Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden marraskuu alkaa sosiaalisesti vilkkaissa merkeissä. Olet romanttisesti virittäytynyt ja aktiviteettisi suhdetoiminnoissa on kohonnutta. Hempeät tunnelmasi saavat vastakaikua ja haaveilusi levittävät ruusunpunaista sävytystä ympäristöösi. Energiatasosi on myös kohdallaan, korostaen aikaansaavuutta ja kykyä mitoittaa omat voimavarasi oikeisiin mittasuhteisiin. Mitä pidemmälle kuukausi edistyy sitä tehokkaammaksi koet itsesi. Jos taasen olet 21. - 23. maaliskuussa syntynyt oinas, niin kuukausi todennäköisesti osoittautuu elämässäsi käänteentekeväksi ajanjaksoksi. On aika tehdä syvääluotaava katsaus ajankohtaiseen tilanteeseesi ja hyväksyä tarvittavat uudistukset elinpiirissäsi. On aika rohkeasti päivittää tilanteita ja luopua aikansa eläneistä asetelmista. Jokin mullistus tahi käänne on vaativa ja merkinnee uutta suunnanottoa kohti tulevaisuutta. Uskalla kurkistaa syvälle asioihin, sillä pintaraapaisulla ei nyt asioitasi edistetä.

Harka, Marraskuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkien marraskuu alkaa herkästi ärsyyntymisen merkeissä, ja nyt olisikin syytä olla liikenteessä tarkkana sanomistesi kanssa, niin välttyisit pahemmilta jälkiselvityksiltä. Härille kuukaudesta muodostunee energisestikin hieman takkuileva ja aikaansaamisesi taso on vaihtelevaa. Pura energioitasi ulkoiluun tai vaikkapa siivoukseen etteivät turhaumat lukkiutuisi liiaksi sisääsi. Toinen viikko voi tuoda tullessaan outoja viestejä. Väärinkäsitykset myös vuorovaikutus suhteissa ovat mahdollisia ja olisikin syytä penkoa asioiden taustoja, ennenkuin luot kuvaa todellisesta tilanteesta. Kolmas ja neljäs viikko vaatii ylimääräistä ponnistusta ihmissuhde selvittelyissä. Koeta pitää mielikuvitus ja faktat erillään kun tilanteet noussevat pintaan. Jos olet liikaa antanut mielukuvituksen edustaa todellista tilannetta niin silmäsi saattavat nyt aueta näkemään asioiden käytännöllisen laidan. Selvitä sotkut avoimesti ja vältä asioiden hautomista itseksesi.

Kaksoset, Marraskuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille marraskuu osoittautunee tilanteita leppoisasti edistäväksi. Olet varsin energinen ja aikaansaava ja nyt olisikin hyvä ottaa aktiivinen ote asioihin, sillä kauan jatkunut pysähtyneisyyden olotila on nyt kohdallasi ohi. Ryhdy siis toimeen ja pistä hankkeisiin vauhtia. Kuun ensimmäinen viikko lupaa menestystä lemmen asioissa ja tunnelmat muodostuvat sielusi herkimpiä osia koskettaviksi. Kuun kolmas ja neljäs viikko korostavat käytännöllistä otetta työ tilanteessasi. Jokin vastuu tahi velvoite osoittautuu nyt kannattavaksi ja elämääsi tukevoittavaksi. Tilanteet vaatinevat vain omaa kärsivällistä sitoutumista ja tarkoittanee että nyt on mahdollista saada paljon aikaiseksi käytännön tasolla. Kuun viimeinen viikko tuonee tullessaan tilanteen jossa joku tarvitsee olkapäätäsi omien murheittensa purkamiseen. Anna aikaasi läheisillesi jotka apua tarvitsevat.

