Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alku tuo uusia velvoitteita näköpiriisi ja tilanne edellyttää asioista selvää ottamista ja malttia sekä harkintaa. Jonkin tilanteen selkiyttämiseen menee aikaasi aina seuraavan kuun loppuun asti, joten älä hätiköi ratkaisuissasi. Asiat voivat liittyä sopimuksiin, kaupankäyntiin ja liikennöintiin tai tiedonsiirtoon. Ota vastuuta ja pidä pää kylmänä tilanteissa. Kuun ensimmäiset viikot olet energinen ja jaksava ja kuun toinen viikonloppu tarjoaa viihdyttävääkin tekemistä. Loppukuu on kiireisen oloinen ja vastuuta kasautuu erinäisten hankkeiden myötä. On hyvä hoitaa yksi asia kerrallaan ja koettaa ottaa tarpeeksi aikaa lepoon, jotta stressi ei yltäisi toimintakykyysi asti. Kuun viimeisten päivien kiireiden lomaan mahtuu yllättäen hauskuuttakin sosiaalisissa tilanteissa.

Harka, Maaliskuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Härille maaliskuu alkaa positiivisessa hengessä ja kuun ensimmäisten päivien tilanteet ovat edistäviä ja positiivisia. Neuvonpidot ja yhteistyö hankkeet saavat vauhtia ja oma aktiivisuutesi tulee hyvään käyttöön. Jotain uutta voi alkaa varsinkin sosiaalisesti. Uudet ideat saavat maata alleen ja edistystä sopimusasioissa on näkyvillä. On hyvä aika jakaa ajatuksiaan ja ideoitaan muiden kanssa, niin huomaat saavasi enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa tehokkaan jakson, jolloin seuranpito jää hieman takavasemmalle. Omat velvoitteet ja kiireet kasvavat kuun loppua kohti niin, ettei aikaa seuranpitoon tunnu riittävän.

Kaksoset, Maaliskuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuu alkaa vauhdikkaasti ja olet liikkeellä ahkeraan monissa suunnissa. Kannattaa kuitenkin aivan kuun alkupäivinä pitää realiteeteista kiinni ja välttää liian yltiöpäisiä ryhtymisiä. Jotain epärealistista voi kuvassa olla mukana ja virhearvioinnin riski on mahdollista. On hyvä siirtää suurimmat päätökset ja valinnat alkupäivien jälkeiselle ajalle, silloin näet selkeämmin omat mahdollisuutesi. Kiirettä ja vastuunottoa on päivissäsi aina kuun kolmannelle viikonlopulle asti, sen jälkeen tahtisi rauhoittunee. Loppukuun tilanteet rauhoittavat tilannettasi ja olet selvemmillä vesillä siitä missä mennään. Loppukuu tuo viihtyvyyttä ja hauskuutta seuraelämääsi ja tilanteet muodostuvat yllättävillä tavoilla etukäteen suunnittelematta.

Rapu, Maaliskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alun tilanteet ovat kannaltasi edistäviä ja suosiollisia. Viihdyt tilanteissa ja koet onnistumisia niin ihmissuhteissa kuin asioiden hoitamisissakin. Kuun toisen viikon neuvonpidot ja keskustelut vaativat rakennetta ja vastuunottoa. Ole realisti ja ota asioista tarkoin selkoa. Kuun puoliväli painottaa vastuunottoa yhteisten asioiden hoitamisissa ja jotain estettä ja hankaluutta on kuvassa herkästi mukana. Ole kärsivällinen ja tee oma osuutesi asioiden hoidoissa. Kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin kiireen tuntu kasvaa ja keskeneräisten töiden esiinmarssi nostattaa stressiä kuun loppua kohti. Järkevyydellä ja maltilla saat tilanteita edistettyä pikkuhiljaa mutta valmista ei nyt eteesi tuoda tarjottimella. Lepää ja ota aikaa palautumisiin työtehtävien jälkeen.

