Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Jo marraskuun alku tarjoaa oinaille mahdollisuuksia toteuttaa pitkään muhineita  suunnitelmia ja unelmia. Koet että olet nyt oikeutettu ottamaan hieman rennommin paineisen alkusyksyn jälkeen ja löysäämään tahtia hetkeksi. Kuun ensimmäisen viikon yhteydenpito johonkuhun on innostava ja uusia raikkaita tuulia tuova. Innostunut henki ja rohkea asenne kohdata jotain uutta ja mielenkiintoista on päällimmäisenä sävynä. Jokin retki tai matka saattaa nyt olla mahdollinen mielenkiintoisessa seurassa. Marraskuun loppupuolella sitoudut yhteistyössä jonkun kanssa uuteen projektiin. Tilaisuudet viriävät nopeasti ja edellyttävät valmiutta hypätä uuteen suunnittelematta ja yllättäenkin. Tausta sävynä on kuitenkin vapauden teema ja uteliaisuus ja avoimuus kohdata elämässä uusia asioita. Kuun viimeinen viikko vaatiikin sitten syvällisempää asennetta ihmissuhteissasi ja voitkin olla tilanteessa jossa koet ettei sinun toiveitasi oteta huomioon. Vältä tällöin valta pelejä ja manipulaatiota ja koeta olla mahdollisimman suora ja rehellinen.

Harka, Marraskuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Härille marraskuun alku nostaa pintaan ailahtelevia tuntemuksia ja tarvetta selkeyttää jo pitkään jatkuneita sotkuisia tilanteita. Asiat ja ihmiset voivat nyt helposti mennä sekaisin ja tarvitsetkin ylimääräistä pontta ja tarkkuutta jotta saisit järjestystä ja selkeyttä aikaiseksi. Voit olla itse myös hajamielinen ja unohduksia sattuu herkästi. Sopimuksellisissa asioissa on syytä myös käyttää normaalia enemmän harkintaa.  Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin saat energisyytesi takaisin ja oman aktiivisuutesi ansiosta pystyt saamaan paljon aikaiseksi. Kolmas viikko tuokin helpotuksen tunteen positiivisen käänteen ansiosta. Seuraava viikonloppu voi tuoda mukanaan luottamuspulan jonkun taholta mutta kykenet luovimaan tilanteessa kuitenkin eteenpäin. Kuun viimeinen viikonvaihde on sosiaalinen ja miellyttävä. Romantiikkaa on myös ilmassa ja jotain merkittävää tällä saralla on nyt mahdollista sattua.

 

 

Kaksoset, Marraskuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Marraskuun alku on kaksosille sosiaalisesti aktiivinen ja yllättäviäkin käänteitä tuova. Voit olla mukana yhteistoiminnassa joka on mieltäsi piristävä ja uteliaisuuttasi nostattava. Avoimuus ja suvaitsevaisuus ovat nyt paikallaan vaikka kaikki ei nyt menisikään aivan etukäteis suunnitelmien mukaisesti. Luovuutesi ja kekseliäisyytesi tulevat nyt hyvään käyttöön. Kuun toinen viikonloppu onkin jo käänteissään vaativampi ja hutiloinnin vaaraa on ilmassa. Koeta olla olematta liian hyväuskoinen ja pidä realiteetit hallussa. Neljännen viikon tapahtumat tulevat taas eteesi suunnittelematta ja jonkun toisen tempaukset saavat sinut ymmälle. Ota vastuullinen asenne ja koeta tehdä järkevästi yhteistyötä. Myös paperiasioissa sinulta vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta, jotta asiat edistyvät normaaliin tahtiin.  Viimeisen viikon aikana tahtovoimat voivat kolahdella vastakkain herkästi ja sovittelevaa asennetta tarvitaan.

Rapu, Marraskuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alku nostattaa pintaan romanttiset unelmat, aika näyttää ovatko ne mahdollisuuksien rajoissa vai pilvilinnoihin rakenneltuja. Luovuutta on kuvassa mukana ja nyt on hyvä hetki toteuttaa ideoita ja päästää mielikuvitus valloilleen. Toinen viikko edellyttää jalkojen maassa pitämistä raha- ja talousasioissa. Onko kaikki ihan luotettavissa käsissä ja ovatko tilisi ajan tasalla? Kolmas viikko on onnekas ja saat loistavaa jälkeä aikaiseksi energisyytesi ja innostuneisuutesi myötä. Nelljännellä viikolla työyhteisösi jäsenet ovat vaateliaita ja nyt olisikin hyvä ottaa vastuuntuntoinen asenne. Voit helposti kokea että sinulta vaaditaan liikaa ja yhteistyö vaatii ponnistuksia. Kuun viimeinen viikonloppu tuo alitajuiset pelot ihmissuhteissasi pintaan. Varo pelejä ja koeta olla mahdollisimman suora ja rehellinen - myös itsellesi. Älä myöskään suostu syntipukiksi vaan aseta itse selkeästi rajat mihin suostut, mihin et.