Rapu, Marraskuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Jos olet kesäkuun 22. - 24. päivänä syntynyt rapu niin marraskuu voi merkitä kohdallasi suuriakin elämäntilanteen muutoksia. Jokin uusi velvoite työelämässäsi voi merkitä lisääntyvää painetta ja nyt vaaditaan sinulta suurta malttia ja kärsivällisyyttä. Koeta karsia ylimääräisiä asioita elämässäsi jotta kykenisit keskittymään asian ytimeen. Katso tarkkaan mihin olet sitoutumassa, sillä tulevat haasteet voivat olla elämääsi mullistavia. Kuun toinen viikko saattaa merkitä lisääntyvää painotusta ihmissuhteisiisi; kenelle annat aikaasi ja mitkä asiat suhteessasi ovat merkityksellisiä, mitkä ylimääräistä riesaa. Vasta kuun viimeinen viikko lupaa hauskuutta ja piristystä sosiaalisissa tilanteissa ja olisikin hyväksi antaa aikaa läheisillesi joiden koet merkitsevän itsellesi jotain.Leijonille marraskuu korostaa aktiivisuutta moneen suuntaan. Halusi toteuttaa itseäsi on nyt kohonnut, mutta risteilevät elementit hidastavat suorasuuntaisen toiminnan tarvettasi. Kuun ensimmäisinä päivinä on syytä olla tarkkana sanomisissaan, sillä olet kärkäs ilmaisemaan itseäsi kriittisesri suureen ääneen. Ristiriitoja syntyy helposti jos olet kovakorvainen muiden ilmaistessa mielipiteitänsä. Viikko lupaa kuitenkin lemmenasioissa harmoniaa ja runsautta jos vain kykenet kompromisseihin rakastettusi kanssa. Kuun toinen ja kolmas viikko varoittavat liioittelun ja tuhlailun vaaroista. Sorrut normaalia helpommin olemattomiin tarjouksiin ja voimakas halu toteuttaa itseäsi voi nyt tulla kalliiksi. Luovuutesi on nyt kukkeimmillaan mutta käytännön asioiden hoidossa on syytä pitää yllä malttia ja varovaisuutta. Jos olet rakennellut elämääsi ylenmääräisiä pilvilinnoja niin tämä kuukausi saattaa sinut takaisin maanpinnalle.  

Leijona, Marraskuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonille marraskuu korostaa aktiivisuutta moneen suuntaan. Halusi toteuttaa itseäsi on nyt kohonnut, mutta risteilevät elementit hidastavat suorasuuntaisen toiminnan tarvettasi. Kuun ensimmäisinä päivinä on syytä olla tarkkana sanomisissaan, sillä olet kärkäs ilmaisemaan itseäsi kriittisesri suureen ääneen. Ristiriitoja syntyy helposti jos olet kovakorvainen muiden ilmaistessa mielipiteitänsä. Viikko lupaa kuitenkin lemmenasioissa harmoniaa ja runsautta jos vain kykenet kompromisseihin rakastettusi kanssa. Kuun toinen ja kolmas viikko varoittavat liioittelun ja tuhlailun vaaroista. Sorrut normaalia helpommin olemattomiin tarjouksiin ja voimakas halu toteuttaa itseäsi voi nyt tulla kalliiksi. Luovuutesi on nyt kukkeimmillaan mutta käytännön asioiden hoidossa on syytä pitää yllä malttia ja varovaisuutta. Jos olet rakennellut elämääsi ylenmääräisiä pilvilinnoja niin tämä kuukausi saattaa sinut takaisin maanpinnalle.

Neitsyt, Marraskuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille marraskuun tulo - toisin kuin muilla merkeillä - syksyn pimeys tuo mukanaan helpottuneisuuden tunteen. Jo syksystä 2007 alkanut elämän järkevöittämiskausi on saatu päätökseen pääosiltaan ja tunnelmat kevenevät kouriintuntuvasti. On aika ottaa opitut asiat käyttöön ja siirtyä tuottavampaan kauteen. Koet ehkä vielä pientä sisäänpäinkääntyneisyyttä ja tarvetta pohtia menneitä, mutta tässä prosessissa koet viisastuneesi elämän suhteen aimo harppauksen viime vuosina. Sosiaalinen elämäsi päässee vauhtiin kuun toisesta viikosta eteenpäin ja huomaat muiden ihmisten läsnäolon piristävän sinua. Yllättävät yhteydenotot ovat nyt tervetulleita ja herättelevät sinua mukaan aktiviteetteihin. Taloudellinen tilanteesi vaatinee huomiota loppukuusta ja järkevä pohdinta tuottaakin nyt uudistautumisia.

