Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Marraskuu alkaa oinailla velvoitteisesti ja kiireen tuntua on yllä mutta ei niinkään ylenmääraisen vaativasti. Kuun puolestavälistä eteenpäin saat toimia enemmän omaan tahtiisi ja rauhaisammissa tahdituksissa. Suhdetoiminnat ovat seesteisemmät kuun ensimmäisinä kahtena viikkona, johon kannattaakin sijoittaa yhteistyötä edellyttävät hankkeet. Kuun neljäs viikko tuo helposti ristiriidat pintaan ja vaikeita asioita on kohdattava. Jotain voi sattua joka horjuttaa luottamustasi ja asioita on hyvä miettiä pintaa syvemmältä. Neljäs viikko suosii kuitenkin matkoja, kauppaan ja hankintoihin liittyviä asioita sekä uusien kontaktipintojen laajentamisia. Jokin neuvottelu tai sopimusasia voi onnistua hyvin ja on kannaltasi edukas. Laajenna tällöin tietoisuuttasi jostain hankkeesta ja ota asioista selvää. Loppukuu korostaa taas yllättäviä käänteitä ihmissuhteissa mutta sävy on jo keveämpää kuin aiemmin tässä kuussa.

Harka, Marraskuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmiset ovat sivussa suuremmista muutospaineista marraskuun aikana. Voitkin luottaa asioiden etenemisiin suuremmitta ongelmitta tai ilman perustavaalaatua suunnan muutoksia. Kiireen tuntu lisääntyy kuun toisesta viikonlopusta lähtien ja työtaakkasi vaatii hieman enemmän panostusta. Kuun alku tuo esiin tärkeitä sopimusasioita muiden kanssa mutta panostamalla etukäteistyöhön huolellisesti saat haluamasi lopputuloksen kutakuinkin aikaiseksi. Sopimustahon toinen osapuoli voi tuntua vaativalta mutta selvität tilanetta eteenpäin olemalla perinpohjaisen huolellinen itse. Yhteistyökuviot helpottuvat kuun puolestavälistä eteenpäin ja erityistä hempeyttä ja lämpöä astuu kuvaan mukaan. Kuun neljännellä viikolla kyseeseen voi tulla yhteisten raha-asioiden hoitamiset ja näissä asioissa olisi syytä olla huolellinen ja oikeudenmukainen. Katso että kaikki tapahtuu sääntöjen mukaisesti ja rehellisesti.

Kaksoset, Marraskuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Marraskuussa kaksosten olisi hyvä olla ahkeria selvittäessään asioita ja selkeyttää tilanteita eteenpäin. Jokin jo pitkään suunitelmissa ollut asia voi vihdoin saada toteuttamiskelpoisen muodon ja suunitelmiin on nousemassa hyvä ratkaisu ja päätös. Kaikki on kuitenkin kiinni itsestäsi ja omasta panostuksesta kiinni. Jokin sopimusasia voi vihdoin selkiytyä ja vapauttaa sinua eteenpäin. Myös jokin hankinta, jota olet jo pitkään suunitellut, voi saada toteuttamispohjaa toteutuakseen. Panosta, ota asioista selvää ja neuvottele vastuullisesti eri tahojen kanssa. Kuun kolmas viikko on toimelias ja saat puhallettua asioihin vauhtia. Jo kuun loppu antaa hyviä lopputulemia, vaikka aivan viimeisinä päivinä vaaditaan vielä jonkin asian tarkistuksia ja oikaisuja. Ole varsinkin viimeisenä päivänä tarkkana siihen mihin sitoudut, jotta säästyisit virhearvioinneilta ja erheiltä. Oma yritteliäisyys realistiselta pohjalta on kuitenkin avain asemassa tässä kuussa.

