Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden marraskuu on moninainen. Kuun alkupäivät ovat romanttisia ja suhdetasolla eteenpäin vieviä. Kuukauden varsinkin viimeinen viikko voi pysähdyttää sinut miettimään missä asioissa olet ollut liian luottavainen kumppanisi suhteen. Kuun ensimmäisellä viikolla keskustelut ja asiointi muiden kanssa on tuottavaa, joskin soraääniltä ei voitane välttyä. Ole tarkkana ettet joudu ylikävellykisi muiden taholta tai itse ole liian kovakorvainen muiden suhteen. Kuun viimeiset kaksi viikkoa ovat vilkasta ja energistä aikaa, jolloin työrintamalla koet itsesi aikaansaavaksi ja tuotteliaaksi.

Harka, Marraskuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien marraskuu on varsin intensiivinen ihmisuhteiden kannalta ja kohtaamisia on riittämiin. Ongelmat noussevat myös herkästi esille ja kuulet helposti huomautuksia tekemisistäsi tahi tekemättä jättämisistäsi. Koeta ajatella asioita toisen kannalta niin vältyt pahemmilta yhteenotoilta. Kuun puoliväli palauttaa taas harmonian sinun ja kumppanisi välille ja kuun viimeinen viikonloppu onkin vilkas ja seuraelämän tapahtumat moninaiset. Jokin positiivinen yllätys on tarjolla johon olisi hyväksi suhtautua avoimin mielin ja luottavaisesti.

Kaksoset, Marraskuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten marraskuu alkaa suhdetasolla vaateliailla kuvioilla. Kannattaakin miettiä oletko jättänyt jonkun läheisistäsi huomiotta sillä nyt on aika paneutua huomioimaan velvoitepitoisia suhdanteita. Ota vastuuta tilanteista vaikka tuntuisikin siltä että sinulta vaaditaan nyt paljon. Toisella viikolla olisi hyvä jos voisit panna pisteen jollekin suhteelle joka on jäänyt roikkumaan selvittämättömänä. Kohtaamiset ovat vaativia ja oman osuutesi tiedostaminen tapahtumiin on nyt paikallaan. Laita itsesi likoon ja ole rehellinen niin vältyt suuremmilta ristiriitaisuuksilta.

Rapu, Marraskuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Rapujen marraskuu on varsin harmooninen ja luovakin. Energiataso on korkea ja näin ollen työtaakka ei tunnu rasittavalta. Ihmissuhdekuvioissa voit myös käyttää luovuuttasi ja sitä tarvitaan varsinkin kuun 14. päivästä eteenpäin. Tällöin kontaktit toisiin lisääntyvät ja vastakkainasettelut ovat myös herkässä. Kuun viimeinen viikonloppu varsinkin tuo herkästi muassaan jonkinlaisen tilanteen tai asetelman muuttumisen. Käänne voi yllättäen tarkoittaa joko sitoutumisen syventymistä tahi luuloteltujen sitoumusten raukeamista. Kuun loppupäivät antavat hajua siitä mihin suuntaan ihmissuhteesi ovat kehittymässä tulevaisuudessa.

Leijona, Marraskuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien marraskuu on vaihteleva ja luovuutta korostava. Edessä on tilanteita jotka nostavat verenpainettasi, mutta nyt on myös mahdollisuus puhdistaa ilmaa ympärilläsi. Kuun ensimmäisellä viikolla jollakin taholla on taipumus sotkea suunitelmiasi, vaatimukset korjata toisten aiheuttamia sotkuja kaatunevat harteillesi. Koeta tällöin olla ymmärtäväinen, jokainen vuorollaan hölmöilee ja joskus taasen voi olla oma vuorosi. Kuun kolmas viikko antaa tilaa vapaammille energioille ja koet saavasi tahtosi perille. Ole kuitenkin kuun 17. päivä tarkka tekemiesi sopimusten kanssa, sillä väärinkäsityksen mahdollisuus on nyt suuri. Tämä viikko saattaa tuoda myös esiin jonkin tilanteen selkiytymisen ja lopputulos voikin olla yllättävä. Kuun viimeinen viikko harmonisoi tilanteita.

Neitsyt, Marraskuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeiden marraskuun alku tuo eteen tilanteen jossa huomaat jonkin ihmissuhteesi jäävän menneisyyteen. Nyt on aika päästää irti aikansa eläneistä kuvioista ja ryhtyä antamaan tilaisuuksia uusille kohtaamisille. Neitsyet saavatkin jo heti kuun viimeisinä päivinä humata että asiat eivät olekaan niin onnettomasti kuin luulivat. Kuun puolivälistä suhdetoimintasi vilkastuu ja jo viimeinen viikko on tukevoittava ja onnekaskin ja kykenet nauttimaan seuraelämästä ja jopa jonkin toisen läheisyydestä. Yllättäen jokin onnenpotku voi saada sinut huomaamaan kuinka tärkeä tuo toinen on elämässäsi.

