensa menneisyydestä ja asia vaatii nyt pikaisia toimia ja selvittämisiä. Nyt ei ole sopiva hetki ryhtyä mihinkään uusiin hankkeisiin, sillä väärinkäsitykset ja liiallinen hyväuskoisuus voivat sekoittaa tilannettasi. Tarkista faktat ja ole erityisen tarkka sopimuksellisissa asioissa. Kuun viimeinen viikonloppu on suosiollinen ihmissuhteissasi ja seuranpito on viihdyttävää.

Kauris, Maaliskuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuun alku on kauriille merkityksellinen ihmissuhteiden kannalta ja jotain yllättäviä muutoksia voi olla vastassasi. Kyseessä voi olla muutoksia olosuhteissasi, jotka loppujen lopuksi helpottavat ja edistävät tilannettasi, vaikkakin odottamattomalla tavalla. Ole siis utelias ja avoin tilanteissa. Kuun toinen viikko tuo raha-asioihin miettimistä ja ratkaisuja eteesi, mutta tässäkin suhteessa sävynä on asioiden edistäminen. Kuun neljännellä viikonlopulla saat antaa itsellesi luvan ottaa löysemmin ja voit saada tilaisuuden tehdä jotain luovaa ja mieltäsi virkistävää. Jokin uusi idea tai unelma voi nyt nostaa päätänsä ja vasta aika näyttää sen toteuttamiskelposuuden. Kuun loppu voi merkitä jonkin keskeisen asian tai olosuhteitten muuttumista ja jokin asia elämästäsi voi nyt jäädä menneisyyteen. On ehkä aika ottaa rohkea hyppy kohti tuntematonta ja olosi voi tuntua alkuun uhatulta. Voit kokea olevasi puun ja kuoren välissä, mutta ymmärrät kyllä että vanhaa ei voi enää viedä eteenpäin, vaan on suunnattava katse kohti tulevaisuutta.

Vesimies, Maaliskuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuussa vesimiesten oma yritteliäisyys tulee nyt hyvään käyttöön ja panostasi asioiden etenemiseen tarvitaan. Jokin jo aiemmin alkuvuonna syntynyt pattitilanne voi aueta jos olet tehnyt kaikkesi asian edistämiseksi. Kuun toisen viikon yhteydenotot tai saamasi viestit voivat edistää ja muuttaa tilannettasi eteenpäin. Sitoumukset voivat olla painavia ja elämänkenttääsi supistavia, mutta nyt on aika järkeistää ja inventoida olosuhteitasi. Kuun kolmas viikonloppu tuo liikehdintää ja kiireitä juoksevien asioiden hoidossa mutta vauhtisi on nyt hyvä ja saat aikaiseksi asioita. Kuun kolmannella viikolla ihmissuhteisiisi tulee kuvaan mukaan hauskuutta ja piristyt yhteisestä ajanvietosta. Sen sijaan loppukuun päivinä eteesi voi nousta haikeita tunnelmia, johtuen ihmissuhteissasi tapahtuvista muutoksista. Tosin järkevä yhteistyö onnistuu jos otat vastuuta tilanteissa. Jotain voi nyt elämässäsi jäädä taakse ja on aika liikahtaa eteenpäin. Kuun viimeiset päivät ovat hektisiä ja tekemisen tahti on reipasta.

Kalat, Maaliskuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuu alkaa kaloilla viihdyttävästi ja onnistuneesti. Jokin uusi mahdollisuus voi raottaa ovea ja voit saada tilaisuuden ryhtyä tekemään jotain mieleistäsi. Ole rohkeasti liikenteessä ja uteliaisuus uusille asioille olisi suotavaa. Kuun toisen viikon kiireet ovat aikataulujasi kiristäviä mutta olet nyt tehokas ja saat paljon aikaiseksi. Jonkin asian järkeistäminen onnistuu ja koet ponnistelujesi tuottavan tulosta. Kuun neljäs viikko on riskialtis käytännön asioiden hoitamisille, joten vältä kovin suuria siirtoja. Aika suosii ennemminkin luovuutta ja uusien asioiden ideointia kuin käytännöllistä tehokkuutta. Voit nyt olla liian sinisilmäinen havaitaksesi olosuhteiden realiteetteja, joten jätä suuremmat muutokset tuonnemmaksi. Kuun viimeisinä päivinä olet onnekas ja keskustelut ja verkostoituminen vie asioitasi eteenpäin. Jaa tällöin ajatuksiasi muiden kanssa ja ole lähiympäristösi kanssa ahkerasti tekemisissä. Jokin rahaan liittyvä asia voi olla myös kyseessä ja saat yllättäen itsellesi lisää pelivaraa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.