Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Alkukuukausi luvannee oinaille saavutuksia ja parannuksia vallitseviin olosuhteisiin niin omaan hyvinvointiin liittyen kuin työyhteisön ilmapiiriinkin. Tähän jaksoon onkin hyvä sijoittaa kaikki yhteisten asioiden hoitamiset ja hankkeiden edistämiset. Kuun puoliväli aloittaakin sitten vaativamman ajan liittyen ihmissuhteisiin ja myös omien hankkeiden edistämisiin. Kolmannen viikon tapahtumat pistävät sinua herkästi tilanteeseen, jossa joudut miettimään jonkun ihmissuhteen arvoa oman elämnäsi suhteen. Jotain ratkaisevaa voi tulla esiin ja joudut miettimään ratkaisua vallinneeseen tilanteeseen nähden. Nyt ei ole syytä olla luottavainen toisen ihmisen tarkoitusperiä kohtaan, vaan ennemminkin pitää puoliaan ja katsoa että kaikki sujuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Loppukuu jo antaa viitteitä siihen, että jotain konkreettista pitää ryhtyä tekemään, jotta tilanteet ja olosuhteet selkiytyisivät. Jotain lopullista on ilmassa ja muutoksesta on kysymys.

Harka, Marraskuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Marraskuun ensimmäiset päivät lupaavat onnistumista tekemisissä ja ryhtymisissä. Yhteistyö on onnistunutta kuun kehtena ensimmäisinä päivinä mutta jo loppuviikko tietää ihmissuhteiden kannalta vastustusta ja työstämistä. Tällöin on hyvä olla ymmärtäväinen ja lempeä, eikä kannata olla liian ehdoton omissa kannanotoissaan ja asenteissaan. Kuun toinen viikko on jo sopuisampi ja yhteisen sävelen löytyminen onnistuu. Uusia yhteyksiä on syntymässä ja verkostoituminen laajentaa toimialaasi. Tässä kuussa kannattaa sijoittaa vaativat hankkeet ja ryhtymiset ennen puolta kuuta, joloin oma energiasi on soljuvaa ja saat helpostikin jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi. Perustasolla koko kuukausi ei tuota suurempia pettymyksiä vaan taustalla on hyväksyvä henki ja ajoittainen edistys. Loppukuu tosin on rauhoittuneempaa ja tasaisempaa, tuottamatta myöskään suurempia yllätyksiä tai ryhtymyksiä.

Kaksoset, Marraskuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Velvoitteinen sävy on vallalla marraskuun alkupäivinä ja voit kokea olevasi hieman tahdoton. Saat kyllä asiasi hoidettua pienellä ponnistuksella ja vastuuta ottamalla. Jokin suurempi ratkaisu tai valinta on käsillä loppukuuta kohden ja tilanne vaatii harkintaa, arvottamista ja järkeistämistä. Jotain voit joutua karsimaan ja raakkaamaan elinpiiristäsi ja suunnittelemaan asioita järkevästi pitkällä tähtäimellä. Voi olla aika tarkistaa aikaisempia valintojasi ja jos olet ollut turhan idealisti tai utopistinen, niin nyt on aika tarttua toimeen ja järkeistää tilannetta. Nyt ei ole aika aloittaa mitään uutta ja sitovaa, vaan ennemminkin luopua jostain aikansa eläneestä teemasta. Varsinkin kuun viimeinen viikko ja päivät tuovat ed. mainitut teemat esiin. Älä tee mitään riskialtista vaan anna ajan kulua, jolloin voit näkdä selkeämmin vaihtoehtoja.

Rapu, Marraskuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alku suosii yhteistyötä ja yleensäkin ihmissuhteita. Jokin yhteinen projekti tai hanke on suosiollinen ja asioitasi edistävä. Pystyt myös tekemään valintoja ja ratkaisuja helpommin kuin aikoihin ja jokin jo kauankin aikaa suunittelemasi hanke tai ryhtymys saa vauhtia alleen. Myös toinen viikko korostaa edellä mainittuja teemoja. Kuun puoliväli aloittaa työläämmän jakson ja vastavoimat vievät tästä eteenpäin voimavarojasi. Asioita täytyy niveltää ja työstää ja vastuu edistymisestä on itselläsi. Myös ihmissuhteissa voi tapahtua raskaita käänteitä ja joudut helposti puolustuskannalle ja pitämään puoliasi. Jotain päällepainavaa ja yllättävää voi sattua ja luottamuksesi johonkuhun voi olla vaakalaudalla. Tällöin on hyvä pitää oikeudenmukaisuudesta kiinni ja olla rohkea puolustamaan omaa näkökantaasi. Jonkun omaehtoisuus ja kovakorvaisuus vaatii voimakasta asennetta ja ei ole syytä mennä mukaan valtataistelu peleihin.