Rapu, Marraskuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alku on työpainoitteinen rapujen kohdalla ja monet velvoitteet pitävät sinua kiireisenä liikkeellä. Sävy on kuitenkin leppoisampi kuin viime kuussa ja jo toinen viikonloppu on leppoisampi sävyltään. Tästä eteenpäin painotus siirtyy ihmissuhteiden puolelle ja näissä tapahtuviin muutoksiin. Jokin yhteistyö voi loppua kun toinen taas voi alkaa. Ole kuitenkin tarkka siitä minkälaatuisiin suhteisiin tai hankkeisiin olet toisten myötä ryhtymässä, varsinkin kuun neljännellä viikolla. Vältä ylireagointia tai olemasta liian sinisilmäinen jotakuta kohtaan. Joku voi olla hyötytarkoituksella liikkeellä, joten ole ainakin hieman varovainen siitä mihin menet mukaan. Toisaalta voit joutua kohtaamaan jonkun määräilevän asenteen itseäsi kohtaan. On hyvä puhua asioista suoraan ja välttää jättämästä mitään hampaan koloon vaivaamaan. Jokin suhde voi tulla päätepisteeseensä ja tiliä on tehtävä synnyistä syvistä.

Leijona, Marraskuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Marraskuun alussa kuulemasi asia tai saamasi viesti saa sinut helposti ärsyyntymään ja miettimään tilannetta uusiksi. Ota syvällinen asenne ja mieti tilannetta pintaa syvemmältä saadaksesi käsitystä siitä missä mennään. Kuun puoliväli tuo hieman ylimääräistä kiirettä aikatauluihisi ja velvoitteesi ovat lisääntymässä. Loppukuu kuitenkin tuo jo tyytyväisyyden tunteen aikaansaannoksistasi ja huomaat että olet saanut paljon aikaiseksi ja tyydyttävän lopputuloksen. Neljäs viikko suosii neuvotteluja, kaupankäyntiä ja vuorovaikutussuhteita. Olet onnekas ja aikaansaava mutta samalla hyvin realistinen. Hankinnat ovat myös elämänlaatuasi parantavia pitkällä tähtäimellä. Kuun loppu suosii uusien yhteyksien muodostamisia ja keskustelut ovat mielenkiintoasi herättäviä. Jokin uusi idea tai uuden oppiminen tuottaa hyvää mieltä ja kiinostuksesi ja kekseliäisyytesi tuottavat iloa. Olet idearikas ja voit luottaa omaan intuitioosi.

Neitsyt, Marraskuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Lokakuun alku on neitsyiden kannalta edistystä asioihin tuovaa aikaa, vaikkakin tilanteet vaativat syvällistä paneutumista. Mieti asioitasi syvällisesti ja kohtaa rohkeasti vaikeitakin tehtäviä niin huomaat kyllä meneväsi eteenpäin. Kuun alku on myös energisyyttä ja aikaansaavuutta korostava ja saat vauhtia toimiisi. Kuun kolmannella viikolla on väärinkäsitysten mahdollisuus ja jokin asia voi nyt sotkea suunitelmiasi. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä sopimuksia tai ryhtyä uusiin hankkeisiin, sillä riskinä on huolimattomuus lähinnä jonkun toisen taholta. Neljäs viikko vaatii vastuullisuutta ja tarkkuutta juoksevien asioiden hoitamisissa ja jokin erhe tai väärinymmärys on itsesi korjattava. Tarkista tarkoin taustat ja faktat ja ole sitkeä ja yritteliäs. Vaikka kaikki ei aivan ensi yrittämällä menisikään läpi, niin pitkäjänteisyydellä ja uudelleen yrittämällä saat selkeyttä aikaiseksi olosuhteisiisi. Kuun viimeiset päivät vaativat vielä myös kurialaisuutta ja kykyä olla realistinen tilanteissa, jotta välttyisit turhilta liikkeiltä.