Vaaka, Marraskuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Talous asiat noussevat vaaoille työvaiheeseen marraskuussa. On ehkä syytä tarkistaa resursseja ja miettiä mitä uutta voisi panostaa asioihin. Kuun puolivälissä voit saada oivaltavia ajatuksia tähän suuntaan. Kuun ensimmäiset 10 päivää ovat hyviä yhteistyön kannalta ja eivätkä kiintoisat seuraelämän huvitkaan ole poissuljettuja. Sen sijaan kuun viimeinen viikko tuo muassaan ongelmat esiin suhde-elämässäsi jos niitä on päässyt kehkeytymään. Tällöin ei kannata yrittää mennä siitä yli missä aita on matalin.

Skorpioni, Marraskuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpparit elävät marraskuussa vuodenkierrossa ominta aikaa. Nyt on hyvä ajanjakso luoda jotain uutta jossa voi toteuttaa itseään. Kuukausi onkin varsin energinen ja aikaansaava. Kuun neljäntenä päivänä on kuitenkin syytä olla tarkkana mihin tilanteisiin ajautuu ja tarkistaa asioiden taustat ennenkuin voi saada selkeätä kuvaa tilanteesta. Kuun keskiväli tarjoaa lukuisia kontakteja ja vuorovaikutussuhteiden vilkastumista. Kuun 17. päivä kuitenkin voi paljastaa jonkin asian todellisen laidan ja huomaat että luulo ei ollutkaan tiedon väärtti. Marraskuun loppupäivät korostavat ihmissuhteissa tapahtuvaa edistymistä. Mukavia yllätyksiä on tarjolla ja tilanteet saavat jatkuvuutta muassansa.

Jousimies, Marraskuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehen alkukuu merkitsee tunnesuhteissa aktiivista aikaa. On aika unohtaa menneet ja siirtyä eteenpäin, sillä jokin aikakausi on jäämässä auttamattomasti menneisyyteen. Kuun puoliväli aloittaa energisen jakson jolloin saat helposti velvoitteet toimitettua, eikä suuretkaan rupeamat tunnu rasittavan sinua. Kuun viimeistä edellinen viikonloppu aloittaakin vuosikierrossa jousimiehen omimman jakson ja on aika alkaa tähytä elämässä kohti tulevaisuutta ja antaa uusille suunitelmille tilaa. Kuun lopulla saat helposti käyttöösi voimavaroja ja omia resurssejasi, käytä luovuuttasi ja ideoi rohkeasti.

Kauris, Marraskuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden marraskuu tuo vuoden romanttisimmat mahdollisuudet eteesi. Nyt on aika suhtautua positiivisesti niin yhteistyö kykyysi kuin kumppanuuteenkin. Edessä voi olla jakso joka sitoo sinut toiseen ihmiseen tai ainakin mahdollisuus siihen on nyt tarjolla. Kuun toinen viikko korostaa yhteiskunnallista panostasi, mene mukaan oman yhteisösi piiriin niin huomaat että saat elämääsi uutta sisältöä joka virkistää mieltäsi. Kuun viimeinen viikko tuo ihmissuhteisiisi muutoksia jotka seuraavat pitkälle tulevaisuuteesi mukana. Nauti onnesta jota elämä nyt kohdallasi tarjoaa.

Vesimies, Marraskuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten marraskuun kaksi ensimmäistä viikkoa vaatinevat ylimääräistä työstämistä asioiden hoidossa. Tilanteet vaativat etukäteissuunnittelua ja niveltämistä. Kuun neljäntenä päivänä on syytä olla tarkkaavainen liikkeelläolossaan, jokin hutilointi voi olla seurauksia luova. Kuun 13. ja 17. päivä voivat avata silmäsi huomaamaan jonkin väärikäsityksen. Päivät suosivat unelmointia, viihdettä tai henkisiä teemoja, eivät niinkään asioiden konkreettista tuottamista. 13. päivään asti saat ihmissuhteisiisi helppoutta ja tukevuutta. Vietä tällöin aikaasi lähimmäisten seurassa. Kuun kaksi viimeistä viikkoa ja varsinkin viimeinen helpottavat tilannettasi ja asiat tuntuvat selkeytyvän.

Kalat, Marraskuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kaloille marraskuun alkupäivät tuovat kriittisiä tilanteita eteen ihmissuhde rintamalla. Nyt kannattaa malttaa mielensä ja olla tekemättä lopullisia ratkaisuja, sillä kuun loppu puoli tarkoittaa hyvinkin sopuisasti tilanteen vakauttamista. Mutta jokin tilanne tai tapahtuma on nyt jättänyt lähtemättömän jälkensä suhteessasi johonkin läheiseesi. Alku kuukausi tuo tullessaan uusia yllättäviä mahdollisuuksia elämäsi kulkuun; ole avoin ja suvaitsevainen niin huomaat miten piristäviä uudet kuviot elämässäsi ovat. Kuun kahtena viimeisenä viikkona on syytä luotsata luovat voimavarasi liikkeelle, sillä aika vaatii nyt niveltämistä ja onnistumista vasta yritysten ja erehdysten kautta. Mielikuvituksesi on parhaimmillaan 17. - 18. päivinä, joten anna uusille ideoille tilaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.