Leijona, Marraskuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Talouteen ja rahaan liittyvät asiat vievät leijonien aikaa marraskuun kehtena ensimmäisenä viikkona. Tietyn asteista mahdollisuuksien avautumista on kuvassa mukana ja yhteistyössä muiden kanssa. Sopimus asioissa on onnekkuutta tai hankinnat mitä teet, ovat mieltäsi tyynnyttäviä. Varsinkin kun toinen viikko tarkoittaa asioiden lukkoonlyöntiä ja saat kelposti hoidettua juoksevia asioitasi. Kuun kolmantena viikonloppuna jokin velvoitesävyinen suhde tilanne vie aikaasi mutta saat hoidettua tilanteen hyvinkin mallilkkaasti ja rauhaisasti pienellä maltilla ja järkevyydellä. Joku voi tällöi tarvita apuasi ja joudut tilanteessa selvitysmieheksi/naiseksi. Viimeisen viikon kuviot kertovat energiatasosi noususta mutta myös jotain vastuullista ryhtymistä ja tekemistä on käsillä. Saat paljon aikaiseksi ja oma ryhtymisesi tuottaa tuloksia. Sävynä on kuitenkin myös oman ajan uhraamisesta yhteisen hyvän eteen. Ajattele siis asioista toisen osapuolen kantilta ja tee mitä on välttämätöntä.

Neitsyt, Marraskuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Marraskuu alkaa neitsyillä suosiollisesti ja varsinkin ihmissuhteisiin liittyvät teemat ovat hyvässä nosteessa. Jotain uutta väreilyä on ilmassa ja pystyt kiinnittämään vastakkaisen sukupuolen huomiota omalla viehätysvoimallasi. Kaikkinensa yhteistyö on sopuisaa ja saat omia ehdotuksiasi helpostikin läpi varsinkin kuun ensimmäsellä viikolla. Toisella viikolla komminikoit ja liikut ahkeraan lähiympäristössäsi ja vuorovaikutus suhteet ovat hyvällä mallilla. Voit löytää uusia kontaktipintoja ja laajentaa näköalojasi. Tällöin on kuitenkin syytä olla tarkkana talous- ja raha-asioissa ja pitää kukkaron nyörejä tiukemmalla. Neljännen viikon tilanteet voivat pistää sinut valinnan eteen ja jokin ratkaisu painavassa asiassa on ajankohtainen. Jonkin jo kauan epäselvässä tilanteessa riippunut asia voi ratketa. Älä ota riskejä ninkään asian suhteen, äläkä ylitä valtuuksiasi. Toisaalat jos olet mennyt aiemmin mukaan johonkin epärealistiseen hankkeeseen, niin nyt voi olla korjauksen paikka.

Vaaka, Marraskuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Kun lokakuu tuotti hankaluuksia juoksevien asioiden hoitamisissa vaaoille, niin marraskuu nostaa ihmissuhteissa olevat ristiriidat pintaan. Kuun puolenvälin jälkeinen aika on riskialtista ja jotain voi tulla ilmi, joka pistää sinut väkinäiseen tilanteeseen. Eturistiriidat ja vallan väärinkäytökset ovat tyypillisiä ja voit joutua puolustuskannalle. Nyt on hyvä omata psykologista silmää havaitaksesi valtapelit ja ylikävelemiset. Koeta itse ainakin puhua asioista niiden oikeilla nimillä rehellisesti ja suoraan, jotta et turhaan pitkittäisi tilanteita. Olet energinen aina puolesta kuusta eteenpäin ja tahtovoimasi haluavat tulla huomioiduiksi. Voit saada paljon aikaiseksi, jos vain osaat rytmittää tekemisesi järkevästi ja säilyttää kohtuullisuudentajusi. Kuun viimeisellä viikolla jokin kömmähdys vaatii selkiyttämistä mutta onneksesi olet tarkkanäköinen ja osaat painottaa oikeita asioita. Oma utelias mielesi tulee hyvään käyttöön ja keskustelut avittavat eteenpäin.

Skorpioni, Marraskuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Marraskuun alku antaa skorpioneille tilaisuuden liittyä ja osallistua johonkin oman reviirin ulkopuolelle ulottuvaan teemaan tai tapahtumaan. Onko tilanne sisäisesti koettua ja avartavaa vai ulkoisesti tapahtuvaa, riippuu omasta uskaliaisuudestasi ja rohkeudestasi. Ole rohkea ja luota itseesi, vaikka tilanne voi tuntua vaativaltakin. Luovat alueesi tulevat hyvään käyttöön ja voit saada tilaisuuden tehdä jotain merkittävää yhdessä muiden kanssa. Yhteishenki onkin parhaimmillaan kuun alun tilanteissa, joten sijoita tähän aikaan yhteistyötä edellyttävät hankkeet. Toinen viikko lupaa myös laajempia näköaloja ja tilaisuuksia päästä toteuttamaan itseäsi, tuntuu ilmaantuvan tarjottimella. Positiivisuutta on ilmassa ja voitkin olla rohkea valinnoissasi. Voit myös laajentaa verkostoasi tai tehdä edukkaita ja elämän laatuasi parantavia hankintoja. Luo uusia suhteita, keskustele ja jaa asioitasi muiden kanssa. Loppukuukausi rauhoittaa tahtiasi mutta asiat etenevät kuitenkin suunitellusti ja hallitusti.

