Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun ensimmäiset yhdeksän päivää ovat oinaiden kohdalla aikaansaavia ja tuotteliaita päiviä. Jokin käytännön ratkaisu tuo selkeyttä olosuhteisiin ja saat jotain kouriintuntuvaa aikaiseksi. Tähän jaksoon onkin hyvä ajoittaa kaikki tärkeimmät ryhtymiset ja toiminnot. Ihmissuhteisiisi liittyvä menneisyyden kokemus mietityttää taustalla ja jotain jälkiselvitystä on herkästi käsillä. Onkin hyvä nyt varautua siihen, että asian selkiytyminen vie aikaa ja vaatii uudelleenjärjestelyitä ja pohdintaa. Kuun neljäs viikko innoittaa sinua johonkin uuteen, liittyen liikkumiseen, viestintään, matkailuun tai kaupankäyntiin. On hyvä tällöin neuvotella asioista ja ottaa enemmän selkoa taustatekijöistä, jotta saisit parasta jälkeä aikaiseksi. Kuun viimeiset päivät tuovat jo valmista jälkeä eteesi ja jokin asia saa käytännöllisen ratkaisun.

Harka, Maaliskuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuun alkupäivät suosivat luovuutta ja lähinnä henkistä ilmaisukykyä härkien kohdalla. Kovin konkreettisiin ryhtymisiin ei tällöin vielä ole syytä ryhtyä. Kuun toinen viikonvaihde aloittaa toimeliaamman jakson ja oma tarmokkuutesi kasvaa. Tästä eteenpäin saat voimiesi mukaan paljon aikaiseksi ja pystyt ripeään toimintaan. Viimeisellä viikolla voit huomata alkukuun ideoiden saavan konkretiaa alleen ja luovat ideasi käytäntöön. Suuria suunnan muutoksia ei nyt ole näkyvillä ja saat rauhoitettua elämänpiirisi omaan tuotteliaisuuteen. Seuranpito jääkin tässä kuussa enemmän taustalle ja toimit parhaiten yksin ja omiin voimiisi luottaen. Tosin voit saada kitkeriä kommentteja lähipiiriltäsi liian itsekeskeisestä toiminnasta, jos unohdat tyyten toisen tarpeet tilanteissa.

Kaksoset, Maaliskuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuussa kaksosille hyvää aikaa saada jotain valmista jälkeä aikaiseksi ovat kuun ensimmäiset päivät. Jotain voi nyt tulla valmiiksi, kunhan vain itse panostat ja otat harteillesi vastuuta tilanteista. Oma energisyytesi ja käytännöllisyytesi ovat avainasemassa ja voit nähdä kättesi työntuloksia valmiina. Kuun alku ei toki ole hyvää aikaa aloittaa mitään uutta, vaan ennemminkin korjata vanhaa ja viedä entisiä aloitteita loppuun. Riskinä on uuteen ryhtymisessä epärealistisuus tai huolimattomuus. Liikennöintiin liittyvissä asioissa ja kaupallisissa asioissa on hyvä olla tarkkaakin tarkempi, sillä virhearvioinnin riski on olemassa. Kuun puoliväli on velvoitteinen ja sisua ja ponnistuksia edellytetään asioiden edistämisissä. Kuun neljäs viikonloppu on jo suosiollisempi hankkeiden kannalta ja voit tehdä jo edukkaampia siirtoja. Loppukuu rauhoittaa tahtiasi ja tuo hyvää mieltä muassaan.

Rapu, Maaliskuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Vaikka maaliskuun alku painottaa uusia velvoitteita ja kiireistä aikataulua, niin kuvaan mahtuu myös luovuutta ja ihanteidesi mukaista ideointia. Onkin hyvä kaiken keskellä löytää aikaa myös sisäisen äänesi kuulemiselle, sillä jotain hengellisempää on myös tarjolla. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko on tuottelias ja joitain ideoitasi tuodaan jo käytännön tasolle. Kuun toinen viikonloppu rauhoittaa tekemisen tahtiasi ja loppukuu soljunneekin rauhaisampaan tahtiin. Sen sijaan loppukuu painottaa neuvottelujen ja sopimusten tärkeyttä ja aikaasi kuluu asioita tarkistellen ja selkeyttä hakien. Kauppaan ja hankintoihin nähden aika ei suosi kuitenkaan nopeita ratkaisuja ja onkin hyvä siirtää suunitelmia näihin nähden. Vältä liioittelua ja tarkista asioita ennen lopullisia päätöksiä.

