Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Syyskuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Oinaat ovat toimeliaalla tuulella koko syyskuun. Energiaa on nyt riittämiin ja onnistutkin helposti tekemisissäsi. Jokin ongelma ihmissuhteissa on ratkeamassa kuun kolmannella viikolla, mutta tilanne kääntyy Sinun eduksesi. Varaa aikaa kanssaihmisten yhteydenottoihin sillä kontakteja ja tapaamisia on tarjolla lähes koko kuukaudeksi.

Harka, Syyskuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härkien epämääräiset ihmissuhde kuviot saavat mahdollisuuden selkiytymiseen tässä kuussa. Jos olet haikaillut liian idealistisissa ympyröissä läheistesi suhteen niin realismia on näkyvillä kuun kolmannella viikolla. Jokin asia saattaa paljastua toisenlaiseksi kuin luulit, mutta puhdas tieto tilanteen suhteen helpottaa ja vapauttaa energioitasi. Kuun toinen viikonloppu kannattaa säilyttää mahdollisimman avoimena suunitelmien suhteen, yllättävät käänteet piristävät lopulta mieltäsi.

Kaksoset, Syyskuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille syyskuu mahdollistaa uusien projektien aloituksia. Olet nyt energisimmilläsi ja olisikin hyvä käyttää tässä kuussa kohdallesi osuvaa energia latausta asioidesi vauhdittamiseen. Vaarana on ainoastaan liian itsekeskeinen asennoituminen. Ihmissuhteissasi on mahdollisuuksia selkeytymiseen, joka tapauksessa yhteydenottoja satelee ja pystyt selvittämään tilanteita neuvottelemalla ja jakamalla asioita muiden kanssa. Ole huomaavainen muita kohtaan kuun ensimmäisellä viikolla, sillä on vaarana että uudet ideasi shokeeravat läheisiäsi ylimitoin. Kesäkuun puolivälissä syntyneillä kaksosilla saattaa syntyä kuun kolmannella viikolla valtataistelu tilanteita. Ole tällöin myös varovainen erillaisten teknisten välineiden kohdalla.

Rapu, Syyskuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Rapujen syyskuu lähtee tasaisesti liikkeelle. Suuret suunnan muutokset antavat odotuttaa itseään. Ennemminkin koet pysytteleväsi taustalla ja seuraat menoa ulkokohtaisesti. Kuun kolmas viikko korostaa käänteitä ihmissuhteissa mutta nekin voivat jäädä kaiuiksi muutoksista läheistesi elämässä. Nyt on Rapujen elämässä elämässä hiljentymisen kuukausi, joka tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen ja asioiden mietiskelyyn omassa rauhassa.

Leijona, Syyskuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat nyt syyskuussa hengähtää, sillä runsaan pari vuotta kestänyt uusintamis jakso on nyt jäänyt taakse. Se saattaa tuntua helpottumisen tunteena niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kuukaudesta muodostuukin varsin vauhdikas ja aikaansaavuutesi taso on korkealla. Kuun kolmannella viikolla jokin ihmissuhdetilanne selkenee ja pysähtyneet tilanteet saavat uutta vauhtia. Jos suhteissasi on ollut illusionäärisiä asetelmia niin niiden on mahdollista tulla esiin nyt. Pysyt kuitenkin hyvin mukana myös muuttuneissa kuvioissa, joten älä jää jarruttelemaan vaan nyt kannattaa suuntautua rohkeasti kohti tulevaisuutta.

Neitsyt, Syyskuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeiden elämässä on nyt alkamassa parisen vuotta kestävä järkevöitymisen jakso, joka tuo tullessaan uuden tyyppisiä vastuunkanto muotoja elämään. Sinulta vaaditaan harkintaa ja pitkäjänteisyyttä, kykyä organisoida asioita tehokkaasti ja tarvetta keskittyä olennaiseen asioissasi. Kuun ensimmäisellä viikolla yllättävä käänne saa kuviosi hetkeksi sekaisin, joten on hyvä varautua suunnan muutokseen ja koettaa olla joustava ja ennakkoluuloton. Syyskuun loppupuolella syntyneet Neitsyet saattavat kokea kuun lopussa ylitsesi jyräävän tilanteen jolloin on syytä pitää puolensa ja kiinni omista oikeuksista.

Vaaka, Syyskuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen syyskuu näyttäytyy vilkkaana ja yhteydenottoja, tapaamisia ja keskusteluja syntyy helposti. Koet vuorovaikutussuhteet helpoiksi ja nyt onkin hyvä aika ottaa esille asioita ja ideoita joita olet kehitellyt itseksesi. Vitaalisuutesi on nyt mallillaan ja vaativammatkaan työt eivät tunnu rasittavilta. Kuun kolmannella viikolla Sinua tarvitaan konfliktitilanteessa yhteyksien luojana. Käytä tällöin diplomatian taitojasi selvittääksesi ristiriitaista tilannetta jota käydään ympärilläsi. Romantiikassa jokin tilanne kääntyy eduksesi kuun kolmannen viikon jälkeen.

