Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Oinailla marraskuu tuo ihmissuhteiden kautta uusia vaiheita eteesi ja jotain lopullisuuden tuntua myös tilanteisiin mahtuu mukaan. Muutokset edellyttävät rohkeutta kohdata uutta ja samalla jättää jotain vanhaa taaksesi. Kuun puolessa välissä kannattaa antaa aikaa pohdinnoille keskusteluissa ja välttää liiaallista ehdottomuutta tilanteissa niin toisen kuin itsesikin kannalta. Jokin tilanne voi tuoda jonkun taholta suuttumusta kohdattavaksesi ja ylimääräistä diplomatiaa tarvitaan. Älä kuitenkaan suostu kaikkeen, varsinkaan kohtuuttomiin vaatimuksiin ja pidä puoliasi. Kuun loppu tuo jo uusia tuulia tullessaan ja uudet ideat viriävät mielessäsi. Pienellä vaivannäöllä ja asioista selvää ottamisella saat tilanteisiin enemmän selkeyttä ja suunitelmiisi myös käytännöllistä otetta.

Harka, Marraskuu 2017

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisten sosiaalinen elämä on vilkasta ja uusia suhdetoimia tuova marraskuun aikana. Onkin hyvä olla utelias ja avoin uusille suhteille ja yhteistyötahoille mutta liialliseen positiivisuuten ei kuitenkaan ole syytä tuudittautua ennenaikaisesti, kunnes kokemusta tilanteista kertyy enemmän. Varsinkin kuun puoliväli on vilkasta aikaa uusien yhteyksien syntymisten myötä. Sinkkujen kohdalla kyseeseen tulee hyvinkin uusia kohtaamisia ja aika näyttää mitä kestävyyttä niihin liittyy. Ei ole syytä olla kuitenkaan olla liian sinisilmäinen. Myös hankintojen suhteen on hyvä olla harkitseva ennemminkin kuin turhan luottavainen siihen , miten asioita sinulle esitetään. Vältä hetken mielijohteen hankintoja ja nuku yön yli ennen lopullisia ratkaisuja.

Kaksoset, Marraskuu 2017

(21.5. - 20.6.)

Marraskuun alku painottaa ihmissuhteita ja niissä vaadittavaa malttia ja aikuismaista otetta. Sävy muuttuu aivan ensipäivien jälkeen raikkaamaksi ja iloisemmaksi. Kuun alussa on myös hyvä olla tietoinen sanomisistaan ja myös siitä mitä kuulet. Kaikki ei välttämättä ole juurikaan sitä mitä sinulle esitetään. Ole siis tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa, kaupankäyntiin liittyvissä asioissa, sekä neuvotteluissa ja sopimusasioissa. Myös tiedonkulku ja liikennöinti voi tuottaa ylimääräistä harmia. Kuun loppu tuo näissä asioissa ilmenneet virhearvioinnit korjattavaksesi. Olet kuitenkin tässä kuussa energisempi ja aikaansaavampi kuin aiemmin syksyllä, joten jaksamisesi tuottaa jo helpommin tulosta.

Rapu, Marraskuu 2017

(21.3. - 19.4.)

Kiireinen ja vaiherikas marraskuu pitää ravut liikkeellä ja velvoitteisina. Joudut niveltämään tilanteita muuttuvissa olosuhteissa ja harkinta voi toisinaan jäädä taka-alalle. Varsinkin puolen kuun aika tuo muutoksia toimintasuunitelmiisi ja uusia käytäntöjä jonkin asian suhteen on näköpiirissä. Jokin aikakausi elämässäsi jää taakse tuoden uusia menetelmiä ja tapoja toimia. Jokin asia voi tuntua siltä, että olet puun ja kuoren välissä. Kaikkeen ei ole syytä suostua, varsinkaan jos havaitset asioissa epäoikeudenmukaisuutta ja valtapelejä. Tee asioita jotka tuntuvat itsestäsi aidoilta ja itseäsi koskettavilta. Ihmissuhteissasi on kuitenkin tasapainoa ja hyväksyvyyttä ja yhteistyökin onnistuu varsinkin kuun toisesta viikosta eteenpäin.

