Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Taivaankansi ontaa oinaiden suunitella suhteellisen rauhassa omaa elämäänsä marraskuun ajan. Ihmissuhde kuvioissa on kuitenkin tapahtumassa vilkastumista, joten varaudu tapaamisiin ja yhteydenottoihin joita tämä kuukausi tarjoaa. Ole kuuntelevalla kannalla, sillä sinulle tärkeällä henkilöllä on nyt tarve jakaa asioitaan kanssasi. Vaikka tyypillisimmilläsi haluat toimia omin päin niin tämä kuukausi osoittaa sinulle että omat eväät eivät riitä ihan kaiken tekemiseen itsenäisesti.

Harka, Marraskuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härkien marraskuu sujunee suuremmitta muutospaineitta. Energisyyttä lienee riittämiin ja saatkin helposti jälkeä aikaiseksi, kunhan vaan voit toimia rauhassa oman pääsi mukaan. Pienet töksähdykset ovat mahdollisia sosiaalisissa tilanteissa ja läheisiltäsi voit joutua kuulemaan Sinusta ehkä itsestäsi oudoilta kuulostavia kommentteja. Varsinkin kuun 12. ja 24. päivä saatat joutua mukaan outoihin käänteisiin ja asioiden laita voi paljastua hieman toisenlaiseksi kuin luulit. Tällöin olisi asenteissasi hyvä löytyä hieman joustovaraa, muut ihmiset saattavat hieman hölmöillä niinkuin ehkä Sinä itse myös.

Kaksoset, Marraskuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Ennen juhannusta syntyneille kaksosille marraskuun alkupuoli korostaa ihmissuhteissa tapahtuvia käänteitä jotka vaativat selvittelyjä. Saatat helposti kokea tulleesi ylikävellyksi, mutta tilanne rauhoittuu heti kuun toisesta viikosta eteenpäin. Siitä lähtien harmonian saavuttaminen onnistuukin helpommin sekä seurapiiri tasolla että intiimeissä suhdekuvioissa. Nyt kannattaa kuitenkin olla luottamatta liiallisiin lupauksiin tai itse antaa väärää kuvitelmaa suunitelmistasi, ne tuottavat aikanaan kuitenkin tipahtamisia pilven reunalta. Painopiste energisesti on lähinnä taloudellisissa asioissa koko kuukauden.

Rapu, Marraskuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Rapujen marraskuu on varsin tarmokas ja aikaansaavuutesi onkin nyt huipussaan. Häiriönä voi kylläkin esiintyä oma oikuttelevuutesi ja saatkin ehkä kuulla kanssaihmisiltä kommentteja itsekkyydestäsi. Olet kuitenkin valmis uusiin aloituksiin ja lähtöihin joten tapahtumia kuukauteen kyllä mahtuu. Tunneilmaisusi saattaa olla hieman hyökkäävää mutta toisaalta nyt onkin hyvä aika sanoa ääneen sanottavasi ja täten voit vauhdittaa lukkiutumien poistamisia.

Leijona, Marraskuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonille marraskuu on taustalla pysyttelemisen aikaa. Energisyytesi ei ole nyt parhaimmillaan vaan kuukausi tarjoaa enemminkin rauhoittumista ja asioiden pyörittelyä lähinnä omissa oloissasi. Venuksen siirtyminen Vaakaan kuun toisella viikolla hieman vilkastuttaa seuraelämää ja tapaamiset sujunevatkin miellyttävissä merkeissä siitä eteenpäin. Kuun viimeinen viikonloppu saattaa hieman hämmentää etukäteen sovittujen aikataulu muutosten myötä tai jonkin asian paljastumisen toisenlaiseksi kuin luulit. Hyvä kuukausi takkatulen ääressä nauttimiseen inspiroivan kirjan kera.

Neitsyt, Marraskuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden marraskuu on käytännönläheinen ja vaatii tiukasti jalkojen pitämistä maan kamaralla. Suunittele pitkällä tähtäimellä tulevaisuuttasi ja ota vastuuta asioista. Kärsivällisyys on nyt hyve ja puhdas järkeistäminen auttaa parhaiten asioittesi hoitoa. Marsin tukeva kulma merkkiisi antaa kyllä energiaa toimittaa saatuja tehtäviä ja eteen tulevia tilanteita. Kuun ensimmäinen viikko nostattaa ihmissuhteesi esille ja jokin ratkaisun paikka saattaa olla edessä. Vältä suhdetoiminnoissasi kaikkea pelaamista ja vallankäytön kiemuroita, nyt on aika rohkeasti ottaa esille hyvinkin suoraan ja rehellisesti sinua vaivaavat tekijät ja korjata tilanne ajankohtaisemmaksi.

