Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alkupäivät ovat oinaalle idearikkaita ja voit saada ahaa-elämyksen jonkin uuden tavan kautta ajatella asioita. Aika suosii myös uusien kontaktien löytymisiä kuin myös edullisia sopimusasioita. Ole  utelias ja rohkea kokeilemaan jotain uutta ja verkostoidu ja keskustele muiden kanssa asioistasi. Myös ihmissuhteissasi voi kuun ensimmäisellä viikolla tapahtua jotain radikaalia ja suunittelematonta. Yllättävä kohtaaminen on mahdollista joka merkitsee muutoksia ja uusien mahdollisuuksien avautumista. Voit nyt tunne-elämän kannalta koekea kumouksellisuutta ja uudestisyntymistä. Olet koko kuun erityisen energinen ja aikaansaapa ja uusia ryhtymisiä on näköpiirissä. Kuun toinen viikko voi antaa mahdollisuuksia ryhtyä tekemään jotain uutta ja pääset toteuttamaan omia intressejäsi hyvinkin yllättävällä tavalla. Samalla ryhtymiset ja valinnat karsivat jotain vanhaa pois elämästäsi ja jätät taaksesi menneisyyttä. Valinnat, joita tässä kuussa teet, vaikuttavat hyvinkin pitkälle elämääsi kohti tulevaisuutta, joten ole tietoinen mihin olet menossa mukaan.

Harka, Maaliskuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Härkien on hyvä maaliskuun ensipäivinä pitää realiteetit muistissa ja olla liioittelematta lupauksissaan ja hankinnoissa. Riskinä on liioitella omia mahdollisauuksiaan. Kuukauden energiat kuluvat helposti menneiden tapahtumien ja asioiden vatvomiseen ja haluatkin pysytellä hieman taustalla. Kuun kolmas viikko suosii luovuutta ja uusien asioiden ideointia. Anna aikaa itsellesi kuulla mitä sisuksistasi on kumpuamassa ja käytä luovuuttasi. Kolmannella viikolla sosiaalisuutesi palautuu ja yhteistyökykysi paranee. Kannattaakin loppukuussa antaa aikaa läheisillesi niin huomaat että yhdessä on elämä hauskempaa kuin yksin puurtaen. Pystyt myös vetämään puoleesi huomiota vastakkaiselta sukupuolelta ja romantiikkaa on tilanteissa mukana. Kuun lopulla voi olla ajankohtainen jokin yhteiseen elämään liittyvä tärkeä päätös tai ryhtyminen. Katso mihin sitoudut sillä sopimuksilla on nyt kauaskantoiset seuraukset.

Kaksoset, Maaliskuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko on edistävä kaksosilla ja jokin viesti, yhteydenotto tai neuvottelu edistää asemaasi. Ihmissuhteissasi on myös uudistavaa henkeä ja voit helposti nyt muodostaa ja luoda uusia kontakteja ja tuttavuuksia. Ole avoin toisten ehdotuksille ja menee mukaan uusiin ryhtymyksiin ja hankkeisiin. Toisella viikolla oma aktiivisuutesi palkitaan ja voitkin keksiä uuden tavan tehdä jotain merkittävää ja kiinnostavaa. Olet energinen ja saat aikaiseksi nyt jälkeä tekemisistäsi. Kuun kolmas viikko vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä juoksevien asioiden hoitamisissa. Jokin aiemmin tapahtunut erhe tai virhearviointi voi tulla esiin ja vaatii nyt tehokasta oikaisua ja korjaamista. Vastuu on itselläsi, joten ryhdy toimeen tilanteen saattamiseksi paremmaalle tolalle. Vältä myös nyt menemästä mukaan mihinkään riskialttiiseen hankkeeseen ja ota aikaa selkiyttääksesi taustoja ja faktoja ennenkuin sitoudut mihinkään uuteen projektiin. Viimeinen viikko on velvoitteinen mutta tehokas.

Rapu, Maaliskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rapujen energiat maaliskuussa keskittyvät ihmissuhteisiin ja niihin ilmentyviin ongelmiin. Kuun ensimmäisellä viikolla ristiriitoja nousee esiin ja sinusta voi tuntua että ylitsesi kävellään huomioimatta itseäsi ja omia tarpeitasi. Joku voi käyttäytyä omavaltaisesti ja syytöksiä kohdistuu itseesi. Älä mene mukaan valtataisteluihin vaan ota asiat esiin suoraan ja avoimesti. Toisen viikon tilanteet ovat muuttuvaisia ja jotain voi sattua joka pistää sinut ahtaaseen rakoon. Rehellisyys ja suoruus ovat tällöinkin avainasemassa, vaikka todellisuus tekisikin kipeää. Jotain keskeistä voi nyt elämässä jäädä menneisyyteen antaen tilaa uudistumisille. Kolmas viikko helpottaa tilanteita ja keskustelut ja neuvottelut helpottavat oloasi. Myös ilmapiiri suhdetoimissasi muuttuu sovittelevammaksi ja mahdollisuuksia yhteistoimintaan alkaa olla näkyvissä. Koko kuukausi on kiireinen ja velvoitteita tuntuu tulevan lisää joka suunnalta.