Vaaka, Marraskuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla saattaa marraskuu tuntua hieman normaalia harmaammalta ja tarvetta miettiä elämän perustuksia voi nyt olla ajankohtaista. Vaaka merkkisillä on alkamassa muutaman vuoden jakso jolloin monet asiat vaatinevat päivitystä ja suunnan tarkistamisia. Varsinkin jos olet syyskuun 22. - 24. päivinä syntynyt, niin tilanteesi voi nyt keikahdella suurestikin. Asiat vaatinevat nyt rohkeata asennetta ja tilanteet voivat muodostua pakottaviksi. Kuun ensimmäinen viikkko korostaa yleisesti hyvää yhteistyökykyä läheistesi kanssa. Koet olevasi kyllä energinen ja vaateet tilanteitten päivittämiseen sujuvat vauhdikkaasti. Vuorovaikutussuhteesi vilkastuvat kuun kahdella viimeisellä viikolla. Kuun kolmas viikko vaatii malttia ja miettimistä mutta viimeinen viikko vauhdittanee suunitelmiasi eteenpäin helpommin.

Skorpioni, Marraskuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien oma kuukausi marraskuu alkaa ärhäkkäästi, korostaen painotusta saavuttaa tasapainoa tilanteisiin tiedostaen ja työstäen. Päämääriäsi olisi nyt työstettävä tahi aikasi kuluu turhuuksien perässä ryntäilyyn. Toinen viikko nostaa esille ihmissuhteesi ja nyt olisikin hyväksi kehittää ymmärrystäsi oman toimintasi merkityksellisyydestä. Jos olet liikkeellä vain omista lähtökohdistasi niin palaute on sen mukaista. Jokin sekaannus tiedonkulussa vaatii nyt ylimääräistä selvittelyä jotta tilanteen todellinen laita selkiintyisi. Taiteelliset sekä viihteelliset pyrkimyksesi saavat nyt uutta inspiraatiota ja luovuutesi voi kukkia. Mutta kovin käytännönläheiset teemat tuntuvat helposti sekaantuvan suhteessa idealistisiin tavoitteisiisi, joten ylimääräistä maadoitusta tarvitaan. Kuun neljäs viikko voi heilauttaa myös rakkauselämäsi painotuksia, korostaen liioiteltuja pyrkimyksiä kohti mahdotonta taivaita kurottaen. Ota huomioon läheistesi tarpeet niin vältyt suuremmilta jälkipyykeiltä.

Jousimies, Marraskuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten marraskuu ei tunnu lannistavan pimeydellään energisyyttäsi ja aikaansaavuuttasi. Olet sitä enemmän vauhdissa mukana mitä pidemmälle kuukausi kehittyy. Monet asiat alkavat loksahdella paikoilleen, ilman vaatimusta ylenmääräisellä hiostuksella. Varsinkin kuun kolmas ja neljäs viikko korostavat käytännön asioiden edistämistä. Ota vastuuta asioista niin huomaat miten saat tukevampaa otetta asioihin. Kuun toinen viikko sensijaan olisi hyvä käyttää omien luovien voimavarojen löytymiseen. Alitajuntasi on nyt tuottoisa, mutta pieni hiljentyminen olisi nyt paikallaan että pienet idean alut pääsisivät nousemaan tietoisuuteen. Romantiikalle parasta aikaa lienee kuun ensimmäinen viikko. Ole tällöin aktiivisessä yhteistyössa kanssaihmistesi myötä, niin asiat lutviutunevat helpommin. Sen sijaan jonkun läheisesi outo käyttäytyminen voi tuntua hämmentävältä kuun viimeisellä viikolla. Oma realistinen näkemyksesi voikin nyt olla avuksi ja auttaa sotkuisen tilanteen selvittelyssä.

