Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Maaliskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuu on oinaiden elämään herkästi muutoksia tuova niin ihmissuhteden kuin myös työ muutosten kautta. Kuun alku on kriitillinen yhteistyöhön ja ihmissuhteisiin liittyvissä tilanteissa ja jotain lopullisuuden tuntua on kuvassa mukana. Toisaalta kuun toisen viikonlopun tilanteet antavat sinulle uutta mahdollisuutta lähinnä rahaan ja talouteen liittyvissä asioissa. Kaiken kaikkiaan kuukaudesta muotoutuu kiireinen ja monet asiat vaativat omaa vastuunottoa ja tilanteiden järkeistämisiä. Loppukuu tuo muuttuvia tilanteita työkuvioihin ja jotain on saatettava kiireen tuntuisesti päätökseensä. Aivan kuun loppu kuitenkin kertoo että ratkaisut vievät sinua eteenpäin ja elämässäsi on helpotuksen tunnetta ja vapautumista vanhoista asioista.

Harka, Maaliskuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Härille maaliskuu on tehokkuutta ja aikaansaamista korostava jakso. Voit nyt tehdä järkeviä, onnistuneita, joltain osin vaativiakin ratkaisuja elämässä. Jotain pitää saada nyt valmiiksi, jotta jokin uusi projekti voisi alkaa. Mukana avautuu kuitenkin mahdollisuus lähteä toteuttamaan jotain oman unelmasi mukaista juttua mutta sitoutumista ja raakaa työtä kuitenkin tarkoittaen. Kuun puoliväli on onnekas ja avaava. Jo kuun loppu voi merkitä uuden projektin alkusysäystä, uusine toimintatapoineen ja velvoitteineen. On hyvä tiedostaa se, että mitä pistät nyt alulle, vaatii aikaa rakentuakseen aina vuoden loppupuolelle asti. Tähän aikaan liittyy herkästi myös uusiutuvia ihmissuhteita, laajempaa verkostoitumista mutta myös vanhojen tahojen taaksejättämisiä.

Kaksoset, Maaliskuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kuukauden kulku kaksosten kohdalla osoittautuu suhteellisen tasaiseksi ja suurempia muutoksia tuomatta. Jokin riskitekijä saattaa osua kuun alkuun ja tällöin olisi syyttä olla olematta turhan luottavainen asioiden etenemisen suhteen. Riskinä on oma tai jonkun muun huolimattomuus ja väärinkäsitykset. Onkin hyvä välttää kuun ensimmäisellä viikolla sitoutumista kovin suuriin päätöksiin ja on hyvä tarkistaa kaikki käytännön asiat itse huolellisesti. Jos jokin asia näyttäytyy liian hyvältä ollakseen totta, niin sitä se nyt myös varmasti on. Kuun loppupuoli vauhdittaa jonkin viivytystä aiheuttaneen asian hoitumista. Aivan kuun lopulla jokin uusi hanke voi alkaa. Kuvaan liittyy vastuun lisääntymistä mutta hyvin realistisella asenteella viet hanketta hyvin eteenpäin.

Rapu, Maaliskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Ravuille ihmissuhteiden myötä on maaliskuussa herkästi luvassa muutoksia ja muuttuvia olosuhteita. Kuun alku on vaativa ja toisten tarpeet tuntuvat nenevän omiesi edelle. Kärsivällisyys ja aikauismainen käytös auttavat tällöin. Kuun puoliväli on sopuisampaa aikaa ja voitkin nauttia nyt yhteisestä ajanvietosta. Yhteiset hankkeet menevät eteenpäin ja yhdessä tekeminen tuottaa iloa. Kuun viimeinen kokonainen viikko on vaihteleva murheineen ja kuitenkin myös mukaviakin hetkiä tuoden. Jokin yhteinen hanke voi nyt saada alkunsa ja voit laajentaa elämänpiiriäsi toisen ihmisen myötä. Tapahtumarikas kuukausi tuo elämääsi nyt edistystä mutta myös jonkun asian taaksejättämisen.

Leijona, Maaliskuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun alku tuo leijonille ihmissuteisiin uudelleen arvioinnin paikan ja tilanteet tuntuvat tulevan puskista. Jokin tilanne liittyen ihmissuhteisiisi voi nyt kääntyä päälaelleen ja uudenlaista asennetta tarvitaan. Epävakaus elämässäsi voi tämän myötä lisääntyä. On hyvä itse tietoisesti välttää turhan äkkivääriä ratkaisuja, koska tilanteeseen liittyy paljon epävarmuus tekijöitä. Läheisesi voi nyt käyttäytyä yllättävällä tavalla ja joustavuutta olisi hyvä harjoittaa. Pidä myös jalat maassa hankintojen suhteen ja vältä hetken mielijohteesta nousevia yllykkeitä. Toisaalta voit laajentaa verkostoasi uusiin tahoihin ja tässä suhteessa olisikin hyvä olla avoin ja utelias uusille tilaisuuksille.

Neitsyt, Maaliskuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Neitsylle voi maaliskuussa avautua mahdollisuuksia ryhtyä tekemään jotain omaa luovuutta korostavaa tai oman unelma voi saada mahdollisuuden alkaa toteutua. On kuitenkin hyvä välttää tekemästä mitään taloudellisesti riskialtista, varsinkaan jos se liittyy yhteistyökuvioihin. Olet energinen ja toimelias ja oma innokkuutesi piristää mieltäsi. Toisaalta jokin sopimusasia tai juoksevan asian hoituminen vaatii hermojasi, sillä viivytykset ja mahdollisesti jonkun muun huolimattomuus voi sotkea omiakin asioitasi. Älä ole siis turhan luottavainen toisten osuuteen asioiden hoidoissa, vaan pidä langat omissa käsissäsi. 