Leijona, Marraskuu 2017

(23.7. - 22.8.)

Marraskuu alkaa leijonille tuoden ihmissuhteisiin ensin vaativan tuntuisen sävyn mutta jo ensimmäinen viikonloppu tuo yllättäen viihtyvyyttä ja hauskuuttakin kuvaan mukaan. Toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteissasi on vastuunoton tarvetta ja ennemminkin yhteistyö kuvioita kuin hauskanpitoa. Kuun puoliväli on riskialtis taloudellisesti, sillä riskinä on olla turhan pikainen ja hyväuskoinen hankintojen suhteen. On hyvä malttaa mielensä raha-asioissa, jotta et joutuisi myöhemmin katumapäälle. Tämä aika suosii sensijaan omien ideoiden käytäntöön panoa ja ryhtymistä tekemisissään tuumasta toimeen. Olet kekseliäs ja oivallat tilanteissa nopeasti uusia ratkaisuja. Olet toki energinen koko kuukauden ja työstettävät tehtävät eivät nyt verota liiaksi voimiasi.

Neitsyt, Marraskuu 2017

(23.8. - 22.9.)

Marraskuun sävy on rauhoittava kalojen kohdalla ja vaateliaimmat ajat alkusyksyn mentyä ovat takana. Ihmissuhteissasi on jouhevuutta ja pystyt nyt paremmin antamaan aikaa läheisillesi. Koet myös yhteistyön mielekkäänä ja koet että sinut huomioidaan. Tarkkuutta ja huolellisuutta edellytetään nyt kuitenkin juoksevien asioiden hoitamisissa. Nyt ei ole suotuisa aika sopimuksille tai suuremmille hankinnoille varsinkaan puolenkuun aikaan ja ennen sitä. Jonkun sanomiset ja asian esittämiset voivat olla hämmentäviä ja suorastaan vilpillisiä. Myös arkeen nivoutuvat liikennevälineet ja tiedonsiirto voivat tuoda ongelmia mukanaan. Loppukuussa näet asiat realistisemmin ja toisaalta voit saada jonkin tärkeän hankkeen valmiiksikin, jota jo melkein vuoden olet työstänyt.

Vaaka, Marraskuu 2017

(23.9. - 23.10.)

Marraskuun alkupäivät ovat vaakojen kohdalla ihmissuhdepainoitteisia ja sitoutuminen johonkin yhteiseen hankkeeseen voi tuoda yllättäviä tilanteita tullessaan. Pystyt nyt kuitenkin kohtaamaan tilanteen realistisesti, joten vältä hätiköityjä johtopäätöksiä asioista. Olet koko kuun oma-aloitteinen, ryhtyvä ja aikaansaava. Kuun puoliväli voi kuitenkin tuoda muutoksia toimintasuunitelmiisi ja joudut uuden tilanteen eteen. Jokin asia ei nyt mene aivan oman tahtosi mukaisesti ja ristiriitainen tilanne on käsillä. Edellytä rehellisyyttä, avoimuutta ja suoruutta asioissa niin itseltäsikin kuin toisilta. Pidä huoli myös siitä että asiat ovat läpinäkyviä ja vältä menemästä mukaan valtapeleihin.

Skorpioni, Marraskuu 2017

(24.10. - 22.11.)

Kuun alussa on hyvä aika hoitaa pois alta kaikki juoksevat asiat, vaikka haahuileva olotila valtaisikin mielesi herkästi. Kuun toisesta viikosta alkaa ihmissuhdepainoitteinen jakso ja aikasi kuluu mieluimmin toisten seurassa kuin yksin ollen. Sinkkujen onkin hyvä olla avoimin mielin liikkeellä, sillä uusi merkittävä tuttavuus voi nyt olla mahdollinen. Kaiken kaikkiaan pystyt nyt tuomaan itsestäsi positiivisia puoliasi esiin, joten palaute on myös sen mukaista. Myös loppukuun aika on soljuva tältä näkymin ja koet saavasi taaksesi hyväksyntää ja huomiota. Rahaan liittyvissä asioissa sensijaan on hyvä pitää järki mukana ja jalat maassa, jotta välttyisit liian hätäisiltä ja heppoisilta ratkaisuilta, joita joutuisit myöhemmin korjailemaan.