Leijona, Maaliskuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuu jatkaa rauhoittumisen kuvioita leijonien kohdilla ja suuria mutkia ei nyt tiellesi aseteta. Olet energinen kuun kolmanteen viikonloppuun asti ja saat helposti jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Kuun toinen viikonvaihde tarjoaa piristävää vaihtelua. Jokin uusi tekeminen voi nyt alkaa kiinostaa ja innostut jostain uudesta ryhtymisestä. Ole rohkea kokeilemaan jotain uutta niin huomaat kiinnostuksesi kasvavan. Ympäristössäsi voi tapahtua muutoksia mutta ne eivät tunnu yltävän vaikuttavasti omaan henkilökohtaisille elämänalueille. Pystytkin nyt olemaan ennemminkin toisille tukena heidän muutospaineissaan ja oma lämminsydämellisyytesi tulee hyään käyttöön.

Neitsyt, Maaliskuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun alku tuo neitsyille sosiaalisuutta ja mukavaa yhdessä oloa. On hyvä kuitenkin asennoitua tilanteisiin realistisesti, sillä aivan riskittä tilanteet eivät solju. Jonkun toisen ongelmat voivat imeä mehut itsestäsi, joten katso kuka on empaattisuutesi arvoinen. Kuun ensimmäiset viikot ovat kiireisiä ja velvoitteita riittää tuon tuostakin. Kuun puoliväli on riskialtista talouteen liittyvissä asioissa ja aikaasi kuluu asiaintilan järkeistämiseen. Saat kyllä maltilla ja harkinnalla tilanteen haltuusi mallikkaasti. Kuukauden viimeiset kaksi viikkoa ovat hallitumpaa aikaa velvoitteiden suhteen, joskin viimeiset päivät ovat vastuuta vaativia ja kiirettä lisääviä.

Vaaka, Maaliskuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille maaliskuu marssittaa esiin keskeneräisiä asioita ja hankkeita, joita pitää niveltää ja ajankohtaistaa. Kiirettä on koko kuun ja vastuu asioiden hoitamisista jää itsellesi. On hyvä tiedostaa stressitekijät, jotta osaat antaa itsellesi tarpeeksi aikaa lepoon. Voit kokea turhautumista eteen tulevien esteiden myötä ja kärsivällisyys onkin nyt hyveenäsi. Auktoriteetit elämässäsi vaativat nyt sinulta ylimääräistä ponnistusta ja pitkää pinnaa vaaditaan. Varaudu siihen, että jonkin asian selkiytymiseen menee aikaa aina seuraavan kuyun puolelle asti ennen selkiytymistään. Käytä eloonjäämishuumoria tilanteissa, joihin et pysty itse mitenkään vaikuttamaan.

Skorpioni, Maaliskuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuu alkaa skorpioneilla mukavissa tunnelmissa ja varsinkin ihmissuhteissasi on runsautta ja hyvää henkeä. Aivan kuun alussa kuulemasi asia kääntyy hetimiten onneksesi, vaikka ensin se ei siltä ehkä tunnukkaan. Jaa keskustellen asioitasi läheistesi kanssa niin saat kullan arvoisia vinkkejä ja ideoita ongelmaasi. Koet että sinua kuullaan ja tulet helposti ymmärretyksi. Kuun puolessa välissä saat myös asioitasi edistetyksi hyvinkin onnekkaasti mutta omaa päättäväisyyttäsi ja rohkeuttakin nyt tarvitaan. Loppukuukausi on tasaisempaa ja jokin velvoite on suoritettavanasi kuun loppuun mennessä. Olemalla järjestelmällinen ja harkitseva, sekä vastuuta ottamalla saat paljonkin asioita aikaiseksi kuun viimeiseen päivään mennessä.