Vaaka, Marraskuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Vaaka merkin alla syntyneille marraskuu tuo varsin käänteentekeviä tilanteita vastaan, jollin mahdollisuudet etenemiseen ovat käsillä.  Toisaalta aika voi merkitä mahdollisuuksia lähteä irroittautumaan jo pitkään vallinneesta hankalasta tilanteesta pois ja tunnelma voi ajoittain olla epävarmuuttakin korostava. Mutta rohkeutta olisi syytä nyt korostaa uusiin lähtöihin ja uskallusta raivata uusia olosuhteita eteenpäin. Omien intressien toteuttamisissa ja omien luovien voimavarojen käyttöönotossa olisi hyvä olla aktiivinen ja aloitteikas. Kuun viimeinen viikonloppu tuo käsille jonkin vaikean ratkaisun liittyen yhteistyökuvioihin ja ihmissuhteisiin. Tässä asiassa olisi hyvä pitää omasta näkökannastaan kiinni ja olla mahdollisimman suora ja avoin. Noudata oikeudenmukaisuuden periaatetta ja rajaa mikänlaatuisissa suhteissa haluat aidosti olla mukana ja missä et. Kuun lopuulla olet saanut tekemisistäsi ja ratkaisuistasi jo hyvää jälkeä aikaiseksi ja tilanteet tasoittuvat.

Skorpioni, Marraskuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Marraskuun alku voi tuoda muassaan yhteydenoton tai viestin joka merkitsee suuriakin tulevaisuutesi kannalta. Älä hylkää ensi-istumalta tarjousta vaan mieti sen merkitystä syvällisesti. Voit myös tehdä joitain hankintoja onnistuneesti mutta älä tee mitään hetken mielijohteesta, vaan ole tarkkanäköinen tarjonnan suhteen. Kuun toinen viikonloppu aloittaa kiireisemmän jakson kohti loppukuuta ja velvoitteesi kasvavat. Tee jotain fyysistä tai konkreettisia asioita purkaaksesi energioitasi. Ota uusi ryhtymys, jossa ssaat jotain realistista ja näkyvää aikaiseksi. Ihmissuhteissasi on lutvikkuutta ja helppoutta ja yhteistyö kuviot onnistuvat mallikkaasti. Loppukuu tuo talouteen ja rahaan liittyviä asioita hoidettavaksesi ja nämä edellyttävät joitain uudelleenjärjestelyjä. Älä ole turhan luottavainen vaan on hyvä olla asioiden hoidoissa tarkkaakin tarkempi aina loppukuuta myöten. Järkeistä talouttasi niin että vuotokohdat karsiintuvat tehokkaasti pois.

Jousimies, Marraskuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Marraskuun alku suosii jousimiehille yhteisiä hankkeita muiden myötä sekä yleensä ihmissuhteisiin liittyviä tilanteita. Jokin tilanne muodostuu erityisen piristäväksi ja mieltäsi herättäväksi hyvinkin yllättävällä tavalla. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin energiasi vapautuvat miellyttävimpien asioiden tekemiseen syksyn yli kestäneen talouteen liittyvien hankalien asioiden selvittämisten jälkeen. Kolmas viikko tuo liikehdintää lähiympäristössäsi ja luot uusiakin kontakteja helposti. Keskustele ja tapaa ihmisiä niin saat uusia ideoita ja ajateltavaa. Kolmannella viikonlopulla sensijaan on riskinä väärinkäsitykset ja sotkut neuvotteluissa. Pidä tällöin huoli tarkkuudella siitä että tulet itse oikeinymmärretyksi ja tarkista kuulemasi puheet ja viestit. Neljäs viikko tuo tulosta itseilmaisuun, sopimusasioihin ja kaupankäyntiin liittyviin asioihin jos vain olet itse vastuullisesti panostanut aiheeseen.  Viimeisellä viikonlopulla voit kokea vapautuneemmin jo suhtautua asioihin.