Jousimies, Marraskuu 2017

(23.11. - 21.12.)

Marraskuu tuon rauhoittuneemman sävyn tullessaa jousimiesten elämään kuin aiemmin tänä syksynä. Koet olevasi piirun verran energisempi ja pahimmat stressikuviot ovat jo hieman rauhoittuneet. Seurallisin ja ihmiskeskeisin aika sijoittuu kuun ensimmäiselle viikonlopulle. Sen jälkeen olet hieman syrjemmässä, omissa oloissasi viihtyen. Ennen puolta kuuta on hyvä olla erityisen tarkka siitä että muistat hoitaa kaikki tärkeät asiat tunnollisesti.  Harmia voi myös tuoda kuulemasi asiat ja huhupuheet. Nyt ei ole myöskään hyvä hetki tehdä suuria vaikuttavia sopimuksia, sillä jonkun huolimattomuus voi jättää tärkeitä seikkoja huomioimatta. On hyvä miettiä myös kaupankäyntiin liittyviä asioita aina loppukuulle asti, jolloin sinulla on realistisempi kuva tilanteesta.

Kauris, Marraskuu 2017

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden ei ole marrakuun alussa  hyvä ummistaa silmiään jonkun käytökselle. Liian luottavainen asenne voi tuottaa yllättävällä tavalla uusia mietteitä jonkun tavasta toimia ja suhtautua asioihin. Kuun kahdekasannesta päivästä suhdetoimissasi alkaa parempi jakso ja voit paremmin luottaa yhteispelin laatuun. Olet koko kuukauden velvoitteinen ja kiireet vievät aikaasi. Kuun kolmannella viikonlopulla omat ryhtymyksesi joutuvat helposti vastakkain ristiriitaisesti ja toimintatapoja täytyy tarkentaa. Vaativat tilanteet ovat sen laatuisia että sinultä edellytetään toimia ehdoitta. Vältä turhan ponnekkaita purkauksia ja koeta katsoa tilannetta monelta kantilta. Syytä ei ole kuitenkaan alistua ihan mihin tahansa.

Vesimies, Marraskuu 2017

(20.1. - 19.2.)

Marraskuun alussa vesimiesten on hyvä olla tarkkana sanomisistaan lähimmäisillesi ja siitä miten ilmaiset näkökantojasi. Omasta mielestäsi kekseliäät ideat eivät välttämättä saa haluamaasi vastakaikua. Oma alitajuntasi voi olla liikaa häiritsevänä tekijänä päällimmäisenä. Olet suhteellisen vireä toimissasi koko kuun ja saat tekemisistäsi hyvää tulosta aikaiseksi suuremmitta rasituksitta. Kuun kolmas viikko varoittaa liian harkitsemattomista hankinnoista, joita saatat helposti tehdä hetken mielijohteesta turhia miettimättä. Olet nopea aatoksissasi mutta joku asia voi nyt näyttäytyä sinulle ruusunpunaisten lasien läpi katsoen. Kuun viimeiset päivät sensijaan tuottavat käytännönläheisempiä ideoita ja olet tilanteissa enemmän realisti.

Kalat, Marraskuu 2017

(20.2. - 20.3.)

marraskuun alun luovat ja insiroivat uudet visiot ja näkymät saavat kaloihin vauhtia ja uutta intoa. Ennen puolta kuuta on hyvä pitää muistissa kaikki tärkeät hoidettavat asiat, sillä riskinä on unohdukset sekä myös väärinymmärrykset. Puolessa kuussa kuulemasi asia on hyvä tarkistuttaa ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta ja asioista. Aika ei suosi sopimusasioita tai kaupankäyntiin liittyviä asioita, sillä voit nyt olla turhan sinisilmäinen tai hyväuskoinen. Tiedonsiirto sekä liikennöinti voivat myös olla harminasi. Aikaa voi kulua aina ensi vuoden puolelle asti jos sinulla on jokin outo sotku selvitettävänäsi nyt. Ihmissuhteissasi on tässä kuussa hyvä ja positiivinen jakso, joten ole valmis jakamaan asioitasi muiden kanssa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.