Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden ihmissuhteissa alkaa helpompi jakso ja yhteistyö helpottuu. Varsinkin kuun kolmas viikko lupaa hyviä hetkiä läheistesi myötä ja jos aiemmin on päässyt ristiriitoja syntymään niin nyt on aika saada sopua taas tilanteisiin. Rahaan liittyvät asiat vaativat toimiasi ja järkevyyttä ja malttia on hyvä harjoittaa. Jokin jo aiemmin tehty kauppa tai sopimus voi vaatia huomiotasi ja on hyvä varaitua siihen että asian eteneminen vie tovin aikaa ennen selkiytymistään. Nyt ei ole hyvä aika tehdä sopimuksia tai ryhtyä neuvottelemaan talousasioista liian heppoisin perustein. Kevään tulo tuo uutta puhtia ja innokkuutta elämääsi ja oma energiasi on kasvamassa.

Harka, Maaliskuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuu innoittaa härkiä kokeilemaan elämässään jotain uutta ja mielenkiintoa herättävää. Jokin radikaali ratkaisu voi innostaa ja olet valmis heittämään kaiken vanhan ja totutun menemään. Oma innokkuutesi voi myös viedä ojasta allikkoon, jos et pidä kiinni realiteeteista ja oletat täydellisen irtioton pelastavan itsesi. On syytä pohtia mitkä elementit ovat elämässäsi aikansa eläneitä ja koettaa tehdä harkittuja ja mietittyjä ratkaisuja. Kyseessä on oman luovuuden esille päästäminen ja omien luovien potentiaalien käytöönotosta, ei niinkään irtiotosta kaikesta sitovuudesta. Ihmissuhteesi ovatkin lujilla ja voit saada kuulla kritiikkiä turhan omaehtoisesta toiminnasta.

Kaksoset, Maaliskuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuussa jokin epäselvä tilanne tai oudohko asia vie helposti kaksosten keskittymiskykyä ja ajatuksesi seilaavat asian ympärillä suuntaan jos toiseenkin. Jos olet kovin epävarma jostain tilanteesta niin mitää ratkaisua ei nyt tässä kuussa ehkä kannata tehdäkkään. Aika on riskialtis sopimusten ja neuvottelujen suhteen, sillä toisen osapuolen asenne voi olla kovin oudohko. On itse hyvä ottaa asioista selvää ja kaivaa faktoja esiin ajan kanssa ennenkuin voit tehdä mitään valintoja. Energiasi ovat hieman sisäänpäin kääntyneinä ja viihdytkin mieluimmin tekemättä mitään kovin vaativaa ja usallistuvaa. Läheistesi myötä on kuitenkin paljon iloa tarjolla, joten ei ole mitään syytä käpertyä omiin oloihinsa.

Rapu, Maaliskuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Raskaan sävyisen alkuvuoden jälkeen ravut saavat maaliskuussa tilanteisiin enemmän pysyvyyttä ja sitä mukaa tunnelmien kevenemistä. Olet suhteellisen jaksava ja saat ryhtymisistäsi jälkeä aikaan. Varsinkin puolenkuun aika voi tuoda jonkin sitovan velvoitteen. Tarkista huolella kuitenkin toisen osapuolen näkökannat, jotta varmistuisit molempien saman suuntaisista tavoitteista. Tässä kuussa aikaa jää myös luovien intressien toteuttamisille ja onkin hyvä pistää toimeksi jonkin asian edistämiseen, josta olet jo ehkä kauemminkin haaveillut. Mielikuvituksesi on nyt tuottoisaa, joten kuuntele omia sisäisiä virikkeitäsi.

Leijona, Maaliskuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun alkupuolella jokin velvoite tai ryhtymys voi hieman turhauttaa tai ärsyynnyttää leijona merkin alla syntyneitä. Voit olla myös normaalia ärsyyntymisherkempi ja olisikin hyvä purkaa turhautumia raakaan lenkkeilyyn tai johonkin konkreettiseen tekemiseen. Itsehillintää ihmissuhteissa on myös hyvä noudattaa, sillä ristiriidat ja erimielisyydet ovat herkässä varsinkin kuun kolmannella viikolla. Voit ylireagoida tai sitten kanssaihmisesi löytävät sinusta arvosteltavaa, varsinkin jos olet toiminut liiaksi omien näkökantojesi mukaisesti välittämättä toisen mielipiteistä. Voit myös tässä kuussa saada kimmokkeita ryhtyä kokeilemaan jotain aivan uutta ja yllätyksellistäkin. Vältä kuitenkin ylimitoitettuja hankkeita tai liian uhkarohkeita ryhtymisiä.

Neitsyt, Maaliskuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuu tuo helposti neitsyille päänvaivaa juoksevien asioiden hoitamisten myötä. Liikennevälineet, tiedonsiirto sekä sopimusasiat voivat olla ongelmana ja onkin hyvä varautia siihen että ongelman ratkeamiseen menee aina kuun loppu puolelle asti aikaa. Neuvottelutilanteissa on hyvä olla myös tarkkana, jotta tulet oikein ymmärretyksi ja olet ymmärtänyt oikein toisen sanomiset. Nyt ei ole syytä olla liian sinisilmäinen ja hyväuskoinen, vaan tarkistuttaa kaikki huolella, ennenkuin voit luoda todenperäistä kuvaa todellisuudesta. Varsinkin kuun alkupuoli voi tuoda sekaannuksia ihmisten välisiin vuorovaikutus tilanteisiin. Olet kyllä suhteellisen energinen ja ja saat vastuuta ottamalla jälkeä aikaiseksi toimistasi.

