Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Marraskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun käänteet ja tilanteet keskittyvät oinaille pitkälle ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuviin muutoksiin. Kuun alku voi tuoda tietoosi jonkin seikan, joka pistää sinut vakavan harkinnan äärelle. On syytä tällöin ottaa asioita suusanallisesti esiin rohkeasti ja suoraan puhuen. Kuun toinen viikko voi olla räjähdysaltis ja ristiriidat ja erimielisyydet voivat nousta herkästi pintaan. Kuun puoliväli kehoittaa varovaisuuteen hankinnoissa ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Ei ole syytä olla turhan hyväuskoinen. Kolmas viikko vuo tuoda ihmissuhteissasi esiin päätösten teon paikan ja tähän ajankohtaan osuu valinnat suhteen jatkamiselle tahi päättämiselle. Ole realisti ja ota asiat tosissaan.

Harka, Marraskuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Marraskuu painottaa härkien kohdalla uusien suuntaviivojen ideointia ja uudelleen suuntaamisia. Kuukausi tuo äkillisiäkin muutospaineita ja yhteistyö voi tuottaa uudelleen miettimisen aiheita. Kuun toinen viikko kertoo kylläkin eteenpäin menemisestä ja onnistumisen kokemuksesta ja jokin asia notkahtaa hyvällä mallilla eteenpäin. Käytä tällöin luovuuttasi ja luota intuitioosi. Kolmannen viikon ideat ja kuulemasi asiat vaativat omaa vastuunottoasi ja asioita on hoidettava käytännöllisesti. Ota asioista selvää ja käytä maalaisjärkeä, niin voit kuitenkin saada nyt paljon aikaiseksi. Viimeinen viikko voi tuoda yllättäviä elementtejä lähinnä toisen ihmisen myötä ja joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuvaan tilanteeseen on nyt hyväksi.

Kaksoset, Marraskuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Marraskuu ei tuo kaksosille suuria paineita tai tarvetta suunnanmuutoksille. Kuun alku edellyttää jonkin verran kykyä harkintaan liittyen kommunikointiin, liikennöintiin tai sopimus ja neuvotteluasioihin. On kuitenkin hyvä tukeutua tällöin muiden apuun, joten kerro tilanteistasi avoimesti muille, niin saat hyviä neuvoja ja tukea asioihin. Kuun toinen viikko suosii yhteistyötä ja yleensäkin ihmissuhteita. Jokin yhteinen tekeminen tuottaa nyt jälkeä enemmän kuin yksin puurtaminen. Olet koko kuun energinen ja varsinkin kuun puolivälistä eteenpäin saat lisää vauhtia ja intoa ryhtymisiisi. 

Rapu, Marraskuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun kaksi ensimmäistä viikkoa vaativat ravuilta hieman kärsivällisyyttä, jotta asiat etenesivät haluttuun malliin. Kuvaan mahtuu niin ärsyyntymisiä kuin turhautumisia jumittavan tilanteen vuoksi. Puolesta kuusta eteenpäin paineinen olo hieman helpottaa mutta vastuuta ja kiirettä on tilanteissa mukana kuun loppuun asti. Kuun kolme ensimmäistä viikkoa ovat vaativia myös ihmissuhteiden myötä ja ylimääräistä sietokykyä kanssaihmisistä nyt tarpeen. Jokin suhde voi päättyä ja muutenkin jyvät karsiutuvat akanoista. Kolmas viikko tuo kuitenkin hieman piristystä kuulemasi asian johdosta. Viimeinen viikko lupaa jo hauskuutta ja mukavia yllätyksiä sosiaalisesti, sekä tunne-elämässä.

Leijona, Marraskuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Leijonat ovat marraskuussa pääsääntöisesti jaksavia ja tointakykyisiä ja kovin stressaavia tilanteita ei ole näkyvillä. On kuitenkin syytä kiinnittää huomiota asioihin, jotka liittyvät sopimuksiin, neuvotteluihin, vuorovaikustilanteisiin sekä kaupankäyntiin. Myös tiedon siirto voi aiheuttaa ongelmia ja vaatia ylimääräistä panostusta ja huomiota. Olet ehkä tilanteessa, jossa uudet tekniikat ja taidot on otettava haltuun ja kykyäsi oppia uusia asioita tulee hyvään käyttöön. Älä siis tee mitään kovin äkkinäisiä ratkaisuja, sillä vasta kolmannen viikon aikana tilanteet alkavat rauhoittua. Koeta olla avoin uudelle ja rohkeasti kokeilla ajatella asioista uudella tavalla.

Neitsyt, Marraskuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Marraskuun toinen viikko on neitsyille edistyksellinen ja suotuisa ja voit päästä tekemään jotain omaa luovuuttasi esiintuovaa. Luota intuitioosi ja ole rohkea ryhtymisissäsi. Oma jaksamisesi on koko kuun kohdillaan ja tilanteet eivät muodostu stressaaviksi. Toisen viikon keskustelut ja yhteydenpidot ovat mielenkiintoasi herättäviä ja uusia ideoita ja ajatelmia tuottavia. On hyvä jakaa ajatuksiaan muiden kanssa, sillä yhdessä saat nyt asioita parhaiten edistetyksi. Kolmas ja neljäs viikko edellyttävät omaa panostustasi ja järkevää sekä vastuullista otetta ryhtymisissä. Mutta hoitamalla sovitut asiat saat myös valmista jälkeä aikaiseksi.

