Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun ensimmäiset päivät avaavat oinaille väylää viedä hanketta eteenpäin, joka on jo alkusyksystä aiemmin pistetty alulle. Kuulemasi asia tai yhteydenotto ilahduttaa mieltäsi ja voit jakaa hyvät uutiset läheistesi kanssa mielihyvällä. Kuun toisella viikolla oma ryhtymisesi sensijaan saa vastavoimat liikkeelle ja joudut puolustuskannalle. Jokin tilanne voi tuntua epäoikeudenmukaiselta ja vaatii sinulta välittömiä toimia. Keksit kyllä nopeasti keinon irtautua ahdistavasta kuviosta omalla avomielisyydelläsi ja kekseliäisyydelläsi. Nyt on hyvä ottaa ohjat omiin käsiin ja ja ilmoittaa suoraan ja rehellisesti oma näkökantasi. Tilanteet voivat helposti liittyä rahaan ja omiin oikeuksiisi päättää niistä. Kuukausi on kiireinen ja velvoitesävyinen, joten on hyvä aikatauluttaa tekemisiäsi ja varata aikaa riittävästi palautumisiin. Kuukauden kaksi viimeistä viikkoa ovat sosiaalisia ja ihmissuhteissasi on positiivisuutta. Varsinkin viimeisen viikon sattumukset ovat mieltäsi piristäviä ja uudet tuttavuudet ovat uteliaisuuttasi ja mielenkiintoasi herättäviä.

Harka, Marraskuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härkien on hyvä varautua marraskuussa ylimääräiseen vastuun kantoon niin käsillä olevien tehtävien suhteen kuin ihmissuhteiden kannalta vaateisiin. Jo kuun ensimmäisinä päivinä jonkun taholta esiin tulevat ristiriidat ovat raskauttavia ja pistävät sinut miettimään uusia ratkaisuja tilanteisiin. Kuun toisella viikolla syntyy tilanne, jolloin jokin aikakausi on päättymässä liittyen johonkin suhdetoimintaasi. Voit niin itse saada kritiikkiä osaksesi, kuin myös itse olla normaalia kriittisempi toisten tekemisiä kohtaan. Jos vain tahtoa ja malttia on riittämiin niin keskustelu ymmärtävästi antaisi mahdollisuuden avata yhteistä tietä nyt eteenpäin. Toisaalta jos olet aiemmin antanut itsellesi luvan livetä vastuullisuudesta niin palaute voi näinollen olla nyt painavaa. Kuun viimeinen viikko muistuttaa keskeneräisten juoksevien asioiden hoitamisista ja tekemättömät työt pistävät vauhtia ja kiirettä päiviisi. Onneksesi olet energinen ja jaksat puurtaa velvoitteiden ja vaativien tilanteiden myötä.

Kaksoset, Marraskuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Marraskuun ensimmäiset päivät suosivat sopimusasioita, hankintoja ja vuorovaikutussuhteita yleensä. Jokin jo aiemmin aloittamasi, viivytyksiä matkan varrella saanut asia käynnistyy ja saat tilaa toimia. Näihin päiviin kannattaakin sijoittaa kaikki tämän kuun tärkeimmät ratkaisut ja päätökset, sillä myöhemmin ei näytä yhtä hyviä tilaisuuksia toimintasi laajentamiseen löytyvän. Keskustele, ota selvää ja jaa asioitasi muiden kanssa. Kolmannella viikolla on hyvä tiedostaa ihmissuhteissasi tapahtuvat käänteet, sillä virhearvioinnin riskejä on ilmassa. Jos jokin tarjous kuulostaa hiemankin liian hyvältä, niin kannattaa olla varuillaan. Joku läheisesi käytös voi olla hämmentävää ja luottamuksesi jotakuta kohtaan voi saada kolhuja.  Kuun viimeisellä viikolla yllättäviä suunnan muutoksia voi myös sattua ihmissuhteissasi. Koeta olla realisti ja pitää jalat tiukasti maan pinnalla vaihtuvissa käänteissä ja vältä tekemästä kovin pitkälle vieviä johtopäätöksiä sattumuksista ja ota selkoa taustoista ennen kuin luot lopullista mielikuvaa todellisuudesta.