Vaaka, Marraskuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Vaaka merkkisille marraskuu tuo tullessaan vuoden ehkä romanttisimman kuukauden. Varsinkin lokakuun puolenvälin jälkeen syntyneille tämä kuukausi voi merkitä suurta harppausta eteenpäin ihmissuhde kuvioissa. Tällöin syntyneet voivatkin ottaa nyt rauhassa rohkeitakin askeleita eteenpäin ja antaa tunteillensa enemmän ilmaisutilaa. Tilanne on hieman toinen lokakuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä. Saatat herkästi joutua vastakkain toisten ihmisten kanssa tavalla joka nostattaa veresi adrenaliinin huippuunsa. Pidä huoli ettet toimi itse liian itsekeskeisesti näkemättä toisen osapuolen näkökantaa.

Skorpioni, Marraskuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien syvä tunne-elämä saa virrata vapaasti marraskuussa ja voitkin helposti saada liikkeelle uusia kehityskulkuja suhdetoiminnoissasi. Energiatasosi on nyt loistava eivätkä käytännön asioiden toimittaminen tunnu nyt rasittavan sinua, vaan saat helposti jälkeä aikaiseksi toiminnoillasi. Jokin epäselvä asia tai tilanne joka on vaivannut sinua jo pitkään näyttää selkiytyvän ja aukeavan kuun viimeisellä viikolla. Tällöin tieto on valttia ja avaa sinulle mahdollisesti uuden asenteen rakentumisen tosiasioiden pohjalta. Rakentava kuukausi kaikenkaikkiaan.

Jousimies, Marraskuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Marraskuussa loppupään Jousimiehet asettuvat suurien suunnan muutosten eteen. Asioihin on nyt tulossa vauhtia ja liikehdintää kun koko elämän tilannettasi ollaan rakentamassa uusille urille. Mene rohkeasti mukaan muutoksiin ja olisikin hyvä jos voit tiedostaa että aikakausi on suurilta osin työntämässä Sinua uusiin kuvioihin ja lähtökohtiin. Kuun ensimmäisellä viikolla jokin kauan hiertänyt ihmissuhdetilanne on tulossa esille ja vaatii rehellisyyttä ja asioihin syvälle pureutumista. Marras-joulukuun vaihteessa syntyneet sen sijaan saavat nyt hieman hidastaa vauhtiaan ja keskittyä enemminkin käytännön elämän asioista huolehtimiseen. Nyt on syytä ottaa asioihin järkevä ote ja kantaa vastuuta tilanteista tyyliin "hiljaa hyvää tulee".

Kauris, Marraskuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kauriit saanevat marraskuussa hillitä hieman vauhtiaan käytännön asioiden toimittamisen suhteen ja nyt sinulta ennemminkin vaaditaan keskittymään ihmissuhteiden kautta esiin tuleviin tilanteisiin. Ärhäköitymistä onkin odotettavissa tältä suunnalta ja toisten ihmisten vaatimukset näyttävät asettuvan herkästi omien etujesi tielle. Ota läheistesi tilanteet huomioon ja luovu täysin oman pääsi pitämisesta kiinni, diplomatiaa tarvitaan jotteivat tilanteet riistäydy riidan puolelle.

Vesimies, Marraskuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Vaikka Vesimihelle marraskuu osoittautuu hyvinkin sosiaaliseksi, vaarana on kommunikoinnissa tapahtuvat väärinkäsitykset. Tarkista huolella kaikki asiakirjat, paperiasiat ja tiedon siirtoon liittyvät kuviot. Kuun lopulla ilmi tuleva tilanne voi yllättää, mutta asian oikean laidan paljastuminen loppujen lopuksi helpottaa tilannetta ja auttaa käytännön tasolla tekemään selkeitä ratkaisuja. Ihmissuhteissa Vesimiehelle on tulossa positiivisuutta kuun viimeisellä viikolla. Tällöin kannattaakin panostaa aikaa läheisiisi ja kaikin tavoin yhteistyö muiden kanssa on hedelmällisempää kuin yksin toimiminen.

Kalat, Marraskuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kalat saavat nauttia marraskuussa tasaisesta asioiden eteenpäin viemisestä, energiatasosi on loistava ja Sinulla on mahdollisuus saada helpostikin tehtäväsi suoritettua. Maaliskuussa puolivälin jälkeen syntyneet kalat joutunevat ihmissuhde tilanteissa helposti valtataistelu kuvioihin mukaan. Nyt ei kannata lähteä mukaan peleihin jota helposti näyttää olevan tarjolla, vaan rehellisyydellä ja suoruudella saat parhaiten pidettyä puhtaat jauhot pussissasi. Joku voi tällöin myös yrittää pitää Sinua ovimattonasi, joten pidä huoli omista oikeuksistasi. Jokin sosiaalinen tai intiimimpi tilanne vaatii nyt psykologista silmää ja syvälle pureutumista asioiden ytimeen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.