Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Marraskuu painottaa oinailla ihmissuhteissasi olevia keskeneräisiä  asioita ja niiden loppuun saattamisia tai selvittämisiä. Muutostarpeita on ilmassa ja koet olevasi valmis aloittamaan jotain uutta tällä saralla. Voit tuntea aluksi hieman epävarmuutta tilanteissa ja onkin hyvä olla maltillinen ja antaa ajan kulua, jotta saisit selkoa siitä missä mennään. Loppukuu tuo yllättävällä tavalla asioita esiin ja pystyt jo hahmottamaan selkeämpiä kehityskulkuja tästä eteenpäin. Jollain tasolla koet saavasi lisää puhtia ja innokkuutta ryhtymisiisi ja energiä määräsi on hieman nousussa, verrattuna alkuvuoteen. Puolenkuun aikoina innostut tekemään jotain uutta ja itseäsi inspiroivaa. Realistinen ote on kuitenkin vallalla, etkä lähde harkitsemattomiin hankkeisiin mukaan.

Harka, Marraskuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Marraskuun puoleen väliin asti härillä riittää puuhaa ja velvollisuuksia ja kiireen tuntu on päällimmäisenä. Suhdetoiminta ja yhteiset hankkeet ovat myös keskiössä ja kontaktien pito runsasta. Tosin jokin yhteisiin asioihin ja ihmissuhteisiin liittyvä tilanne venyy ja ratkaisujen syntymiset siirtyvät tuonnemmaksi. Jotain keskeistä suhdetoimintaa täytyy harkita uudelleen ja ottaa asioihin aikalisä. Älä odota nopeita ratkaisuja vaan anna ajan kulua vielä. Puolenkuun jälkeen tahtisi on rauhaisampaa ja koet että aikaa jää myös omille asioillesi. Koet velvoitteet helpompina ja saat konkreettista tulosta aikaiseksi hyvällä tavalla.

Kaksoset, Marraskuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset ovat marraskuussa varsin vauhdikkaasti liikkeellä ja uusia ryhtymisiäkin on näköpiirissä. Kolmannen viikon tilanteet tuovat lisää kiirettä mutta tilanteessa on mukana herkästi jokin epäselvyys tai sekaannus, joka vaatii omia toimiasi selkityäkseen. Jonkun toisen toiminta tai sanomiset voivat olla epäluottamusta herättäviä ja omalle kontollesi jää sotkujen selvittämiset. Älä ole siis turhan sinisilmäinen, vaan hoida asiat itsenäisesti ja omiin voimiisi luottaen. Juoksevien asioiden hoitamiset edellyttävät tarkkuutta ja huolellisuutta. Ei ole hyvä aika ryhtyä mihinkään liian suurisuuntaiseen hankkeeseen, vaan tarkistaa kaikki ensin huolella ja tarkkaan. Sopimusasiat voivat myös tuottaa epämääräisyyksiä ja hankaluuksia.

Rapu, Marraskuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuussa syntyneillä ravuilla on työteliäs ja velvoittava marraskuu käsillä ja vastuuta ja kärsivällisyyttä tarvitaan, jotta asiasi etenisivät. Stressi voi painaa ja keskeneräiset hankkeet hiertävät mieltäsi. Ota rauhallinen asenne ja hoida asia kerrallaan pois päiväjärjestyksestä. Heinäkuun loppupuolella syntyneet ovat kuun alkupäivinä onnekkaitakin ja uusia ryhtymisiä ja innostumisia on näköpiirissä. Heidän onkin syytä rohkeasti tarttua uusiin mahdollisuuksiin käsiksi, sillä muutoksesta on nyt kysymys mutta hyvin helpolla ja vapauttavalla tavalla. Heinäkuun 12. - 18. päivinä syntyneet ovat muutosten alla ihmissuhteissaan ja tällä saralla voi olla jotain peruuttamatonta näköpiirissä ja vaateet hyväksyä muuttunut tilanne on vallalla.

Leijona, Marraskuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Marraakuun puoleenväliin asti olet toimelias ja pienet velvoitteet vievät tehokkaasti aikaasi. Joitain pieniä ristiriitoja on ilmassa mutta olemalla järkevä ja maltillinen saat kyllä hyvin pidettyä asiat käsissäsi. Kuun puoliväli tuo enemmä pirteyttä ja asiasi alkavat edistyä helpommalla tavalla ja vähemmällä vaivalla. Koet taas innostuvasi asioista ja ryhtymisesi on pakottamattomampaa.  Suhdetoiminta alkaa myös luistaa paremmin ja koet viihtyväsi muiden seurassa mukavammin. Jonkun yllättävät yhteydenotot ovatkin piristäviä ja olet innolla menossa mukana. On hyvä avautua omista velvoitteistaan taas maailmaa kohti ja olla sosiaalinen.

Neitsyt, Marraskuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Marraskuussa neitsyiden on hyvä sijoittaa suurimmat hankkeet ja ryhtymiset aivan kuun alkupäiviin, jolloin voit luottaa siihen että asiat etenevät haluamallasi tavalla. Kuun puolivälistä eteenpäin riskitekijät kasvavat ja jokin erehdys tai väärinkäsitys on mahdollinen. Kuun puolessa välissä voit muutenkin joutua tarkistamaan huolella kaikki juoksevat asiasi niin, että ne varmistuksella ovat tulleet hoidetuksi kuten olet tarkoittanut. Joku voi möhliä ja sinulla on riskinä olla se, joka korjaa sotkut. Loppukuussa on myös hyvä olla ryhtymättä mihinkään kovin suurisuuntaiseen, sillä ihmiset ympärilläsi voivat olla epäluotettavia. Joku voi luvata sinulle jotain liian hyvää ollakseen totta. Ole realisti ja tarkista kaikki huolella.