Rapu, Marraskuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu on ravuilla hektinen läheisten ihmisten tuomien muuttuvien tilanteiden myötä. Koeta olla joustava ja avarakatseinen. Kuun toinen viikonvaihde korostaa taloudellista tilannetta ja siinä tapahtuvaa edistystä. Voit saada tilaisuuden käyttää resurssejasi haluamallasi tavalla. Kuun toinen viikko on vaativa ja muutoksen tuulia olosuhteissasi on ilmassa. On syytä olla nyt valppaana siinä mihin olet ryhtymässä, sillä joku tai jokin tuntuu nyt kävelevän ylitsesi. Koeta ilmaista oma mielipiteesi suoraan ja rehellisesti, äläkä suostu kynnysmatoksi. Jokin tilanne voi tuntua ylitsepääsemättömältä ja muuttaa tilanteita lopullisesti. Keskustele asiantuntijoiden kanssa ja ota selvää asioista ennenkuin ryhdyt mihinkään sitovaan. Loppukuun tilanteet ovat realistisempia ja voit ottaa käytännön askeleita asioitasi edistääksesi. Olemalla maltillinen ja kärsivällinen voit saada nyt huomattavaa parannusta aikaiseksi.

Leijona, Marraskuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Marraskuussa leijonilla on paljolti nyt kiinni siitä minä päivänä elokuussa on syntynyt. 13. - 16. päivinä syntyneillä ongelmat ovat takana päin ja ennemminkin kyseessä on kaunis kiitos nähdystä vaivannäöstä aikaisemmin ja positiivista edistystä on nyt kuvassa mukana. Jokin onnekkuus on nyt läsnä valinnoissasi ja ryhtymyksissäsi ja elämä avaa tietä eteenpäin. Sen sijaan 16. päivän jälkeen syntyneet ovat paineisemmassa ajanjaksossa ja vaatimuksia korjata elämän olosuhteita on kuvassa mukana. Heillä jokin tärkeä ratkaisu tai päätös vaatii realismia ja kärsivällistä otetta. Työtahti voi olla kiivas tai vaihtoehtoisesti voit olla jumissa pystymättä tekemään mitään. Jokin este tai raja voi tulla vastaan ja vaatia perusteellista läpikäymistä.  Tänä aikana syntyneet leijonat voivat kohdata ihmissuhteissa ongelmia kuun toisella viikolla. Ota vastuuta tilanteissa ja suunnittele pitkällä tähtäimellä. Kuun viimeiset kaksi viikkoa ovat myös vaativia ja työläitä ja asioille on asetettava tiukka tärkeysjärjestys.

Neitsyt, Marraskuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Marraskuun ensimmäiset päivät tuovat neitsyeille puuhaa ja tekemistä ja vaikka koet ensinäkemältä tehottomuutta niin pystyt pitämään tilanteet hallittuina. Yhteistyötä on tilanteissa mukana mutta kuvassa on mukana myös vaativuutta ja vastuunottoa aina kuun ensimmäiset kaksi viikkoa. Toisen viikon viestintä sotkut saavat sinut uusien päätöksien äärelle, jotka vaativat harkintaa ja tietoista asennetta. Neuvottele ja ota selvää mahdollisuuksistasi vaikuttaa ennen lopullista päätöstä. Kolmannella viikolla alkupäivät ovat tehokkaita ja tilannettasi järkeistäviä. Tällöin saat aikaiseksi jotain rakentavaa ja pysyvää. Puolivälissä viikkoa voit olla hämmentävän tilanteen edessä, jolloin ei kannata tehdä lopullisia päätöksiä. Joku lähelläsi voi nyt sotkea tilanteita ja aiheuttaa itsellesikin uudelleenmiettimisen aihetta. Älä ole sinisilmäinen, äläkä uhraudu liikaa toisen edessä. Samoin viimeisellä viikolla on hyvä käyttää harkintaa tilanteissa, ennenkuin ryhdyt mihinkään itseäsi sitovaan toimintaan.