Leijona, Maaliskuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun alkupäivinä jokin yhteydenotto tai yllättävä viesti on mielenkiintoasi herättävä ja innostava. Mene mukaan tilanteisiin, vaikka et tapahtumia ja avautuvia mahdollisuuksia niin olisikaan suunitellut etukäteen. Ihmissuhteissasi on vauhdikkuutta ja tapahtumarikkautta. Luo uusia kontaksteja rohkeasti ja tee asioita yhdessä muiden kanssa. Jotain positiivista uudistumista on nyt luvassa. Kuun toisella viikolla olet aloitteikas ja energinen. Sinulle voi avautua mahdollisuus lähteä toteuttamaan jotain uutta hanketta tai ryhtymystä joka antaa sinulle enemmän liikkumatilaa ja mahdollisutta toteuttaa intressejäsi. Tilanteet etenevät hektisesti mutta olet kyllä energinen ja jaksava ja pysyt hyvin vauhdissa mukana. Kolmannesta viikosta eteenpäin toimit mieluimmin omiin nimiisi ja omia aikataulujasi noudattaen. Ihmissuhteissasi on velvoitteisempi sävy ja viihdytkin mieluimmin omassa rauhassasi. Myös hankintojen kannalta loppu kuu on riskialttiimpaa, joten vältä turhia sijoituksia ja ostoksia.

Neitsyt, Maaliskuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Työkeskeinen kuukausi, jolloin neitsyet panostavat tehtävien viimeistelyyn yllätävien tilanteiden muuttumisten myötä. Aikasi kuluu myös työyhteisön henkilökemian selvittelyihin ja muutoksia tällä saralla on kuvassa mukana. Varsinkin kuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat vaativia ja tilanteet kärjistyvät. Koeta pitää asiat asioina ja pää kylmänä. Ympärilläsi on valtataisteluita ja epämääräistä kähmintää ja osa sotkuista tuntuu kaatuvan niskaasi. Kuun kolmannella viikolla kuulemasi asia saa sinut mietteliääksi ja vastuu asioista tuntuu jäävän itsellesi. Tästä eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee kuitenkin helpotusta ja voit jakaa asioitasi läheistesi kanssa. Joku tilanne tai asia voi tuntua järjettömltä ja saa sinut hämmentyneeksi. Ota selkoa asioista ja tarkista että kaikki mitä kuulet on todenperäistä. Jonkun sanomisiin ei kannata nyt luottaa ja kannattaakin antaa itselleen aikaa, jotta asiat asettuvat oikeaan valoon. Järkeistäminen ja maltti on nyt paikallaan, joten jätä turha hosuminen pois.

Vaaka, Maaliskuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämässä on maaliskuussa ihmissuhteet tapahtumien keskiössä ja muutoksia tällä saralla on näkyvillä. Joku ympärilläsi voi nyt käyttäytyä yllättävällä tavalla ja tilanteet saavat nopeita käänteitä. Omaa ääntäsi voi nyt olla vaikeaa saada kuuluville ja voit kokea että ylitsesi kävellään. Rohkeutta vaaditaan ja kykyä pitää puolensa. Ota sinua vaivaavia asioita suoraan esille ja rajaa oma reviirisi tehokkaasti. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko ja toisen viikon alku ovat hektisiä ja vaativat tietoista asennetta siitä mitä on tapahtumassa. Nyt ei ole syytä suostua ihan kaikkeen suorilta käsiltä mitä sinulta vaaditaan, vaan tarkista asioita ja pidä huoli oikeuksistasi. Jotain voi jäädä elämässäsi nyt menneisyyteen ja on aika tehdä tilaa uudistuksille. Anna ajan kulua niin voit huomata että kaikki on loppujen lopuksi vapauttanut sinua vanhoista rasitteista ja aikansa eläneistä olosuhteista. Uutta voi tulla elämääsi nopeammin kuin osaat odottaakaan.

Skorpioni, Maaliskuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuun alkupäivinä skorpionien on hyvä olla tietoinen sopimusasioista ja käupankäyntiin liittyvissä asioissa, ennenkuin menet mukaan mihinkään uuteen hankkeeseen. Älä ole liian luottavainen vaan hoida järkevästi asioitasi, sillä nyt on riskinä ajatella että asiat ovat paremmalla tolalla kuin todellisuudessa ovatkaan. Loppuviikko asettaa asiat jo oikeisiin mittasuhteisiin jos korjaamisen varaa tilanteisiin syntyy. Kuun kolmas viikko suosii luovuutta ja uusien ideoiden syntymistä. Kokeile ilmaista itseäsi uudella tavalla ja kuuntele herkkää sisäistä ääntäsi. Ihmissuhteisiisi tulee myös tapahtumarikkautta ja runsautta ja sosiaaliset kuviosi ovat lisääntymässä. Toisaalta kuun viimeisellä viikolla joku voi luvata sinulle enemmän kuin pystyy tarjoamaan, joten ole edes hieman epäileväinen jos kaikki tuntuu kovin ruusuiselta. Vältä myös turhia ostoksia tai hankkeita, sillä voit joutua myöhemmin huomaamaan, että sijoitit varojasi turhuuteen.