Leijona, Marraskuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonille marraskuu tuo herkästi eteen riskialttiita tekijöitä. Kannattaa olla erittäin tarkka sopimustellisten asioiden kanssa ja tarkistaa huolella asioiden taustat. Epärealistiset hankkeet ovat nyt vaarana ja keskittymiskyvyn puute ja huolimattomuus voivat tuottaa huonoa jälkeä. Saatat helposti kokea epätasa-arvoisuutta ihmissuhteissa ja tunne siitä että uhraat asioiden eteen liikaa voi vallata mielialasi. Toisaalta jos olet aiemmin ryhtynyt johonkin arveluttavaan, niin tämä kuukausi voi myös palauttaa sinut takaisin maan pinnalle. Asioiden näkeminen niiden oikeassa valossa voi tuoda pettymyksen, mutta toisaalta tieto helpottaa. Luoville ihmisille tämä on rikastuttavaa aikaa, sillä alitajuntasi on nyt erityisen tuottava. Älä vaadi itseltäsi nyt liikoja, vaan kuuntele mitä sisimpäsi tahtoo nyt sanoa. Kuun neljäs viikko rauhoittaa jo tilanteita ja realistenen ote palautuu. Sitoutumalla yhteistyöhön muiden kanssa on nyt tuottavaa ja saat järkevästi asioitasi edistettyä.

Neitsyt, Marraskuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille marraskuu on ihmissuhteissa merkittävää aikaa tavalla, johon on syytä asennoitua asiallisesti ja tiedostaen. Ongelmat ja kipupisteet noussevat nyt pintaan ja vaativat tietoista työtä ja vastuuta. Kuun neljäs viikko lienee tässä suhteessa merkittävää aikaa ja olisikin hyvä jos ottaisit vastuullisen asenteen yhteisiin toimiin ja sitoumuksiin. Kuun viimeinen viikonloppu tuokin jo helpotuksen tunteen ja pääsyn leppoisimmille tunnelmille. Kuvaan tulee mukaan hauskuutta ja runsautta tunteissa. Kuun puolestavälistä eteenpäin huomaat piristyväsi ja energiatasosi on nousussa. Kolmannen viikon onnekas mahdollisuus palauttaa innostuneisuutesi ja ryhdyt toimeen. Oma aktiivisuutesi tuottaa nyt helposti tulosta ja saavutat päämääriäsi. Ole rohkea ja mene mukaan uusiin projekteihin niin huomaat elämänhalusi kasvavan ja positiivisuutesi lisääntyvän. Kuun viimeinen päivä varoittaa uhkarohkeudesta tai liioitellusta omanvoiton pyynnistä.

Vaaka, Marraskuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmisille kuukaudesta muodostuu leppoisampi ja helpompi vaativan syksyn jälkeen. Saat nyt enemmän tilaa hengittää ja koet että painostavat ja raskaat ajat jättivät sinut rauhaan. Olet todennäköisesti saanut jossain projektissasi jonkin asian päätökseen ja nyt on aika ottaa rennommin, ainakin toistaiseksi. Kuun alku on vilkas ja olet moneen suuntaan yhteyksissä. Ihmissuhteissasi on myös yllättäviä mutta hauskoja käänteitä. Toinen viikko saa sinut unelmoimaan ja myös mahdollisesti toteuttamaan haaveitasi. Jokin pitkään muhinut idea voi nyt alkaa hahmottua toteuttamiskelpoiseksi.  Neljäs viikko sitouttaa sinua yhteistyöhön jonkun kanssa ja suunnitelmasi toteutuvat vastuuta ottaen ja asioita lukkoon lyöden. Joskin yllätyksiä tässä suhteessa on myös näkyvillä ja tilanne vaatii joustavuutta ja avoimuutta. Jonkun toisen tilanne vaatii huomiota ja aina et voi toteuttaa pelkästään omia suunnitelmiasi vaan toisen olosuhteet on otettava huomioon.

Skorpioni, Marraskuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien marraskuu alkaa varsin sekavissa kuvioissa, jolloin kommunikointi tuottaa herkästi väärinkäsityksiä ja kommelluksia. Koeta olla tarkka siitä miten ilmaiset itseäsi, samoin siitä miten otat informaatiota vastaan.  Keskittymiskykysi ei ole nyt parhaimmillaan ja sopimuksellisten asioiden kanssa on syytä olla erityisen huolellinen ja tarkka. Tarkista myös asioiden taustat ja faktat, ettet tulisi höynäytetyksi tärkeissä asioissa. Kuun ensimmäiset kymmenen päivää kertovat myös tehottomuudesta ja mieluummin haaveilet ja unelmoit ennemminkin kuin saat aikaan asioita konkreettisesti. Tämän jälkeen energisyytesi on pikkuhiljaa palautumassa ja jo kolmannella viikolla koet taas olevasi ajantasalla asioistasi. Kuun viimeinen viikonloppu antaa mahdollisuuden korjata ihmissuhteitasi ja nyt on aika palauttaa yhteys jos alkukuu on tuonut katkoksia mukanaan. Mene mukaan seuraelämään ja nauti yllättävistä, uusistakin tuttavuuksista.

