Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Jos olet huhtikuun aivan alkupäivinä syntynyt oinas niin kuukaudesta muodostuu työntäyteinen ja velvoitepitoinen. On aika tarkistaa elämässäsi suuntaa ja miettiä mitä karsia, mikä ei ole enää ajankohtaista elämässäsi. Keskity olennaiseen ja tee valintoja tietoisena siitä että ne mahdollisesti vaikuttavat pikälle tulevaisuuteen. Varsinkin kuun kolmas viikko tuo näitä teemoja pintaan. Onneksesi koet olevasi energinen ja jaksava. Muina aikoina syntyneet saavatkin helposti valmista jälkeä aikaiseksi tekemisistään. Kaikilla oinailla voi ihmissuhde kehityksessä olla tarvetta palata menneisyyteen ja selvittää tapahtuneita jälkikäteen. Sinusta voi tuntua että olet saanut kokea vääryyttä ja nyt olisi aika aukoa solmuja. Viralliset tahot ja kasvottomat laitokset voivat vaatia ylimääräisiä selvityksiä ja tarkistuksia. Ole vastuuntuntoinen ja huolellinen ja pidä puhtaat jauhot pussissa, niin pääset vähemmällä.

Harka, Marraskuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härille voi marraskuu tuoda selkeyttä ja valaistumisia epäselviin asioihin. Jonkin asiainlaidan paljastuminen muuksi kuin sitä alunperin luulit voi auttaa sinua nyt luomaan selkeämmän kuvan tapahtumista. Jos joudut sopimuksellisten asioiden kanssa tekemisiin, niin olisi hyväksi jos hankkisit asiantuntijan apua. Voit olla unohteleva ja hajamielinen eikä keskittymiskykyä tunnu löytyvän. Kuun ensimmäinen ja kolmas viikko tuovat näitä teemoja esille. Ihmissuhteissasi on nyt hauskuutta ja sosiaalisuutta, mutta kovin henkilökohtaisella tasolla voit kokea olevasi hieman sivussa. Mutta mene mukaan rientoihin ja seuraelämään niin saat piristävää latausta elämääsi. Sosiaalinen verkostosi on nyt kasvuvaiheessa, joten kannattaa takoa kun rauta on kuumaa. Aikaisemmin tehtyihin valintoihisi voi nyt tarjoutua korjaus vaihtoehtoja ja löydät luovia tapoja edistää asioitasi. Terveydellisissä asioissa ole tarkka hae viipymättä apua ja neuvoa tarvittaessa.

Kaksoset, Marraskuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Taistelutahtosi on hereinen tässä kuussa ja koet myös herkästi jonkun läheisesi itsekkääksi. Älä suostu kaikkeen, mutta varo myös itse toimimasta liiaksi omista lähtökohdista käsin. Kuun kolmas viikko on käytännön läheinen ja sinulla on mahdollisuus saada nyt jotain näkyvää aikaiseksi. Pystyt tekemään järkeviä ratkaisuja, kun pysähdyt hetkeksi ja annat aikaa itsellesi suunnitella asioita eteenpäin. Kuun 25. päivästä eteenpäin on ylilyöntien vaaraa ja houkutusta mennä siitä läpi mistä aita on matalin. Älä liioittele tai lupaile liikoja, vaan muista ottaa elämän realiteetit huomioon. Anna tilaa seikkailun halullesi tekemällä jotain luovaa tai ennen kokematonta. Tarvitset nyt piristystä, mutta ei sen tarvitse merkitä täydellistä irtiottoa. On myös mahdollista että joku läheisesi kokee tarvetta tehdä ratkaisunsa itsenäisesti kysymättä sinulta mielipidettäsi. Ole avoin ja joustava yllättävissä käänteissä ja käytä suvaitsevaisuuttasi hyväksesi.

Rapu, Marraskuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Rapujen marraskuu jatkuu painottaen velvoitteita ja vaativienkin asioiden kohtaamista. Työ tilanteesi on keskiössä, edellyttäen ehkä uusien metodien ja taitojen haltuunottoa. Aina tuntuu löytyvän viimeisteltävää ja hiottavaa. Karsi nyt elämästäsi poios kaikki ylimääräinen, sillä aikasi kuluu olennaisien asioiden hoitoon. On realismin ja käytännöllisyyden jakso. Varsinkin kuun kolmas viikko voi osoittautua työteliääksi, mutta toisaalta myös asioitasi vauhdittavaksi. Onneksesi ihmissuhteissasi on positiivisuutta ja saatatkin tukeutua toisten apuun ja tukeen. Ensimmäinen viikko varsinkin on viihdyttävä tässä mielessä. Siitä eteenpäin kontaktisi muodostuvat enemminkin asiallisista tai työpitoisista suhteista. Heinäkuun puolenvälin jälkeen syntyneillä on helpompaa ja jopa monissa asioissa edistystä lupaavaa aikaa. Sen sijaan juhannuslapsilla ja 4. - 7. heinäkuuta syntyneillä asiat vaativat vielä runsain mitoin niveltämistä ja työstämistä.

