Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alku on oinaille ihmissuhteiden kannalta merkittävää aikaa. Aika voi olla purkaa joitain sopimuksia tai sitten tilanteet vaativat selvittämisiä pohjamutia myöten. Saatat herkästi yltyä tekemään jotain sellaista mikä ei aiemmin olisi luontunut. Katso että peli on kuitenkin reilua ja avointa sekä rehellistä. Kuun toinen viikko antaa jo tilaa helpommille sävyille ja mahdollistaa sopusointua. Kuun kolmantena viikonloppuna voit kokea haluttomuutta ryhtyä mihinkään ja aika suosiikin luovuutta ja ideointia. Kuun viimeisen viikonlopun tapahtumat voivat yllättää ja saada tilanteesi muuttumaan. Ole tietoinen syvistä virtauksista, valtapeleistä ja manipuloinnista ja tartu tilanteisiin jos havaitset epäoikeudenmukaisuutta asioissa. Katso myös itse että omaat puhtaat jauhot pussissasi, äkläkä ryhdy mihinkään riskialttiiseen hankkeeseen. Kaiken kaikkiaan kuukauden taustasävynä ovat syvät virtaukset ja muutosalttius elinolosuhteissa.

Harka, Marraskuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisillä, varsinkin huhtikuussa syntyneillä, marraskuu tuo esiin maanpäällisen elon rajat ja säännöt huomioitaviksi. Kyseessä voi olla tekemättömien töiden esiinmarssi tai muutoin kiirettä ja aikatauluttamista vaativa aika. Koeta hoitaa asia kerrallaan ja vältä liian suurimittaisia hankkeita. Tunteena voi olla liiallisen vastuun kantaminen yhteisistä asioista tai muutoin hankaluuksia yhteisten asioiden hoidossa. Varsinkin kuun viimeinen viikonloppu tuo edellämainittuja teemoja pintaan. Kolmannen viikonvaihteen luovat ideat ja niiden käyttökelposuus punnitaan samantien. Toisaalta olet loppukuussa energisempi ja aikaansaavempi ja koet velvoitteiden hoitamisen helpommaksi. Nyt punnitaan kuitenkin tarkasti menneitä valintoja ja on aika tehdä tarvittavat suunnan muutokset jotta tilanteesi olisi mahdollisimman realistinen ja käytännönläheinen. Malttia ja realismia tarvitaan.

Kaksoset, Marraskuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla marraskuu etenee suhteellisen lutvikkaasti ja onnekkaastikin. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja harmoniaa ja voitkin olla nyt suureksi avuksi kanssaihmisten painiskellessa omien ongelmiensa kanssa. Vaivaa ja selvittelyjä vaatii toisesta viikosta eteenpäin tiedojakoon ja liikkumiseen sekä kommunikointiin liittyvät asiat. Sotkuja ja epäselvyyksiä voi olla ilmassa ja väärinkäsitykset voivat sekoittaa asioitasi. Älä siis ole aivan sinisilmäinen sopimusten kanssa sekä kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Joku voi luvata nyt jotain mistä ei loppupeleissä ole takaita käytännössä. Kuun toinen viikonloppu näyttäytyy sosiaalisena ja aktiivisena ihmissuhteissasi. Kolmas viikonvaihde sensijaan peräänkuuluttaa lepoilua ja rauhaisampaa tahtia. 22. päivä on taas syytä olla tarkkana siitä mitä kuulet ja mihin voit luottaa. Tarkista asioiden taustat ja faktat ennenkuin luot lopullista kuvaa asioista.

Rapu, Marraskuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Ravuille marraskuu tuo esiin ihmissuhteissa olevat kipupisteet pintaan. Kuun ensimmäiset päivät ovat jo vaativia ja jokin vallitseva tilanne voi saada uuden käänteen yllättävästi. Tämä koskee varsinkin kesäkuun puolella syntyneitä. Tilanteet voivat nostaa esiin valtapelejä ja hyväksikäyttöä. Joka tapauksessa on hyvä katsoa asiaa pintaa syvemmälle ja koettaa tiedostaa pinnan alaisia motiiveja. Jokin yhteistyö voi nyt muuttaa muotoaan ja valinnat joita nyt teet, voivat olla vaikutuksiltaan pitkäaikaisia. Kuun loppu merkitsee myös herkästi ristiriitojen esiinmarssia. Älä mene mukaan valtataisteluihin ja kannattaa myös katsoa että omat tekemisesi sietävät päivänvaloa. Tilanteet voivat muodostua sellaisiksi jotka eivät parane odottamalla vaan itse asioihin vaikuttamalla. Kuun viimeisellä viikolla on hyvä ottaa vastuullinen asenne yhteisten asioiden hoitamisissa, mutta kärsivällisyydellä saat paljon aikaiseksi.