Jousimies, Marraskuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Marraskuu vaatii jousimiehiltä tiukkaa itsekuria ja kykyä olla realistinen vastaan tulevien asioiden kanssa. Nyt ei ole hyvä kuukausi tehdä uusia valintoja tai ryhtyä mihinkään uuteen hankkeeseen, sillä riskinä ovat virhearvioinnit ja vastuun lisääntyminen harteillesi. Jos joku asia tai ehdotus tuntuu vähänkin ylimitoitetulta niin se todellakin sitä myös on. Jos olet aiemmin mennyt mukaan johonkin projektiin liian luottavaisin mielin ja heppoisin perustein, niin tämä on ajanjakso, joka tiputtaa sinut herkästi takaisin maanpinnalle.Jotain voidaan nyt myös esittää sinulle väritettynä turhan ruusuisesti ja lopputulos voi merkitä kaaosta. Tarkista huolella kaikki velvoitteesi ja hoida työt alta pois yksi kerrallaan ja järjestelmällisesti. Omat energiasi ja voimavarasi joutuvat myös koetukselle, joten varaa tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumisiin. Karsi turhia ja arvottomia elementtejä elämästäsi ja pidä pää kylmänä, jotta välttyisit liian suurilta stressireaktioilta.

Kauris, Marraskuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Marraskuun puoliväliin asti pystyt hoitamaan yhteistyötä edellyttävät asiat ja tehtävät mallikkaasti ja erittäin hyvin kuun ensimmäisinä päivinä. Kuun toisen viikon neuvottelut ja keskustelut ovat edistäviä ja tuloksellisia. Sen jälkeen eturistieriidat haittaavat tilanteita ja valtataisteluita syntyy herkemmin. Katso että kaikki osapuolet tulevat kohdelluksi oikeudenmukaisesti ja koeta olla mahdollisimman suora ja rehellinen. Ylikävelemisiä on ilmassa ja voit myös itse sortua sellaiseen muiden ohella. Järkevää olisi pohtia kunkin osapuolen motiiveja - vaikka piilotettujakin - jotta saisit selkiytettyä tilannetta. Voit huomata olevasi tilanteessa, jossa jotain lopullista on tapahtumassa henkilökemioihin liittyen. Energisimmilläsi olet kuun alkupuolella aina puoleen väliin asti, sen jälkeen kiireinen rytmitys vaatii enemmän aikaa myös lepoon. Viimeisen viikon hullumaiset tilanteet ja käänteet saavat sinut turhautuneeksi ja mielesi kaipaa asioiden yksinpohtimista.

Vesimies, Marraskuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille marraskuun aika ei viitoita suurempia muutoksia tai ylimääräisiä vaateita. Tosin kuun ensimmäinen viikko edellyttää suunitelmallisuutta ja kykyä sopia ja neuvotella tilanteissa asioista. Jonkun läheisesi vaikeudet ja ongelmat ovat lienee päällimmäisinä ja sinun osasi on kannustaa ja puhua vaikeistakin asioista. Kuun toisella viikolla yllättävä ehdotus tai yhteydenotto innostaa sinua luovuuteen ja kokeilunhaluun. Samalla viikolla jokin sopimuksellinen yhteistyö saa konkretiaa ja vastuuta asioiden hoitamisista on itselläsi. Olet kuitenkin realisti ja kykenet ryhtymään pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Kuun viimeisellä viikolla on syntymässä uusia yhteyksiä erinäisiin tahoihin mutta mielenkiintoasi herättävällä tavalla. Olet tehokas ja kykenet nyt organisoimaan realistiseti tilanteita eteenpäin. Et välttämättä tee nyt asioita omaksi eduksesi vaan ennemminkin kannat kortesi kekoon yhteistä hyvää luoden.

Kalat, Marraskuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Yhteisten asioiden hoitaminen vastuullisesti aloittaa kalojen marraskuun ja kiireinen sävy on vaativa. Viikonloppu saa mielesi liikkumaan vapautuneemmin ja kurkoittamaan uusiin sfääreihin hyvinkin luovalla tavalla. Ylitä itsesi tekemällä jotain luovaa ja inspiroivaa. Toisen viikon sävy on leppoisa ja tilanteitasi eteenpäin vievä. Neuvottelut ja sopimukset ovat edukkaita kannaltasi ja asioista selvää ottaminen avaa uusia mahdollisuuksia. Viikko suosii yhteistyötä ja yhteisiin projekteihin ryhtymistä. Ihmissuhteesi on positiivishenkisiä ja koet että yhdessä olet enemmän kuin yksin. Kuun viimeinen viikko on vaativa ja edellyttää harkintaa ja vastuullisuutta. Jokin asia voi nyt astua uuteen valoon ja käsityksesi tilanteesta voi muuttua suurestikin. Ota realistinen ote ja tee tarvittavat korjausliikkeet ja muutokset ja pidä pää kylmänä. Nyt voi karista joltain unelmaltasi siivet mutta toisaalta tieto ja faktat auttavat sinua tulevaisuuden suunittelussa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.