Jousimies, Marraskuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu lupaa ihmissuhteissasi edistystä ja yhteistyössä onnistumista. Romantiikkaa on ilmassa ja tilanteet voivat kehkeytyä yllättäen ja suunnittelematta. Oletkin loppukuuhun asti seurallinen ja viehättävyytesi huomataan. Toinen viikko on hyvää aikaa työstää jotain idealistista tai kauan muhinutta suunnitelmaa. Luovuutta on myös kuvassa mukana, joten luota intuitioosi. Kuun toinen viikonloppu aloittaa jakson, jolloin työstämistä vaaditaan, jotta asiat edistyisivät. Olet ehkä hieman normaalisti herkemmin ärsyyntyvä ja energiasi ovat hieman hakusessa. Diplomaattisuutesi pelastaa sinut kuitenkin monilta ristiriitaisilta tilanteilta, joten tee yhteistyötä, niin selviät kuitenkin helpoimmin eteenpäin. Varsinkin neljäs viikko tuo näitä ongelmia pintaan. Kuun loppu vaatii tarkkuutta raha-asioiden hoidossa. Jotain yllättävää voi sattua joka sekoittaa suunnitelmiasi. Älä ole nyt liian luottavainen vaan tarkista huolella tilisi ja tilanteesi.

Kauris, Marraskuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Kauriit voivat marraskuussa hengähtää paineisen ja velvoitepitoisen syksyn jälkeen. Suurimmat paineet ovat nyt ohi ja koet saavasi asioita nyt helpommin edistettyä ja aikaa jää myös muuhun kuin pelkkiin työtehtävien läpiviemiseen. Kuun ensimmäinen viikonloppu voi tuoda suunnitelmien muutoksia mutta joustavuus ja avoimuus voi saattaa sinut nyt yhteyteen uusien ihmisten ja paikkojen kanssa. Kolmas viikko on erittäin leppoisa ja onnekaskin jolloin positiivinen henki on puolellasi ja asiasi etenevät vauhdikkaasti ja helposti.  Kuun neljäs viikonvaihde muodostuu mielenkiintoiseksi ihmissuhteissasi ja romantiikassa. Olet valmis kohtaamaan jotain uutta ja voitkin yllättäen saada uuden tuttavuuden odottamattomalta taholta. Jotain kohtalonomaista voi nyt olla ilmassa ja tapahtumat saavat sinut miettimään tulevia suuntia ja päämääriä.

Vesimies, Marraskuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Marraskuun alku on vesimiehille varsin sekava  moninaisine unohteluineen ja väärinkäsityksineen. Koet kulkevasi herkästi kuin usvassa ja käytännön asiat voivat tuottaa hankaluuksia. Koeta pitää jalat maassa ja selkeyttää tilanteita. Jokin vääriymmärrys tai unohdus voi pistää pakkasi sekaisin ja epämääräiset haikeat tuntemukset epärealistisine ideoineen vievät helposti maata jalkojesi alta. Jollekin luovalle tai henkiselle alueelle voit nyt saada suuriakin inspiraatiota ja aika sitten näyttää, seuraako uusista ideaaleista jatkoa.  Toisen viikon alkuna vielä koet itsesi tehottomaksi ja loikoilu ja haaveilu ovat kiinnostavimpia aiheita. Neljäs viikko antaa tilaa yhteistyölle ja jokin inspiroiva aihe saa sinut liikkeelle. Vastuullinen asenne tiimityöskentelyssä edistää asemaasi ja yhteisten asioiden hoitoa. Vaativa kuukausi sekavine käänteineen tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden nähdä suhteitten ja asioiden todellisen laidan ja silmäsi voivat avautua toisenlaiseen todellisuuteen.

Kalat, Marraskuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Marraskuun alku voi kaloille tarkoittaa ajan käyttöä jonkun toisen hyväksi ja auttamiseksi. Empaattisuutesi tulleekin hyvään käyttöön ja kykenet selkeyttämään ja avittamaan toista ihmistä hänen sotkuissaan. Toisaalta jonkun läheisesi viikonloppusauunnitelmien muutokset ärsyynnyttävät sinua ja sekoittavat omatkin suunnitelmasi. Kuun toisen viikon uudet ideat voivat tuntua ensin hämmentäviltä mutta saavat sinut kuiten innostumaan ja tekemään asian eteen parhaasi. Koet kuitenkin että teet asioita mielummin omaan tahtiisi ja itsenäisesti ja yhteistyö sosiaalisine kuvioineen ei nyt kiinnosta. Neljäs viikko on vaiherikas moninaisine käänteineen ja tilanteet tuntuvat juoksuttavan sinua milloin minnekin. Delekoi ja anna toisten ymmärtää ettet ole ainut asioista vastuussa oleva, ettet polttaisi kynttilääsi molemmista päistä yhtäaikaa. Kuun viimeinen viikonloppu on ihmissuhyteissa ja romantiikassa merkittävällä tavalla edistyksellistä aikaa, joten mene mukaan tapahtumiin ja rientoihin avoimin mielin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.