Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Talouteen ja toimeentuloon liittyvät asiat pitävät oinaat kiireessä ja muuttuvat tilanteet edellyttävät pitkäjänteisiä suunitelmia. Jotain hyvin konkreettista voi nyt olla käsillä ja asioita on mietittävä ja suuniteltava tarkasti. Kuun viimeisellä viikolla huomaat jo tuloksia ja pääset toteuttamaan suunnitelmiasi käytännössä. Kuukausi on myös merkittävä ihmissuhteissasi ja niissä olevat muodot muuttuvat herkästi. Kuun alussa kokemasi hämmennys tai pettymys voi lopullisesti muuttaa käsitystäsi jostain ihmisestä. Kolmannen viikonlopun ratkaisut ovat peruuttamattomia ja nyt voi olla aika karistaa hyödyttömiksi paljastuneet suhteet taaksesi. Joku voi yrittää painostaa sinua toisiin aatoksiin mutta aika on nyt kypsä jyvien karsiutumiselle akanoista. Kuun loppu tuo vapautumisen tunteen ja avaa tietä uusille asioille. Voit olla nyt tyytyväinen työstettyäsi jonkin asian valmiiksi ja tie kohti uutta tilannetta on auki edessäsi.

Harka, Marraskuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Marraskuu on härkäihmisille kärsivällisyyden testiaikaa, jolloin koet herkästi vastustusta muiden taholta. Kuun ensimmäiset päivät tuovat tilanteita eteesi jolloin joudut pysähtymään ja miettimään miten järkeistää käsillä olevia asioita. On aika tarkistaa aiemmat valinnat ja tehdä korjauskiikkeitä tehokkaasti. Voit kokea olevasi tilanteessa jossa joudut vastaamaan asioistasi jollekin henkilökohtaisesti tai yleisemmin virallisille tahoille. Jos olet aiemmin mennyt siitä yli mistä aita on matalin niin nyt voi olla tarkistuksen paikka ja korjata asiain tila. Myös jokin sopimuasia tai tekemättä jäänyt juoksevan asian hoito vaatii huomiotasi ja kärsivällisyyttäsi. Kuun loppu näyttää jo vihreää valoa asioissa, joissa onnistut. Energiatasosi on kohdillaan ja varsinkin kuun kolmas viikko on tehokas ja eteenpäin vievä.  Kuun viimeinen viikko suosii ihmissuhteita ja yhteistyötä. Tällöin kannattaa olla tekemisissä muiden kanssa ja koet saavasi arvokasta tukea läheisiltäsi.

Kaksoset, Marraskuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille marraskuun alku tuo työtapoihin herkästi muutoksia ja käänteitä. Kaikki ei välttämättä mene ihan alkuperäissuunitelmien mukaisesti ja tilanne vaatii joustoa ja mukautumiskykyä. Hiomista ja paranteluja riittää, joten aikatauluta tehtäviäsi tehokkaasti ja järkevästi. Kuun toinen viikko voi tuoda selkeyden ja tästä eteenpäin toimintasi tehostuu ja saat helpommalla jälkeä aikaiseksi. Jokin sekaanus tai epäjärjestys järkeistyy ja kykysi nähdä tilanteessa uusia puolia helpottaa toimintaasi. Kolmas viikko tuo talous- ja rahatilanteesi esiin ja voitkin löytää käytännön keinoja resurssiesi kohentamiseen. Toimita asioita tehokkaasti, ota itse aktiivisesti selvää ja huomaat että oma toimintasi tuottaa tulosta. Kuun neljäs viikonloppu on ennemminkin vetäytymisen aikaa kuin tehokkaan toiminnan ja koet tarvetta ottaa taukoa. Koeta kuitenkin olla järjestelmällinen ja välttää halua vetäyä laakereillesi. Riskinä on myös jonkin tilanteen epärealistinen arviointi, joten vältä suuria päätöksiää tai ratkaisuja.