Kauris, Marraskuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriille marraskuu voi aavistella muutospaineita - kuten syksyn ilamanalasta ei voi aina tietää onko käsillä vielä syksyä vaiko talvikelit edessä. Jos olet joulun ajan kauris, niin tietoisuus siitä että on aika suunnistaa elämä uusille linjoille, saattaa olla pakottava. Kuukauden toinen viikko saattaa sinut huomaamaan uudistus tarpeesi suhdetoiminnoissasi. Jos kumppanuudessasi on liiallisia kertymiä selvittämättömistä asioista, niin tilanteet vaativat nyt tehokasta hoitoa ja suoraa kohtaamista. Muulloin syntyneet kauriit kokevat viikon varsin inspiroivana ja luovanakin. Kuuntele herkästi uusia pulpahtelevia ideoita, joita tuntuu nyt riitävän. Jonkinlainen maiseman vaihto hetkeksi olisi nyt suotavaa, sillä uudet asiat tuntuvat nyt piristävän sinua ja vapauttavan mielikuvitustasi. Kuun loppupuoli tarjoaa iloa kanssaihmisten parissa, joten ole tällöin mukana yhteistyössä ja kaiken kaikkiaan aktiivisesti liikekannalla.

Vesimies, Marraskuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten marraskuu on vireinen, varsinkin helmikuun alussa syntyneet saavat nyt vauhditusta asioihinsa. Saatat kokea joutuvasi puskemaan kehitystäsi eteenpäin ylenmääräisesti mutta positiivinen taustasävy tuntuu avittavan sinua nyt tilanteessa kuin tilanteessa. Varo kuitenkin ihmissuhteissasi liian itsekeskeistä keskittymistä asioissasi, kuun puoliväli on riskialtista aikaa toimia liiaksi omista lähtökohdistasi ja palaute on tällöin sen mukaista. Vaarana on nyt myös mennä liian suurpiirteisesti ja huolimattomasti mukaan ylimitoitettuihin hankkeisiin. Kuun ensimmäinen viikko korostaa helppoutta ihmissuhteissasi, kuun viimeinen viikko taasen saattaa tipauttaa sinut pilvenreunalta alas, jos olet antanut mielikuvituksesi edustaa todellisuutta liiaksi. Jos olet tammikuun 21. - 23. päivä syntynyt niin kuun kaksi viimeistä viikkoa antavat sinulle realistiset mahdollisuudet saada jotain konkrettista elämänmuutosta aikaiseksi.

Kalat, Marraskuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalojen marraskuu osoittautuu valoisaksi vuodenajasta huolimatta. Koet olevasi inspiroitunut ja voit päästää luovuutesi nyt tuottavasti valloilleen. Inspiroitumisesi kumpuaa uutuuden kokemuksen viehätyksestä yhdistettynä jonkinlaiseen vapautumisen tunteeseen. Olet jättämässä raskaita velvoitteiden täyttämiä vuosia nyt taaksesi ja keventymisen kokemus lennättää sinut lähes yläilmoihin. Seikkailun halusi on korkeimmillaan kuun toisella viikolla ja olisikin hyväksi irrottautua hieman arkisista velvoitteista ja antaa tilaa uuden kokemisen nälälle. Tee retkiä, käytä yllättäviä tarjolla olevia mahdollisuuksia hyväksesi, niin parhaiten tyydytät luovien voimavarojesi käyttöönottoa. Jokin uusi, suunittelematon mahdollisuus saattaa nyt kolkutella ovellasi. Ihmissuhderintamalla tapahtuu positiivista kehitystä kuun viimeisellä viikolla. Nyt ei kannata toimia tilanteissa ominpäin, vaan kanssaihmistesi tuki on huomionarvoista ja virkistävää.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.