Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuussa oinaiden aikaa kuluu vanhojen, keskeneräisten asioiden loppuunsaattamisiin varsinkin alkukuussa. Hoida maltilla kaikki vaadittavat asiat pois päiväjärjestyksestäsi sillä jo loppukuu antaa tilaa uusille hankkeille ja ryhtymisille. Kuun toisella viikolla on hyvä olla tarkkaavainen juoksevien asioiden hoitamisissa, sillä jotain ylimääräistä sotkua on helposti kuvassa mukana. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä mitään sopimuksia, mitkä vaikuttavat tulevaisuuteesi. Riskinä on olla huomioimatta yksityiskohtia, jotka loppupeleissä ovatkin merkittävämmässä roolissa kuin alun perin ajattelet. Neljäs viikko virittää jo uudet suunitelmat ja ideat liikkeelle ja tilanteet vauhdittuvat. Ryhtymiset saavat tuulta alleen ja keskustelut ja neuvottelut ovat tilannettasi edistäviä. Myös kuun viimeiset päivät suosivat verkostoitumista ja laajenevia yhteyksiä. Pystyt myös olemaan idearikas ja samalla realistinen, joten voit keksiä uusia tapoja ratkaista vanhoja ongelmia.

Harka, Maaliskuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuu on kaikin puolin härille rauhaisampi ja tasaisempi kuin alkuvuosi, jolloin ovat joutuneet kohtaamaan ylimääräistä kiirettä ja velvoitteita. Kuun ensimmäisinä päivinä vielä olet ahkeraan juoksemassa paikasta toiseen mutta loppukuu antaa tilaa rauhoittumiselle. Hoida siis juoksevat asiat mallilleen jo alkukuusta, jotta tilaa syntyisi leppoistelulle myöhemmin. Kuun puoliväli nostaa luovia ideoita ja impulsseja pintaan ja voit tehdä jotain omaa tahtiisi kuunnellen sisäistä ääntäsi. Myös kontaktien pito erinäisiin tahoihin on asioitasi edistävää, joten jaa asioitasi muiden kanssa ja keskustele uusista ideoistasi. Kuun loppu on suosiollinen myös ihmissuhteiden kannalta ja sopusointua on tarjolla yhteistyöhankkeissa. Kuun loppupäivät vilkastuttavat tahtiasi hieman jonkin menneisyydestä kumpuavan ongelman ratkaisemiseksi. Ole tietoinen sopimuksistasi joita olet tehnyt, sillä tällöin katsotaan oletko kyennyt olemaan aiemmin tarpeeksi tarkka ja realistinen.

Kaksoset, Maaliskuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset joutunevat maaliskuussa selkiyttämään monin tahoin elämänsä olosuhteita järkevämpään suuntaan. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä suurisuuntaisia hankintoja tai ryhtyä toimimaan asioissa uudella tavalla. Kannattaa ennemminkin ottaa hieman etäisyyttä ja suunnitella ja tutkia asioita. Riskinä ovat mm. huolimattomuus, väärinkäsitykset ja sinisilmäisyys. Jos sinulle tarjotaan jotain uutta mahdollisuutta tai tilaisuutta, niin on hyvä ottaa taustoista selvää ja olla uskomatta kaikkeen suoriltakäsin. Jo kuun ensimmäinen viikko aloittaa kärsivällisyyden vaateen ja ylimääräistä vastuuta on asioiden hoitamisista hyvä ottaa. Toisen viikon yhteydenotot ja viestinnät edellyttävät lisäselvityksiä ja on hyvä varautua siihen, että suunnitelmat venyvät aina loppukesään selkiytyäkseen. Kuun neljäs viikko on herkästi ylilyövä ja riskinä on mennä siitä yli mistä aita on matalin. Pidä pää kylmänä ja korjaa erheitä ja järkeistä kaikkea mikä liittyy elämääsi keskeisesti.

Rapu, Maaliskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko tuo onnistumisia rapujen työtehtäviin ja jaksat puurtaa väsymättä tehtäviesi parissa. Asiasi soljuvat suunnitellusti ja järjestelmällisesti. Toisella viikolla on luvassa yllätyksiä mutta mieluisalla tavalla. Ole valmis kokeilemaan jotain uutta niin huomaat saavasi hyvää jälkeä aikaiseksi. Toisen viikonlopun keskustelut virittävät luovuuttasi, mutta vasta aika näyttää ovatko uudet ideat toteuttamiskelpoisia. Kolmannella viikolla on hyvä ottaa selvää asioista ja tarkentaa ideoitasi. Voit saada tällöin selkeämpää kuvaa tilanteestasi jakamalla asioitasi muiden kanssa. Myös ihmissuhteissasi alkaa parempi jakso ja yhteisymmärrys luo läheisyyttä ja yhteisyyttä. Neljäs viikko on eritoten hauska niin sosiaalisesti kuin romantiikan kannaltakin. Jotain konkreettisesti sitovaa ja edistyksellistä on näköpiirissä ja myös realiteetit ovat kohdillaan. Kuun viimeisen päivän yllättävät yhteydenotot ovat kumouksellisia ja saa sinut pohtimaan asioitasi uudelta kantilta.