 

 

Rapu, Marraskuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu korostaa ravuille ihmissuhteissa tapahtuvia muutoksia, jotka ilmaantuvat hyvinkin yllättäen ja suunittelematta. Keskustelu ja asioista puhuminen suoraan niiden oikeilla nimillä selkeyttää tilannettasi. Koeta tiedostaa pinnanalaiset virtauksrt ja pidä huoli siitä että kaikki menee oikeudenmukaisesti.  Kuun ensimmäinen viikko on tehokas ja nyt on mahdollista saada paljon käytännön tasolla aikaiseksi. Vastuullinen ote ja asioiden tehokas organisointi parantaa lähtökohtiasi ja tehostaa toimintaasi. Kuun toisen viikon alku on suosiollinen hankkeillesi ja saat tilaisuuden toteuttaa itseäsi. Seuraava viikonloppu nostaa ihmissuhteesi esiin ja selvityksiä ja yllättäviä käänteitä on näköpiirissä. Joku voi nyt yrittää käyttää valtaa ja joudut puolustamaan paikkaasi. Älä mene mukaan peleihin vaan koeta olla mahdollisimman suora ja syitä penkova. Kuun viimeiset päivät sensijaan ovat suosiollisia suhdetoiminnoillesi ja koet että sinua kuullaan ja arvostetaan.

Leijona, Marraskuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Leijonille marraskuu tuo eteen asioita ja tilanteita jotka edellyttävät välittömiä ja tehokkaita käytännön toimia. Vastuu asioistasi tuntuu jäävän nyt harteillesi ja vain omna ryhtymisesi ansiosta saat jälkeä aikaiseksi. Jokin tekemätön tehtävä tulee nyt eteesi ja joudut käyttämään aikaasi järkevästi ja pidemmän päälle ajatellen. Kuun toinen viikko voi avata silmäsi ja jokin epäselvyys tai unohdus voi olla epämääräisen tilanteen taustalla. Varaudu siihen että aikaa voi kulua aina kuun loppuun asti, ennenkuin tilanne laukeaa. Kuun kolmannella viikolla onnistut löytämään taloustilanteeseesi jonkin parannuskeinon tai ratkaisun. Kuun viimeinen viikko on kiireinen ja edellyttää järkevää ja vastuullista asennetta. On kyse sitten kaupankäyntiin, sopimuksiin, liikennöintiin tai tiedonvälityksiin liittyvistä asioista, niin laskemalla ja järkeistämällä voit tehokkaasti päivittää tilannettasi eteenpäin. Muista levon ja taukojen tärkeys tänä kuukautena, jottet polttaisi itseäsi loppuun. Voit kuun lopulla huomata kuitenkin saaneesi paljon aikaiseksi.

Neitsyt, Marraskuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Marraskuu tuo neitsyille vastuullista mutta menestyksellistä toimintaa. Olet hyvin aloitteelinen ja tartut toimeen kuin toimeen tarmokkaasti. Olet hyvin aikaansaapa mutta voit myös herkästi toimia ainoastaan omista lähtökohdista nähden unohtaen toisten ihmisten näkökannat ja tarpeet. Kuun ensimmäinen viikko on kiireinen ja velvoitteet vievät aikasi. Nyt on kuitenkin mahdollista päivittää tehokkaasti tekemättömät työt pois alta ja koet saavasi paljon aikaiseksi. Kuun toisena viikonloppuna kannattaa olla empaattinen ja armolllinen toisen niin kuin omienkin heikkouksien suhteen. Jokin unohdus tai kömmähdys voi nyt selkiytyä ja saada sinut tietoiseksi tilanteen moninaisista kuvioista. Kolmannella viikolla voit nauttia onnistumisista tekemisissä ja voit korjata satoa hyvin tehdystä työstä. Neljäs viikonvaihde varoittaa virhearvioinneista ja kannattaakin välttää riskien ottoa asiassa kuin asiassa.  Kuun viimeiset päivät suosivat ihmissuhteita ja yhteistyötä. Anna tilaa herkimmille tunnoillesi ja avaa sydäntäsi läheisyydelle.