Leijona, Marraskuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Marraskuu on leijonille pääsääntöisesti energinen ja aikaansaapa. Myös sosiaalisuutesi ja ihmissuhteesi ovat kohdillaan aina kuun viimeiseen viikonvaihteeseen asti. Kuun alku tarjoaakin hauskuutta ja positiivisia käänteitä niin yhteistyössä kuin romantiikassakin. Varsinkin kuun ensimmäinen kokonainen viikko on erittäin hauska ja miellyttävä näissä suhteissa. Kuun puolesta välistä eteenpäin tiedonkulku vaikeutuu ja voit joutua rukkaamaan arkisia asioita kovemmalla tahdilla. Koeta olla myös tarkkana sopimuksia tehtäessä, niin henkilökohtaisissa kuin virallisemmissakin asioissa. Kuun viimeisellä viikonlopulla maltillinen asenne ihmissuhteissasi on paikallaan. Voit herkästi kokea yksinäisyyttä tai että sinulta vaaditaan liikoja. On aika punnita mitkä ihmisuhteet ovat vaivan arvoisia ja mitkä taasen joutavat jäämään menneisyyteen. Jokin tilanne tai suhde voi nyt tulla tiensä päähän ja joudut harkitsemaan asiaa järkevästi ja käytännöllisesti.

Neitsyt, Marraskuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyt merkkisille marraskuu voi tuottaa herkästi katkoksia tiedonkulkuun tai kömmähdyksiä ja unohteluita asioiden hoidossa. Nyt olisikin hyvä hoitaa kaikki juoksevat asiat tarkistuksen tarkistuksilla ja olla luottamatta liian hyviin lupauksiin. Ylimääräistä jämäkkyyttä tarvitaan arjen asioiden hoidossa sekä sopimuksiin ja kauppaan liittyvissä asioissa. Aika on avaava luovuudelle ja muille henkisemmille asioille ja olisikin hyväksi jos voisit antaa aikaasi muuanne kuin tehokkaaseen tuottamiseen. Koeta myös siirtää suurten asioiden päätöksiä tuonnemmaksi, jolloin faktat ovat paremmin selvillä. Kuun puolen välin jälkeen saat tehokkuuttasi helpommin käyttöösi ja asioiden hoito helpottuu. Myös kuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin yhteistyö muiden tahojen kanssa helpottuu ja alkaa tuottaa tulosta. Tukeudu muiden neuvoihin ja ole tekemisissä ihmisten kanssa. Kuun viimeinen viikko suosii ihmissuhteita, vaikkakin sävynä ovat velvoitepitoiset asiat ja käytäntöön liittyviä ratkaisut.

Vaaka, Marraskuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen olisi hyvä hereistyä marraskuussa ihmissuhteiden suuntaan, sillä tällä alueella voi nyt tapahtua merkittäviä muutoksia herkästi. Jo alkukuu voi sysätä sinut yllättäen uuteen tilanteeseen ja joudut arvioimaan asemaasi uudestaan. Jotain uutta ja mielenkiintoista voi tulla näköpiiriisi ja herätellä sinua pois omista totutuista kuvioistasi. Ole siis avoin ja utelias ja käytä viehätysvoimaasi. Kuun toinen viikko on antelias tähän suuntaan ja voit nauttia hyvistä tunnelmista. Kuun kolmas viikko edellyttääkin sitten tarkkaa vainua siitä missä mennään. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja ympäröivissä olosuhteissa ilmenee ehdottomuutta ja valtapelejä. Pidä puoliasi, äläkä suostu asioihin joissa on mukana jotain kannaltasi epäilyttävää. Satsaa siis tässä kuussa ihmissuhteisiin ja koeta tiedostaa pintaa syvemmälle omien ja muiden ihmisten motiivien suhteen.

Skorpioni, Marraskuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien marraskuun alku puoli säilyttänee tilanteet ennallaan ja työstät asioitasi tasaisesti. Kuun puoliväli nostaa esiin ongelmat sopimusasioissa. Jokin unohdus tai kömmähdyksen korjaus edellyttää sinulta toimia jotta saisit tilanetta edistettyä. Älä jätä asioitasi sattuman varaan vaan tee voitavasi tunnollisesti ja huolella jotta tilanteesi korjautuisi.  Kuun viimeisellä viikolla voit jo luottaa edistykseen.  Kuun viimeinen viikonvaihde on käytännöllinen ja voitkin saavuttaa jotain konkreettista jos vain panostat pitkäjänteisesti ja vastuuntuntoisesti asioihin. Kuun lopulla jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia aiheuttaa sinulle päänvaivaa ja tässäkin tilanteessa rajat tulevat vastaasi jollet ole huolehtinut omalta osaltasi yhteisten asioiden hoidosta. Nyt ei ole syytä luottaa onneen vaan ennemminkin tehdä asioita käytännön tasolla. Voit kokea että vastuu asioiden hoidosta jää sinulle ja yhteisen sävelen löytminen voi aluksi näyttää hankalalta. Pitkäjänteisyys ja vastuunkanto ovat nyt hyveinäsi.