Leijona, Maaliskuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko ylläpitää vielä hieman turhautumisen olotilaa päällä ja keskustelut ja neuvottelut voivat helposti mennä rähinän puolelle. Koeta hillitä omaa ärsyyntymistäsi ja pidä diplomatiaa yllä. Pienet juoksevat asiat voivat myös takkuilla ja pistää sinua juoksemaan ylimääräisesti. Toinen viikko alkaa jo sosiaalisemmin ja oma energisyytesi balansoituu ja saat tasaisempaa jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Alkuvuoden tempoilut jäävät taakse ja voit huomata oman olotilasi kohenevan. Kuun neljäs viikonvaihde lupaa hauskuutta ja piristävää tekemistä. Tee asioita yhdessä muiden kanssa niin huomaat piristyväsi entisestään. Jokin retki tai matka voi olla erityisen onnistunut. Myös neuvottelut, sopimukset ja kauppaan liittyvät teemat ovat edistäviä ja tilaasi kohentavia. Impulssit tulevat nopeaan tahtiin mutta on hyvä olla uteliaana liikkeellä ja tutkia uusia puolia elämästä.

Neitsyt, Maaliskuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden on maaliskuussa syytä ola tarkkana tehtyjen sopimusten kanssa, sillä voit nyt helposti huomata olevasi tilanteessa, jossa sinulla ei ole täyttä käsitystä siitä missä mennään. Jokin asia voidaan esittää sinulle valoisammin kuin se todellisuudessa onkaan, joten on hyvä välttää liiallista herkkäuskoisuutta. Toisaalta myös jos olet aiemmin mennyt johonkin projektiin mukaan liian heppoisin perustein, niin nyt voivat tämän maailman faktat ja säännöt tulla eteesi. Koeta itse pitää realiteetit kasassa ja olla liioittelematta mitään kenellekkään luvaten jotain mistä et pysty pitämään kiinni. Aikasi kuluu herkästi asioista selvää ottamiseen ja turhautumisen tunteet voivat vallata mielesi. Työelämässä voit tulla pisteeseen, jossa joudut miettimään valintojasi uudestaan. Älä anna tilaa turhille itsesyytöksille, jotka nakertavat itsetuntoasi. Pidä sensijaan pää kylmänä ja hoida juoksevat asiat tarkasti. On hyvä myös olla realisti sen suhteen minkä eteen uhraat aikaasi, jotta et tulisi hyväksikäytetyksi.

Vaaka, Maaliskuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko suosii uusia kontakteja ja ihmissuhteita. Jokin yllättävä kohtaaminen voi osua kohdalle ja tuoda mielenkohennusta. Ole utelias luomaan uusia tuttavuuksia ja muuttamaan suunitelmiasi tämän myötä. Kuun toinen ja kolmas viikko ovat rauhoittavia ja asiasi etenevät suunitellusti. Tosin työyhteisössäsi voi olla outoja käänteitä ja hämmentäviä tilanteita mutta omiin olosuhteisiisi nämä eivät suoranaisesti vaikuta. Koeta olla ennemminkin puuttumatta liikkeellä oleviin huhuihin ja hoida omat asiasi huolella. Olet energinen ja pystyt asennoitumaan tilanteisiin realistisesti ja lähinnä muita auttamalla. Kuun viimeinen viikonloppu tarjoaakin sitten uutta tekemistä ja toimeliaisuutta. Yhteinen hanke tai ryhtymys on onnistunut ja virittää mielialaasi kiinnostuneeksi. Kuun viimeisten päivien yhteydenotot vaativat ripeää otetta ja kykyä olla utelias ja avoin.

Skorpioni, Maaliskuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuu alkaa skorpioneilla kiireisesti ja juoksevat asiat vaativat toimintaa ja ryhtymisiä. Ärsytyskynnyksesi voi olla matalalla ja ristiriidat ja neuvottelut kärjistyvät herkästi. Koeta olla diplomaattinen ja suvaitse toisenlaisia mielipiteitä. Toisesta viikosta eteenpäin talouteesi vaikuttavat asiat edellyttävät omaa toimintaa ja uhraamalla jotain yhteisen hyvän eteen voit saada tilanteeseen selkeyttä.  Toisella viikonlopulla omat luovat ideasi voivat olla huomion ja edelleen kehittämisen arvoisia. Pysähdy kuuntelemaan sisintäsi niin uudet ideat voivat kummuta pintaan. Ihmissuhteissasi on myös tästä eteenpäin enemmän herkkyyttä ja voit empatiaa osoittamalla saada tilanteisiin hyvää yhteisymmärrystä aikaiseksi. Kolmannella viikonlopulla kannattaa kuitenkin olla tietoinen siitä, kenen eteen uhraat aikaasi. Jonkun toisen tarpeet voivat vaatia liikaa osaltasi ja voit ennemminkin tehdä karhunpalveluksen kuin oikeasti avittaa toista eteenpäin elämässään.