Kauris, Marraskuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriit saavat paljon aikaiseksi marraskuun alkupäivinä ja tehokkuutesi tuottaa tulosta. Toimit tällöin kuitenkin parhaiten yksin ja luottaen omiin voimiisi. Voit ennemminkin kokea toisten asiat lähinnä sivuseikkoina ja voitkin herkästi kokea tarvetta vetäytymiseen omiin oloihisi. Sosiaalisuutesi kasvaa kuun 13. päivästä eteenpäin ja pystyt enemmän ottamaan läheisiäsi huomioon. Ihmissuhteissa toki jokin tärkeä käänne tai ratkaisu voi tulla eteesi kuun neljännellä viikolla. On hyvä olla tällöin tietoinen omista valinnoistaan, sillä niiden vaikutukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Koeta olla olematta turhan ehdoton tai vaatia liikoja toiselta. Käytä diplomatiaa yhteisten asioiden hoitamisissa ja ole oikeudenmukainen. Jokin tilanne voi tuntua helpommalta kuin se loppupeleissä onkaan, joten ole realistinen suhteessa toisiin. Kuun lopussa ihmissuhteet ovat myös esillä mutta jotain suunnittelematonta ja yllättävää käännettä on kuvassa mukana. Joustavuus on nyt hyveenäsi tällöin.

Vesimies, Marraskuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Marraskuun alku veroittaa hieman voimiasi monien toimitettavien asioiden myötä ja oma aloitteellisuus on hieman haussa. On hyvä varata normaalia enemmän aikaa lepoon, vaikka kysymyksessä suuempia muutospaineita ei olisikaan. Kuun toisella viikolla hereistyt ja saat uutta puhtia ja tarmoa tekemisiisi. Voit toimia itsenäisesti loppukuun parhaiten ja tehokkaimmin, muiden huomioimisen jäädessä herkästi taaemmalle. Läheisesi voivat jopa huomautella liiallisesta omiin tekemisiin keskittymisestäsi, joten koeta olla diplomaattinen. On hyvä tehdä jotain konkreettista ja käsintuntuvaa, jotta kohonnut energiamääräsi ei jumittuisi sisällesi. Riskinä tällöin on energian purskahtelut pyrähdyksittäin adrenaliinin lisääntyessä väärässä paikassa väärään aikaan. Kolmannella viikolla voit hoksata uusia tapoja tehdä ja tarttua ongelmiin ja ratkaisut voivat lisätä hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi. Olet loppukuussa idearikas ja voit löytää jotain uutta tekemistä, joka laajentaa näköalojasi ja antaa enemmän mielekkyyttä toimiisi.

Kalat, Marraskuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Marrasuu alkaa kalojen elämässä suhteellisen toimeliaasti ja energisestikin. Jokin neuvottelu tai sopimuksiin liittyvä asia on kohdallasi edistävä ja lyöt lukkoon asioita tehokkaasti. Sosiaalinen elämä on hieman taustemmalla ja toisten aikataulujen muutokset lähinnä sotkevat omia suunitelmiasi. Kolmas viikko aloittaa ihmissuhteissasi helpomman jakson ja koet tästä eteenpäin että yhdessä toimiminen on tuottoisampaa. Neljäs viikko on vaatelias ja edellyttää juoksevien asioiden hoitamisissa tarkkuutta ja ylimääräistä huolellisuutta. Asiat, joita kuulet, on myös syytä tarkistuttaa ennenkuin luot lopullista kuvaa tapahtumista tai todellisuudesta. Väärinymmärrysten riski on olemassa ja sekaannuksia voi sattua. Aika ei ole myöskään suosiollinen sopimuksiin liittyvissä asioissa. Viestintä- ja liikennevälineet voivat vaatia tarkistuksia ja parannuksia. Nyt on hyvä tukeutua läheisiisi ja jakaa asioita toisten kanssa, jotta saisit selkeämpää kuvaa tapahtumista. Toki omaa vastuutasi kaikessa korostetaan ja mitään ei aivan ilman vaivannäköä synny.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.