Vaaka, Marraskuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Marraskuussa vaaoille ihmissuhteet ovat etusijalla ja niissä tapahtuvat muutokset voivat tuottaa yllätyksiä ja täyskäännöksiä. Varsinkin aivan kuun alku ja loppu ovat muutosalttiita ja yhteistyö voi olla hankalaa toisen mielijohteista johtuen. Kuun toinen viikonloppu tuo kyllä jotain uutta puhtia tekemisiisi ja oma energiasi on hieman kasvusuunnassa. Kuun viimeiset päivät voivat merkitä jonkin hankkeen saattamista käytännön tasolla hyvään päätökseen mutta vastuutasi korostaen. Koeta tässä kuussa olla ihmissuhteissasi joustava ja avaramielinen, vaikka suurta pysyvyyttä ei ole nyt takeena.

Skorpioni, Marraskuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Marraskuun ensimmäiset seitsemän päivää lupaavat skorpioneille onnekkuutta hankkeissa ja ryhtymisissä. Uudet aloitukset ja siirtymät ovat tällöin hyvässä vedossa ja takaavat onnistumisia. Jotain kiirettä ja velvoitetta alkukuu myös tarkoittaa ja aikataulutuksia on hyvä tehdä. Puolesta kuusta eteenpäin tilanteet ja tahtisi rauhoittuvat ja elämänmenosi tasaantuu. Kuun loppu voi tuoda talouteen ja rahaan liittyvissä asioissa edistyksiä ja uusia mahdollisuuksia voi avautua tällä alueella. Koeta kuitenkin tarkistaa sopimusasioissa faktat ja taustat, äläkä ole turhan sinisilmäinen. Kuun viimeinen viikko tuo jotain vastuuta edellyttävää tekemistä tai ryhtymistä.

Jousimies, Marraskuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Marraskuussa jousimiehillä avautuu mahdollisuuksia ja uusia näkymiä ryhtyä johonkin uuteen hankkeeseen. Kommunikoit taajaan ja lisäät verkostoitumista uusiin suuntiin hyvinkin vauhdikkaasti. Varaudu kuitenkin siihen että jonkin asian hoituminen venähtää aina joulukuun puolelle asti. Oma luovuutesi pääsee esiin ja voit alkaa toteuttamaan jotain jo aiemmin haaveilemaasi. Ole kuitenkin kuun puolessa välissä tarkka sopimus- ja neuvotteluasioissa ja tarkista kaikki huolellisesti, ennenkuin sitoudut mihinkään uuteen suureen hankkeeseen. Loppukuu onkin kiireistä aikaa ja tekemiset eivät lopu kesken. Jotain hyvin onnekasta kuun loppu myös lupaa, joten ole itse aktiivinen ja ryhtyvä, niin saat tästä hyvästä alkavasta jaksosta parhaat puolet esiin.

Kauris, Marraskuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Ihmissuhteissa kauriilla voi esiintyä vaativuuta ja jollakulla voi olla hyvinkin omaehtoisia näkemyksiä yhteisten asioiden hoitamisista. Sinulta vaaditaankin nyt joustavuutta ja kykyä katsoa tilanteita uudelta näkökulmalta, jotta saisit sopusointua säilymään yhteisissä asioissa. Tahtovoimat voivat kalahtaa vastakkain ja oma mielesikin voi vaihdella suuntaan jos toiseenkin. Puolesta kuusta eteenpäin oma jaksamisesi ja ryhtymisesi alkaa tuotaa tulosta ja voitkin kuun loppupuolella saada jotain tarkeää aikaiseksi ja saattaa jotain hanketta päätökseen. Talouteen liittyvissä asioissa on onnekkuutta ja voit loppukuussa tehdä joitain edukkaita hankintoja.

Vesimies, Marraskuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet ovat aktiivisia ja ryhtyviä marraskuussa ja jokin uusi aloitus on mahdollinen puolen kuun tietämillä. Ole utelias lähtemään kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Luota kekeseliäisyyteesi ja vainuusi ja tartu tilaisuuksiin kiinni. Vaikka syksy on ollut ihmissuhteiden myötä hieman epätasaista ja katkonaista niin yllättäen jokin ratkaisu kuun lopulla tuo selkettä tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan kuun loppu kertoo tasaisesta ja hyväksyvästä etenemisestä asioiden suhteen ja koet mielekkyyttä olosuhteissasi. Jokin uusi mahdollisuus korostuu kuun lopulla, joten ole luottavainen tilanteissa.

Kalat, Marraskuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kalat voivat kokea hieman alavireisyyttä marraskuun ensimmäiset kaksi viikkoa ja ryhtymiset vaativat ylimääräisiä ponnistuksia. Tämän jälkeen innostuksesi herää taas henkiin ja aloitteikkuus ja reippaus tekemisten suhteen nousee päällimmäiseksi loppukuun ajaksi. Varsinkin kuun viimeinen viikko voi merkitä sitoutumista johonkin uuteen hankkeeseen ja ryhtymykseen. Juoksevat asiat ja niiden hoitamiset voivat tuottaa päänvaivaa kuun puolen välin jälkeen. Koeta olla itse huolellinen sopimus ja neuvotteluasioiden suhteen ja tarkista kaikki paperisi huolella. Voit joutua korjaamaan toistenkin virheitä, joten toisen sanomisiin ei välttämättä ole aivan luottamista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.