Vaaka, Marraskuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Marraskuun alku edellyttää vaaoillta keskittymistä jonkin velvoitteen tai suunitelman hiomista ja lisää asioista selvityksiä. Ajatuksenkulku voi tuntua hitaalta ja stressaavat asiat painavat mielialaasi alaspäin herkästi. On syytä olla yritteliäs ja hoitaa itse mahdollisimman pitkälle asioita. Kuun puoliväli kehoittaa myös harkintaan ja varovaisuuteen hankinnoissa ja rahaan liittyvissä asioissa. Nyt ei ole hyvä hetki taloudellisiin sijoituksiin tai uusiin laajamittaisiin hankintoihin, vaan ennemminkin on hyvä pitää kukkaton nyörit tiukalla. Kuun viimeinen viikko tuo hieman tasaisempaa kehitystä ja rauhoittuneempaa olotilaa.

Skorpioni, Marraskuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Kuun kolmas viikonvaihde tuo skorpioneille avautuvia ja positiivisia käänteitä ja jokin asia voi nyt onnistua eduksesi. Voit luottaa edistykseen ja olla rohkea ryhtymyksissäsi. Kuun toinen viikko suosii myös inspiroitumista luovasti ja voit saada tilaisuuksia nostaa esiin omaa visionääristä näkemystäsi. Kuun puolenvälin jälkeen suunitelmiin voi tulla käänteitä ja kuulemasi asiat ovat yllätyksellisiä. Mutta voit myös nyt itse olla idearikas ja keksiä uusia tapoja ajatella ja hoitaa asioitasi. Kuun loppu voi tuoda ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön uusia asetelmia ja voit laajentaa verkostoasi ja tuttavapiiriäsi. Kuun lopun uutiset ovat positiivisia mutta vaativat myös omaa vastuullista panostasi, jotta asiat hoituisivat eteenpäin.

Jousimies, Marraskuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Marraskuun tilanteet eivät nyt edellytä jousimiehiltä suurempia käänteitä tai vaativia ryhtymyksiä. Etenet asioissa hyvää vauhtia eteenpäin ja varsinkin kuun puolivälistä eteenpäin energiatasosi on kasvusuunnassa. Toinen viikko on ihmissuhdekeskeinen ja pystyt nyt hyvin ajamaan yhteisiä asioita ja hankkeita haluamaasi suuntaan. Kuun loppupuolella jotkin menneisyyden tapahtumat ovat mielessäsi ja voit saada tietoosi jotain selvennyksiä tapahtuneista asioista ja tilanteista hyvinkin yllättävältä taholta. Mutta suuria suunnanmuutoksia asiat eivät nyt itseltäsi edellytä.

Kauris, Marraskuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Marraskuun alku tuo ylimääräistä mietittävää kauriille ja aikasi kuluu jonkin velvoittavan asian selkiyttämiseen. Tilanteet voivat nyt liittyä neuvotteluihin, sopimusasioihin tai kaupankäyntiin. Myös liikennevälineet voivat tuottaa päänvaivaa, kuin myös tiedonsiirtoon liittyvät aiheet. On hyvä varautua siihen, että vasta vuoden loppu tuo asioihin enemmän selkeyttä. Puolenkuun aikaan voit olla tilanteessa, jossa joudut puolustamaan näkökantaasi ja peräänkuuluttaa oikeudenmukaisuutta, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä yhteisissä asioissa. Loppujen lopuksi onnekkuutta on kuitenkin asioiden kohdalla ja uhkakuvat ovat nyt suurempia kuin todellisuus loppujen lopuksi onkaan.

Vesimies, Marraskuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille marraskuu on suotuisaa aikaa viedä hankkeita eteenpäin, sillä olet energinen ja yhteistyökykyinen. On hyvä jakaa asioitaan nyt muiden myötä, sillä tulet kuulluksi ja saat hyviä neuvoja ja ajatuksia muiden myötä. Kolmas viikko tuo yllättäviä uutisia ja suunitelmiin voi tulla nopeita äkkikäänteita. Ole utelias uusille ideoille ja olet myös itse kekseliäs. Vältä kuitenkin toimimasta hetken mielijohteesta, sillä aikataulut ja sovitut asiat voivat unohtua kaiken kiireen keskellä. Kuun loppu voi tuoda yhteisiin hankkeisiin ja tilanteisiin myös suunitelmien käänteitä ja joustavuutta ja avoimuutta muuttuville tilanteille tarvitaan.

Kalat, Marraskuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Marraskuun toinen viikko on kaloille suosiollinen ja jokin asia voi nyt kääntyä eduksesi. Voit saada tilaisuuksia tuoda esiin luovuuttasi ja esteettisiä kykyjäsi. Ole itse aktiivinen ja tavoittele rohkeasti päämääriäsi. Kolmas viikko on idearikas ja olet uusien tahojen kanssa tekemisissä. Laajenna verkostoasi ja ole utelias uusille ideoille. Jokin älynväläys voi nyt johdattaa sinua uusiin seikkailuihin, jotka piristävät mieltäsi. Viimeinen viikko suosii myös tutustumisia uusiin tahoihin ja henkilöihin. Jokin sopimusasia voi nyt onnistua ja kontaktisi ovat kannaltasi suosiollisia. Onnekkuutta on kuvassa mukana mutta myös omaa vastuuta ja ryhtymistä tarvitaan.

Uusimmat artikkelit

Rakkauden enkelit
01.03.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.