Leijona, Maaliskuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun alkupuolella tekemäsi suunitelmat ja sopimukset aiheuttavat varsinkin kuun 11. päivästä eteenpäin ylimääräistä ryhtymistä ja tekemistä. Kiireen tuntu kasvaa ja moninaiset ryhtymiset vaativat energiaasi. Olet kuitenkin nyt realistisesti liikkeellä ja tiedostat hyvin asemasi ja tilanteesi. Suurempia riskejä ei ole tässä kuussa näkyvillä joten tasainen eteneminen on kuitenkin taattua. Kuun kolmannen viikonlopun innoittavat keskustelut virittävät sinua loppukuuta kohden innoittuneesti ja jotitain sopimuksia on syntymässä. Tilanteessa on niin piristystä ja hauskuutta kuin myös sitoutumista johonkin hankkeeseen. Voit nyt luottaa asioiden etenemiseen sopuisasti ja luottavaisesti.

Neitsyt, Maaliskuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun alkupäivät voivat tuoda neitsyiden elämään joitain sekaannuksia ja epäselvyyksiä. On ainakin hyvä olla itse tarkka asioiden hoitamisissa ja tarkistaa myös toisten tekemiset ja ratkaisut jos ne liittyvät omaan elämääsi. Jonkun käytös voi tuoda sotkua elämääsi ja vastuullesi jää helposti jälkiselvittelyt. Älä myöskään ryhdy mihinkään suurisuuntaisiin ryhtymisiin alkukuun aikana, vaan anna ajan kulua niin näet selkeämmin tilanteesi. Kuun puoliväli tuo stressitekijöitä esiin ja on hyvä nyt karsia kaikki turha ympäriltäsi, jotta saisit keskittymisrauhan olennaisten asioiden hoitamiseen. Lepää tarpeeksi ja hoida asioita yksi kerrallaan. Loppukuu on jo rauhoittuneempi ja voit kokea voimiesi palaavan.

Vaaka, Maaliskuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuussa vaakojen suhdetoimet, niin yhteistyökuvioissa, sosiaalisesti kuin tunnesuhteissakin, muutokset ja uudelleenarvioinnit ovat keskiössä. Jokin asetelma on muuttumassa ja kuvaan mahtuu niin pakoittavia kuvioita kuin uudelleenaloituksiakin. Suoruus ja rehellisyys ovat avainasemassa ja onkin syytä avata tilanteita avoimesti ja rohkeasti. Hampaankoloon jättämisiä ja valtapelejä on siis hyvä välttää olemalla itse rohkeasti suora ja avoin. Voit kokea uhkakuvia ja  syviä tunnelmia mutta nyt on hyvä ottaa tietoinen asenne valtapelien suhteen ja rohkeasti pitää oikeudenmukaisuudesta kiinni. On hyvä varautua siihen, että tilanteiden lopullinen selkiytyminen vie enemmän aikaa kuin olettaisit. Loppukuun neuvottelut ja keskustelut ovat vaateliaita mutta jonkinasteiseen tyydyttävään lopputulokseen olet kyllä päätymässä.

Skorpioni, Maaliskuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille maaliskuu ei tuottane suurempia paineita tai suunnan muutoksia. Alkukuukausi suosii elämän näkymättömän tason teemoja. Luovuus ja haaveilu voi nyt tulla hyvään käyttöön ja voit saada uusia ideoita johonkin luvaan toimintaan. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko voi jo tuoda käytännöntason kokeiluihin uudenlaista sitoutumista ja ryhtymistä. Tiedosta toimesi ja sopimustesi seuraukset pidemmän päälle. Kuun toinen viikonloppu tuo sosiaalisuutesi ja ihmissuhteesi tapetille ja jokin yhteinen tekeminen voi olla ajankohtaista loppukuun ajan. Loppukuun tilanteet korostavat myös luovaa ryhtymistä ja tekemistä jonkin yhteistyön merkeissä. Pidä tällöin huolta omalta osaltasi sopimusten kiinnipitämisistä.