Jousimies, Maaliskuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuun ensimmäisten päivien yhteydenotot ja viestit ovat kannaltasi edistäviä. On hyvä hetki keskustella ja selvittää asiota ja saada vauhdittumisia juoksevien asioiden hoitamisiin. Suhdetoimissasi on positiivinen henki ja ensimmäisen viikon suunittelemattomat käänteet ihmissuhteissasi piristävät mieltäsi. Toisen viikon tapahtumat ovat myös yllätyksellisiä mutta saat nyt ennemminkin lisää toiminta-aluetta haltuusi ja tilanteet edistyvät kannaltasi positiiviseen suuntaan. Ole itse myös aktiivinen sillä energisyytesi ansiosta saat helpolla jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi. Kolmannen viikon alussa kuulemasi asia on riskialtis ja voi avata silmäsi huomaamaan jonkin aiemmin tapahtuneen virhearvioinnin. Jokin voi nyt vaatia ylimääräistä työtä ja panostusta ja vastuu asian hoitumisesta on itselläsi. Ole tarkka ja tiedosta että tilanteet eivät nyt hoidu itsestään, vaan omaa panostusta ja vaivannäköä edellytetään.

Kauris, Maaliskuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden on hyvä varaustautua ylimääräisellä satsauksella maaliskuun velvoitteisiin ja lisääntyviin kiireisiin. Tahti on kiihkeä koko kuun mutta varsinkin kuun ensimmäiset kaksi viikkoa juoksuttavat sinua yllättävillä käänteillä ja suunnan muutoksilla. Jotain voi sattua joka vaatii nyt ylimääräistä asennetta ja vaivannäköä, jotta voisit pitää tilanteita hallussa. Voit joutua puolustuskannalle tilanteissa ja varaudu siihen että kaikki ei nyt suju aivan suunitellusti. Ihmissuhteesi ovat myös koetuksella ja vaativuutta on ilmassa. Ole mahdollisimman suora ja nosta asiat rohkeasti esille jättämättä mitään piiloon. Kuun kolmas viikko on jo sopuisampi ja antaa tilaa yhteisymmärrykselle ja edistykselle. Neuvottele, keskustele ja ideoi luovalla tavalla, sillä voit nyt keksiä uuden keinon päästä eteenpäin. Loppukuun ajan ihmissuhteissasi on enemmän tukevuutta ja hallittavuutta, joten tee rohkeasti yhteistyötä muiden tahojen kanssa.

Vesimies, Maaliskuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuu alkaa vesimiehillä vauhdikkaasti ja uusia mahdollisuuksia avaavasti. Jokin idea, keskustelu tai yhteydenotto on uusia uria avaava ja saa mielenkiintosi heräämään. Verkostoidu ja jaa asioitasi muiden kanssa, sillä kontaktit joita nyt luot, ovat merkityksellisiä ja elämänpiiriäsi laajentavia. Jokin yhteistyöhanke on suotuisa ja pidemmän päälle suotuisa. Olet itse koko kuukauden energinen ja pystyt suoriutumaan tehtävistäsi liiemmin rasittumatta. Kolmannella viikolla raha-asioissa on syytä olla huolellinen ja tarkka. Myös jokin unohdus juoksevien asioiden hoidossa voi sattua, joten tarkista kaikki huolella. Nyt ei ole oikea hetki tehdä mitään sijoituksia tai hankintoja, sillä arviointikykysi voi olla hieman epäkeskittynyt. Kuun kaksi viimeistä viikkoa olet hieman vetäytyvämpi seuranpidosta tai yhteinen toiminta voi painottua velvoitteiden hoitamisiin. Ota tällöin vastuuta yhteisistä asioista ja panosta ylimääräistä suhdetoimintoihisi.

Kalat, Maaliskuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kaloille maaliskuu tuo talous- ja raha-asioiden selvittelyjä ja uudelleenjärjestelyjä. Varsinkin alkukuun kuviot voivat yllättää ja saada sinut mietteliääksi. Jokin muutos voi nyt olla ajankohtainen ja edellyttää järkeitämistä ja realistista otetta. Kuun ensimmäisen viikonlopun tapahtumat saavat sinut jonkin päätöksen eteen ja koet, että tilanteisiin on mahdollisuus löytää ratkaisuja.  Kolmas viikko varoittaa virhearvioinneista ja väärinkäsityksistä. Ole tarkka siitä mitä puhut ja sovit ja että kaikki tulee hoidettua ajantaselle. Jokin unohdus voi sotkea asioitasi ja aiheuttaa lisä vaivaa. Vältä sopimusasioita ja jos teet hankintoja niin ole erityisen tarkka siitä miten sinulle mitäkin kaupataan. Voit nyt liian hyväuskoisena mennä mukaan hankkeisiin, joista myöhemmin seuraa harmia. Kuun viimeisinä päivinä saat tukea ja apua hyvältä ja luotettavalta taholta joten jaa asioitasi muiden kanssa. Sosiaalisuutesi on kasvamassa ja nautit yhteisestä tekemisestä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.