Skorpioni, Syyskuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun toinen viikonloppu saattaa tuoda Skorpioneille mukavia yllätyksiä. Ole rohkea ja ryhdy johonkin uuteen, aikaisemmin kokematon asia koputtaa ovellasi ja piristää mieltäsi. Romanttisten kuvioiden kanssa kannattaa pitää jalat tiukasti maassa, jonkin asian selkiytyminen antaa odotuttaa aina kuun kolmannelle viikolle asti. Kolmas viikko tuo myös tullessaan ympärillä vellovia ristiriitoja ja kovapintaista asennetta mutta asia ei kosketa Sinua suoraan, joten auta lähimmäisiäsi selvittämään tilannetta. Saturnuksen hellittäessä kovaa kulmaa kohdallasi kuvaa asioiden järjestymistä helpommin tästä eteenpäin.

Jousimies, Syyskuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille kuukausi tuo tullessaan intensiivisiä kohtaamisia muiden kanssa - sekä vihollisten että ystävienkin kautta. Joku läheisistäsi saattaa kääntää yllättäen kelkkansa kuun ensimmäisellä viikolla. Tilanteessa vaaditaan uusia näkökantoja ja vain mielikuvitus on rajana. Koeta olla maltillinen kuun lopulla eteesi tulevan tilanteen kanssa. Avoin selkkaus on nyt mahdollinen ja ilmaa pudistetaan kovalla kädellä. Nyt Sinulta vaaditaan ehdotonta rehellisyyttä ja rohkeutta kohdata asioita silmästä silmään, sillä asioiden lykkääminen tuonnemmaksi ei nyt näytä onnistuvan. Ole rohkea ja käytä intuitiotasi hyväksesi.

Kauris, Syyskuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kauriin syyskuu tuo mukanaan käytännöllisyyttä ja rutiineihin palaaminen tuo hyvää tekevää tasapainoa. Olet tehokkaasti järjestämässä asioita kuntoon ja ihmisten yhteydenotot tuntuvat vain häiritsevän toimiasi. Et ehkä ole parhaalla vuorovaikutus tuulella, joten siirrä suosiolla tärkeät keskustelut tai neuvottelut tuonnemmas. Kuitenkin kuun toisena viikonloppuna on syytä olla hereillä kohti ulkomaailmaa, sillä on nyt tarjolla mukavia ja piristäviä yllätyksiä. Ole valmis muuttamaan etukäteissuunitelmia ja pysy tällöin joustavana. Uusia tuulahduksia saattaa tulla elämääsi, riippuen omasta avoimuudestasi.

Vesimies, Syyskuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehelle syyskuu tuo mukananaan helpottavia kuvioita. Saturnuksen vaatelias sijainti vastamerkissäsi on nyt ohi ja se on huomattavissa elämäntilanteen helpottumisena. Energiatasosi on nyt mallillaan ja löydät helpostikin tapoja toteuttaa päämääriäsi. Jumiutumat ihmissuhteissa vaivaavat vielä kuun ensimmäisen viikon, mutta tämän jälkeen tilanteet alkavat purkautua. Kannattaa olla kuitenkin vielä hieman tarkkanäköinen aina kolmannelle viikolle asti sillä ihmissuhteissa saattaa olla jotain yliampuvaa ja liiallista idealismia olisi syytä välttää. Hyviä uutisia kuulet kuun toisella viikolla.

Kalat, Syyskuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kalojen syyskuu näyttäytyy sen verran hektisenä että tyyntä hyväksyntää voit joutua odottamaan aina seuraavalle kuulle. Ensimmäinen viikko korostaa yllättäviä suunitelmien muutoksia, joten jätä joustovaraa tilanteisiin. Jos olet aivan kalojen jakson alussa syntynyt niin kuukausi voi tuoda eteesi tilanteen jolloin voit joutua tarkastelemaan uudestaan valintojasi. Voit joutua karsimaan aikansa eläneitä asioita elämästäsi ja otta mukaan uudet pitkän tähtäimen suunitelmat. Auktoriteetti tahot suhteessa sinuun voivat nyt vaatia sinulta järkevyyttä ja uuden tyyppistä vastuunkantoa. Kuukauden kolmas viikko kiristää helposti myös tunnelmia, joten koeta pitää pintasi ja pidä huolta oikeuksistasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.



Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.