 

Vaaka, Marraskuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Marraskuun ensimmäiset päivät saavat vaa´at mietteliääksi ja jokin muuttuva tilanne estää sinua toiminaan suunitelmien mukaisesti. Tilanteet vetävät helposti talousasiat esiin ja uusia suunitelmia vaaditaan selkiyttääksesi asemaasi. Koeta miettiä pitkälle tulevaisuuteen ja harkitse tarkkaan ennen lopullisia päätöksiä. Lauantai suosii neuvotteluja ja asioiden jakamista jonkun luotettavan läheisen kanssa. Kuun toinen viikonloppu voi sensijaan tuodan pettymyksen jonkun toisen taholta ja koet että asialle on vihdoin tehtävä jotain radikaalia ja lopullista. On ehkä aika miettiä mitkä ihmissuhteet ovat arvoisiasi ja mitkä kannattaa jättää taakse. Koeta puhua asioista suoraan ja rehellisesti jotta et jättäisi mitään hampaankoloon sanomatta. Jos huomaat olevasi jonkun pelinappulana niin nyt on aika tehdä asialle jotain ja päättää valtapelit. Kuun kaksi viimeistä viikonloppua lupaavat rentoutta ja hauskuutta suhdetoimintoihisi mutta kovin syvällisiin sfääreihin et koe olevasi vielä valmis.

Skorpioni, Marraskuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on marraskuussa syytä jättää kevyemmän puoleiset asiat elämässä sikseen ja on syytä keskittyä asioiden vastuulliseen huolehtimiseen. Monet asiat vaativat suunnittelua ja järkeistämistä ja paine saada asioita aikaiseksi on lisääntynyt. Varaudu jonkin asian selvittämiseen aina kuun loppuun asti ja koeta olla kärsivällinen mutta kuitenkin tehokas. Aika voi tuntua mielialaasi madaltavalta mutta älä anna tilanteiden lannistaa itseäsi. Kun pääset kuun loppuun niin voit huomata että olet saanut asioitasi ja olosuhteitasi järkeistettyä ja selkiytettyä. Kuun ensimmäinen viikko on kiireinen, joten aikatauluta päiväsi tehokkaasti. Toisella viikolla saat jo huomattavaa edistystä aikaiseksi mutta vain omalla panostuksellasi. Kolmannella viikolla koet jo jaksavasi paremmin ja huomaat asioissa edistymisiä. Kuun viimesen viikon sopimus tai selkiytys tuo helpotuksen tunteen ja voit huokaista jonkin prosessin valmistuttua.  Viimeinen viikonloppu lupaa sosiaalisuutta ja ihmissuhteissasi nautittavuutta.

Jousimies, Marraskuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten kuun ensimmäiset päivät marraskuussa ovat muutospainoitteisia ja olisikin hyvä olla tiedostavasti mukana tapahtumien pyörteissä. Kaikki ei nyt mene aivan suunitelmien mukaisesti vaan joustavuutta tarvitaan. Ole kuitenkin tarkka mihin sitoudut ja katso että kaikki on suoraa ja avointa. Voit herkästi kokea että tahtoasi ja sanomaasi ei oteta huomioon, mutta nyt onkin itse hyvä tarttua asioiden kulkuun ja ottaa esiin tärkeitä asioita. Ole rohkeasti oma minäsi ja neuvottele asioista. Koko kuukausi on kohdallasi työ- ja velvoitepainoitteinen, joten aikatauluta tehokkaasti, jotta pystyt hoitamaan tehtäväsi ajan tasalle. Jokin menneisyyteen liittyvä asia vaatii selkiyttämistä ja työtä ja viranomaisten paine voi olla tuntuva. Ole tarkka soimus ja paperiasioiden kanssa, sillä et voi nyt luottaa kuin omaan perehtyneisyyteesi ja panostukseesi jossain asiassa. Neljännellä viikonlopulla et ole kovin tehokas ja halu vetäytyä laakereillesi on päällimmäisenä. Vältä tällöin olemasta liian sinisilmäinen, äläkä tee mitään suurisuuntaista tai ratkaisevaa, vaan anna tilaa mitääntekemättömyydelle. Jokin luova prosessi voi nyt innoittaa.