Jousimies, Maaliskuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten on hyvä olla maaliskuussa tarkkana ja tietoinen asioista, joihin menee mukaan. Voit joutua ryhtymään hommiin, jotka eivät varsinaisesti näin raskaalla kädellä kuuluisi itsellesi. Tavallaan kyseeseen voi tulla kohdallesi sijaistaminen jonkun toisen hommissa ja näin ollen uhraamaan aikaa toisen hyväksi. Katso mitkä asiat ovat vaivannäön arvoisia ja mitkä taas toissijaisia. Jo kuun ensimmäinen viikko antaa merkkejä loppukuun sävyille ja tahtisi tuntuu vain kiristyvän loppukuuta kohden. Hoida tärkeimmät asiat ja jätä toisarvoiset myöhempään ajankohtaan, jotta et polttaisi itseäsi loppuun. Varaa aikaa tarpeeksi palautumiseen, sillä energiatasosi on hieman madaltunutta. Voit huomata olevasi tilanteissa, jotka vaativat rajaamista ja järkeistämistä. Malltia ja kylmää päätä on hyvä käyttää ja tehdä selkiyttäviä valintoja ja ratkaisuita.

Kauris, Maaliskuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuun toisesta viikosta eteenpäin kauriit voivat kokea tarvetta kääntyä sisäänpäin ja energiatasosi on hieman laskussa. Jokin menneisyyteesi liittyvä asia voi nousta tietoisuuteesi ja vaatia lisäpohdintaa ja uudelleenarviointeja. Tutkaile herkällä korvalla esiin nousevia teemoja jotta voit jonkun läheisen ihmisen myötä läpikäydä asioita syvällisesti. Varsinkin kolmas viikko voi olla merkittävä tuoden sinulle jonkin ratkaisun tai positiivisen käännekohdan. Voit saada parannusta aikaiseksi elämän tärkeissä kysymyksissä ja jokin edistysaskel tuottaa iloa jo konkreettisemmalla tasolla. Neljäs viikko suosii yhteistä tekemistä ja muutenkin yhteiseloa. Panosta tällöin ihmissuhteisiisi ja vietä aikaasi muiden seurassa. Oma luovuutesi voi myös tässä kuussa nousta pintaan ja voit löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi. Mutta tämäkin vaatii sisäisen äänen kuulemista ja sivussa pysyttelemistä maailman riennoista. Loppukuuta kohden velvoitteita tulee enemmän osallesi ja asiat vaativat jo ripempää otetta.

Vesimies, Maaliskuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä talouteen liittyvät asiat nousevat ratkaistaviksi maaliskuussa ja aikasi tuntuu kuluvan pääsääntöisesti haaveiluun ja suunnitteluun tällä saralla. Nyt onkin hyvä ottaa asioihin aikalisä ja lykätä päätöksiä reilusti tuonnemmaksi. Toki kannattaa ottaa selvää asioista ja suunnitella, sillä kohteesi ja tarkoituperäsi ovat vasta muotoutumisen asteella. Haaveissasi voi vielä tapahtua ajan kuluessa muutoksia ja tarkennuksia ja aika ei ole vielä kypsä sijoituksiin ja lopullisiin hankintoihin. Kuukausi alkaa kuitenkin ihmissuhteiden myötä hauskalla tavalla ja yllättäviä kohtaamisia ja tapaamisia on luvassa. Liiku ihmisten parissa kuun ensimmäisellä viikolla, sillä jotain mieltäsi virkistävää on muiden taholta tarjolla. Kuun toinen viikko palauttaa tasapainoa energiatasoosi ja koet hereistyväsi kuun loppua kohden niin että viimeisellä viikonlopulla haluat jo liikehtiä ulospäin kokeilunhaluisesti. Kaiken kaikkiaan kuukausi ei tuota suurempia suunnanmuutoksia vaan asiat ja olosuhteet ovat pysyvällä maaperällä.

Kalat, Maaliskuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuussa kalojen on hyvä pidättäytyä olennaisuuksissa ja jättää suuremmat ratkaisut tuonnemmaksi. Voit huomata olevasi tilanteessa jossa ideoit ja unelmoit runsaasti ja monimuotoisesti mutta vasta aika näyttää tulevaisuudessa mitkä haaveet ovat toteutumiskelpoisia käytännön tasolla. Nyt ei ole hyvä aika ryhtyä mihinkään suurisuuntaiseen vaan keskittyä hoitamaan juoksevia asioitasi tarkasti ja tunnollisesti. Riskinä on hutilointi ja unohdukset sekä väärinkäsitykset. Joku voidaan saada näyttäytymään edessäsi hyvinkin hohdokkaalta mutta nyt ei ole hyvä olla turhan sinisilmäinen. Ratkaisut joita nyt teet voivat osoittautua väliaikaisiksi. Aika suosii sensijaan luovuutta ja elämän näkymättömän tason kohtaamisia. Jokin hengellinen herätys voi ravistella kokemusmaailmaasi. Unimaailmasi on normaalia rikkaampaa ja vihjeitä olennaisuuksista saattaa kummuta esiin. Kuuntele sisimpääsi ja luo uusia unelmia. Anna myös itsellesi aikaa tarpeeksi lepoon, sillä energiatasosi on nyt madaltunutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.