Jousimies, Maaliskuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuun alkuun mahtuu jousimiehille ahkeraa liikkumista paikasta toiseen tai asiasta toiseen. Jotain hämmentävää tilanteihin herkästi liittyy ja riskinä on mennä mukaan tilanteisiin turhan sinisilmäisesti ja ajattelemattomasti. Onkin hyvä miettiä ryhtymisiään ennenkuin aloitat mitään varsinkaan suurisuuntaista. Olet aloitteikas ja aktiivinen mutta kuun ensimmäiset päivät suosivat ennemminkin hengellisempiä asioita kuin suoraa toimintaa. Tosin voit pystyä yhdistämään toiminnan luovuuteen tai toisten auttamiseen. Kuun toinen viikonloppu tuo jo mahdollisuuksia ryhtyä johonkin uuteen ja mielenkiintoasi nostattavaan toimintaan. Riskitekijöitä on vähemmän ja voitkin antaa tilaa luontaiselle uteliaisuudellesi. Loppukuukausu sujuu tasaisemmin ja voit luottaa asioiden etenemisiin normaalilla tavalla.

Kauris, Maaliskuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuun ensimmäinen viikonloppu merkinnee kauriille ihmissuhteissa ja sosiaalisissa tilanteissa harmoniaa ja tasapainoa. Keskustelut ovat hedelmällisiä ja saat uusia ideoita jakaessasi ajatuksiasi muiden kanssa. On hyvä olla läsnä tilanteissa ja koet että tulet kuulluksi. Toinen viikonvaihde aloittaa vaativamman jakson ja jokin kuulemasi asia tai saamasi yhteydenotto on syytä ottaa vakavasti. Vastuutasi tarvitaan asioiden selvittämisiksi ja kärsivällisyytesi tulee hyvään käyttöön. Jonkin asian hoitaminen on kiinni omasta panostuksestasi ja stressiä on näkyvillä. Tilanteet voivat liittyä myös neuvotteluihin, kaupantekoon tai liikennöintiin. Varaudu siihen että kaikki ei järjesty tuota pikaa vaan aikaasi kuluu aina seuraavan kuun puolelle asti. Kuun loppu on erittäin kiireistä ja joudut raivaamaan esteitä tieltäsi. Arvota tekemisesi niin että ymmärrät asioiden tärkeysjärjestyksen ja hoida yksi asia kerrallaa pois alta.

Vesimies, Maaliskuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuun alku voi houkuttaa vesimiehiä hankintoihin ja taloudellisiin sijoituksiin. Vältä kuitenkin ylimitoitettuja ryhtymisiä tai hetken mielijohteesta juontuvia ostoksia koska arvostelukykysi voi nyt olla hieman madaltunutta. Jo kuun toinen viikonloppu antaa itsellesi realistisemman asenteen ja olet enemmän maanläheisesti liikkeellä. Tällöin myös jokin uusi tekeminen tai ryhtyminen voi innostaa itseäsi kokeilemaan jotain uutta ja aktiivisuuttasi herättelevää. Voit keksiä uuden tavan lähestyä jotain konkreettista tekemistä ja kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön. Loppukuukausi tuo iloa ihmissuhteisiin ja seuraelämäsi voi laajentua mielenkiintoisiin tahoihin. Mene mukaan yllättäviinkin tilaisuuksiin niin piristyt uusista kontakteista.

Kalat, Maaliskuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuun alku on kalojen kohdalla varsin ihmisläheinen ja sosiaalisesti mukava. Jokin uusi tuttavuus voi alkaa ja innostuksesi herää kohti toiseutta. Ole kuitenkin realisti tilanteissa, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus ja sinisilmäisyys. Ota selkoa taustoista ja faktoista, ennenkuin luot kenestäkään lopullista mielikuvaa. Kuun kolmanteen viikonloppuun asti työtehtävät tai muut velvoitteet pitävät sinua kiireisenä ja velvoitteet ovat päällimmäisenä. Loppukuu sujuu rauhaisemmin ja pystyt paremmin itse vaikuttamaan tekemisen tahtiin. Ole tässä kuussa tietoinen rahaan liittyvissä asioissa,sillä joitain muutoksia on tällä alueella näkyvissä. Vastuuta ottamalla saat kyllä muutoksia parempaan aikaiseksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.