Leijona, Marraskuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille marraskuu tuo mukanaan vauhdikkuutta ja energisyyttä. Jaksamisesi asioiden hoitoon on lisääntymässä ja tätä myöten olet aktiivisesti liikkeellä. Joskin kuukauteen mahtuu riskitekijöitäkin, jotka liittynevät keskittymiskyvyn puutteeseen tai hajamielisyyden tuomiin tilannekorjauksiin. On syytä olla tarkkana kaikenlaisten sopimuksellisien asioiden kanssa, sillä sinulta voi nyt herkästi jäädä huomaamatta tarkkoja yksityiskohtia.  Väärinkäsitykset voivat hankaloittaa asioiden etenemisiä käytännöllisesti, joten varmista että tarkoitusperäsi ymmärretään oikein sekä myös että olet käsittänyt toisen ilmaisusta kaiken oleellisen. Riskiaikoja tämän tyyppisille tapahtumille ovat kuukauden ensimmäinen ja kolmas viikko.  Kuun kolmas viikko on kuitenkin jo tuottavampi, joskin myös herkästi ylitöitä vaativa. Kuun lopusta tilanteet selkiytyvät ja koet saavasi langat takaisin käsiisi ja järkeistettyä tilannettasi.

Neitsyt, Marraskuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille marraskuu alkaa rauhallisesti ja ensimmäinen viikko  - ja varsinkin viikonloppu - korostaa hyviä ihmissuhteita ja hauskuutta. Tästä eteenpäin korostuvat velvoitteet työssäsi ja niiden viemä aika. Saatat olla herkästi hermostunut ja äksyilevä, jos ja kun asiat eivät etene haluamallasi tavalla. Yleistä on kommunikoinnissa katkokset ja yhteistyö kyvyttömyys. Olisin suotavaa että saisit loppukuun työstää asioita omaan tahtiin ja omiin nimiin, niin välttyisit suuremmilta kahnauksilta. Kuun kolmas viikonloppu tarjoaa kuitenkin vapautusta arjen pyörityksestä. Tee tällöin jotain poikkeavaa ja irrottaudu rutiineistasi. Neljäs viikonloppu on yllätyksellinen ja sinusta tuntuu etteivät edeltä sovitut asiat mene suunnitelmien mukaisesti. Kuun viimeiset päivät voivatkin olla yhtä pyöritystä muuttuvien tilanteiden vaihteluissa. Ole suvaitsevainen ja joustava ja käytä uteliaisuuttasi ja tutkimushaluasi. Vakavuus ei tuota nyt tulosta.

Vaaka, Marraskuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Kaikille vaaoille kuukausi on merkittävä, painotus riippuu siitä minä ajankohtana olet syntynyt. Jos olet syyskuun vaaka, niin pahimmat selvitykset ja muutospaineet ovat jo takanasi. Kysymys on lähinnä siitä että miten kykenet suhtautumaan muuttuneisiin olosuhteisiin ja sopeutumisesta. Lokakuussa ennen 10. päivää syntyneet ovat ratkaisuvaiheessa ja tilanne vaatii tarkkaa arviointia siitä mihin olet sitoutumassa. Ole järkevä ja maltillinen, kärsivällisyys on nyt hyveenäsi. Kuun kolmas viikko on tällöin merkittävä. Jos taas olet lokakuun lopulla syntynyt, niin rakkaus elämäsi ja ihmissuhteesi ovat keskiössä. Jokin keskeneräinen, selvittämätön tilanne ihmissuhteessasi menneisyydestä noussee pintaan ja vaatii selvittelyä. Energisyyttä ja jaksamista on sinulle tarjolla kyllä koko kuukaudeksi, joten aikaansaavuutta tilanteisiin on tarjolla. Kuun viimeinen viikonloppu on parasta aikaa huvituksiin ja irtiottoihin rutiineista.

Skorpioni, Marraskuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien marraskuu on viihdyttävä ja leppoisa. Ensimmäinen viikko on toiveikas ja asioihin on syntymässä vauhtia. Jokin matka tai paikanvaihdos voi tulla ajankohtaiseksi. Seurallisuutesi on riemukasta ja nautit seuranpidosta. Varo kuitenkaan vielä rakentamasta tulevaisuuttasi tai suunnitelmiasi illuusioittesi varaan. Vaarana on antaa omien toiveiden edustaa todellisuutta. Luovuutta ja uusia ideoita kylläkin on nyt syntymässä. Toisella viikolla nautit rauhasta ympärilläsi ja mieluummin vietät aikaasi omiesi parissa. Kolmas viikko on taas vauhdikas ja inspiroiva. Olet positiivisesti asennoitunut ja näin ollen innokas tarttumaan kiinni uusiin tilaisuuksiin, joita elämä tuntuukin nyt tarjoavan. Varaudu kuitenkin takapakkeihin jos annat perusteettomasti, ilman realismia itsellesi liian ruusuisen kuvan olosuhteista.