Vaaka, Marraskuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäisinä päivinä kuulemasi asia on kannaltasi edullinen ja antaa tilaa tehdä uusia suunitelmia. Jokin kauppa tai neuvottelu on onnistunut ja saat hyvän mielen. Keskustele, verkostoidu ja jaa asioitasi muiden kanssa. Koko marraskuun energiasi ovat hieman hakusessa ja onkin hyvä antaa itselle tarpeeksi aikaa lepoon ja asioiden harkintaan. Kuun toinen viikko varsinkin on käänteissään rasittava ja vaatii erityistä asennetta vaikeassa tilanteessa. Älä suostu kaikkeen ja vältä menemästä mukaan valtataisteluihin. Jokin vaativa hanke tai ryhtymys tarvitsee uudelleen järjestelyitä ja tarkkuutta valinnoissa. Jokin yllättävä sattumus tai käänne voi keikkauttaa nyt omia suunitelmiasi, joten ota lisäaikaa ennenkuin teet valintoja lopullisesti. Viimeinen viikko on taloudellisesti merkittävä ja voi tuoda eteesi tilanteen jolloin lopullisia ratkaisuja on käsissäsi. Joku lähipiiristäsi voi antaa sinulle hyvän ohjenuoran tai vinkin, jolla on itsellesi vapauttava merkitys ja seuraamus.

Skorpioni, Marraskuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Marraskuu alkaa skorpioneille ihmissuhteiden merkitystä korostaen. Jokin uusi näkökulma vallitsevaan tilanteeseen voi asettaa sinut ratkaisujen äärelle. Anna ajan kulua hetkisen, harkitse ja kuuntele itseäsi, sillä jo kuun puoliväli merkitsee valintojen ja ratkaisujen tekoa. Merkitykselliseksi nousee myös muissa olosuhteissa tehtävät päätökset, joita olet pedannut elämässäsi jo tovin menneisyydessäsi. On aika saattaa päätökseen jokin aikakausi elämästäsi ja tehdä konkreettisia valintoja. Olet realistisesti liikkeellä ja kykenet näkemään valintojesi vaikutukset tulevaisuuteesi. Aika korostaa kuitenkin sitovia päätöksiä ja harkittuja velvoitteita joihin sitoudut. Kuun toinen, kolmas ja neljäs viikonvaihde varoittaa liioittelun vaaroista ja kannattaakin näinä aikoina pitää jalat tiukasti maan pinnalla, sillä jokin asia voi näyttäytyä paremmalta kuin se tosiasiassa onkaan. Olet koko kuukauden energisesti tasapainoinen ja kykenet viemään vaativiakin hankkeita läpi liiaksi väsyttämättä itseäsi.

Jousimies, Marraskuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille marraskuussa talouteen ja raha-asioihin liittyvät ratkaisut nousevat ajankohtaisiksi. Aivan kuun alun hämmentävä tilanne edellyttää selvityksiä ja omalta osaltasi tarttumista toimeen. Nyt on hyvä osata pitää puolensa sekä oikeuksistaan kiinni. Voit kokea vetäytymisen tarvetta olosuhteissa mutta tämä ei ole nyt suositeltavaa eikä asioitasi edistävää. Kuun kaksi viimeistä viikkoa suosivat luovuuttasi ja hengellistä asennetta asioihin. Kovin tehokasta aikaa ei ole nyt käsillä vaan ennemminkin elämän hienovaraisempiin sfääreihin osallistuminen tyydyttää mieltäsi. Osallistu empaattisesti toisten hyvivoinnin edistämiseen ja puhalla yhteiseen hiileen omasta eduista välittämättä. Joku vähempiosaisempi tai elämän kolhima lähimmäisesi voi nyt olla avun tarpeessa. Koeta kuitenkin olla olematta turhan sinisilmäinen ja pidä tietyistä realiteeteista huolta, jotta et turhaan anna aikaasi tehottomasti. Kuun viimeisellä viikolla joku läheisesi yllättää sinut positiivisesti.