Jousimies, Maaliskuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuun alku tuo herkästi jousimiehille pohtimisen aihetta. Jokin sekaannus tai sotku voi vaatia aikaasi ja vastuuta asioiden hoitamisista on nyt hyvä ottaa. Sinisilmäisyyttä on hyvä välttää, sekä ryhtymistä mihinkään kovin riskialttiiseen asiaan. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko on tosin toimelias ja saat jo maata jalkojesi alle ryhtymisilläsi. Kuun puolenvälin uutiset tai kuulemasi asiat edellyttävät realistista otetta ja harkintaa. Kiireen tuntua on kuvassa mukana ja stressitekijät ovat kohonneita. Kolmas viikonloppu rauhoittaa jo mieltäsi hyvien uutisten myötä. Keskustelut ja neuvonpidot ovat onnistuneita, joten jaa asioitasi muiden kanssa luottavaisesti. Neljäs viikonloppu tuo piristystä elämääsi uusien kontaktien ja yhteydenpitojen myötä. Jokin uusi hanke tai ryhtymys on suotuisa mutta ei ole hyvä unohtaa omaa vastuuta asioiden etenemisestä.

Kauris, Maaliskuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuu alkaa kauriiden osalta kiireisenä ja hoidettavat asiat vievät aikaasi. Myös yhteistyö kuviot ja yhteiset hankkeet edellyttävät tässä kuussa eritoten huomiotasi ja onkin syytä olla normaalia diplomaattisempi ja kuunella myös toisten näkökantoja. Kuun toinen viikonvaihe tuo osittain helpotusta tilanteeseesi vähentäen työtaakkaasi. Sen jälkeen tosin neuvottelut, sopimusasiat ja kaupankäyntiin liittyvät asiat voivat vielä mennä uusiksi ja näin ollen viedä aikaasi ylenmäräisesti. Pidä huoli oikeudenmukaisuudesta niin omalta osaltasi kaikkia kuullen, kuin myös ottamalla asioita esiin jos huomaat jotain epämääräisyyttä. Rohkeutta vaaditaan ja uskallusta puhua ääneen vaikeistakin asioista. Vältä salailua ja valtapelejä ja puhu asioista niiden oikeilla nimillä.

Vesimies, Maaliskuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuun alun realistiset ja käytännölliset päätökset velvoittavat vesimiehet sitoutumaan johonkin käytännön toimia vaativaan hankkeeseen. Suurempia kuormia ei nyt harteillesi lastata, vaan jonkin asteista velvoitteista ryhtymistä ja asennetta. Kuun alku muistuttaa myös vaateesta realistisuuteen talouteen liittyvien asioiden myötä. Jokin kömmähdys on mahdollinen ja ja korjausliikkeitä on tehtävä. Kuun puolenvälin jälkeinen aika on suosiollisempi uusien hankintojen suhteen. Olet kekseliäs ja löydät helposti uusia ratkaisumalleja parantaaksesi olosuhteitasi. Jokin uusi idea on kehityskelpoinen ja virittää mielesi tutkiväksi ja uteliaaksi. Myös ihmissuhteissasi on hyväksyvyyttä ja yhteiset keskustelut ovat hedelmällisiä. On hyvä jakaa omia ideoitaan läheisten kanssa, saaden näin enemmän näkökulmia asioihin.

Kalat, Maaliskuu 2017

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on helmikuun alkupäivinä hyvä ottaa taukoa uusien ryhtymysten tai päätösten suhteen. Riskinä on huolimattomuus tai väärinymmärrykset. Jotain voi myös ilmaantua esiin, joka vaatii selkiyttämistä ja korjauksia. On hyvä olla olematta liian hyväuskoinen myös kuulemiesi asioiden suhteen ensikuulemalta. Sen sijaan luovuus ja sisäisen äänen kuuleminen voi synnyttää uutta ja alitajuntasi on nyt esiintulevaa. 12. -18. päivät edellyttävät realismia ja käytännönläheisyyttä ja jokin asia vaatii korjaamista ja paranteluja. Viestimet ja liikennevälineet voivat olla harmina ja vaativat päivityksiä. Vastuullinen asenne ja kärsivällisyys ovat nyt hyveinäsi. Kuun toinen viikonloppu aloittaa onneksesi energisemmän jakson ja koet olevasi aikaansaavempi loppukuuta kohti. Kuun viimeinen viikko suosii omien ideoidesi ja haaveittesi toteuttamisia ja voit alkaa tehdä jotain itsesi näköistä tuotosta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.