Vaaka, Maaliskuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämässä maaliskuu tuo muutoksia työasioihin tai muihin velvoitesävyisiin tilanteisiin. Olosuhteet ovat vaativia ja stressava tahti on kiihtymään päin. Voit koeka voimattomuutta tai jokin tilanne voi pysäyttää sinut huomaamaan olosuhteiden suhteettomuuden ja epäoikeudenmukaisuuden. On hyvä olla itseään kohtaan armollinen ja olla suostumatta suorilta käsin kaikkeen mitä sinulta edellytetään. Rohkeutta vaaditaan, jotta pystyisit sanomaan "ei" liian kohtuuttomiin vaateisiin. Loppukuu voikin tuoda jonkin lopullisen ratkaisun ja muutoksen vallitseviin olosuhteisiin. Jo kuun viimeiset päivät voivat antaa tilaa uuden tyyppisille aloituksille sopimuksineen päivineen. 

Skorpioni, Maaliskuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuu tarjoaa skorpioneille mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan elämässään jotain uutta suunitelmaa tai hanketta. Asia voi liittyä omaan luovuuteesi ja sen esille tuomiseen tai johonkin jo pitkän aikaa haaveilemasi asian toteutumiseen. Olet energinen ja aikaansaava ja stressitekijät eivät ole nyt päällimmäisinä. Kuun aivan viimeiset päivät merkanneevat tosin jonkin velvoitteen aloittamisesta ja tilanteet vaativat tästä eteenpäin omaa vastuunottoa ja raakaa työstämistä. Alkukuussa jokin ihmissuhteisiin tai yhteistyöhön liittyvä tilanne voi saada äkkikäänteen ja joudut sopeutumaan muuttuvaan tilanteeseen. Koeta olla joustava ja avarakatseinen, niin pääseet kehittämään tilannetta eteenpäin parhaiten.

Jousimies, Maaliskuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuussa jousimiesten talouteen ja rahaan liittyvät asiat ovat tapetilla ja on aika ryhtyä tekemään joitain päätöksiä ja ratkaisuja näiden suhteen. Jotain täytyy karsia, jotta pystyisit nyt panostamaan johonkin tiettyyn suurisuuntaisempaan ryhtymykseen. Harkinta ja järkeily tuottavat nyt tulosta mutta on myös aika ryhtyä toimeen jonkin asian suhteen. Kuun kolmas viikko antaa mahdollisuuksia asiaintilan järjestymisiin. Juoksevien asioiden hoidoissa, kuten sopimusasiat ja neuvottelutilanteet edellyttävät tässä kuussa uudelleen järjestelyjä. Ole tarkka ja huolellinen kaikessa ja tarkista että olet ymmärtänyt toisen osapuolen kannan tarkkaakin tarkemmin. Nyt et voi luottaa muuhun kuin omaan huolellisuuteesi ja tarkkanäköisyyteesi.

Kauris, Maaliskuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat maaliskuun erittääin aktiivisia ja nyt onkin hyvä aika järkeistää omaa elämäntilannettaan uusiksi. Jokin keskeinen asia elämässä voi saada päätepisteensä mutta tehden samalla tilaa jollekin uudelle. Tämä on hyvä kuukausi ottaa vaikeitakin asioita esille ja rohkeasti ja olla elämässään valmis uudelleenjärjestäytymiselle. Voit saada mahdollisuuden aloittaa nyt jotain uutta elämässä onnekkaastikin mutta myös konkretian huomioon ottaen. Myös toisten tuki voi olla avuksi ja voit luottaa yhteistyökykyyn. Kuun loppu antaa merkkejä jonkin asian valmistumiselle ja voit hyvin mielin jatkaa eteenpäin.

Vesimies, Maaliskuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku tuo vesimiehille ihmissuhteisiin liittyviä muutoksia herkästi. Jokin tilanne voi keikahtaa nyt uuteen suuntaan ja vapauden teemat ovat päällimmäisinä. Joku voi nyt olla käytökseltään hieman kylmäkiskoinen ja vetäytyvä ja sinulta vaaditaan avarakatseisuutta ja kkykyä sopeutua uuteen tilanteeseen. Koeta olla vetämättä liian nopeita johtopäätöksiä ja vältä ainakin itse käyttäytymästä toista kohtaan kovin kylmäkiskoisesti. Myös talouteen ja rahaan liittyvissä asioissa on nyt syytä olla realistinen ja vältää kovin suurisuuntaisia ratkaisuja taloudellisesti. Riskinä on nyt olla turhan sinisilmäinen ja luottavainen ja varsinkin uusien hankintojen suhteen on hyvä olla pidättyväinen.

Kalat, Maaliskuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kaloille jonkin asian selkiytyminen ja uudelleen selvittäminen vaatii nyt hermoja ja pikämielisyyttä. Ole tarkkaakin tarkempi sopimus- ja neuvotteluasioiden suhteen ja tarkista kaikki itse huolella. Kyseessä voi olla väärinkäsitys tai oma huolimattomuus. Olet kylläkin energinen ja aikaansaava ja ottamalla asioita hoitaaksesi saat kyllä myös uutta järjestystä elämääsi. Jotain onnekkuuttakin kuun puoliväli jo tarjoaa ja loppukuusta voit jo olla enemmän selvillä vesillä. Loppukuu tuo myös muiden ihmisten myötä iloa elämääsi ja toisten tuki on kullanarvoista. On siis hyvä jakaa asioitaan muiden kanssa, niin voit saada hyviä neuvoja ja selventävää näkökulmaa omiin asioihisi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.