Jousimies, Marraskuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Marraskuu on juosimiehille tekemisen aikaa ja energisyytesi ansiosta saatkin paljon aikaiseksi. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko kuitenkin muistuttaa sinua jostain asiasta joka on jäänyt vaiheeseen tai unohduksiin. Tilanteet vaativat ylimääräistä panostusta selkiytyäkseen.  Ole erityisen tarkka ja tarkista asiat huolella. Kuun toinen viikonvaihde lupaa sosiaalisesti sekä romanttisesti positiivista kehitystä. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja helppoutta. Pyydä siis apua ja vietä aikaasi läheistesi seurassa. Kuun kolmas viikonloppu on rauhallinen ja oletkin hieman vetäytyvä ja vietät aikaasi mieluiten omissa oloissasi. Seuraava viikko tuo riskejä unohdusten tai väärinkäsitysten myötä. Aika korostaa ennemminkin luovuutta ja uusien asioiden ideointia kuin tehokasta käytännöllisyyttä. Voit myös kokea herkästi ettei tämän maailman asiat herättele sinua vaan kaipaus johonkin uuteen olotilaan voi vallata mielesi. Unelmoinnin kautta syntyvät monet uudet haasteet tulevaisuudessa.

Kauris, Marraskuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Marraskuun alku on kauriille merkittävää aikaa ihmissuhteissa. Jokin käänne voi olla herkässä ja tilanne voi muuttua yllättäen. Ole erittäin tarkka yhteisten asioiden kanssa ja katso että oikeudenmukaisuus toimii. Joku voi nyt käyttäytyä omaehtoisesti ja itseriittoisesti, katso ettet itse paina päälle toisten tarpeita huomioimatta. Voit kokea olevasi hieman energitön aina 18. päivään asti mutta tämän jälkeen pistät asioihin tarmolla vauhtia ja koet että asiat etenevät ainoastaan omalla panostuksellasi. Jonkin tilanteen muutos nostattaa kunnianhimoasi ja koet että olet valmis uusiin koitoksiin. Ole tarkka kuitenkin siitä mihin menet mukaan sillä valinnoillasi voi nyt olla peruuttamattomat seuraukset. Vältä valtataisteluita ja katso että kaikki toimii sääntöjen mukaisesti. Muutosvoimat ovat nyt vallalla, joten tiedosta syvällisesti seuraukset.

Vesimies, Marraskuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Marraskuu edellyttää vesimiehiltä kärsivällisyyttä, varsinkin sopimuksellisissa asioissa ja kaupankäyntiin liittyvissä teemoissa. Sinua ei päästetä nyt kovin helpolla vaan ennemminkin etenet yrityksen ja erehdyksen kautta. Olet kyllä energinen ja jaksat puurtaa asioiden eteen. Ihmissuhteissasi on helppoutta ja edistystä aina kuun 21. päivään asti. Varsinkin kuun ensimmäiset viikovaihteet korostavat lämpöä ja läheisyyttä. Ole itsekin aktiivinen yhteydenpidossa ja voit huomata miten saat enemmän aikaan yhdessä kuin yksin. Kuun viimeinen viikonloppu onkin toisen sävyinen ja korostaa velvoitteita ja kärsivällisyyttä näissä asioissa. Koeta ottaa toisen tilanne ja tarpeet huomioon jotta välttyisit suuremmilta konflikteilta. Nyt on aika luopua joistain omista eduista toisen hyväksi. Voit myös huomata olevasi tilanteessa jolloin neuvottelut eivät edistä enää asioita vaan tilanteelle täytyy laittaa piste.

Kalat, Marraskuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille marraskuu on oivaa aikaa paneutua pehmeiden arvojen maailmaan ja ryhtyä jonkin asteiseen toimintaan muiden auttamiseksi. Myös henkiset, taiteelliset tai muut ei-materiaaliset asiat voivat nousta pintaan ja herätellä havannoimaan maailmaa uusin näkökannoin. Olisikin hyvä jos käytännön asioiden hoitoa voisi nyt siirtää tuonnemmaksi, sillä uudet ideaalit kumpuavat uusista unelmista ja haaveista hiljaisuudessa. Ole siis tarkka arkisten juoksevien asioiden hoidossa, sillä nyt on riskinä sattua kömmähdyksiä tai unohduksia. Myös kauppaan ja sopimuksiin liittyvät asiat voivat hiertää ja aiheuttaa takapakkeja ja sinisilmäisyyttäsi voidaan käyttää hyväksi. 18. päivän jälkeen saat energisyytesi ansiosta asioita edistettyä ja toimintasi alkaa tuottaa tulosta. Ihmissuhteisiisi tulee myös tukevuutta kuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin ja voit luottaa siihen että saat apua pyydettäessä. Jonkin asian selkiytyminen voi kuitenkin antaa odotuttaa aina joulukuun puolelle asti.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.