Vaaka, Maaliskuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämä saa tasoittuneempia sävyjä maaliskuussa vaativamman alkuvuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että asiasi etenevät rauhaisasti ja tasaisemmin. Vastuunottoa edelleen tarvitaan tilanteissa ja onkin hyvä ottaa itsenäinen asenne ja että teet oman näköisiä valintoja ja ratkaisuja elämässä. Työelämässä on kyllä kasvavia vaateita ja olosuhteissa tapahtuu organisaatio tasolla helposti muutoksia. Aika ei kuitekaan vielä ole tässä kuussa kypsä tehdäksesi mitään lopullisia ratkaisuja. Ihmissuhteissasi on seesteisempää ja yhteistyö toimii sovitusti kuun vaihteen yllättävien käänteiden jälkeen. Varsinkin kuun kolmannella viikolla koet saavasi taaksesi hyväksyntää ja koet että tulet kuulluksi.

Skorpioni, Maaliskuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on syytä maaliskuussa antaa energiaansa ja huomiotansa ihmissuhteiden hoitamisiin ja olla tilanteissa vastuullisesti ja tietoisesti läsnä. Vaateita voi nyt ilmaantua muiden taholta toimia asioiden suhteen maltilla ja uusia toiminta malleja edellytetään itseltäsi. Voit helposti kokea sivullisuutta suhteessa muihin mutta kysymyksessä on perimmiltään siitä että uusiutumista ja uutta asennetta odotetaan itseltäsi. Olisi nyt hyvä olla avoin ja utelias uusille mahdollisuuksille mutta olet tässä kuussa sen verran ärsyyntymisherkkä että joustavuus voi olla mutkan takana. Rohkeutta hypätä uudenlaisiin tilanteisiin vaaditaan ja avoin mieli olisi nyt hyväksi, vaikka kaikki ei nyt aivan oman tahtosi mukaan sujuisikaan.

Jousimies, Maaliskuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet ovat varsin hyvässä noususuhdanteessa maaliskuussa mutta joitain riskitekijöitäkin on helposti tilanteissa mukana. Jokin sopimusasia tai juoksevan asian hoitaminen edellyttää nyt itseltäsi tarkkuutta ja huolellisuutta ja liiallista hyväuskoisuutta on hyvä välttää. Jokin sotku voi tulla selvitettaväksesi jos olet mennyt liian heppoisin perustein mukaan johonkin hankkeeseen. Ole tarkka ja huolellinen, äläkä ole liian sinisilmäinen uusien hankkeiden suhteen. Varsinkin kuun ensimmäinen ja toinen viikko ovat riskialttiita ajankohtia. Kolmannella viikolla on hyvä ottaa vastaan apuja ja neuvoja tilanteeseen, sillä koet että sinua kuullaan ja näkökantasi otetaan huomioon.

Kauris, Maaliskuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Kauriit voivat saada maaliskuussa jotain ratkaisevaa muutosta elämäänsä aikaiseksi. Sitoutuminen johonkin uuteen ryhtymykseen tai hankkeeseen voi alkaa ja omaa vastuutasi korostetaan. Valintojesi myötä jotain voi elämässäsi jäädä menneisyyteen, jotta pystyisit panostamaan johonkin uuteen täysillä. Tunnelmat voivat aika ajoin olla painavia sävyltään mutta on hyvä ajatella elämää nyt pitkäjänteisesti ja tulevaisuuttasi ajatellen. Hoida valmiiksi kaikki keskeneräinen ja panosta myös asioiden loppuun saattamiseen. Kuun toinen viikko on kiireinen ja työkeskeinen. Kolmas viikko tuo suurimmat ratkaisut eteesi. Jotain uutta sävyä on nyt elämääsi tulossa mutta vanhat asiat on ensin hoidettava pois alta.

Vesimies, Maaliskuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Jokin vesimiesten elämässä keskeinen asia voi saada suunnan muutoksen ja tilanteet tuntuvat nousevan eteesi yllättäen ja ennalta arvaamattomasti. Nyt onkin tärkeää panostaa ihmissuhteisiin ja koettaa olla ärsyyntymättä tilanteissa. Yhteistyöllä ja olemalla avoin ja suvaitsevainen saat parhaan lopputuloksen aikaiseksi, vaikka itsekkäät pyyteet joudutkin nyt hautaamaan allesi. Kuun ensimmäinen viikko voi tuoda hämmennystä ja epätietoisuus voi vallata. Kolmas viikko mahdollistaa sopua tilanteisiin mutta itsehillintää ja epäitsekkyyttä korostaen. Laiha sopu tilanteissa on kuitenkin parempi kuin täydellinen irtiotto asetelmista.

Kalat, Maaliskuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuussa kalat joutuvat helposti palaamaan ajassa viimekuun puolelle ja korjaamaan tai tarkentamaan jotain jo sovittua tai aloitettua. On hyvä varautua siihen, että asia korjaantuu vasta tämän kuun loppupuolella. Tässä kuussa ei yleensä ottaen ole hyvä aloittaa mitään uusia, kovin suuria hankkeita, sillä virhearvioinnin riski on olemassa. Sen sijaan jokin luovuuttasi korostava aihe tai henkisyyttä esiin tuova asia voi saada vauhditusta ja uutta puhtia. Onneksesi olet suhteellisen energinen ja voit tehdä jotain aistejasi herättävää tai mielikuvitustasi inspiroivaa. Loppukuu korostaa ihmissuhteissasi uudistumista ja uusia, hauskoja virtauksia.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.