Kauris, Marraskuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriin elämässä marraskuusta muodostuu käänteentekevä kuukausi muuttaen jonkin peruspilarin elämässä. Olosuhteissa voi nyt tapahtua murros, joka johdattaa sinua uusien tuulien äärelle. Ammatillisesti voit varsinkin nyt edetä pitkälle ja uusien alueiden haltuunottoa on kuvassa mukana. Kaikki voi sattua jotenkin kohtalonomaisesti hyvinkin etukäteen suunnittelemattomalla tavalla, joten rohkeutta tilanteissa vaaditaan. Olet nyt kuitenkin kyllin realisti huomataksesi käytännössä etenemisen mahdollisuudet. Kuun toinen viikko on merkittävä aika näiden teemojen kannalta. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja luotettavuutta, joskin vastuusi asioiden etenemisestä on itselläsi. Ole erittäin tietoinen valinnoistasi tänä jaksona, sillä asiat joihin nyt sitoudut, kulkevat elämässäsi mukana pitkän matkan. Pääsääntöisesti voimaannutat asemaasi ja otat käyttöösi uusia puolia itsestäsi luovalla ja uudistavalla tavalla.

Vesimies, Marraskuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Moni asia marraskuussa vaatii vesimiehiltä päivityksiä ja ajankohtaistamisia ja tekemättömät työt täytyy saattaa loppuun. On hyvä arvottaa mitkä asiat ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä ja aloittaa siitä ja hoitaa asia kerrallaan. Karsimista ja hyödyttömien asioiden pois jättämistä on kuvassa mukana ja vastuunkantosi on lisääntymässä. Normaalia enemmän voi ilmetä väsymystä ja haluttomuutta tarttua toimeen ja onkin tähdellistä varata aikaa tarpeeksi palautumisiin ja lepoon. Kuun toinen viikko nostaa kipupisteet ihmissuhteissasi käsiteltäväksi. Koeta olla kärsivällinen ja realistinen ja kanna vastuusi. Kolmas viikko on raskassuotuinen ja vaativa. Neljännen viikon sopimusasiat ja neuvottelut ovat mieltäsi ahdistavia mutta nyt ei ole aika jättäytyä mitääntekemättömäksi vaan ennemminkin ahkerasti tarttua toimeen. Kuvassa on jo kuitenkin mukana ihmissuhteiden kannalta piristäytymistä ja viimeisenä viikonloppuna saat hengähtää koko kuun kestäneen stressin jälkeen.

Kalat, Marraskuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on hyvä aloittaa marraskuu jollain luovalla toiminnalla, joka ruokkii aistejasi ja mielikuvitustasi. Voit nyt hyvinkin löytää itsestäsi uutta puhtia tehdä jotain uutta ja kokeilevaa mutta mikä ei edellytä kovin suurta tehokkuutta. Ihmissuhteissasi on vilkkautta ja positiivista henkeä, joskin toisen viikon tapahtumat ovat sävyltään velvoitteisia yhteistyön edistymisen kannalta. Toinen viikko rikastuttaa mielikuvitustasi ja nostattaa luovuttasi. Varaa aikaa kuunnella herkimpiä sävyjä itsestäsi ja käytä ilmaisuvoimaasi. Kuun kolmas viikko tuo ihmissuhteet tapetille mutta jokin pettymys tai sotku voi nyt saada sinut mietteliääksi. Voit kokea epäluotettavuutta jonkun suhteen tai joku voi omalla käyttäytymisellään aiheuttaa hämminkiä. Ota ymmärtäväinen asenne, vaikkakaan ei ole tarvetta myöskään uhrautua liiaksi toisen eteen. Viimeisellä viikolla koeta välttää hetken mielijohteesta ryhtymisiä äläkä tee liian hätiköityjä ratkaisuja. Riskinä on nyt liiallinen hyväuskoisuus.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.