Kauris, Marraskuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Pirteys, aikaansaavuus ja positiiviset ihmissuhteet tuovat hyvää mieltä kauriiden marraskuuhun. Kuun alkupäivät vielä muistuttavat jälkimainingeillaan viime loppukuun paineista, mutta voit jo rauhoittua tilanteiden tasaantumisen myötä. Olet tehokas ja saat paljon aikaiseksi ja voitkin kuun toisena viikonloppuna jo viettää leppoisasti aikaasi läheistesi myötä. Toisella viikolla jonkin asian selkiytyminen tuo helpotuksen tunteen ja koet voivasi taas toimia tukevasti jalat maan pinnalla. Marraskuun kuudennesta päivästä aina loppukuulle asti ihmissuhteissasi on hyvä jakso, jolloin pystyt tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin. Sinkuille voikin tässä kuussa tapahtua merkittäviä asioita suhteessa toiseen sukupuoleen ja jokin uusi kehityskulku voi avautua. Varsinkin kuun kolmas viikonloppu voi tuoda muuttuvia asioita kohdallesi ihmissuhteissa ja kaikki kauriit voivat olla ratkaisujen edessä tällä saralla. Kolmannella viikolla voit nauttia hyvin tehdystä työsi jäljestä ja ottaa rennomman asenteen elämääsi. Kuun viimeinen viikko antaa luvan nauttia sosiaalisuudesta ja hyvästä yhteistyöhengestä.

Vesimies, Marraskuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille marraskuu tuo eteen keskeneräiset, tekemättömät tehtävät ja aika vaatiikin maanläheisyyttä ja vastuunkantamisia asioista. Voit kokea että mitään ei tapahdu ilman omia toimiasi ja monet asiat edellyttävätkin erehdyksen kautta etememisiä. Ole tarkkaakin tarkempi hoitaessasi juoksevia asioitasi, sillä nyt jos koskaan, kykysi olla realistinen mitataan. Kuun ensimmäinen viikonloppu voi vaatia jonkin vaikean asian hyväksymistä ja joudut suunnittelemaan siirtojasi järkevästi. Älä anna alakulolle valtaa vaan päivitä, ota selvää ja tarkista kaikki yksityiskohdat huolella. Jokin lopullinen päätös tai ratkaisu voi hetken kirpaista mutta tuo loppujen lopuksi selkeyttä ja uutta päämäärätietoisuutta elämääsi. Kuun viimeisen viikon tapahtumat päättävät jonkun ristiriita tilanteen pohtimisen ja voit jättää asian menneisyyteen.

Kalat, Marraskuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Kiireinen marraskuu pitää kalaihmiset vauhdissa ja liikkeessä. Työtahtisi on tässä kuussa vaativa ja hektinen mutta jo loppukuussa voit huomata saavasi kiitosta omasta panostuksestasi. Kuun ensimmäinen viikonloppu ei anna tilaa leppoisteluun vaan ennemminkin kysessä ovat nopeat päätökset ja suunnan muutokset tilanteissa. Toisena pyhänä jonkun toisen läheisesi tarpeet vaativat huomiotasi ja vastuu tilanteen hoitamisesta tuntuu jäävän itsellesi. Jokin tärkeä keskustelu tai saamasi yhteydenotto voi avata silmäsi siihen mitä kulisseissa tapahtuu ja saat selkeämmän kuvan tilanteesta. Keskustele ja vaihda mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Kuun puoliväli on suosiollinen ja antaa viitteitä onnistuneesta panoksestasi johonkin asiaan. Neljännellä viikonlopulla on syytä välttää riskien ottoa ja onkin tällöin syytä koettaa olla olematta liian sinisilmäinen vastaantulevien tilanteiden suhteen. Viimeinen viikonloppu suosii rennompaa otetta ja antaa tilaa hyville ihmissuhteille ja virkistäville mielipiteiden vaihdoille. Ota vaapaampi vaihde käyttöön.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.