Jousimies, Marraskuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet löytävät tässä kuussa taas oman energisyytensä ja kykynsä lähteä mukaan uusiin koitoksiin. Olet pysähtyneeltä tuntuvan syksyn jälkeen taas alotteikas ja innostut uusista ideoista ja koet iltojen pimenemisen antavan vauhtia suunnitelmillesi. Vaarana on toimia liian itsekeskeisesti tai päällepainavasti, huomioimatta toisten tunteita tai näkökantoja.  Kuun toisen ja kolmannen viikon ratkaisut ovat kyllä järkeviä ja tulosta tuottavia, luota vaistoosi. Sitoutuminen uuteen projektiin edistää hyvinvointiasi, sillä kykenet nyt realistiseen arvioon mahdollisuuksistasi. Kuun viimeinen viikko tuo mukanaan uusia, yllättäviäkin suunnitelmien muutoksia tai vaihdoksia aikataulutuksessa. Paikan vaihto tai siirtyminen uusiin, mieltäsi inspiroiviin kuvioihin olisi nyt paikoillaan. Ilmoita kuitenkin läheisillesi suunnitelmien muutoksista, ettet näyttäisi toimivan aivan itsekkäästi.

Kauris, Marraskuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla on tässä kuussa työhön ja elinkeinoon liittyvät ratkaisut tapetilla. Voit kokea että joudut puurtamaan asioiden eteen tuplasti että tulosta syntyisi. Kärsivällisyytesi on nyt paikallaan sillä sitä tarvitaan vaativissa olosuhteissa. Kasvottomien laitosten, virallisten tahojen tai pomosi vaateet tuntuvat toisinaan ylimitoitetuilta. Onneksesi kanssaihmisten ja läheistesi tuki on nyt luotettavaa. Kannattaakin nyt jakaa asioita ja kysellä neuvoa, sillä koet että sinua ymmärretään ja kuunnellaan. Et kuitenkaan vietä kuukautta yksin asioitasi pohtien, vaan myös hauskuutta ja kutsuja ajanviettoon on tarjolla. Mene mukaan rientoihin niin huomaat virkistyväsi. Tukea on kuitenkin tarjolla yllättäviltäkin tahoilta, joten säilytä avoimuutesi ja vastaanottavaisuutesi. Rakkaus asioissa voit huomata joutuvasi kohtaamaan ongelmia menneistä ratkaisuistasi ja palaamaan miettimään valintojesi ajankohtaisuutta.

Vesimies, Marraskuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Tässä kuussa saat uutta puhtia asioiden hoitamiseen ja energisyytesi on kohoamassa. Ensimmäinen viikko voi olla mielikuvitustasi kohottava, joten jätä järkevät pohdinnat tai ratkaisut tuonnemmaksi. Viikonloppu on lähinnä viihdyttävä ja korostaa seuranpitoa ja hauskuutta. Voit kuitenkin oivaltaa jotain olennaista ihmisten mielenliikkeistä ja kommunikointisi on moninaista. Toinen viikko saa sinut takaisin maan pinnalle ja voitkin luottaa järkevyyteesi ja käytännöllisyyteesi. Kolmas viikko on hektisin kun seilaat erillaisten toimintatapojen vaihtoehdoissa. Yllykkeet ympäristössäsi ovat moninaisia, inspiroivia ja yllätyksellisiäkin mutta mielenmalttisi on nyt kohdillaan ja pelastaa sinut monesta tilanteesta. Kuun loppu onkin rauhaisampi ja voit paneutua tehtäviisi keskittynein mielin.

Kalat, Marraskuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kuukausi on vaihteleva tuoden esille uusia tilanteita , jotka toisinaan vaativat tiukkaa työstämistä, toisinaan tuoden muassaan hurjiakin onnistumisen hetkiä. Ensimmäinen viikko tarjoaa mahdollisuuden luovaan mielen laatuun. Käytä viikko ideoiden, kommunikoiden ja luovuuttasi käyttäen. Jokin maiseman vaihdos on nyt piristävä ja hauska, tuoden uusia virikkeitä ja hankkeita.  Toinen viikonloppu korostaa malttia ja järkrvyyttä. Kohdallasi voi olla jokin velvoite tai keskeneräinen työ, joka vaatii aikaasi.  Kolmannella viikolla asiat luistavat ja koet täyttymyksen hetkiä. Voit luottaa ratkaisuissasi nyt intuitioosi. Loppukuu kehottaa varovaisuuteen ja maltillisuuteen. Vaarana on liioitella mahdollisuuksiasi tai sitten joku asia tai henkilö lupailee liikoja. Hullutteluun aika kyllä sopii, muttei järkevään päätösten tekoon. Koko kuukauden taustavoimana on kuitenkin positiivinen kehitys, joten voit luottaa suojelusenkelisi läsnäoloon.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.